Ben kilo alamıyorum, mide yanması arada hafif oluyor bu gün uzun süre sonra bulantım var maalesef bir şey yiyemedimSelam hanımlar iyi günler diliyorum herkeseSüreceniz nasıl geçiyor, iyimisiniz? Ben son 2 haftadır nefes darlığı ve ara ara mide yanması yaşıyorum. Onun haricinde herşey yolunda Yarın şeker yükleme testim var, umarım kusmam
Teşekkür ederimevet onun dışında rahattı gerçekten. tok duruyordu, daha güvenli gibi gelmişti. evin aile apartmanıysa daha rahat olur en azından
SelammmSelam hanımlar iyi günler diliyorum herkeseSüreceniz nasıl geçiyor, iyimisiniz? Ben son 2 haftadır nefes darlığı ve ara ara mide yanması yaşıyorum. Onun haricinde herşey yolunda Yarın şeker yükleme testim var, umarım kusmam
Deri olmayanınıda çok gördüm ben ama sen yine iyi düşünTemizlik için değilde deri olduğu için almaktan vazgeçtim bence terletir ama beyaz aşığıyım
Eğer sknti yaratacaksa iade yoluyla bakabilirsin tabi ebebek sitesinde videolu şekilde anlatımlar var ordan da bakabilirsin nasil bi model oldugu hakkında fikir yürütmen daha kolay olur umarım gönlüne göre bulursun canim sağlıkla bebeğini dolastirmak nasip olsunCevap için teşekkür ederim, evet burada 2 tane AVM vardı depremden sonra ikiside kapandı maalesef diğer AVM uzakta yani başka bebek mağazası var mıdır bilemedim çarşıda çok kötü hep trendyoldan sipariş veriyorum işte o yüzden biraz sıkıntılıama getirtip bakıp beğenmezsek iade edebiliriz diye düşünüyorum buda bir rahatlık
Trendyolda böyle bembeyaz yok bundan başkaDeri olmayanınıda çok gördüm ben ama sen yine iyi düşün
Hepimize inşallah teşekkür ederimEğer sknti yaratacaksa iade yoluyla bakabilirsin tabi ebebek sitesinde videolu şekilde anlatımlar var ordan da bakabilirsin nasil bi model oldugu hakkında fikir yürütmen daha kolay olur umarım gönlüne göre bulursun canim sağlıkla bebeğini dolastirmak nasip olsun
özel mi devlet mi ?Kızlar yaa benim doktor çok iyi hoş ama hep kongrelerde ya da dolu randevu bulmak çok zor 11 hazirana buldum ondan da 1 de randevum 25 haftalik olcam seker yüklenmesi muhabbeti icin derse bi daha kontrolden yaparız nasılsın randevu bulcam bilmiyorum 21 haziran gibi de bodruma gidicem 2 hafta belki de 3 hafta orda kalcam çok skldm bu duruma
o sıcaklarla napıcaz bilmiyorum vallakızlarr
napıyorsunuz
sıcaklar başladı
nefes darlığımla beraber klimanın altındayım hele ki bişiler yedimse beni birisi boğuyor sanki daha üç ay var ve ben adana taraflarındayım
amin canım geçen akşam çok sevdiğim bulgurlu kıymalı bir yemek yedim resmen öldüm sodalar gavisconlar yürüyüşler hele eşimle yan yana uzanamaz olduk aynen kolunu atsa kaçıyorumo sıcaklarla napıcaz bilmiyorum valla
antalya, adana, izmir, aydın buralarda hamile kalmayacaksın.
bazen gece yatarken eşim elini atıyor itiyorum , benim sıcağım bana yetiyor zaten. allah yardımcımız olsun
Devlet canim eğer öyle bisi oluyorsa bodrumda yaptırırım olmadi kızımda gebelik şekerim sınırda çıkmıştı oğlumda sknti yaşamadım ama bilemiyorum 3. Sknti var mı yok mu diyeözel mi devlet mi ?
benim doktorum da yoğun. düzenli gittiğim için mesela bugün takibim varsa 1 ay sonraya sekreteri hemen randevu oluşturuyor sisteme giriyor.
özelse öyle bi şey yapabilirse rahat olur
bide eğer doktorun kabul ederse bodrum da, sağlık ocağında misafir olarak da şeker yüklemesi yaparlar diye biliyorum
Mide yanması bizde de başladıSelam hanımlar iyi günler diliyorum herkeseSüreceniz nasıl geçiyor, iyimisiniz? Ben son 2 haftadır nefes darlığı ve ara ara mide yanması yaşıyorum. Onun haricinde herşey yolunda Yarın şeker yükleme testim var, umarım kusmam
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbimKızlar detaylıdan çıktım çok şükür, her şey normal 2 hafta önce dedikleri kist kaybolmuşkilosu da sınırda çıkmıştı ona da normal dedi 1 saatten fazla sürdü
bende ilk ikisinde seker çıkmamıştı şeker bunda da ben istemiyorum am doktor her hamilelik aynı değil dedi kararsız kaldımMide yanması bizde de başladı
Doktorum bana sormuştu şeker yüklemesi yapalım mi anlattım istemediğimi hiç üstelemedi. Bazı doktorlar da çok yanaşmıyor ya o yüzden yaptırmadım ben
çok sevindim sağlıcakla gelsin kuzularımızKızlar detaylıdan çıktım çok şükür, her şey normal 2 hafta önce dedikleri kist kaybolmuşkilosu da sınırda çıkmıştı ona da normal dedi 1 saatten fazla sürdü
Tamam atarımTrendyolda böyle bembeyaz yok bundan başkagörürsen bana at lütfen
Yaaa çok şükür gözün aydın sevindim senin adınaKızlar detaylıdan çıktım çok şükür, her şey normal 2 hafta önce dedikleri kist kaybolmuşkilosu da sınırda çıkmıştı ona da normal dedi 1 saatten fazla sürdü
Sağol canım inşallah hepimiz deÇok sevindim canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?