Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar reflü yatağı aldınız mı ne almayı düşünüyorsunuz yataş juno alınmalı mı illa

Kızlar reflü yatağı aldınız mı ne almayı düşünüyorsunuz yataş juno alınmalı mı illa
yataş juno güzel değilmiş. cırt cırtları çok sesliymiş bide bebekler çabuk büyüdüğü için kullanım ömrü kısaydı
bende bakmıştım bi ara
olumsuz yorum görünce vazgeçtim.
kızımından kalma böyle bir yatak var. onu kullanırım

Link gözükmüyor yeniden atarmısın

Kızlar ebebekte philips aventte %30 indirim var, ben şunları aldım

philips avent kullanan bir arkadaşım var çok memnun, yalnızca biberonla birlikte gelen biberon emziğin hızlı akıttığını söyledi, kendisi sonradan satın aldığı 1 numara biberon emziği takıp onunla devam etmiş. biberonla beraber gelen emziği ise ileriki aylarda kullanmış. o yüzden ben de biberonla beraber 1 numara emzik de aldım

Kızlar emzik biberon alıyorsunuz da siz nasıl alıştırıyorsunuz bebeklerinizi? Ben iki çocuğuma da kullandıramadım bu sefer kızım emzik kullansın istiyorum nasıl alıştırayım doğar doğmaz verecek miyiz

benim ilk bebeğim hiçbir fikrim yok alışacak mı alışmayacak mı, nasıl alıştırılır ben hastanede hazırlıklı olmak için alıyorum, meme reddi yapmayan bir biberonu yanımda hazır edeyim dedim. ileride de sütüm olursa sağıp biberonla verebilirim diye düşünüyorum ama tabi bebeği tanımadan bunları öngörebilir miyim bilmiyorum

Benim oğlanda almadı ama ben kendimde istemiyordum alışsın ondan yine şimdi öylesine alıcam ama ısrar etmicem

Ben de çeşit çeşit alıp denedim istemediler bir yöntem biliyorsanız uygulayacaktım umarım her şey yolunda gider hepimizin için

ilk kızıma biberonu işe dönene kadar vermemiştim, emzik de annem zorla vere vere tuttumuştu :)
emzik aldım ama hemen hastanede vermeyi düşünmüyorum. hatta eğer ablası gibi mızmız olmazsa hiç vermem. ilk kızım çok mızmızdı mecbur kalmıştım. inşallah sakin uslu olursa vermem
bıraktırması var bide

Ben de çeşit çeşit alıp denedim istemediler bir yöntem biliyorsanız uygulayacaktım umarım her şey yolunda gider hepimizin için
umarım öyle olur daha önceki doğumlarının hemen ardından bebeği emzirebilmiş miydin emmişler miydi? forumda çok fazla yeni doğum yapan anne yazısı okudum, bebek kavrayamıyor süt gelmiyor vs. sebeple pek çok annenin doğumdan sonra bebek yeterince beslenemediği için sarılık geçirdiğini konuştuklarını gördüm, gözüm korktu açıkçası

Bugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur

Sürecim sona erdi yeni bi sürec basladi bizim icin bebegim cok kucuk 900 gr dogum yaptim bugun

Bugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur
yaaa nasılsın
allahım çabucak toparlanır inşallah
üzme kendini , ne diyeyim bilemedim
uygulamalarda %90 yaşam sınırını geçti diyor bebeklerimiz için
çok küçük daha
allahım bağışlasın

Canım aklıma geldikçe dua ediyorum, Allah bebeğine şifa versin sizinle kalsın inşallah birlikte hastaneden gülerek çıkın doktorlar ne diyor durumu için?

T
Trendyolda aynısı daha ucuza düşüyor

Eklentiler

• 1000002972.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 19
Bende de öyle yazdı birkaç gün önce inşallah doğrudur

İlk bebeğim 2400 gram doğdu çok küçüktü ememiyordu daha da zayıflayınca ve sarılıkta demişlerdi sanırım hastanede hemşireler mama verdiler o şekilde toparlanınca hastaneden çıkmıştık. Sonra evde emmeye devam etti biberonu bir türlü ben içiremedim o dönem öyle hatırlıyorum 10 yıl oldu.. sonra hep emdi sonra da yemeğe geçti zaten.. korkma ama sen rahat oldukça her şey daha iyi ilerler sarılık olsa bile geçici bir şey oluyor atlatıyorlar. Hazırlıklı olman çok iyi bak için rahat etsin biberonu emziği vs hazırlıyorsun bir aksilikte yanında tüm ihtiyaçların olacak.. Keyifle geçir zamanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…