Benim ilk gebelikte fazlaydı ama şekerim yoktu erken doğum ola bilir dedi ve ya bebeğinde yarım dudak dedi ola bilir iyice korkuttu beni doktor kardeşimdede fazlaydı sağlam çocuğu oldu..ama ben çok sıkı diyet yaptım suyum normale dönmüştüBugün kontrolüm vardı bebeğin suyu çok fazla şekerden kaynaklı olabilir şeker yükleme yaptıralım dedi doktor. Suyun çok fazla olmasının ne gibi zararları var acaba bilen bilgi verebilir mi?
Bana 3 günlük bir diyet listesi verdi pazartesi gel dedi inşallah benimde düzelir sıkıntı çıkmazBenim ilk gebelikte fazlaydı ama şekerim yoktu erken doğum ola bilir dedi ve ya bebeğinde yarım dudak dedi ola bilir iyice korkuttu beni doktor kardeşimdede fazlaydı sağlam çocuğu oldu..ama ben çok sıkı diyet yaptım suyum normale dönmüştü
Ben haftalardı diyet yaptım hemen düzelmese üzülme ama illa düzelicek eğer güzel diyet yapsanBana 3 günlük bir diyet listesi verdi pazartesi gel dedi inşallah benimde düzelir sıkıntı çıkmaz
Teşekkür ederim canım ben 1 ay 10 gündür hiç gitmedim kontrole gitsem belki erken farkedilecektiBen haftalardı diyet yaptım hemen düzelmese üzülme ama illa düzelicek eğer güzel diyet yapsan
Ben şehir hastanesinde gittim gebe okuluna. Çok faydalı buldum öğrenilecek çok şey varmış meğerse. Ebelerle tanışıp doğumhaneyi falanda gezdirdiler. Babalar içinde bir gün gidilecek o kaldı sadece29+4 ten herrkese günaydınnn :)) ben devlet hastanesinde gebe okuluna kayıt oldum var mı içinizde giden
Benimde makat geliş duruyordu sonra döndü canım daha erken dönebilirKızlar kontrolden çıktım. Bebeğim 1400 gram olmuşMakat geliş duruyormuş..:/ diğer bebeğimde tersti ama makat giriş değildi . Dönmezse sezaryen yapılır vs dedi olumsuz konuştu ya sizce dönmez mi daha diğer bebeğim son zamanlar dönmüştü ama stresli değildim doktor hep sorun yok düzelir diyordu bu sefer öyle demedi
inşallah benim için de çok faydalı geçer :) geç mi kaldım dedim kadına ama hiç gelmemenizden iyidir dediBen şehir hastanesinde gittim gebe okuluna. Çok faydalı buldum öğrenilecek çok şey varmış meğerse. Ebelerle tanışıp doğumhaneyi falanda gezdirdiler. Babalar içinde bir gün gidilecek o kaldı sadece
Benimki böyleydi 1. Saate bakarak gebelik şekerin var dedi şimdi 10 gün sabah akşam takip ediyorum 10 günün sonunda ne diyecek bilmiyorumSelam kizlar ben bugun seker yuklemesi yaptirdim sonucu doktoruma attim wtsaptn ama henuz donmedi anlayan varmi sonuctan.
Eczaneden seker ôlcme cihazimi aldinizBenimki böyleydi 1. Saate bakarak gebelik şekerin var dedi şimdi 10 gün sabah akşam takip ediyorum 10 günün sonunda ne diyecek bilmiyorum
Ay inşallahBenimde makat geliş duruyordu sonra döndü canım daha erken dönebilir
Ola bilir yinede geç diğil merak etmeTeşekkür ederim canım ben 1 ay 10 gündür hiç gitmedim kontrole gitsem belki erken farkedilecekti
Döner bence canım.Ne güzel almış MaşAllahKızlar kontrolden çıktım. Bebeğim 1400 gram olmuşMakat geliş duruyormuş..:/ diğer bebeğimde tersti ama makat giriş değildi . Dönmezse sezaryen yapılır vs dedi olumsuz konuştu ya sizce dönmez mi daha diğer bebeğim son zamanlar dönmüştü ama stresli değildim doktor hep sorun yok düzelir diyordu bu sefer öyle demedi
Döner bence canım.Ne güzel almış MaşAllahbakalım benimki ne kadar olmuş
İkinci saat değeriniz yüksek çıkmış. Muhtemelen diyet ve takip önerecek..Selam kizlar ben bugun seker yuklemesi yaptirdim sonucu doktoruma attim wtsaptn ama henuz donmedi anlayan varmi sonuctan.
Bebegin kilosu normal haftasina göre ama suyu biraz fazlaydi azalma var dedi su anda iyiye gidiyor dedi canim size liste verdimi doktor sekermi ckti sizdedeİkinci saat değeriniz yüksek çıkmış. Muhtemelen diyet ve takip önerecek..
ben de 1 aydır diyetteyim, diyette sorun olmuyor. Suyu, kilosu normal mi bebeğin?
MaalesefBebegin kilosu normal haftasina göre ama suyu biraz fazlaydi azalma var dedi su anda iyiye gidiyor dedi canim size liste verdimi doktor sekermi ckti sizdede
Daha çok vakti var, döner bence geri de dönebilir hiç belli olmuyor vallaKızlar kontrolden çıktım. Bebeğim 1400 gram olmuşMakat geliş duruyormuş..:/ diğer bebeğimde tersti ama makat giriş değildi . Dönmezse sezaryen yapılır vs dedi olumsuz konuştu ya sizce dönmez mi daha diğer bebeğim son zamanlar dönmüştü ama stresli değildim doktor hep sorun yok düzelir diyordu bu sefer öyle demedi
Bnmde oglumda hamıleyken 32 cı haftamda usgde bebek donmemıs daha dedı doktor eger donmezse sezaryan olursun dedı.bnde cok korkmustum bıde ılk hamılelıgımdı pek bılınclı degıldım sonra 34 cu haftamda ebe kontrolum vardı ebe elıyle karnıma baktı bebek donmus kafası assagıda dedı.yanı gecte donebılıyorlar.bu hamılelıgımdede gecen hafta gıttıgımde daha 27+6 dım donmemıs dedı erken olmasına ragmenKızlar kontrolden çıktım. Bebeğim 1400 gram olmuşMakat geliş duruyormuş..:/ diğer bebeğimde tersti ama makat giriş değildi . Dönmezse sezaryen yapılır vs dedi olumsuz konuştu ya sizce dönmez mi daha diğer bebeğim son zamanlar dönmüştü ama stresli değildim doktor hep sorun yok düzelir diyordu bu sefer öyle demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?