- 27 Ağustos 2024
- 1.683
- 1.143
- 48
- 30
İnşallah bence öyledir korkma ama baktır bakalım neymişAile hekimine gittim et beni olabilir ama kadın doğuma gitmen gerekli dedi insallah öyle bir şeydir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bence öyledir korkma ama baktır bakalım neymişAile hekimine gittim et beni olabilir ama kadın doğuma gitmen gerekli dedi insallah öyle bir şeydir
Süt, tahin iyi geliyorKizlar yemek yedim biraz baharati fazla koymuşum yemeğe oda mide agrisi yapti soguk süt içsem iyi gelirmi veya başka ne iyi gelir acaba![]()
Kizlar yemek yedim biraz baharati fazla koymuşum yemeğe oda mide agrisi yapti soguk süt içsem iyi gelirmi veya başka ne iyi gelir acaba![]()
Aaa ay benim de aşırı su daha çok midemi bulandırıyoo hshshhs ama en temizi yatmakBeni süt daha yapıyor midem kötü olunca uzanıp bol su içiyorum uyuyorum![]()
Çok çok teşekkür ederim. Hep birlikte güzel günlere
Süt ictim ama hala gecmediSüt, tahin iyi geliyor
Süt içtim işe yaramadi zaten bende öyle yapiym bariBeni süt daha yapıyor midem kötü olunca uzanıp bol su içiyorum uyuyorum![]()
Tahin iyi geliyormuş öyle dediler bana da deneyeceğim yanmam olduğundaKizlar yemek yedim biraz baharati fazla koymuşum yemeğe oda mide agrisi yapti soguk süt içsem iyi gelirmi veya başka ne iyi gelir acaba![]()
Deneyeyim bakalim ay artik hayatta çok baharat koymam yemeklereTahin iyi geliyormuş öyle dediler bana da deneyeceğim yanmam olduğunda
Benimde kötüydü bugün evde muz yoğurt varsa karıştır birazcık ye . Ben çocuğumun muzlu yoğurdunu yedim çok iyi geldi bir andaSüt içtim işe yaramadi zaten bende öyle yapiym bari![]()
Kuzu acıkmaktan ziyade cocuklar uyuyunca ise kalkisiyorum ondan gidiyor uykum buyuk ihtimalkuuzm o haftalarda bende de oldu acıkıyordum sora kalkıp meyve yiyince de uyuyamıyırdum da geçti
Ayy uyku çok güzel bisi en çok uykuyu ozlcm kiz büyüdü rahatladım derken oğlan dogdu onunda gece uykusu düzene girdi rahatladım derken bu sefer bu kiz gelecek uykular haram oldu şarkısın̈ı söylerim yenidenValla oğlum uyanmasa geceler hiç kalkmam aşırı uykum var![]()
Canim cok övmüslerdi daha bikac ay öncesinde sehir hastanesindeydi ayrilmis yoksa ona gidecek
Hmm anladim canim ben bu cuma gidecegim yarin randevu icin ararim tesekkurler yorumun icin.Canim cok övmüslerdi daha bikac ay öncesinde sehir hastanesindeydi ayrilmis yoksa ona gidecektim
Uykusuz gecelerimiz başlıcak daha yeni azcık rahatlamıştım olsun sonra rahat edicez teselli edicez bir birimiziKuzu acıkmaktan ziyade cocuklar uyuyunca ise kalkisiyorum ondan gidiyor uykum buyuk ihtimal
Ayy uyku çok güzel bisi en çok uykuyu ozlcm kiz büyüdü rahatladım derken oğlan dogdu onunda gece uykusu düzene girdi rahatladım derken bu sefer bu kiz gelecek uykular haram oldu şarkısın̈ı söylerim yeniden![]()
Bende çok severim uykuyu çocuk büyütürken en çok zorlandığım şey gece deliksiz uyku uyuyamamakKuzu acıkmaktan ziyade cocuklar uyuyunca ise kalkisiyorum ondan gidiyor uykum buyuk ihtimal
Ayy uyku çok güzel bisi en çok uykuyu ozlcm kiz büyüdü rahatladım derken oğlan dogdu onunda gece uykusu düzene girdi rahatladım derken bu sefer bu kiz gelecek uykular haram oldu şarkısın̈ı söylerim yeniden![]()
Tesekkur ederim canimBenimde kötüydü bugün evde muz yoğurt varsa karıştır birazcık ye . Ben çocuğumun muzlu yoğurdunu yedim çok iyi geldi bir andabelki denk gelmiştir ama dinlenmen en etkili çözüm sen uyu bolca dinlen
Uykusuz gecelerimiz başlıcak daha yeni azcık rahatlamıştım olsun sonra rahat edicez teselli edicez bir birimizi![]()
Valla kızlar ilk anne olacakları korkutmasak mi gercekle yuzlesecekler ama şimdiden uyuyun uyuyabildiginiz kadar diyelimBende çok severim uykuyu çocuk büyütürken en çok zorlandığım şey gece deliksiz uyku uyuyamamak![]()