Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Valla kızlar ilk anne olacakları korkutmasak mi gercekle yuzlesecekler ama şimdiden uyuyun uyuyabildiginiz kadar diyelim 😂 Hep duam Allah kimsenin bebegini kolik bebek yapmasın gazlı yapmasin😅 mışıl mışıl uyusunlar ama emzirme saatlerinde de uyansınlar sarılık olmasin diye 2 saatte 1 emzircez 2 cocugumda da uyandırmada güçlük çekmiştim ilk 20 gun bunda çekmem inşallah 🙏
Yok hiç korkmasınlar güzel duyğu hatta ilk bebekleri olanlara daha kolay olucak🤗Bizde sarılık olmamıştık ama hastaneden çıkarken fazla kilo vermişti olur diye korkuyordum dediğin gibi 2 saatten bir emzirmek emmek istemiyordu dil bağımız vardı acaba ondanmı diyordum birde bende uyandırmakta çok zorluk çekiyordum🤦🏻‍♀️

Gece uyanmaları başladı birkaç gündür ya halbuki sabahın 6 buçuğunda kalkıp işe gidiyoruz gündüz uykusu falan hak getire neden uyanıyorum bu kadar 🥺

Gece uyanmaları başladı birkaç gündür ya halbuki sabahın 6 buçuğunda kalkıp işe gidiyoruz gündüz uykusu falan hak getire neden uyanıyorum bu kadar 🥺
Ay birkac gecedir 5 de uyanıyorum bu gece artık ben uyumak istiyorum diye ağladım, cocuk olunca uyanmanın bir amacı oluyor belki ondan daha kolay geliyor olabilir 😅

günaydın kızlar bebeğime kendi ellerimle amugurimi ayıcıklı emzik seti yaptım, bunca zaman yaptıklarımın içinde en güzeli oldu diyebilirim ilerleyen günlerdede uyku arkadaşı yapacam geyip yapacam

Ay birkac gecedir 5 de uyanıyorum bu gece artık ben uyumak istiyorum diye ağladım, cocuk olunca uyanmanın bir amacı oluyor belki ondan daha kolay geliyor olabilir 😅
3 gibi uyandım bir daha dalamadım sinirden iyice uykum kaçtı 😅 halbuki son doya doya uyuyacağımız geceler 😂

Ay beğendin mi gerçekten 😍😍
Dün yıldızlara haritalara falan bakarken aklımıza geldi ısındık birden bu isme 🙏🏻🙏🏻
Evett yaratıcı bi isim , kimsede yoktur herhalde :)
Niye bu kadar stres oldun her şey iyidir merak etmeee 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ya ne bileyim. ilk kızımda yaptırmamıştım. şimdi ilk defa yaptırıcam. hem heyecan hem bi şey çıakrsa korkkusu oldu

Merhaba 12 mayısta benim detaylı içim prof dr Ali ekibe randevum var doktorumun tavsiyesiydi yorumunuzu okumak çok mutlu etti beni 🤗 Ne kadar sürüyor ultrason ? Sizinde doktorunuz tavsiye etmiş sanırım acaba aynı doktoramı gidiyoruz benim doktorum prof dr Hüseyin Cengiz
Merhaba gittiniz mi ali beye bende gidicem yarın heycanlıyım

Günaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Günaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Günaydın, benim de çok kanamam oldu Protestan ağızdan içiyordum. Kanama bitince iki hafta kadar kahverengi akıntı devam etti doktor bana kanama alanı kapanana kadar kahverengi gelir normal demişti. Dinlenmek tek çözüm doktorunla da konuş tabii en iyisini o bilir. Herkesin vücudu farklı çok geçmiş olsun

Günaydın, benim de çok kanamam oldu Protestan ağızdan içiyordum. Kanama bitince iki hafta kadar kahverengi akıntı devam etti doktor bana kanama alanı kapanana kadar kahverengi gelir normal demişti. Dinlenmek tek çözüm doktorunla da konuş tabii en iyisini o bilir. Herkesin vücudu farklı çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Son iki gidişimde kanama alanın kaybolmuş. Çok yatmak da iyi değil. Günlük hafif işlerini yapabilirsin demişti. Acaba biraz abarttım mı diye düşünüyorum. İnşallah yorgunluktan olmuştur. Sizin ne zamana kadar sürdü kanamanız?

Çok teşekkür ederim. Son iki gidişimde kanama alanın kaybolmuş. Çok yatmak da iyi değil. Günlük hafif işlerini yapabilirsin demişti. Acaba biraz abarttım mı diye düşünüyorum. İnşallah yorgunluktan olmuştur. Sizin ne zamana kadar sürdü kanamanız?
1 ay kadar sürdü kahverengi akıntı 2. Ayda falan bitti diye hatırlıyorum çok düşünmüyorum yoksa stres oluyorum.. şimdi yok çok şükür benim plasenta rahim ağzında olduğu için kanamam olmuştu smdi yukarı çıkıyor yavaş yavaş

1 ay kadar sürdü kahverengi akıntı 2. Ayda falan bitti diye hatırlıyorum çok düşünmüyorum yoksa stres oluyorum.. şimdi yok çok şükür benim plasenta rahim ağzında olduğu için kanamam olmuştu smdi yukarı çıkıyor yavaş yavaş
Maşallah. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza 🤲🏻 Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Back
X