Evet şimdi gördümNiqu özele gitmiş kızz
Hayır asla bakmadı balım dudağına burnuna falan bak bu kalbi bak bu yüzü bacakları burada kordon cinsiyeti de kız dedi bitti bende sizlerden öyle okuyunca bir heyecan tuttu beni eşimle gittik hatta videoya aldırdım video toplam 5dakika sürmüsaşkım özür dilerim ama her organına tek tek bakmalı ölçmeli damağı, dudağı burun deliği popo deliği her şeyine bakmalı... bence senin doktor sallamış seni biraz
karaciğieri midesi böbreklerine mesanesine filan bakmadı mı peki ?Bebeğin bacak boyu kilosu kalp atımı cinsiyeti göbek kordonu sadece bunlara bakıldı hiç birşey anlamadım ben zaten normal muayenede de bunlara bakılıyor ki
maşallahhayyy yisinler onu maşallah
canım dün gittik bizde.489 gr ,21+5 , kız bebek çıktı. tahmini 26,6 cm. yani normal :)
bende özelde yaptırdım. 4000 tl , cinsiyet detaylıda kesinleşiyor evet
parlaklık hep çıkıyor sonradan geçiyor diyorlar.
7 bin çokmuş yaaa. biz 4000 tl ye yaptırdık. ilk gebeliğimde yaptırmadım şükür sıkıntı olmadı. bu sefer yaptırdım geçtim
yani belki de bir sıkıntı görmediği için mi kısa tuttu diyeceğim ama bilemedim seni de yanlış yönlendirip canını böyle hassas bi konuda sıkmak istememHayır asla bakmadı balım dudağına burnuna falan bak bu kalbi bak bu yüzü bacakları burada kordon cinsiyeti de kız dedi bitti bende sizlerden öyle okuyunca bir heyecan tuttu beni eşimle gittik hatta videoya aldırdım video toplam 5dakika sürmüs
şehir farkı olur tabi ya ben izmir in ilçesindeyim. istanbul farklıdırmaşallahhben de 6 bin verdim istanbul avrupa. bebişin her şeyini görünce bana ucuz bile geldi bizim doktordaki tüplü televizyonmuş birden smart tvye geçtik gibi oldu ahahaah
Hayır canm bakmadi kalbine baktı kalp atışı dinletti böbreklerini mesanesine falan bakmadı parmaklarina da sadece dediklerim bak burada bebeğin yüzü kalbi bacaklari yani şöyle söyleyim normal ultrasonda bakılan şeylere bakıldıkaraciğieri midesi böbreklerine mesanesine filan bakmadı mı peki ?
benim onlara baktı ve raporda hepsini yazmış
hatta parmaklarına bile baktı
kııız benim de kafamda bu ışık çaktı ahhahsha bu ultrasonsa bizim doktorunki ney dedimmaşallahhben de 6 bin verdim istanbul avrupa. bebişin her şeyini görünce bana ucuz bile geldi bizim doktordaki tüplü televizyonmuş birden smart tvye geçtik gibi oldu ahahaah
aynen aşkım parmakları saymalı, dalağı, böbreği, çok önemli.. hatta bak benim böbrekleri atnalı çıktı amniyosentez vermek durumunda kaldımHayır canm bakmadi kalbine baktı kalp atışı dinletti böbreklerini mesanesine falan bakmadı parmaklarina da sadece dediklerim bak burada bebeğin yüzü kalbi bacaklari yani şöyle söyleyim normal ultrasonda bakılan şeylere bakıldı
alla alla çok enteresan. için rahat etmediyse hastaneye tekrar talep etsen yaparlar mı ki ?Hayır canm bakmadi kalbine baktı kalp atışı dinletti böbreklerini mesanesine falan bakmadı parmaklarina da sadece dediklerim bak burada bebeğin yüzü kalbi bacaklari yani şöyle söyleyim normal ultrasonda bakılan şeylere bakıldı
amniyosentez sonucun çıkmadı dimiaynen aşkım parmakları saymalı, dalağı, böbreği, çok önemli.. hatta bak benim böbrekleri atnalı çıktı amniyosentez vermek durumunda kaldım
Canım benim inşallah doğuma kadar kendi kendine iyileşirevet, doktorum bana dedi ki mesela kalpte bir parlaklık görüyoruz. bu doğduğunda hemen tedaviyle tedavi edebiliriz demektir dedi..
bazen kordon direkt rahim ağzında olur normal doğumda sn de parçalanır bebek ölür dedi... benim rahim damarlarımın akışlarına vs baktı bayağı...
Bence hastanede tekrar başka bir doktordan bakılmasını isteyebilirsin acaba tek doktor o muydu orada..Devlet hastanesine gitmedim özel hastaneye gittim kaç hasta baktığı beni alakadar etmiyor ki ama adı üstünde detaylı ultrason boyuna kilosuna zaten rutin kontrollerde bakılıyor o yüzden normal gelmedi
Tek doktor balım ya mahrumiyet bölgesi gibi bir tane özel hastane var zaten Çankırı memleketim ama bu tarz şeyleri asla gelişmemis bilseydim Ankara'ya giderdim bütün sinirlerim zıpladı yani şuandaBence hastanede tekrar başka bir doktordan bakılmasını isteyebilirsin acaba tek doktor o muydu orada..
Belki de bebeğin pozisyonu iyiyse her şeyini görmüştür hızlı bitirmiştir olumsuz düşünmeyelim bir anormallik görse daha uzun bakardı..Tek doktor balım ya mahrumiyet bölgesi gibi bir tane özel hastane var zaten Çankırı memleketim ama bu tarz şeyleri asla gelişmemis bilseydim Ankara'ya giderdim bütün sinirlerim zıpladı yani şuanda
no aşkım hala ön sonuç gelmediamniyosentez sonucun çıkmadı dimi
ben kaçırdım mı
kıızz parlaklık bende değil ne biçim cümle kurmuşum hsjdhksdls çok şükür benim kalbi falan iyi durumda bir tek böbrek atnalıCanım benim inşallah doğuma kadar kendi kendine iyileşirne dedi bunun için diğer kontrollerde tekrar bakarlar heralde değil mi
Ben senin bebeğin anladım kusura bakmano aşkım hala ön sonuç gelmedi
kıızz parlaklık bende değil ne biçim cümle kurmuşum hsjdhksdls çok şükür benim kalbi falan iyi durumda bir tek böbrek atnalı
ben öyle anlatmışım ama shhsh ne kusuruuBen senin bebeğin anladım kusura bakma
Evet canım prof.muş baya iyi diyolar hiç bi ayrıntıyı atlamıyomuşayyy yisinler onu maşallah
canım dün gittik bizde.489 gr ,21+5 , kız bebek çıktı. tahmini 26,6 cm. yani normal :)
bende özelde yaptırdım. 4000 tl , cinsiyet detaylıda kesinleşiyor evet
parlaklık hep çıkıyor sonradan geçiyor diyorlar.
7 bin çokmuş yaaa. biz 4000 tl ye yaptırdık. ilk gebeliğimde yaptırmadım şükür sıkıntı olmadı. bu sefer yaptırdım geçtim
Devlet hastanesi gittin demedim farkındaysanDevlet hastanesine gitmedim özel hastaneye gittim kaç hasta baktığı beni alakadar etmiyor ki ama adı üstünde detaylı ultrason boyuna kilosuna zaten rutin kontrollerde bakılıyor o yüzden normal gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?