Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Bugün kontrolüm vardı bebeğin suyu çok fazla şekerden kaynaklı olabilir şeker yükleme yaptıralım dedi doktor. Suyun çok fazla olmasının ne gibi zararları var acaba bilen bilgi verebilir mi?
Benim ilk gebelikte fazlaydı ama şekerim yoktu erken doğum ola bilir dedi ve ya bebeğinde yarım dudak dedi ola bilir iyice korkuttu beni doktor kardeşimdede fazlaydı sağlam çocuğu oldu..ama ben çok sıkı diyet yaptım suyum normale dönmüştü

Bana 3 günlük bir diyet listesi verdi pazartesi gel dedi inşallah benimde düzelir sıkıntı çıkmaz

Kızlar kontrolden çıktım. Bebeğim 1400 gram olmuş Makat geliş duruyormuş..:/ diğer bebeğimde tersti ama makat giriş değildi . Dönmezse sezaryen yapılır vs dedi olumsuz konuştu ya sizce dönmez mi daha diğer bebeğim son zamanlar dönmüştü ama stresli değildim doktor hep sorun yok düzelir diyordu bu sefer öyle demedi

29+4 ten herrkese günaydınnn :)) ben devlet hastanesinde gebe okuluna kayıt oldum var mı içinizde giden
Ben şehir hastanesinde gittim gebe okuluna. Çok faydalı buldum öğrenilecek çok şey varmış meğerse. Ebelerle tanışıp doğumhaneyi falanda gezdirdiler. Babalar içinde bir gün gidilecek o kaldı sadece

Selam kizlar ben bugun seker yuklemesi yaptirdim sonucu doktoruma attim wtsaptn ama henuz donmedi anlayan varmi sonuctan.

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-26-12-48-17-190_com.android.chrome.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 53
Benimde makat geliş duruyordu sonra döndü canım daha erken dönebilir

Ben şehir hastanesinde gittim gebe okuluna. Çok faydalı buldum öğrenilecek çok şey varmış meğerse. Ebelerle tanışıp doğumhaneyi falanda gezdirdiler. Babalar içinde bir gün gidilecek o kaldı sadece
inşallah benim için de çok faydalı geçer :) geç mi kaldım dedim kadına ama hiç gelmemenizden iyidir dedi

Selam kizlar ben bugun seker yuklemesi yaptirdim sonucu doktoruma attim wtsaptn ama henuz donmedi anlayan varmi sonuctan.
Benimki böyleydi 1. Saate bakarak gebelik şekerin var dedi şimdi 10 gün sabah akşam takip ediyorum 10 günün sonunda ne diyecek bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_7920.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 50
Döner bence canım.Ne güzel almış MaşAllahbakalım benimki ne kadar olmuş

İkinci saat değeriniz yüksek çıkmış. Muhtemelen diyet ve takip önerecek..
ben de 1 aydır diyetteyim, diyette sorun olmuyor. Suyu, kilosu normal mi bebeğin?

İkinci saat değeriniz yüksek çıkmış. Muhtemelen diyet ve takip önerecek..
ben de 1 aydır diyetteyim, diyette sorun olmuyor. Suyu, kilosu normal mi bebeğin?
Bebegin kilosu normal haftasina göre ama suyu biraz fazlaydi azalma var dedi su anda iyiye gidiyor dedi canim size liste verdimi doktor sekermi ckti sizdede

Bebegin kilosu normal haftasina göre ama suyu biraz fazlaydi azalma var dedi su anda iyiye gidiyor dedi canim size liste verdimi doktor sekermi ckti sizdede
Maalesef benim de bebeğin kilosu suyu normal, zaten direkt 24.haftada öğrendim şekeri 4 haftadır diyetteyim. Endokrine de göründüm değerlerin korkutucu ve ilaçlık olmadığını sadece diyetle devam edeceğimizi söyledi. Senin de değerlerin zaten öyle. Benim 1.saatim de yüksekti. Belki çok takılmaz bile senin doktorun, dönüş yapsın bakalım

Daha çok vakti var, döner bence geri de dönebilir hiç belli olmuyor valla maşallah kilosu da çok iyi

Bnmde oglumda hamıleyken 32 cı haftamda usgde bebek donmemıs daha dedı doktor eger donmezse sezaryan olursun dedı.bnde cok korkmustum bıde ılk hamılelıgımdı pek bılınclı degıldım sonra 34 cu haftamda ebe kontrolum vardı ebe elıyle karnıma baktı bebek donmus kafası assagıda dedı.yanı gecte donebılıyorlar.bu hamılelıgımdede gecen hafta gıttıgımde daha 27+6 dım donmemıs dedı erken olmasına ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…