Benim reglim ağrısız oluyor ve çok aşırı olmam ondan pekte umrumda diğilEvet ben de hiç sevmiyorum ya hele ki regl olmayı falanAllah affetsin regl olmamak hamilelikte en sevdiğim şeylerden
Ya ben de aslında şeyden sevmiyordum ne yalan söyleyeyim çocuk deneyip regl olduğumdanBenim reglim ağrısız oluyor ve çok aşırı olmam ondan pekte umrumda diğil
Ben de her seferinde üzülürdümYa ben de aslında şeyden sevmiyordum ne yalan söyleyeyim çocuk deneyip regl olduğumdançok ağrılı geçerdi akmazdı da sinir ederdi beni
Bizdeki de 3.8mm 2 hafta sonra detaylı var inşallah kaybolur o zamana kadarMerhabalar, 34 yaşında 21+2 haftalık hamileyim ve cinsiyeti kız11 haftada NIPT(fetal DNA) ve ilk Trimester testlerimin sonuçları temizdi. 20+3te doktoruma aylık rutin kontrole gittiğimde beyinde koroid pleksus kisti gördü NIPT ve ilk Trimester testleri riskli çıkmadığından endişelenecek bir şey olmadığını ilerleyen haftalarda kaybolacağını söyledi. Detaylı ultrason randevumun ne zaman olduğunu sordu 2 gün sonrasıydı. Detaylı ultrasonu çekecek olan doktora bunu belirtmemi söyledi çünkü bütün organlara daha detaylı bakabileceği için. Detaylı ultrasondaki cihaz çok daha kaliteli olduğundan beyindeki kistin zaten küçülmeye başladığını söyledi önemsiz bu kaybolacak dedi 26. haftaya kadar. O yüzden kist görülenler bebeğinizin diğer organlarında ve uzuvlarında herhangi bir sıkıntı yoksa endişelenip stres yapmayın lütfen 28. Haftaya kadar kayboluyormuş.
canım arada benimkininde hiç sesi çıkmıyor ama evham yapma. çikolata yiyorum bazen hareketleniyorKızlar ben birgün baya tekmelerini falan çok net hissediyorsam iki üç gün hissetmiyorum artık 20+ yani bebek normal midir forumlarda falan üzücü şeyler okuyup panik atak yaşıyorum elimden geldiğince girip okumamaya çalışıyorum artık
ben kızımda önce anne yanı yatak almıştım, 1 yaşından sonra odasını yaparken montessori aldım. şuan çorba olman çok normal ilk olduğu için bilemiyorsunKızlar benim ilk gebeliğim yatak ne almak gerekiyor 0-6 ay anne yanı var park yatak var beşik var büyüyen beşik var açık montessori var kapalı montessori var beynim çorba oldu araştırmaktan kuzular için en iyisi hangisi yatağı ne zaman ayırırız kafamda deli sorular bebeğim için iyi olsun bana kolaylık olsun tipi güzel olsun maddi olarak da çok sarsmasın derken hiçbir şeye karar veremiyorum
hangi şehirdesin bilmiyorum ama piyasa durgun. boş evler bile hemen satılmıyor içinde kiracı olanlar daha uzun sürüyor. tabi şuan soğuman normalKızlar cok üzgünüm ya 4senedir aynı evde duruyorum bu gün ev sahibi aradı evi satacağım diye emlakçı geldi resimlerini çekti evin ilana koydu o kadar üzgünüm ki buradaki komşularım çok iyi sitenin olanakları çok iyi şimdi böyle bir ev bulmam hemde durduğum fiyata imkansiz oğlumda ağlıyor arkadaşlarımdan ayrılmak istemiyorum diye okulu eve çok yakındı mecbur okul değişecek bütün düzenimiz alt üst olacak alan kişi kesin çıkarır nerden çıktı bu bilmiyorum sabah beri aklimda dönüp duruyor
ayyy var ben varım allahın cezası illetKizlar vajinal mantar sorunu yasayan var mi hamileliginde neler yaptiniz?bebege zarari var mi? Ilk gebeligim tedirginim..
Ve geceleri uyuyamiyorum yanma kasintidan
valla bu yüzden hiç bi test yaptırasım gelmiyor. hep bi şey çıkıyor hep bi şeylere stres oluyoruz. eğer amniyosentez yaptırırsan ve kesinleşirse bunun tedavisi var mı ?Kızlar günaydın nasılsınız?
Ben dün detaylı ultrason a girdim daha önce nipt testi 4 lü tarama vs yaptırmıştım. Risk çıkmadı ense kalınlığım 0.49 cm yani normal , bebeğimin boyu 21+2 de 30 cm. Ama doktor atnalı böbrek görünümü gördü. Bu fonksiyonel bir etki göstermez dedi sadece turner sendromuyla gelir dedi başka destekleyici bulgun yok ama için rahat etsin dersen amniyosentez baktır dedi. Siz olsanız ne yapardınız? Genetik testlerim temiz ensesi boyu vb her şeyi normalken atnalı var dediği için her şey altüst oldu sanki. Kız bebeklerde turner görünüyormuş vs vs. Bu konuda fetale güvenerek ilerlemeli miyim? Tanı testi değil fetal ama %99 gibi bir doğruluk payı var çok kötüyüm yaşayan oldu mu?
Merhaba tahmini doğum tarihimiz aynı, bende de böyle oluyor normal net hissediyorum ama bu iki gündür ben de minicik , seyrek ve çok hafif hissediyorum ben de korkuyorum arada ama ya pozisyondan yada bu aralar uyku ihtiyaçlarıda olabilir çünkü artık daha hızlı gelişiyorlar. Bu arada bunları yazarken sağlık ocağında ki hemşirem aradı beni aşıya çağırıyorKızlar ben birgün baya tekmelerini falan çok net hissediyorsam iki üç gün hissetmiyorum artık 20+ yani bebek normal midir forumlarda falan üzücü şeyler okuyup panik atak yaşıyorum elimden geldiğince girip okumamaya çalışıyorum artık
İnşallah kaybolurBizdeki de 3.8mm 2 hafta sonra detaylı var inşallah kaybolur o zamana kadar
Günaydın sadece tetanoz mu yoksa karma mı oldunuz benim hemsiremde aradı ve bu gün saat 13-17 arası sağlık ocağında aşımın yapılacağını söyledi ben özellikle sordum 1 doz karma yapılacak tetanoz+boğmaca daha sonra 2. Doz sadece tetanoz sizde de öyle mi?herkese günaydınn
sağlık ocağından aramışlardı. bugün gittim kan verdim. tetanoz oldum. bebişimin kalp sesini duydum
herkese iyi haftalar olsun
günaydın canım isim netleştimiherkese günaydınn
sağlık ocağından aramışlardı. bugün gittim kan verdim. tetanoz oldum. bebişimin kalp sesini duydum
herkese iyi haftalar olsun
GünaydınGünaydın sadece tetanoz mu yoksa karma mı oldunuz benim hemsiremde aradı ve bu gün saat 13-17 arası sağlık ocağında aşımın yapılacağını söyledi ben özellikle sordum 1 doz karma yapılacak tetanoz+boğmaca daha sonra 2. Doz sadece tetanoz sizde de öyle mi?
Doğa düşünüyoruz canım :) değişmezsegünaydın canım isim netleştimi
doğa ve duru favorimizdi çok hoş adıyla gelsin prensesDoğa düşünüyoruz canım :) değişmezse
Evet inşallah başka sıkıntı çıkmaz geçen baya detaylı baktı perinatoloji uzmanı ama renkli değildiİnşallah kaybolur2 hafta sonra kaybolmasa bile küçülmeye başladığını görebilir belki. Bazen haftalar bekleyip kaybolmayıp 1 hafta içinde kaybolabiliyormuş. Beklemekten başka çare yok gibi.
Evet o konuda haklısın benim çok uzun süre sonra oldu ne desen denedim söylerim en sonda tüp bebek o da kimyasal oldu her reglimde nefesim kesilene kadar ağlıyordumYa ben de aslında şeyden sevmiyordum ne yalan söyleyeyim çocuk deneyip regl olduğumdançok ağrılı geçerdi akmazdı da sinir ederdi beni
Evet tetanoz aşısı için daha önce yazışmıştık hatırlıyorumGünaydın
bana işyerinde düzenli tetanoz yapıldığı için 1 doz tetanoz+ boğmaca yapıldı. başka yapılmayacak dedi
normalde dediğin gibi 2. dozda oluyormuş ama bana sağlık taramasında eylül ayında işyerinde yapılmıştı. o yüzden gerek yok dedi
Evet canim maalesef geceler kabus gibi geciyor kasinti yanma berbat bi haldeyim sancida oluyor arada korkuyorumGeçmiş olsun.Ben gebeliğimden önce yaşadım ben günlük pedlerden mantar olmuştum onu kullanarak tedavi oluyordum geçmiyordu onu bıraktım fitille geçti gitti çok şükür..çok kötü bir şey yani bana göre kötü korku filmi gibi.Sen şimdi gebe olduğu için mutlaka doktoruna söyle daha çok ilerlemesin
Cok tesekkur ederim canim deneyecegim.Ben de olmuştu krem kullandım travazol. Bir de turna yemişi kurusu alıp yemiştim bilmiyorum etkisi var mıdır ama vajinal florayı dengeliyormuş.
Benim bir tek geceler olmuyordu ya bir doktorunla konuşEvet canim maalesef geceler kabus gibi geciyor kasinti yanma berbat bi haldeyim sancida oluyor arada korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?