Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kizlar yemek yedim biraz baharati fazla koymuşum yemeğe oda mide agrisi yapti soguk süt içsem iyi gelirmi veya başka ne iyi gelir acaba 😕

Süt içtim işe yaramadi zaten bende öyle yapiym bari🤦
Benimde kötüydü bugün evde muz yoğurt varsa karıştır birazcık ye . Ben çocuğumun muzlu yoğurdunu yedim çok iyi geldi bir anda 🙏🏻 belki denk gelmiştir ama dinlenmen en etkili çözüm sen uyu bolca dinlen

kuuzm o haftalarda bende de oldu acıkıyordum sora kalkıp meyve yiyince de uyuyamıyırdum da geçti
Kuzu acıkmaktan ziyade cocuklar uyuyunca ise kalkisiyorum ondan gidiyor uykum buyuk ihtimal
Valla oğlum uyanmasa geceler hiç kalkmam aşırı uykum var🥱
Ayy uyku çok güzel bisi en çok uykuyu ozlcm kiz büyüdü rahatladım derken oğlan dogdu onunda gece uykusu düzene girdi rahatladım derken bu sefer bu kiz gelecek uykular haram oldu şarkısın̈ı söylerim yeniden😂😂

Canim cok övmüslerdi daha bikac ay öncesinde sehir hastanesindeydi ayrilmis yoksa ona gidecektim
Hmm anladim canim ben bu cuma gidecegim yarin randevu icin ararim tesekkurler yorumun icin.
Sehir hastanesinde asli hanim iyi diyorlar dusunursen ben arastirmistim yorumlarına vs.
Benim doktor buna gitmemi soyledi illa o yuzden sordum bende

Kuzu acıkmaktan ziyade cocuklar uyuyunca ise kalkisiyorum ondan gidiyor uykum buyuk ihtimal

Ayy uyku çok güzel bisi en çok uykuyu ozlcm kiz büyüdü rahatladım derken oğlan dogdu onunda gece uykusu düzene girdi rahatladım derken bu sefer bu kiz gelecek uykular haram oldu şarkısın̈ı söylerim yeniden😂😂
Uykusuz gecelerimiz başlıcak daha yeni azcık rahatlamıştım olsun sonra rahat edicez teselli edicez bir birimizi😃

Bende çok severim uykuyu çocuk büyütürken en çok zorlandığım şey gece deliksiz uyku uyuyamamak 😂

İyi akşamlar arkadaşlar. Ay her seferinde gece yazıyorum ama koaturmacalar ancak bitiyor ve telefonu elime alabiliyorum. Ya ben bir konu açtım geniş kitleye ulaşabilirim belki diye ama sizlere de aynı şeyleri sormak istiyorum. Belki aynı şehirde olanimiz vardır.

Gaziantep Şehir hastanesinde doğum yapan var mı ? İlgi nasıl ? Süreç nasıl ilerliyor ? Normal yada sezeryan her ikisini de öğrenmeye çalışıyorum ? Detaylı ultrason yaptırdınız mı ? şehir Hastanesi'nde Didem Yücel Yetişkin e randevum var daha önce gideniniz oldu mu ? Lütfen tüm deneyimlerinizi paylaşın.

Uykusuz gecelerimiz başlıcak daha yeni azcık rahatlamıştım olsun sonra rahat edicez teselli edicez bir birimizi😃
Bende çok severim uykuyu çocuk büyütürken en çok zorlandığım şey gece deliksiz uyku uyuyamamak 😂
Valla kızlar ilk anne olacakları korkutmasak mi gercekle yuzlesecekler ama şimdiden uyuyun uyuyabildiginiz kadar diyelim 😂 Hep duam Allah kimsenin bebegini kolik bebek yapmasın gazlı yapmasin😅 mışıl mışıl uyusunlar ama emzirme saatlerinde de uyansınlar sarılık olmasin diye 2 saatte 1 emzircez 2 cocugumda da uyandırmada güçlük çekmiştim ilk 20 gun bunda çekmem inşallah 🙏

Back
X