Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Hahahaha ay cok komik bi dahakine size gelsinler de siz yapın bari detaylıyı. Yorumunuz tüylerimi ürpertti, ben işini yapan doktor her kimse bilgi birikimine saygı duyuyorum sizin gibi her branşa atlamıyorum anlayacaginiz. Ustelik bu yorumunuzla bir anneyi de üzüyorsunuz ama sizde bu anlayıs nerde demi? Neyse ugrasamam

ben gayet açıkça anlatmaya çalıştım. sanırım siz yaptırmadınız detaylı ultrason o yüzden böyle söylüyorsunuz. kimseyi üzmek istemedim kırıldıysanız özür dilerim. siz de kimseyi yanlış yönlendirmemelisiniz naçizane fikrim

Bize de 7 bin dediler ya çok pahalı geliyo bi yandan yaptırmasak da olmaz

Evet zaten normal kontrolde bile 5 dkdan uzun sürüyor genelde. Detaylıyı bir kere bütün organları sağlam mı diye bakılıyor eğer bir rahatsızlığı varsa anne karnında bile tedavi başlıyor bilinçli olmak çok önemli çocuğumuzun sağlığı ilerideki hayatı her şeyi etkileyecek bir şey..

Hayırlı olsun neyseki sağlıklı, ben de detaylıya pazartesi günü gideceğim ama özele 3.500 TL istedi siz de özelde mi yaptırdınız. Cinsiyetini daha bilmiyoruz bakalım detaylıda görebilecekmiyiz.
Evet özelde yaptırdım 3500lira detaylı ultrason ücreti sonra da hekime görünecek sonuçlar dediler 5bin lira para aldılar normal muayeneden asla bir farkı yoktu

evet, doktorum bana dedi ki mesela kalpte bir parlaklık görüyoruz. bu doğduğunda hemen tedaviyle tedavi edebiliriz demektir dedi..
bazen kordon direkt rahim ağzında olur normal doğumda sn de parçalanır bebek ölür dedi... benim rahim damarlarımın akışlarına vs baktı bayağı...

Bebeğin bacak boyu kilosu kalp atımı cinsiyeti göbek kordonu sadece bunlara bakıldı hiç birşey anlamadım ben zaten normal muayenede de bunlara bakılıyor ki

Bence detaylı ultrasonun kac dk sürdüğüne takılmak cok sacma, sagliklidir yani ne olabilir ki? Bi günde kac tane bebek inceliyolar o kadar hız da olsun yani
Devlet hastanesine gitmedim özel hastaneye gittim kaç hasta baktığı beni alakadar etmiyor ki ama adı üstünde detaylı ultrason boyuna kilosuna zaten rutin kontrollerde bakılıyor o yüzden normal gelmedi

Bu adam niye bakmadı doğru düzgün ya doktoru arayıp söylesem mi sinir oldum walla
Kuzum adı üstünde detaylı ultrason ben 6 bin verdim özelde evet pahalı ama ne yapalım sonuçta dedik her şeyine detaylı bakıcak geçen sene 2 bin vermiştim uçmuş iyice fiyatlar..ben sandım sen özelde baktırdın para ödedin eğer için rahat diğilse özele git bence

Bu adam niye bakmadı doğru düzgün ya doktoru arayıp söylesem mi sinir oldum walla
sana değerlendirme raporu verdiler mi? bana bir sayfalık bir rapor verdi içinde baktığı her şey yazıyor. bunu doktoruna götür dedi. sorabilirsin bence özelde yaptırmışsın bir de

Özelde baktırdım zaten canım

Bebeğin bacak boyu kilosu kalp atımı cinsiyeti göbek kordonu sadece bunlara bakıldı hiç birşey anlamadım ben zaten normal muayenede de bunlara bakılıyor ki
aşkım özür dilerim ama her organına tek tek bakmalı ölçmeli damağı, dudağı burun deliği popo deliği her şeyine bakmalı... bence senin doktor sallamış seni biraz

Devlet hastanesine gitmedim özel hastaneye gittim kaç hasta baktığı beni alakadar etmiyor ki ama adı üstünde detaylı ultrason boyuna kilosuna zaten rutin kontrollerde bakılıyor o yüzden normal gelmedi
Niqu özele gitmiş kızz

sana değerlendirme raporu verdiler mi? bana bir sayfalık bir rapor verdi içinde baktığı her şey yazıyor. bunu doktoruna götür dedi. sorabilirsin bence özelde yaptırmışsın bir de
Hayır rapor vermedi sonuçların doktoruna gidecek dedi doktora gittik boyu şu kadar kilosu şu kadar bir sknti görünmüyor dedi yolladı

ayyy yisinler onu maşallah
canım dün gittik bizde.489 gr ,21+5 , kız bebek çıktı. tahmini 26,6 cm. yani normal :)
Hayırlı olsun neyseki sağlıklı, ben de detaylıya pazartesi günü gideceğim ama özele 3.500 TL istedi siz de özelde mi yaptırdınız. Cinsiyetini daha bilmiyoruz bakalım detaylıda görebilecekmiyiz.
bende özelde yaptırdım. 4000 tl , cinsiyet detaylıda kesinleşiyor evet
parlaklık hep çıkıyor sonradan geçiyor diyorlar.
Bize de 7 bin dediler ya çok pahalı geliyo bi yandan yaptırmasak da olmaz
7 bin çokmuş yaaa. biz 4000 tl ye yaptırdık. ilk gebeliğimde yaptırmadım şükür sıkıntı olmadı. bu sefer yaptırdım geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…