- 5 Şubat 2025
- 370
- 444
- 18
- 26
sana geçmesin dikkatli olH1n1 domuz gribi olmuşlar gelmeden önceki gece acildelermiş neler yaşadım neler bir de söylüyor utanmadan çünkü bizi hiç sevmiyorlar ki..
neyse bugün son kes yemek temizlik yapacağım evden çıktılar sonında alışveriş yapacaklarmış yarın 13 gibi gidecekler …
Sen nasılsın nasıl geçiyor
Ben bunun videosunu görmüştüm dışarıdan elle döndürüyorlardı. Öyle mi yapacak sana da acaba? Öyle yaparsa hiç zorlanacağın bir şey değil benceAy inşallah
Yapıyorlarmış ben de şaşırdım her ihtimale karşı hastanede yapıyorlarmış bir terslik olursa müdahale edebilmek için bakalım umarım gerek kalmaz ama hala kafası göbeğimde hiç gitmiyor bir yere ayakları kıpır kıpır çok altta hareket ediyor hissediyorum
Biz 6 kardeşiz annem hepimizi normal doğurmuş, ilk doğan abimi hastanede ebeler elle döndürmüş annem anlatmıştı, sonra kalan abilerimi ablalarımı ve beni evde doğurmuş hepAy inşallah
Yapıyorlarmış ben de şaşırdım her ihtimale karşı hastanede yapıyorlarmış bir terslik olursa müdahale edebilmek için bakalım umarım gerek kalmaz ama hala kafası göbeğimde hiç gitmiyor bir yere ayakları kıpır kıpır çok altta hareket ediyor hissediyorum
Çok sıcak evet bu yaz sanki öncekilerden daha sıcak hatta..Ben bunun videosunu görmüştüm dışarıdan elle döndürüyorlardı. Öyle mi yapacak sana da acaba? Öyle yaparsa hiç zorlanacağın bir şey değil bence
Yaa ne kadar cesaretli anneniz var tebrik ediyorum onuBiz 6 kardeşiz annem hepimizi normal doğurmuş, ilk doğan abimi hastanede ebeler elle döndürmüş annem anlatmıştı, sonra kalan abilerimi ablalarımı ve beni evde doğurmuş hep
İyiyimCok geçmiş olsun. Çocuklar adına çok üzüldüm. Sen iyi misin peki Bebek nasıl
Bencede döner doktor acele etmese ben daha dönmesini doğuma kadar beklerdimDöner ya son dakika bile dönenler oluyormuş. Dönmeyen de dönmüyor tabi ama erken daha döner diyelim
Ben videolarını izlemeye cesaret edemiyorum annemi çok yormuşlarÇok sıcak evet bu yaz sanki öncekilerden daha sıcak hatta..
bence de zorlanmam gözümü kapatırım beklerim videoları izliyorum çok zor gözükmüyor :)
Canım dün başım ağrıyordu gitmedim bugünde öyle davranırsam göze batarim gerçi onlar beni sallasalar bir bayramda ararlar da neyseGitmesen bahane uydursan olmaz mı ki
Kendi kendine tripleri ama eşimin hep bir savunması var onlar daha çocuk zamanla düzelecekler ama bilmedikleri yok ne çocuğu ben bu yaşımda calışıyor devlet hastanelerinden randevu peşinde koşuyorum.mesela üç ay önce aradı beni artık Dilan Polat gibi tutuklayabilirler eve yatılı bakıcı tutuyorum misafirim gelince yemekleri hazırlayacak çarşıya çıkarsam çocuga bakacak öyle bir havalarda Allah'ım sorma gitsinEger seni cikardiysa gitme şimdi lohusa diye neden çıkardın diye de sorulmaz. Madem tepki koydu sen de gitme. bence ama ben olsam gitmem. Sizin yakınlık durumunu tam bilemedigim için kesin bir şey demek de doğru olmaz
Ellerine sağlık kuzum eşinde yardımcı olmuş ne güzel oh mis .bende bugün bir yandan mutfakta buz dolabı siliyorum bir yandan da aldığım lohusa gecelikleri ütüleyecem vakit daralıyorKıslarrr ben temizliğimi çok şükür bitirdim ama canım çıktı. Hani diyorlar ya allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. İşini yapamamak çok zor ya. Gözümde büyüyor yaparken yoruluyorum ter içinde kaldım nefes nefese. Eğilemiyorsun bükülemiyorsun. Şükür valla bitti. Bi hastane çantası kaldı onuda cumartesi yaparım bugünlük yeter. Eşimde mızmızlanıyor artık. Kendisi mutfak dolaplarını sildi bıktı. Darısı başınıza yapın kurtulun
Slm canm doktora ne zaman gittin bebek donmus mu?Bencede döner doktor acele etmese ben daha dönmesini doğuma kadar beklerdim
Geçmiş olsun canım ya off kurtuluyorsun ne bitmek bilmez bir gezmeydi hamilesin çok yormadin kendini inşallah çünkü yoranin soranin hatri yok nerde burnu kaf dağında tenezzül etmeyen var ona kıymet verirlerH1n1 domuz gribi olmuşlar gelmeden önceki gece acildelermiş neler yaşadım neler bir de söylüyor utanmadan çünkü bizi hiç sevmiyorlar ki..
neyse bugün son kes yemek temizlik yapacağım evden çıktılar sonında alışveriş yapacaklarmış yarın 13 gibi gidecekler …
Sen nasılsın nasıl geçiyor
Süper elinize sağlık.Kıslarrr ben temizliğimi çok şükür bitirdim ama canım çıktı. Hani diyorlar ya allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. İşini yapamamak çok zor ya. Gözümde büyüyor yaparken yoruluyorum ter içinde kaldım nefes nefese. Eğilemiyorsun bükülemiyorsun. Şükür valla bitti. Bi hastane çantası kaldı onuda cumartesi yaparım bugünlük yeter. Eşimde mızmızlanıyor artık. Kendisi mutfak dolaplarını sildi bıktı. Darısı başınıza yapın kurtulun
Dönmemiş daha geçen hafta perşembe gittim.. senin durumlar nasılSlm canm doktora ne zaman gittin bebek donmus mu?
Doner insallh daha zaman var.benim randevu yarin ogleden sonra bnde acikcasi tedirginim hem hareketleri az hemde sanirim donmedi daha kafasi yukarda gibi biraz fazla yuruyeyim elleyince hissediyorum yukarda sertligi..sendede oluyor mu bilmiyorum hareketlerini yatinca ozelliklede hep altta yani sezaryan kesisinin orda hafif hafif hissdiyorum diyorum galiba daha donmemisDönmemiş daha geçen hafta perşembe gittim.. senin durumlar nasıl
Aynen benimde göbeğimin üzerinde sertlik var o kafasıymış hareketleri az benimde bu hafta çok yoruluyorum hiç oturamıyorum ondandır diyorum umarım senin her şey yolundadır yarın haber ver bakalım ne durumdaDoner insallh daha zaman var.benim randevu yarin ogleden sonra bnde acikcasi tedirginim hem hareketleri az hemde sanirim donmedi daha kafasi yukarda gibi biraz fazla yuruyeyim elleyince hissediyorum yukarda sertligi..sendede oluyor mu bilmiyorum hareketlerini yatinca ozelliklede hep altta yani sezaryan kesisinin orda hafif hafif hissdiyorum diyorum galiba daha donmemis
Ya mecbur yemektır temizliktir yapıyorum ilkdefa bugün evde tek kaldım rahatladım telefonda vakit geçiyorum ama çocuk hasta sürekli kucağımda emiyor hiçbir şey yemiyor kusuyor altına yapıyor gitsinler çocuğum tekken daha kolay iyileşir bakalımGeçmiş olsun canım ya off kurtuluyorsun ne bitmek bilmez bir gezmeydi hamilesin çok yormadin kendini inşallah çünkü yoranin soranin hatri yok nerde burnu kaf dağında tenezzül etmeyen var ona kıymet verirler
Ay laflara bak gerçekten sinir şey. Bunun cocuklukla alakası yok. Büyüklük olsun görüneyim diyorsan bir ugra istersenKendi kendine tripleri ama eşimin hep bir savunması var onlar daha çocuk zamanla düzelecekler ama bilmedikleri yok ne çocuğu ben bu yaşımda calışıyor devlet hastanelerinden randevu peşinde koşuyorum.mesela üç ay önce aradı beni artık Dilan Polat gibi tutuklayabilirler eve yatılı bakıcı tutuyorum misafirim gelince yemekleri hazırlayacak çarşıya çıkarsam çocuga bakacak öyle bir havalarda Allah'ım sorma gitsin
Bir Bebek kucaginda birisi karnında senin ne gücün kaliyorki normalde sütten kesilmesi lazım diğerinin sana yazık birde misafir çektinYa mecbur yemektır temizliktir yapıyorum ilkdefa bugün evde tek kaldım rahatladım telefonda vakit geçiyorum ama çocuk hasta sürekli kucağımda
emiyor hiçbir şey yemiyor kusuyor altına yapıyor gitsinler çocuğum tekken daha kolay iyileşir bakalım
Hah doğru kelime canımsin büyüklük bende kalsın çokta oralı olmadan beş dakika hemen yüzeyselAy laflara bak gerçekten sinir şey. Bunun cocuklukla alakası yok. Büyüklük olsun görüneyim diyorsan bir ugra istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?