Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Ben kilo alamıyorum, mide yanması arada hafif oluyor bu gün uzun süre sonra bulantım var maalesef bir şey yiyemedim detaylıyı yapan doktorum 24-28 haftalar arasında şeker yüklemesi yaptır dedi ama ben yaptırmak istemiyorum açıkçası

Selammm
iyiyiz şükür
ara ara geliyor hey heyler ama iyiyiz
nefes darlığı için çok tıka basa yemek yememeye çalışıyorum. özelillike pilav makarna azalttım
ara ara sanırım ödemim oluyor. bacaklarım şiş gibi geliyor. yürüyüş yapmam lazım
benimde 2 haziran da şeker yüklemesi.
onun dışında yine başladım ne zaman doğururum diye hafta saymaya
ben hamileliği sevmiyorum ya gerçekten müge anlı nın dediği gibi çok zor

Eğer sknti yaratacaksa iade yoluyla bakabilirsin tabi ebebek sitesinde videolu şekilde anlatımlar var ordan da bakabilirsin nasil bi model oldugu hakkında fikir yürütmen daha kolay olur umarım gönlüne göre bulursun canim sağlıkla bebeğini dolastirmak nasip olsun

Kızlar yaa benim doktor çok iyi hoş ama hep kongrelerde ya da dolu randevu bulmak çok zor 11 hazirana buldum ondan da 1 de randevum 25 haftalik olcam seker yüklenmesi muhabbeti icin derse bi daha kontrolden yaparız nasılsın randevu bulcam bilmiyorum 21 haziran gibi de bodruma gidicem 2 hafta belki de 3 hafta orda kalcam çok skldm bu duruma

kızlarr
napıyorsunuz
sıcaklar başladı
nefes darlığımla beraber klimanın altındayım hele ki bişiler yedimse beni birisi boğuyor sanki daha üç ay var ve ben adana taraflarındayım

Hepimize inşallah teşekkür ederim

özel mi devlet mi ?
benim doktorum da yoğun. düzenli gittiğim için mesela bugün takibim varsa 1 ay sonraya sekreteri hemen randevu oluşturuyor sisteme giriyor.
özelse öyle bi şey yapabilirse rahat olur
bide eğer doktorun kabul ederse bodrum da, sağlık ocağında misafir olarak da şeker yüklemesi yaparlar diye biliyorum

kızlarr
napıyorsunuz
sıcaklar başladı
nefes darlığımla beraber klimanın altındayım hele ki bişiler yedimse beni birisi boğuyor sanki daha üç ay var ve ben adana taraflarındayım
o sıcaklarla napıcaz bilmiyorum valla
antalya, adana, izmir, aydın buralarda hamile kalmayacaksın.
bazen gece yatarken eşim elini atıyor itiyorum , benim sıcağım bana yetiyor zaten. allah yardımcımız olsun

o sıcaklarla napıcaz bilmiyorum valla
antalya, adana, izmir, aydın buralarda hamile kalmayacaksın.
bazen gece yatarken eşim elini atıyor itiyorum , benim sıcağım bana yetiyor zaten. allah yardımcımız olsun
amin canım geçen akşam çok sevdiğim bulgurlu kıymalı bir yemek yedim resmen öldüm sodalar gavisconlar yürüyüşler hele eşimle yan yana uzanamaz olduk aynen kolunu atsa kaçıyorum

Devlet canim eğer öyle bisi oluyorsa bodrumda yaptırırım olmadi kızımda gebelik şekerim sınırda çıkmıştı oğlumda sknti yaşamadım ama bilemiyorum 3. Sknti var mı yok mu diye

Mide yanması bizde de başladı
Doktorum bana sormuştu şeker yüklemesi yapalım mi anlattım istemediğimi hiç üstelemedi. Bazı doktorlar da çok yanaşmıyor ya o yüzden yaptırmadım ben

Mide yanması bizde de başladı
Doktorum bana sormuştu şeker yüklemesi yapalım mi anlattım istemediğimi hiç üstelemedi. Bazı doktorlar da çok yanaşmıyor ya o yüzden yaptırmadım ben
bende ilk ikisinde seker çıkmamıştı şeker bunda da ben istemiyorum am doktor her hamilelik aynı değil dedi kararsız kaldım
Kızlar detaylıdan çıktım çok şükür, her şey normal 2 hafta önce dedikleri kist kaybolmuş kilosu da sınırda çıkmıştı ona da normal dedi 1 saatten fazla sürdü
çok sevindim sağlıcakla gelsin kuzularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…