- 5 Şubat 2025
- 152
- 137
- 18
- 26
32. haftada doğuran var benim ilk gebeliğim olunca kendime güvenemedim hiçBen aslında 30 hafatadan önce herşey bitsin istiyorum ama eşim erken diyorbende siveno alacaktım ama şu anda karasız kaldım Aslında mutfağım oturmam bir ayriyeten salonum var ileride Allah izin verirse çocuk odası yapacağım şimdilik yatak odasının balkonu içeri alınacak oraya beşik falan iyi olur o yüzden acaba eşyaları alıp salonda da bekletebilirim çok kararsızım
çocuk odası için bi şey diyemem. ben kızımın odasını 1 yaşını geçince yapmıştım. ilk çocukta alınacak eşyaları çok oluyor. sen yine de al fırsat buldukçaBen aslında 30 hafatadan önce herşey bitsin istiyorum ama eşim erken diyorbende siveno alacaktım ama şu anda karasız kaldım Aslında mutfağım oturmam bir ayriyeten salonum var ileride Allah izin verirse çocuk odası yapacağım şimdilik yatak odasının balkonu içeri alınacak oraya beşik falan iyi olur o yüzden acaba eşyaları alıp salonda da bekletebilirim çok kararsızım
Allah yardımcımız olsun32. haftada doğuran var benim ilk gebeliğim olunca kendime güvenemedim hiç
sizin işler de karışıkmış. bizim de eşim tayin istedi o çıkarsa temmuzda istanbuldan samsuna taşınma serüveni olacak... çıkmazsa da şu an oturduğum evde oturmak istemiyorum -1. kat, çok rutubet var dolaplarıma koyduğum her şey kokuyor ve çok küçük ev... ben biraz da o hengamede bişeyler alamam masraf olmasın diye aldım
Bende 1 yaşına kadar ancak yaparız diye düşündüm, arada ufak tefek şeyleri alıp salonda koyarım artıkçocuk odası için bi şey diyemem. ben kızımın odasını 1 yaşını geçince yapmıştım. ilk çocukta alınacak eşyaları çok oluyor. sen yine de al fırsat buldukça
Belki süt bezlerindendirKızlar günaydın sol göğüs altımda agri var. Yana doğru da vuruyor ağrı bebek değil biliyorum. Başına gelen var mı sizce nedir bu? hemen doktoru da aramak istemedim.
Günaydın.Bende oluyordu gebelik öncesi iyi uyumasam oluyor ve ya boynumdan vuruyor kas ağrıları gibi takip et geçer İn şa AllahKızlar günaydın sol göğüs altımda agri var. Yana doğru da vuruyor ağrı bebek değil biliyorum. Başına gelen var mı sizce nedir bu? hemen doktoru da aramak istemedim.
Günaydın.Bende oluyordu gebelik öncesi iyi uyumasam oluyor ve ya boynumdan vuruyor kas ağrıları gibi takip et geçer İn şa AllahKızlar günaydın sol göğüs altımda agri var. Yana doğru da vuruyor ağrı bebek değil biliyorum. Başına gelen var mı sizce nedir bu? hemen doktoru da aramak istemedim.
Bende beyaz olanından almak istiyordum dış görünüşüne önem veriyorum iyiki almadım amaKızlar bebek arabası hakkında ne düşünüyorsunuz, ben bu beyaz olana aşık oldum ama kumaştan değil deri o yüzden bebeği terletir diye düşünüyorum zaten burası çok sıcak oluyor yazın 40 dereceyi buluyor bazen o yüzden başka bir tane daha baktım hoşuma gitti ama kullanışlı ve yormayan bir şey olsun istiyorum, değişik değişik şeyler var travel sistem güzelmidir
Canım diyelim ki öyle o zaman yapılacak bir tedavi vb durum olmadığına göre istersen bir kaç ay daha toparlanması bekle. Bu süreçte yine takiplerinde doktoru gözlemleyip yönlendirecektir siziÖzelde doğum yaptım doktorlar bişey demedi 2 ayrı doktor doğumuma girdi bende onu diyorum olsaydı illaki dontorlar bize test verin derdi. Hatta ben doktor muayenesinde hocam benziyor sizce olabilir mi dedim doktor da görünürde bişey yok ama emin olmak istiyorsan test verelim dedi .
Selam kuzum organlar artık iyice yukarı sıkışmaya başladığı için mide sıkışması oluyor bende de oluyor az az sık sık yemeye çalışKızlar günaydın sol göğüs altımda agri var. Yana doğru da vuruyor ağrı bebek değil biliyorum. Başına gelen var mı sizce nedir bu? hemen doktoru da aramak istemedim.
Travel sistem zor oluyor ya. bende ilk öyle aldım. çok ağır geldi. evin müstakilse bi şey diyemem. benim apartmandı çok zor geldi. kızım 3 aylıkken sattım katlanabilir bagaj tipi aldımKızlar bebek arabası hakkında ne düşünüyorsunuz, ben bu beyaz olana aşık oldum ama kumaştan değil deri o yüzden bebeği terletir diye düşünüyorum zaten burası çok sıcak oluyor yazın 40 dereceyi buluyor bazen o yüzden başka bir tane daha baktım hoşuma gitti ama kullanışlı ve yormayan bir şey olsun istiyorum, değişik değişik şeyler var travel sistem güzelmidir
Temizlik için değilde deri olduğu için almaktan vazgeçtim bence terletir ama beyaz aşığıyımGünaydın.Bende oluyordu gebelik öncesi iyi uyumasam oluyor ve ya boynumdan vuruyor kas ağrıları gibi takip et geçer İn şa Allah
Bende beyaz olanından almak istiyordum dış görünüşüne önem veriyorum iyiki almadım amabir bebekle beyaz bebek arabasını temiz tutana helal olsun diyorum
Evet teşekkür ederimCanım diyelim ki öyle o zaman yapılacak bir tedavi vb durum olmadığına göre istersen bir kaç ay daha toparlanması bekle. Bu süreçte yine takiplerinde doktoru gözlemleyip yönlendirecektir sizi
Bende 2. Kattayım ama aile apartmanı girişte bırakabilirim gerçi eltimin gelini bu gün sezeryana gitti 2 tane bebek arabası aşağı sığar mı bilemedimTravel sistem zor oluyor ya. bende ilk öyle aldım. çok ağır geldi. evin müstakilse bi şey diyemem. benim apartmandı çok zor geldi. kızım 3 aylıkken sattım katlanabilir bagaj tipi aldım
beyaz olması da evet temiz tutmak zor olur
Canim bebek arabasında dikkat etmen gereken ağırlığı bence travel sistem bakıyorsan bile hafif olması bi yerden bi yere taşıma konusunda rahatlık sağlar ve sürüşü guzel oluyor açıkçası gidip yerinde bakmanızı bi denemenizi tavsiye ederim internetten alacaksanız bile istediğiniz bebek arabası modelini mağaza gidip gorunKızlar bebek arabası hakkında ne düşünüyorsunuz, ben bu beyaz olana aşık oldum ama kumaştan değil deri o yüzden bebeği terletir diye düşünüyorum zaten burası çok sıcak oluyor yazın 40 dereceyi buluyor bazen o yüzden başka bir tane daha baktım hoşuma gitti ama kullanışlı ve yormayan bir şey olsun istiyorum, değişik değişik şeyler var travel sistem güzelmidir
Cevap için teşekkür ederim, evet burada 2 tane AVM vardı depremden sonra ikiside kapandı maalesef diğer AVM uzakta yani başka bebek mağazası var mıdır bilemedim çarşıda çok kötü hep trendyoldan sipariş veriyorum işte o yüzden biraz sıkıntılıCanim bebek arabasında dikkat etmen gereken ağırlığı bence travel sistem bakıyorsan bile hafif olması bi yerden bi yere taşıma konusunda rahatlık sağlar ve sürüşü guzel oluyor açıkçası gidip yerinde bakmanızı bi denemenizi tavsiye ederim internetten alacaksanız bile istediğiniz bebek arabası modelini mağaza gidip gorun
evet onun dışında rahattı gerçekten. tok duruyordu, daha güvenli gibi gelmişti. evin aile apartmanıysa daha rahat olur en azındanBende 2. Kattayım ama aile apartmanı girişte bırakabilirim gerçi eltimin gelini bu gün sezeryana gitti 2 tane bebek arabası aşağı sığar mı bilemedimyani onun dışında rahatmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?