Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
çok mutlu edici bir his değil mii :) benimki gececi olacak snaırım ben bu ara her gece 3:57 civarı uyanıyorum ve kıpırdak oluyor

Bende duramıyorumda ama bak şimdi duruyorum oğlum öyle bir yoruyorki beni uykusuz geceler derken hiç bu sıcakta çıkasım yok o uyuyunca azcık uyusam diyorum
Benim şuan ilk çocuk ya belki ondan bu kadar rahatım bilemiyorum şimdi Allah kolaylık versin. Zor günler bitti sırada daha zor günler başlıyor

Canım benim inşallah sağlıkla kucağına al en iyi zamanda. Kendini rahatlat Bebek de sen de çok güçlüsün. Biraz erken gelmeye çalışıyor yavrucak ama sen içini güzel şeylerle doldur bu süreci atlatmana az kaldı hepimiz için güzel olsun her sey

Kızlar pilatese devam ediyor musunuz ben bir aydan fazla oldu sanirim gidiyorum 37 e kadar gitmeyi planlıyorum doğuma kadar gitmek mi mantıklı sizce yoksa erken birakmak mi
Benim doktorum bir aksilik olmadığı sürece doğuma kadar devam edebilirsin hatta etmen iyi de olur dedi, ben 17.haftadan beri devam ediyorum şimdilik bakalımm

Kızlar böyle bir bebek bezi geldi 1 numara kullanan bilen var mı?

Eklentiler

• 1000002888.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 24
Cok tesekkur ederim inşallah canim .iyiki varsiniz

Kuzum böyle ilaçla durdurup vaktinde doğan bebekler var ondan hiç korkma Allah ne zaman uyğun görüyorsa o zaman gelsin bebeğin güçlü ol bebeğin seni hiss ediyor.Hepimiz vaktinde kucağımıza alak bebeklerimizi

İyi geceler kızlar bu haftalarda bebek düzenli hareket etmeli mi? Bazen çok sessiz bazen inanılmaz kuduruk. Genelde öğlenden akşama hareketli sabahları hiç hareket etmiyor. Doktor bişeyler yiyip uzanınca hareket etmeli mutlaka takip et gün içinde oynamazsa gel artk düzenli hissetmeni istiyorum dedi biraz tırstım

İnşallah sağlıkla sıhhatle en mümkün olan zamana kadar bekler canım dualarımız sizinle

Ben de 2 3 kere yaşadım pirinç tanesi gibi küçük çizgiler gördüm 5s filan sürüyor ama devamı gelmedi. Eğer devam ederse gebelik zehirlenmesi belirtisi diye okudum ben de nette. Göster bakalım ne diyecek doktor.

Kontrollerini yaptı muayene etti çok şükür bir şey çıkmadı bir damla verdi kullanmam için ama antibiyotik tedavisine başladım bir sürü de kullandigim takviye var o yüzden damlayı kullanmadım. bugün bile oldu

Vajina da bir anda garip bir hareket hissediyorum ben de ama karnımda normal tekmeler de devam ediyor. Doktor baş aşağı dönmüş dedi bana son kontrolde baş yukarı duruyordu normalde.

Vajina da bir anda garip bir hareket hissediyorum ben de ama karnımda normal tekmeler de devam ediyor. Doktor baş aşağı dönmüş dedi bana son kontrolde baş yukarı duruyordu normalde.
2 gün yok bende aşağıda haraket hep yukarda demekki değişmiş yerini

evet gerçekten temponun yüksek olduğu günlerde ben de pek hissedemiyorum endişelenmeyin her şey yolundandır inşallah

bebeğin düzenli hareket etmesi ne demek? her gün benzer saatlerde hareketlenip benzer saatlerde durgunlaşması mı yoksa artık sürekli bir hareketinin olması mı?

İnşallah kendin için de bebek için de en iyi zamanda bebeğini kucağına alırsın. Sanırım 27'ye yaklaştın değil mi? 28'e az kalmış olması lazım

Bu ara benm bebekte pek hareketlı degıl normalde hareketlıydı ama bu ara durgun galıba alanları daralıyor ondan.benm doktorda aynısını soyledı hareketlerıne dıkkat et dedı zaten ilk sorusu hareket edıyor mu oluyor doktorunda ebenınde

Kızlar bide tesettürlü olup lohusa takımı alalnlar varmı nasıl alınmalı elbisemi pijamamı
Bide önceden doğum yapanlar hangisi mantıklı
Bende tesettürlüyüm. Canım trendyoldan aldım.Hem de fiyat olarak da uygun.https://ty.gl/nij62nr49afo0 kilolu olduğum için büyük beden tercih ettim ama üzerine çarşidan yazma gibi düz renk eşarp aldım.Hastanede tam kapatamam yarım baş yaparım diye.
Bu arada elbise tarzlarida hoşuma gidiyor ama bizim doğumla çok sıcağa denk geldiği için annem kullanışlı olmaz dedi o yüzden almadım.

Pozisyon değiştirince hareketlerini az hissediyorumuşuz canım benim ki de 1 haftadır ters döndüğünü söyledi Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…