• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Anadolu yakasında hangi hastaneye gidiyordun bende Göztepe düşünüyorum şehir hastenesi büyük sonuçta ama herkes zeyenp kamil diyor bende oradan korkuyorum nedense fobim oldu

Canım aldıklarını atarmısın bakalım hemşireye verilecekler nasıl olacak onu çözemedim ben hastane çıkışı diye set satılıyor ya o verilecekmi
Burada kalsam zeynep kamil de yapmayı planlıyordum fakat kontrole hep Haydarpaşa numune hastanesi (tarihi bina) ne gittim şansıma sanirim hep cok güler yüzlü ilgili doktorlara denk geldim

Bunu aldım ben ilk oğlumdada bu satıcıdan almıştım memnunum çok pahalıya bana göre gerek yok zaten az giyinicek..hastane çıkışı olarak daha süslü olanlar var onu hemşireye vermeye gerek yok zaten hemen kirleniyor çekim hastanede olucaksa çıkarken giyindire bilirsin ben alt üst takım sipariş edicem isimli onu evde giyindiricem Allah'ın izniyle çünkü hastane çekimi istemiyorum ben çekim evde olucak
Hemşirelerin giydirdiği uzun süre üzerinde kalmıyor o zman değilmi

Evet oradan memnun olan kişileri daha onceden de duymuştum ben biraz uzağa taşınıyorum esenyurt tarafına birçok yer uzak kalıyor bu nedenle, cam sakurayi dusundum ama sanırım oraya da daha öncesinden muayeneye vs gitmek gerekiyormuş bakalim, hepimizin kolaylıkla olur güzelliklerle hatırladığımız gun olur
Amin inşallah canım hastaneninde doktorunda iyisine denk gelmek bazen zor Rabb'im bizi güzelliklerle karşılaştırsın hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 🙏

IMG_20250525_202426.webp
Teyzoşları bende Prensesimin ilk cicilerini aldım .Oğlumun yeni doğan kıyafetleri duruyor ama mavileri çok dedim birkaç pembe de olsun 🥰

Kızlar açıkçası iste çok kiyafet almayın hemen büyüyor deniyor ama sonuçta sürekli kaka yapacak bebisler baya batıyor üstelik kusmasi olabilir o yüzden ne az alınmalı yenidogan kıyafetleri ne de çok abartilmali kararında olmalı zibini bol tutun derim sadece tulum daha kullanışlı oluyor göbek bağı düşünce tulum daha çok kullanılır bu arada benim fikrim bu kızlar tecrübelerinden yola çıkıyorum eğer temmuz ağustos annesi olsaydık sadece zibin yeter derdim kızımda sadece zibinla çok fotosu var 😂

Herkese selamlar sevgili anne adayları. Biz 24 haftalık olduk bugün. En son geçen hafta pazartesi kontrole gitmiştim hersey yolunda dedi doktor ama geçen haftalara göre son 3 günden beri hareketleri çok azaldı bebegimin. Hareket var yok değil ama çok seyrek oluyor son 3 gündür. Normal mi sizce endişelenmeye başladım. Özellikle tecrübeli annelerden yorum istiyorum lütfen 🙏🏻❤️
canım bence bu bebeğin mizacıyla da alakalı. benim ilk kızımda çok hareketliydi buda maşallah öyle. ama mesela annem benim hamileliğimi anlatıyor. hiç kıpırdamazmışım, dürtüklermiş bazen.
yani içini ferah tut , sakin bi bebek olacaktır belki

günaydınnn , herkese iyi haftalar olsun. benim popom yavaş ya hala bi şey almıyorum, kalanları yıkamıyorum. fıt fıt geziyorum. bu temizliği kim yapacak, bu eşyaları kim hazırlayacak bakalım. aslında bi başlasam gelecek arkası ama işte

kızlar ya ben siveno nun bebek çamaşır sabununu aldım. ama su gibi bi şey. deterjanlığa koyduğum gibi aktı gitti. normalde de sıvı deterjan kullanıyorum ama onlar daha kıvamlı. bu su gibiydi
kullanan var mı ?

günaydınnn , herkese iyi haftalar olsun. benim popom yavaş ya hala bi şey almıyorum, kalanları yıkamıyorum. fıt fıt geziyorum. bu temizliği kim yapacak, bu eşyaları kim hazırlayacak bakalım. aslında bi başlasam gelecek arkası ama işte
Biz daha erken diye düşünüyoruz maşallah herkes herşeyi almış neredeyse ama benim bir şey almamamın sebebi büyük yatak odasındaki balkonu önce içeri aldiracagim sonra bir bebek odası takımı beğendim onu alırım daha sonrada diğer eşyaları alırım diye düşünüyorum tabi balkonu içeri aldırmam 2 ay sonrasını bulur ancak o yüzden bütün alışverişim durmuş durumda 🙄😅

kızlar ya ben siveno nun bebek çamaşır sabununu aldım. ama su gibi bi şey. deterjanlığa koyduğum gibi aktı gitti. normalde de sıvı deterjan kullanıyorum ama onlar daha kıvamlı. bu su gibiydi
kullanan var mı ?
Bende siveno almayı düşünüyordum deterjanlikta sıvı deterjan aparatı var mı ?

Biz daha erken diye düşünüyoruz maşallah herkes herşeyi almış neredeyse ama benim bir şey almamamın sebebi büyük yatak odasındaki balkonu önce içeri aldiracagim sonra bir bebek odası takımı beğendim onu alırım daha sonrada diğer eşyaları alırım diye düşünüyorum tabi balkonu içeri aldırmam 2 ay sonrasını bulur ancak o yüzden bütün alışverişim durmuş durumda 🙄😅
ooo senin işin daha çokmuş :) insan bi iş olunca önce o olsun diye bekliyor. alırız yaaa
Bende siveno almayı düşünüyordum deterjanlikta sıvı deterjan aparatı var mı ?
var var normalde de sıvı kullanıyorum. ama bu çok su gibi. çamaşır suyu gibi
yanlış mı aldım diye baktım. yok çamaşır sabunu diyor
koymamla normal akıp gitmesi bir oldu

kullanan var mı ?
Ben baby me kullanıyorum yani 5 litre almıştım hala bitmemiş beğendim leke çıkarıcı green clean kullanıyorum şimdi bitince deterjan başkasını denicem belki dahada iyisi var o zaman sivenoyu hiç denemem

Ben baby me kullanıyorum yani 5 litre almıştım hala bitmemiş beğendim leke çıkarıcı green clean kullanıyorum şimdi bitince deterjan başkasını denicem belki dahada iyisi var o zaman sivenoyu hiç denemem
siveno öyleymiş ya. baby me ye de bakayım. geçen reels de de görmüştüm baby me yi
dalan denemiştim ilk kızımda. o güzeldi ama deterjanlıkta çok tortu yapıyordu. sıvı almak istedim o yüzden

siveno öyleymiş ya. baby me ye de bakayım. geçen reels de de görmüştüm baby me yi
dalan denemiştim ilk kızımda. o güzeldi ama deterjanlıkta çok tortu yapıyordu. sıvı almak istedim o yüzden
Bende sıvı kullanıyorum zaten bebeklere sıvı daha sağlıklı diyorlar dene bak sende

ooo senin işin daha çokmuş :) insan bi iş olunca önce o olsun diye bekliyor. alırız yaaa

var var normalde de sıvı kullanıyorum. ama bu çok su gibi. çamaşır suyu gibi
yanlış mı aldım diye baktım. yok çamaşır sabunu diyor
koymamla normal akıp gitmesi bir oldu
Ben aslında 30 hafatadan önce herşey bitsin istiyorum ama eşim erken diyor 😅 bende siveno alacaktım ama şu anda karasız kaldım 🤔 Aslında mutfağım oturmam bir ayriyeten salonum var ileride Allah izin verirse çocuk odası yapacağım şimdilik yatak odasının balkonu içeri alınacak oraya beşik falan iyi olur o yüzden acaba eşyaları alıp salonda da bekletebilirim çok kararsızım 😓

Back
X