Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bizdeki de 3.8mm 2 hafta sonra detaylı var inşallah kaybolur o zamana kadar

canım arada benimkininde hiç sesi çıkmıyor ama evham yapma. çikolata yiyorum bazen hareketleniyor
ben kızımda önce anne yanı yatak almıştım, 1 yaşından sonra odasını yaparken montessori aldım. şuan çorba olman çok normal ilk olduğu için bilemiyorsun
bence önce anne yanı park yatak al. zaten hep yanında olacak
hangi şehirdesin bilmiyorum ama piyasa durgun. boş evler bile hemen satılmıyor içinde kiracı olanlar daha uzun sürüyor. tabi şuan soğuman normal
siz alamaz mısınız keşke alabilseniz
bide neden satmak istiyor acaba kiraya zam yapsanzı vazgeçer mi

Kizlar vajinal mantar sorunu yasayan var mi hamileliginde neler yaptiniz?bebege zarari var mi? Ilk gebeligim tedirginim..
Ve geceleri uyuyamiyorum yanma kasintidan
ayyy var ben varım allahın cezası illet
dermatolojiye gittim hamilesin ne krem ne hap kullanamazsın dedi
travazol yazan olmuş ama kortizon var. deriden kana karışıp bebeğe geçer. bana doktor söylemişti
ben nasıl çözüm buldum. elma sirkesi + mustela krem
banyodan çıkmadna önce son bi tas sirkeli su döktüm, çıktıktan sonra fısfıslı şişeye elma sirkesi koydum onu sıktım. her tuvaletten sonra elma sirkesi ile yıkadım. özellikle gece başlıyor dimi kaşıntıların?
gece yatmadna önce kalın tabaka muslera pişik kremi sürdüm. baya beyaz beyaz sürdüm. çok şükür şuan etkisini kaybetti iz gibi var.
bu illet pantalon , tayt sevmiyor. etek giymeyece çalıştım, gecelik , bol pijama giydim.
bide külotları ütülemek, sık değiştirmek, terledin mi bile hemen değiştirmek iyi geliyor
benim kendime göre bulduğum çözümler bunlar canım
bide delirtse bile kaşıma, kaşıdıkça dağılıyor. sıcak su kullanma azdırıyor

valla bu yüzden hiç bi test yaptırasım gelmiyor. hep bi şey çıkıyor hep bi şeylere stres oluyoruz. eğer amniyosentez yaptırırsan ve kesinleşirse bunun tedavisi var mı ?
fetal de yaptırmışsın, bence yaptırırsan bile temiz çıkar

Merhaba tahmini doğum tarihimiz aynı, bende de böyle oluyor normal net hissediyorum ama bu iki gündür ben de minicik , seyrek ve çok hafif hissediyorum ben de korkuyorum arada ama ya pozisyondan yada bu aralar uyku ihtiyaçlarıda olabilir çünkü artık daha hızlı gelişiyorlar. Bu arada bunları yazarken sağlık ocağında ki hemşirem aradı beni aşıya çağırıyor karma aşı yapılacak tetanoz+boğmaca, siz yaptırdınız mı yada sizi aradılar mı?

herkese günaydınn
sağlık ocağından aramışlardı. bugün gittim kan verdim. tetanoz oldum. bebişimin kalp sesini duydum
herkese iyi haftalar olsun
Günaydın sadece tetanoz mu yoksa karma mı oldunuz benim hemsiremde aradı ve bu gün saat 13-17 arası sağlık ocağında aşımın yapılacağını söyledi ben özellikle sordum 1 doz karma yapılacak tetanoz+boğmaca daha sonra 2. Doz sadece tetanoz sizde de öyle mi?

Günaydın
bana işyerinde düzenli tetanoz yapıldığı için 1 doz tetanoz+ boğmaca yapıldı. başka yapılmayacak dedi
normalde dediğin gibi 2. dozda oluyormuş ama bana sağlık taramasında eylül ayında işyerinde yapılmıştı. o yüzden gerek yok dedi

İnşallah kaybolur 2 hafta sonra kaybolmasa bile küçülmeye başladığını görebilir belki. Bazen haftalar bekleyip kaybolmayıp 1 hafta içinde kaybolabiliyormuş. Beklemekten başka çare yok gibi.
Evet inşallah başka sıkıntı çıkmaz geçen baya detaylı baktı perinatoloji uzmanı ama renkli değildi

Ya ben de aslında şeyden sevmiyordum ne yalan söyleyeyim çocuk deneyip regl olduğumdan çok ağrılı geçerdi akmazdı da sinir ederdi beni
Evet o konuda haklısın benim çok uzun süre sonra oldu ne desen denedim söylerim en sonda tüp bebek o da kimyasal oldu her reglimde nefesim kesilene kadar ağlıyordum

Evet tetanoz aşısı için daha önce yazışmıştık hatırlıyorum

Evet canim maalesef geceler kabus gibi geciyor kasinti yanma berbat bi haldeyim sancida oluyor arada korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…