Ay ama varya küsmesi bile iyi Benmki asla küsmez ağız tadıyla bi kavga edip küs kalamıyorum bile evde darlıyır bi defa annemlere gittimde öyle küsebildik düşün yoksa rahat bırakmıyor
Çok iyi oldu kardeşinde mutlu olmuştur ne güzel.Ben 1 defa Yozgat'a gittim ve dedim asla birde bu yola gitmem kolay kolay pert oldum sana helal olsun aferin
Günaydın kızlar benimde yarın randevum var iznimi doğum iznine baslama zamanım geldi ama uzatmayı düşünüyorum doğum sonrası kullanmak için, bizde küsme olmuyor kırgınlık kusluk öyle seylere dayanamıyorum bir seyi bahane edip konuyu baslatiyorum sorunu da çözüyoruz.yasla alakalı sanıyorum kırkima şurda bişi kalmadı
Kızlar selamm Bugün kontrolüm vardı 28+6 dayım. Bebiş önden gidiyor baya. 12 kilo aldım ve doktorum epey kızdı. Artık ne yiyeyim nasıl azaltayım bilemiyorum ya çok moralim bozuldu. 9 ayı 12 kilo ile tamamlaman gerekiyordu dedi. Sınırı aşmışım ve hiç kilo almadan nasıl geçecek geri kalan haftalar hiç bilmiyorum.
selamm ay tamda son aylarda nasıl kilo almayacaksın ki. asıl şimdi alınıyor. ben pilav, makarna , ekmeği çok minimum yiyorum. onun dışında hamur işi yemiyorum. simit ,şeker filan
biraz dikkat et en azından aynı kilodan gidersin
günaydın kızlarrr
benimde cumartesi randevum.
gece yine nöbete kalktım. 3 dü wc ye girdim. balkona çıktım bakındım filan saat 4 e geliyordu yattım
sabah tabi gözümü zor açtım
acaba bebiş hareket ediyor ondan mı uyanıyorum
ilk kızımda da böyleydim gerçi
Ben hastaneyi arayıp gebe okuluna bağlandım, oradan numaramı alıp beni sonrasında geri aradılar kayıt için. hiç te gitmediğim bir hastane bence doktor şartı olsa bana sorardı
Ben hastaneyi arayıp gebe okuluna bağlandım, oradan numaramı alıp beni sonrasında geri aradılar kayıt için. hiç te gitmediğim bir hastane bence doktor şartı olsa bana sorardı
Ben şimdi aldım dur hatta fotoğrafını atayım renk pigmentli aldım çünkü yazın asla makyaj yapmam ben çok sıkılıyorum makyajdan bunu aldım. Solente alacaktım onun ağır yapısı var rahatsız eder dedi eczacı. Yoruldum azıcık oturdum parkta Eki Görüntüle 3554652
Bugün kontrolüm vardı bebeğin suyu çok fazla şekerden kaynaklı olabilir şeker yükleme yaptıralım dedi doktor. Suyun çok fazla olmasının ne gibi zararları var acaba bilen bilgi verebilir mi?