Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ay ama varya küsmesi bile iyi Benmki asla küsmez ağız tadıyla bi kavga edip küs kalamıyorum bile evde darlıyır bi defa annemlere gittimde öyle küsebildik düşün yoksa rahat bırakmıyor
Herkesin karakteri farklı işte öyle böyle yaşıyoruz inşallah hepimiz çok mutlu olalım çocuklarımızla sağlıkla yaşayalım

Ay süper bak hem iyisin hem düğüne katılabildin çok sevindim senin için kardeşin de mutlu olmuştur
Artık evde dinlenirsin işe gitmek zorunda değilsen
Sürpriz yaptım beni görünce sevinçten ağladı işten izin almıştım arayip bozdular İSG egitimi varmis ona katılacam teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar benimde yarın randevum var iznimi doğum iznine baslama zamanım geldi ama uzatmayı düşünüyorum doğum sonrası kullanmak için, bizde küsme olmuyor kırgınlık kusluk öyle seylere dayanamıyorum bir seyi bahane edip konuyu baslatiyorum sorunu da çözüyoruz.yasla alakalı sanıyorum kırkima şurda bişi kalmadı

selamm ay tamda son aylarda nasıl kilo almayacaksın ki. asıl şimdi alınıyor. ben pilav, makarna , ekmeği çok minimum yiyorum. onun dışında hamur işi yemiyorum. simit ,şeker filan
biraz dikkat et en azından aynı kilodan gidersin

günaydın kızlarrr
benimde cumartesi randevum.
gece yine nöbete kalktım. 3 dü wc ye girdim. balkona çıktım bakındım filan saat 4 e geliyordu yattım
sabah tabi gözümü zor açtım
acaba bebiş hareket ediyor ondan mı uyanıyorum
ilk kızımda da böyleydim gerçi

bunu hala kullanıyor muusn :) ben yeni aldım. çok kuru geldi. nasıl uyguluyorsun elinle mi?

Bugün kontrolüm vardı bebeğin suyu çok fazla şekerden kaynaklı olabilir şeker yükleme yaptıralım dedi doktor. Suyun çok fazla olmasının ne gibi zararları var acaba bilen bilgi verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…