- 27 Ağustos 2024
- 1.683
- 1.143
- 48
- 30
Çok iyi yapıyorsun umarım onlar da sana böyle iyi yaklaşıyorlardır. Benim oğlum tanımadan büyüdü bakmadılar görüşmediler. Geçen yıl oğlumu psikoterapiste götürdüm onunla beraber anlattık sonra öz babasına ulaştım oğlunla görüş konuş dedim ama iki üç kez konuştu onda da ne okul soruyor ne ihtiyaç tam bir yabancı oğlum bir daha konuşmak istemedi. Zaten eşime baba diyor eşimi seviyor ben büyünce geç olmasın diye önceden yakınlaştırmak istedim onları yine de olmadı. Sadece ailesi çok teşekkür etti bakıp büyüttüğüm için o kadar ama ne duygusal ne maddi destek hiçbir şeye ortak olmuyorlarher konuda içim çok rahat babalarıyla da istediği zaman görüştüler hiç kötülemedim hatta ara ara babanızı severim insan olarak çok iyi biri derim, fazla bişi aldırmayın ben alıyorum derim, arada kalmazlar babalarına gittikçe babannenize yardım edin yaşlı derim babaneleri beni sorar ara ara üzülür ayrılmış olmama , aslında herşey bizde de bitiyor o çocukları getirdiysek en iyi koşulları elimizden geldiğince sunmalıyız