Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar günaydın sıcaklardan bir sekil oldum Pazar kayınvalidem kahavaltiya çağırdı yazlığa geçecekler mis iş bitermi hic yardım ettim denize gireriz diye düşündüm hazırlık yaptım anca sahilde bir saat oturduk sorasi gel kadına yine yardım et denize girecek halim kalmadı evime gelince de tüm gün baş ağrısı bu arada eşimin yegeninin eşi dün gece özelde doğurdu.Durumlardan takip ediyorum balonlar çiçekler ayılar konsept yapmış arkadaslari annesi babası kayinbabasi işten çıkarken bir ara benim eşimde uğramış sezeryana alacakmış normal diye diretip normal doğurmuş ,22 yaşında herkes kapıda o yaşlarımı düşünup durdum şimdi asıl mesele bu kız bayramda aramaz sormaz konuşsa sürekli hava atar geçen baktım durduk yere instadan da çıkarmış gel gör ki eşim onlara çok düşkün kocası yeğenimiz oluyor gidip hayırlı olsun diyelim diyor ama içim almıyor

Çok geçmiş olsun allah akıl fikir versin bu insanlara bir de hasta mı geldiler…

Çok geçmiş olsun allah akıl fikir versin bu insanlara bir de hasta mı geldiler…
H1n1 domuz gribi olmuşlar gelmeden önceki gece acildelermiş neler yaşadım neler bir de söylüyor utanmadan çünkü bizi hiç sevmiyorlar ki..
neyse bugün son kes yemek temizlik yapacağım evden çıktılar sonında alışveriş yapacaklarmış yarın 13 gibi gidecekler …
Sen nasılsın nasıl geçiyor

Selam kızlar benim doğum iznine son 15 günüm kaldı. Sabırla bekliyorum sıcaklardan mı yoksa karnım büyüdüğü için mi nedir uyuyamıyorum heryerim ağrıyor artık eşime şuram buram ağrıyor demeye utanıyorum hergün mü bir yerin ağrır diyecek benim kız geçen baş aşağıydı bu sefer yan dönmüş sağdan soldan dürtüklüyor 1400 gr 41.5 cm dedi haftasıyla uyumlu dedi artık zayıf kilolu sorgulamıyorum

Günaydınn..seninle derdi ne ki çıkarmış instadan çok garipler.. boşver hayırlı olsun de geç kendini göstermiş olursun hatta sorarsın sorun ne benimle ilgili de.. sana karşı birileri bir şeyler uydurmuş doldrumuşta olabilir onu insanlar ne kadar fesat tuhaf yazıklar olsun hamile hamile seninle uğraşıyor

İzne çıkınca daha iyi olursun ağrıların azalır
Sağlıklı gidiyor çok şükür her şey yolunda olmasına çok sevindim canım sağlıkla kucağına al
Benim ki hala başı yukarıdaymış 2 hafta sonra da düzelmezse ameliyathanede elle döndürülecek ((( stresliyim

Bide kızlar ya görümcem bana karnın aşağıya inmiş dedi. Kafama taktım. Normal dimi? Daha 30 +2 yim doğum yakın değildir
Merhaba, görünce yazmak istedim. Benim geçen hafta kontrolüm vardı. Benimki de aşağıda ve doktora sordum. Rahim ağzın normal ve bebek aşağıda problem yok, normal dedi.

Ay nasıl döndürecekler ki

Ay nasıl döndürecekler ki
Elle
Ben dilekçe yazacağım çünkü doktor dönmezse sezaryen istiyor doktorum Türk kafayı takmış uğraşma sezaryen olsun diye ama ben iki doğumu vajinal yaptım üçüncü de farklı bir şeyden korkuyorum hem tekim burada ben ameliyat olursam çocuklara kim bakacak .. inşallah kendi döner
Doktor beni çok korkuttu uğraşma kesip alalım 37 de diyor … geçen hafta ebe randevum vardı ebe döndürürüz sakın doktoru dinleme para tuzağı kendini düşünüyor dedi ebeye güvendim hastaneye sevk isteyeceğim 2 hafta sonra dönmemiş olursa..

Anladım canım inşallah kendi döner, 3.kolay olur zaten

Aman canım ben calisiyorum kendisi çalışmıyor onun stresini yaşıyor kayinvalidemlede konuşmuyor yinede yaşlı kadın da akşama hastaneye gelecekmiş bende görünür gelirim normalde de uzak duruyorum

2 kere vajinal yaptıysan bunuda vajinal istemen normal ya, inşallah istediğin gibi olur. Elle döndürme olayını annemlerden de duymuştum ben. Eskiden ebeler elle döndürüyorlardı diyorlardı demek ki halen yapan var.

Aman canım ben calisiyorum kendisi çalışmıyor onun stresini yaşıyor kayinvalidemlede konuşmuyor yinede yaşlı kadın da akşama hastaneye gelecekmiş bende görünür gelirim normalde de uzak duruyorum
Evet en iyisi öyle olur beş dk uğrayıp çıkarsınız

Gitmesen bahane uydursan olmaz mı ki

Ay inşallah
Yapıyorlarmış ben de şaşırdım her ihtimale karşı hastanede yapıyorlarmış bir terslik olursa müdahale edebilmek için bakalım umarım gerek kalmaz ama hala kafası göbeğimde hiç gitmiyor bir yere ayakları kıpır kıpır çok altta hareket ediyor hissediyorum

Kıslarrr ben temizliğimi çok şükür bitirdim ama canım çıktı. Hani diyorlar ya allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. İşini yapamamak çok zor ya. Gözümde büyüyor yaparken yoruluyorum ter içinde kaldım nefes nefese. Eğilemiyorsun bükülemiyorsun. Şükür valla bitti. Bi hastane çantası kaldı onuda cumartesi yaparım bugünlük yeter. Eşimde mızmızlanıyor artık. Kendisi mutfak dolaplarını sildi bıktı. Darısı başınıza yapın kurtulun

Eger seni cikardiysa gitme şimdi lohusa diye neden çıkardın diye de sorulmaz. Madem tepki koydu sen de gitme. bence ama ben olsam gitmem. Sizin yakınlık durumunu tam bilemedigim için kesin bir şey demek de doğru olmaz

Cok geçmiş olsun. Çocuklar adına çok üzüldüm. Sen iyi misin peki Bebek nasıl

Döner ya son dakika bile dönenler oluyormuş. Dönmeyen de dönmüyor tabi ama erken daha döner diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…