Canim guzel tavsiyelerin icin ccoook tesekkur ederim bu yazdiklarini deneyecegim ilk gebeligim arada sancida oluyor diye korktum. Sende de oldu mu?20+5 im bencanım arada benimkininde hiç sesi çıkmıyor ama evham yapma. çikolata yiyorum bazen hareketleniyor
ben kızımda önce anne yanı yatak almıştım, 1 yaşından sonra odasını yaparken montessori aldım. şuan çorba olman çok normal ilk olduğu için bilemiyorsun
bence önce anne yanı park yatak al. zaten hep yanında olacak
hangi şehirdesin bilmiyorum ama piyasa durgun. boş evler bile hemen satılmıyor içinde kiracı olanlar daha uzun sürüyor. tabi şuan soğuman normal
siz alamaz mısınız keşke alabilseniz
bide neden satmak istiyor acaba kiraya zam yapsanzı vazgeçer mi
ayyy var ben varım allahın cezası illet
dermatolojiye gittim hamilesin ne krem ne hap kullanamazsın dedi
travazol yazan olmuş ama kortizon var. deriden kana karışıp bebeğe geçer. bana doktor söylemişti
ben nasıl çözüm buldum. elma sirkesi + mustela krem
banyodan çıkmadna önce son bi tas sirkeli su döktüm, çıktıktan sonra fısfıslı şişeye elma sirkesi koydum onu sıktım. her tuvaletten sonra elma sirkesi ile yıkadım. özellikle gece başlıyor dimi kaşıntıların?
gece yatmadna önce kalın tabaka muslera pişik kremi sürdüm. baya beyaz beyaz sürdüm. çok şükür şuan etkisini kaybetti iz gibi var.
bu illet pantalon , tayt sevmiyor. etek giymeyece çalıştım, gecelik , bol pijama giydim.
bide külotları ütülemek, sık değiştirmek, terledin mi bile hemen değiştirmek iyi geliyor
benim kendime göre bulduğum çözümler bunlar canım
bide delirtse bile kaşıma, kaşıdıkça dağılıyor. sıcak su kullanma azdırıyor
Benimde sancım oluyorCanim guzel tavsiyelerin icin ccoook tesekkur ederim bu yazdiklarini deneyecegim ilk gebeligim arada sancida oluyor diye korktum. Sende de oldu mu?20+5 im ben
.bende bol pijama giyiyorum gecene kadar.
Evet ozellikle gece olunca fena kasiniyir delirtmece gibi .
Elma sirkesini hazir mi el yapımı mi kullandin?
Bugun alayim mustele pisik kremini yoksa olmayacak boyle
Benim sancı olmuyor. ama benim vajina çevresinde yok çok şükürCanim guzel tavsiyelerin icin ccoook tesekkur ederim bu yazdiklarini deneyecegim ilk gebeligim arada sancida oluyor diye korktum. Sende de oldu mu?20+5 im ben
.bende bol pijama giyiyorum gecene kadar.
Evet ozellikle gece olunca fena kasiniyir delirtmece gibi .
Elma sirkesini hazir mi el yapımı mi kullandin?
Bugun alayim mustele pisik kremini yoksa olmayacak boyle
Ay ne güzel benim de doğum günüm yarın. boğa çok var gruptaSağol canımaaa evet boğayım bende
Ben yaklaşık iki kilo almışım. 10 gündür suyu az içmeye başladım hemen kiloyu gösterdi birkaç gündür de ekmek yemeye başladım. Şimdi dikkatli gitmek için suyu arttırıyorum. Kendini hiç strese sokma bence inşallah doğumdan sonra sağlıkla vereceğiz. Suyu arttır ama çok etkisi olur diye düşünüyorumkızlar kaç kg sunuz
sabah bi baktım 59 ile çıktığım bu yolda 64 olmuşum. normal yiyip içiyorum nasıl kilo alıyorum anlamadım.
pilav, makarna, ekmek biraz kesmeyi düşünüyorum
ya evet doğumdan sonra veririz de yinede az alarak doğuma girsem fena olmaz. suyu bende arttırayım. bulantılarımdan önce bende çok içiyordum sonra azalttımBen yaklaşık iki kilo almışım. 10 gündür suyu az içmeye başladım hemen kiloyu gösterdi birkaç gündür de ekmek yemeye başladım. Şimdi dikkatli gitmek için suyu arttırıyorum. Kendini hiç strese sokma bence inşallah doğumdan sonra sağlıkla vereceğiz. Suyu arttır ama çok etkisi olur diye düşünüyorum
Bende 67 yle başladım ,70 oldum. 75e kadar çıkma izni verdim kendimekızlar kaç kg sunuz
sabah bi baktım 59 ile çıktığım bu yolda 64 olmuşum. normal yiyip içiyorum nasıl kilo alıyorum anlamadım.
ilk yapılan kan tahlillerinde nasıl çıkmıştı. 8 haftalıkken filan yapılıyor yaKızlar cuma günü tetanozla birlikte kan tahlili aldılar sağlık ocağından. Kolestrol, ALT VE AST değerlerim yüksek çıkmış ya, güzel de besleniyorum. Böyle çıkan var mı acaba? Google da alt değerleri için korkutucu şeyler de okudum canım sıkıldı.
bende 69 la bitirsem iyi diyorum ama çok iyimseriz acabaBende 67 yle başladım ,70 oldum. 75e kadar çıkma izni verdim kendime
Son 3 ayda hızlı kilo alımları başlıyormuş. İlk 2 trimesterde hiç kilo almayanlar bile son 3 ayda hızlı hızlı alıyormuş. Bence de iyimseriz. Boşver şimdiden canımızı sıkmayalım kendimizi avutalım daha iyi hahshwusjbende 69 la bitirsem iyi diyorum ama çok iyimseriz acaba
54tüm sonra 56 oldum sonra tekrar 54 en son tekrar 56 bu gün sağlık ocağında tartılacağım bakalımkızlar kaç kg sunuz
pilav, makarna, ekmek biraz kesmeyi düşünüyoru
Abur cubur sıfır, hamur işi de sadece haftasonları kahvaltıda poğaça falan yiyorum haftaiçi o da yok..ilk yapılan kan tahlillerinde nasıl çıkmıştı. 8 haftalıkken filan yapılıyor ya
ALT ve AST yağlı, tuzlu şeyler yemekteb oluyor diye biliyorum. yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama abur cubur, hamur işi yiyor musun
Yaaa şimdiden doğum günün kutlu olsun o zamanAy ne güzel benim de doğum günüm yarın. boğa çok var grupta
Bende 59 hamile kaldım sabah baktım 66kızlar kaç kg sunuz
Bende de oldu şimdi baya da şiddetli korktum valla 21+1 im bugünKızlar 22hafhalik hamileyim belime kamp gibi bi agri giriyor dönemiyorum resmen bu normal mi
Ben 61le hamile kalmıştım 56.5 kiloyum bebeğin de kilosu sınırda çıktı yemeye zorluyorum kendimi ama yok ekstra hiç bişey canım istemiyo iştahım açılsın diye dua ediyorumkızlar kaç kg sunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?