Karnın yok mu senin peki merak ettim:/ ben 58-59 hamile kaldım diye hatırlıyorum şimdi 67 kiloyum ama karnım baya var yani büyükBen 61le hamile kalmıştım 56.5 kiloyum bebeğin de kilosu sınırda çıktı yemeye zorluyorum kendimi ama yok ekstra hiç bişey canım istemiyo iştahım açılsın diye dua ediyorum
Ben de 75ten yukarı çıkmak istemiyorum yaa çok stres oldum artık korkularım başladıBende 67 yle başladım ,70 oldum. 75e kadar çıkma izni verdim kendime
Çok şükür oldu allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinBen de her seferinde üzülürdümbi de bizim baya sonra oldu
Canım maalesef tedavisi yok. Ben de temiz çıkacağını düşünüyorum ama verdim sıvı lütfen dua edin lütfenvalla bu yüzden hiç bi test yaptırasım gelmiyor. hep bi şey çıkıyor hep bi şeylere stres oluyoruz. eğer amniyosentez yaptırırsan ve kesinleşirse bunun tedavisi var mı ?
fetal de yaptırmışsın, bence yaptırırsan bile temiz çıkar
Bizi ancak biz anlarızEvet o konuda haklısın benim çok uzun süre sonra oldu ne desen denedim söylerim en sonda tüp bebek o da kimyasal oldu her reglimde nefesim kesilene kadar ağlıyordum
Tabi doktor daha iyi bilir ama bence hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir. normalde düzgündü diyorsun çünküAbur cubur sıfır, hamur işi de sadece haftasonları kahvaltıda poğaça falan yiyorum haftaiçi o da yok..
İlk tahlillerim hep düzgündü, hayatımda hiç de bunlarla ilgili sorun yaşamadım. Bakalım doktor da dönmedi daha
Karnım biraz var canım özel mesaj olarak atayım sana, ama doktor hiç hamile gibi değilsin dedi bence gayet de varKarnın yok mu senin peki merak ettim:/ ben 58-59 hamile kaldım diye hatırlıyorum şimdi 67 kiloyum ama karnım baya var yani büyük
Kilo vermişsin yani doktor sağlıklı diyorsa daha iyi senin için hiç zorlanmazsın. Ama bundan sonra verme yemeye çalış bol bol . Ben artık doğumdan sonra çocuklarla parktan parka koşarım vereyim diyeKarnım biraz var canım özel mesaj olarak atayım sana, ama doktor hiç hamile gibi değilsin dedi bence gayet de var
Merhaba, ben 22 mayısta orada yaptıracağım. Sizinki ne zaman?Arkadaşlar Bilkent şehir hastanesinde detaylı yaptıran var mı? Eşler içeri alınıyor mu? Görüntüleri kaydetmemize izin veriliyor mu? Ne kadar sürüyor detaylı? Yaptıranlar yazarsa sevinirim
Ben de aynı soruların cevaplarını merak ediyorum. 23'ünde randevum var. Eğer cevap gelirse beni de bilgilendirebilir misiniz?Arkadaşlar Bilkent şehir hastanesinde detaylı yaptıran var mı? Eşler içeri alınıyor mu? Görüntüleri kaydetmemize izin veriliyor mu? Ne kadar sürüyor detaylı? Yaptıranlar yazarsa sevinirim
Bebek büyüse de diyorum ben almasam da olur amaKilo vermişsin yani doktor sağlıklı diyorsa daha iyi senin için hiç zorlanmazsın. Ama bundan sonra verme yemeye çalış bol bol . Ben artık doğumdan sonra çocuklarla parktan parka koşarım vereyim diye
Merhaba, benimki sizden 1 gün önceBen de aynı soruların cevaplarını merak ediyorum. 23'ünde randevum var. Eğer cevap gelirse beni de bilgilendirebilir misiniz?
Avokadoyu yumurta yanında tuz karabiber limon ile ye o zaman daha kolay yersin..Bebek büyüse de diyorum ben almasam da olur amaşimdi her gün muz yiyorum avakado aldım çok sevmesem de
Aslında benim canım tatlı hiç bişey istemiyo o yüzden verdim bence
İnşallah sen hemen ayaklanırsın normal doğum
Yarın denicem o şekildeAvokadoyu yumurta yanında tuz karabiber limon ile ye o zaman daha kolay yersin..
Tatlı yüzünden olabilir evet ben tatlı tuzlu yiyorum ne varsa
Çook teşekkür ederim, malum devlet hastanelerinde babalar içeri alınmıyor, bebeği hiç göremiyorlar, radyolojide olacağı için umudumuz var ama inşaallah hayal kırıklığı olmaz, sizden hem bu konuda hem de bebeğinizle alakalı olumlu havadisler bekliyoruz :)Merhaba, benimki sizden 1 gün önceben çıkınca size anlatırım
Canim benim ikili tarama testim de down sendromu riskli çıkmıştı o yüzden yaptırdım devlette perinatolog yapti işlemi ilk sonuc kromozomal bozukluklar yapıldıktan 1 hafta sonra çıkıyor diğer sonuçlar işlem yapıldıktan 4 hafta sonra çıkıyor bende bu hafta diğer sonuçlarımı alicamözelde mi yaptırdın peki sonuç çok mu geç çıkıyor? Nasıl karsr verdin şüpheniz neydi
Eşim bana katılamasa da genel olarak bilkent şehir hastanesinden memnunum, eşim çok merak ettiği için özel bir ultrason merkezine gitmiştik. bebeği birlikte yarım saat görmüştük, çok güzel bir deneyim olmuştu bizim için. bebeğimizi özledikçe oraya gitmeyi düşünüyoruz, siz de deneyebilirsiniz :)Çook teşekkür ederim, malum devlet hastanelerinde babalar içeri alınmıyor, bebeği hiç göremiyorlar, radyolojide olacağı için umudumuz var ama inşaallah hayal kırıklığı olmaz, sizden hem bu konuda hem de bebeğinizle alakalı olumlu havadisler bekliyorum
İnşallah tertemiz gelsin ikimizin de sonuçlarıCanim benim ikili tarama testim de down sendromu riskli çıkmıştı o yüzden yaptırdım devlette perinatolog yapti işlemi ilk sonuc kromozomal bozukluklar yapıldıktan 1 hafta sonra çıkıyor diğer sonuçlar işlem yapıldıktan 4 hafta sonra çıkıyor bende bu hafta diğer sonuçlarımı alicam
Bu defa kontrole gittiğimde doktora bi sorayım en iyisiBende de oldu şimdi baya da şiddetli korktum valla 21+1 im bubugün
Bana da haber verirseniz çok mutlu olurumBu defa kontrole gittiğimde doktora bi sorayım en iyisi
Hastaneden ben de çok memnunum, Instagram'da orada doğum yapanların paylaşımlarına denk geliyorum, genel olarak çoğu anne memnun ayrılmış doğum sürecinden de. Ultrason merkezine gitmek hiç aklımıza gelmedi özele mi gitsek diyorduk biz de, bu fikir için teşekkürler :)Eşim bana katılamasa da genel olarak bilkent şehir hastanesinden memnunum, eşim çok merak ettiği için özel bir ultrason merkezine gitmiştik. bebeği birlikte yarım saat görmüştük, çok güzel bir deneyim olmuştu bizim için. bebeğimizi özledikçe oraya gitmeyi düşünüyoruz, siz de deneyebilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?