Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canim guzel tavsiyelerin icin ccoook tesekkur ederim bu yazdiklarini deneyecegim ilk gebeligim arada sancida oluyor diye korktum. Sende de oldu mu?20+5 im ben
.bende bol pijama giyiyorum gecene kadar.
Evet ozellikle gece olunca fena kasiniyir delirtmece gibi .
Elma sirkesini hazir mi el yapımı mi kullandin?
Bugun alayim mustele pisik kremini yoksa olmayacak boyle

Benimde sancım oluyor

Benim sancı olmuyor. ama benim vajina çevresinde yok çok şükür
sadece popo kısmında, bacak içinde, kasıklarımda
normal bimden aldım elma sirkesini. hiç farketmez. zaten yakıyor kaşıntısını hemen alıyor
ben elma sirkesi sayesinde rahatladım. aklına geldikçe sür
su ile seyreltin diyorlar ama ben direkt sürdüm

kızlar kaç kg sunuz
sabah bi baktım 59 ile çıktığım bu yolda 64 olmuşum. normal yiyip içiyorum nasıl kilo alıyorum anlamadım.
pilav, makarna, ekmek biraz kesmeyi düşünüyorum

kızlar kaç kg sunuz
sabah bi baktım 59 ile çıktığım bu yolda 64 olmuşum. normal yiyip içiyorum nasıl kilo alıyorum anlamadım.
Ben yaklaşık iki kilo almışım. 10 gündür suyu az içmeye başladım hemen kiloyu gösterdi birkaç gündür de ekmek yemeye başladım. Şimdi dikkatli gitmek için suyu arttırıyorum. Kendini hiç strese sokma bence inşallah doğumdan sonra sağlıkla vereceğiz. Suyu arttır ama çok etkisi olur diye düşünüyorum

Kızlar cuma günü tetanozla birlikte kan tahlili aldılar sağlık ocağından. Kolestrol, ALT VE AST değerlerim yüksek çıkmış ya, güzel de besleniyorum. Böyle çıkan var mı acaba? Google da alt değerleri için korkutucu şeyler de okudum canım sıkıldı.

ya evet doğumdan sonra veririz de yinede az alarak doğuma girsem fena olmaz. suyu bende arttırayım. bulantılarımdan önce bende çok içiyordum sonra azalttım
inşallah öyle olur

ilk yapılan kan tahlillerinde nasıl çıkmıştı. 8 haftalıkken filan yapılıyor ya
ALT ve AST yağlı, tuzlu şeyler yemekteb oluyor diye biliyorum. yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama abur cubur, hamur işi yiyor musun

bende 69 la bitirsem iyi diyorum ama çok iyimseriz acaba
Son 3 ayda hızlı kilo alımları başlıyormuş. İlk 2 trimesterde hiç kilo almayanlar bile son 3 ayda hızlı hızlı alıyormuş. Bence de iyimseriz. Boşver şimdiden canımızı sıkmayalım kendimizi avutalım daha iyi hahshwusj

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende bugün detaylı ultrasonda bebeğimin sağ aortik art ve arsa tanısı ile karşı karşıya geldim çok üzgünüm ve korkuyorum, Fetal DNA temiz çıkmıştı şimdi amniyosentez öneriyorlar bu tanıyla karşılaşan anneler var mı benim gibi ? Duanızı bekliyorum

kızlar kaç kg sunuz
pilav, makarna, ekmek biraz kesmeyi düşünüyoru
54tüm sonra 56 oldum sonra tekrar 54 en son tekrar 56 bu gün sağlık ocağında tartılacağım bakalım

Abur cubur sıfır, hamur işi de sadece haftasonları kahvaltıda poğaça falan yiyorum haftaiçi o da yok..
İlk tahlillerim hep düzgündü, hayatımda hiç de bunlarla ilgili sorun yaşamadım. Bakalım doktor da dönmedi daha

kızlar kaç kg sunuz
Ben 61le hamile kalmıştım 56.5 kiloyum bebeğin de kilosu sınırda çıktı yemeye zorluyorum kendimi ama yok ekstra hiç bişey canım istemiyo iştahım açılsın diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…