Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
her konuda içim çok rahat babalarıyla da istediği zaman görüştüler hiç kötülemedim hatta ara ara babanızı severim insan olarak çok iyi biri derim, fazla bişi aldırmayın ben alıyorum derim, arada kalmazlar babalarına gittikçe babannenize yardım edin yaşlı derim babaneleri beni sorar ara ara üzülür ayrılmış olmama , aslında herşey bizde de bitiyor o çocukları getirdiysek en iyi koşulları elimizden geldiğince sunmalıyız
Çok iyi yapıyorsun umarım onlar da sana böyle iyi yaklaşıyorlardır. Benim oğlum tanımadan büyüdü bakmadılar görüşmediler. Geçen yıl oğlumu psikoterapiste götürdüm onunla beraber anlattık sonra öz babasına ulaştım oğlunla görüş konuş dedim ama iki üç kez konuştu onda da ne okul soruyor ne ihtiyaç tam bir yabancı oğlum bir daha konuşmak istemedi. Zaten eşime baba diyor eşimi seviyor ben büyünce geç olmasın diye önceden yakınlaştırmak istedim onları yine de olmadı. Sadece ailesi çok teşekkür etti bakıp büyüttüğüm için o kadar ama ne duygusal ne maddi destek hiçbir şeye ortak olmuyorlar

yeğen tatlı olur kız yinede öyle düşünme tabiki yaşadıkların ağır gelmiş ama suçlama çünkü toplum bu değişmiyorda bizler en azında çocuklarımızı düzgün yetiştirecez

malesef öyle canım yalnız gençlerimizde çok bilinçsiz ve yanlışa meyilli abisiyle az evvel konuştum okuldan derslerden geçemiyor en basit dersten devasmsızlıktan kalmış okula gitmemiş hiç gelsin bu şehirde okusun çalışssın boş boş arkadaşlıklar kurmasın istiyorum dedi
Tatli olmaz mı çok seviyorum ama ise yaramak istemedim balım 🫣😂 görüşmek istemiyorum bu aralar bilmiyorum ve hasta çocuk bana bulaşırsa diye de düşündüm ilaç vs kullanamıyoruz hastalığı zor ve ağır atlattım bayramda işten izin al bak kendin çocuğa dedim izin alamıyorumda vs vs de bakiver de vır vırlayıp duruyor bastım bende engelli 😂

Çok iyi yapıyorsun umarım onlar da sana böyle iyi yaklaşıyorlardır. Benim oğlum tanımadan büyüdü bakmadılar görüşmediler. Geçen yıl oğlumu psikoterapiste götürdüm onunla beraber anlattık sonra öz babasına ulaştım oğlunla görüş konuş dedim ama iki üç kez konuştu onda da ne okul soruyor ne ihtiyaç tam bir yabancı oğlum bir daha konuşmak istemedi. Zaten eşime baba diyor eşimi seviyor ben büyünce geç olmasın diye önceden yakınlaştırmak istedim onları yine de olmadı. Sadece ailesi çok teşekkür etti bakıp büyüttüğüm için o kadar ama ne duygusal ne maddi destek hiçbir şeye ortak olmuyorlar
bizde de zaman zaman bunlar yaşandı ama biz eski eşimle akrabayız düğünlerde cenazelerde ailesiyle hep yüzyüze geliyoruz eski eşim henüz evlenmedi evlenseydi çok fark ederdi görüşmezdi

Merhaba tahmini doğum tarihimiz aynı, bende de böyle oluyor normal net hissediyorum ama bu iki gündür ben de minicik , seyrek ve çok hafif hissediyorum ben de korkuyorum arada ama ya pozisyondan yada bu aralar uyku ihtiyaçlarıda olabilir çünkü artık daha hızlı gelişiyorlar. Bu arada bunları yazarken sağlık ocağında ki hemşirem aradı beni aşıya çağırıyor 🙄 karma aşı yapılacak tetanoz+boğmaca, siz yaptırdınız mı yada sizi aradılar mı?
Galiba pozisyon değiştirdiğinde hissetmiyoruz canım bugün mesela daha güçlü hissediyorum hiç belli olmuyor hanımın keyfi 😁 evet beni de aradı hafta içi gel aşı için dedi ama ben çok emin değilim yaptırma konusunda

Tatli olmaz mı çok seviyorum ama ise yaramak istemedim balım 🫣😂 görüşmek istemiyorum bu aralar bilmiyorum ve hasta çocuk bana bulaşırsa diye de düşündüm ilaç vs kullanamıyoruz hastalığı zor ve ağır atlattım bayramda işten izin al bak kendin çocuğa dedim izin alamıyorumda vs vs de bakiver de vır vırlayıp duruyor bastım bende engelli 😂
ben biraz yeğen hastasıyım bakma bana sen :halay:

kızlar kaç kg sunuz
sabah bi baktım 59 ile çıktığım bu yolda 64 olmuşum. normal yiyip içiyorum nasıl kilo alıyorum anlamadım.
pilav, makarna, ekmek biraz kesmeyi düşünüyorum
Bende 3 kg fazla çıktım ve değiştirdiğim bir düzenim yok bence bebeğin kendisi suyu vs bu kilolar

bizde de zaman zaman bunlar yaşandı ama biz eski eşimle akrabayız düğünlerde cenazelerde ailesiyle hep yüzyüze geliyoruz eski eşim henüz evlenmedi evlenseydi çok fark ederdi görüşmezdi
anladım senin içinde zor o zaman ben görmem istemem hiç
Çocukların için sevindim maalesef benimki şanssız ama ben elimden geleni yaptım bu kadar oldu

anladım senin içinde zor o zaman ben görmem istemem hiç
Çocukların için sevindim maalesef benimki şanssız ama ben elimden geleni yaptım bu kadar oldu
iyi olmuş bosver anne olduktan sora gerisi önemli değil eksiklik duymamış baba fügürü de var daha ne olsun

Nasılsın kızlar valla benim gece uykularım gitti bi anda sabaha karşı uyuyorum umarım geçici bi surectir🙄

Kizlar adana dan katilan var mi gruba detayli ulrtrason zamani geldi iki doktor arasinda kaldim ebru tarim ve baskentteki umran hanim yaptiran varsa yorumlayabilir mi doktorunu?cok tedirginim

Kizlar adana dan katilan var mi gruba detayli ulrtrason zamani geldi iki doktor arasinda kaldim ebru tarim ve baskentteki umran hanim yaptiran varsa yorumlayabilir mi doktorunu?cok tedirginim
Ebru hanim riskli gebeliklere bakiyo sanirim canim bence ümran hn git derim

Kızlar merhaba. 20 haftalığım dün detaylı ultrason vardı cok şükür her şey yolunda fakat eve geldim genital bölgemde siğile benzer bir şey farkettim. Yarına hemen devamlı gittiğim doktoruma randevu aldım. Genital bölgede çıkan siğiller için HPV testi isteniyormuş özelde ne kadardır bilgisi olan var mı? Moralim cok bozuk.. detaylı ultrasona sevinemedim bile.. yarın icin cok kaygılıyım..

Kızlar merhaba. 20 haftalığım dün detaylı ultrason vardı cok şükür her şey yolunda fakat eve geldim genital bölgemde siğile benzer bir şey farkettim. Yarına hemen devamlı gittiğim doktoruma randevu aldım. Genital bölgede çıkan siğiller için HPV testi isteniyormuş özelde ne kadardır bilgisi olan var mı? Moralim cok bozuk.. detaylı ultrasona sevinemedim bile.. yarın icin cok kaygılıyım..
Belki sivilce falandır sıcaktan falan çıkmıştır korkma hemen :/

Back
X