Nasıl birşey oluyor nişan 2-3 gün önce gece bende aşırı kasılma ve ağrı yaşadım o gün çok farklı akıntım oldu böyle mukus gibi balgam gibi farklı olunca nişanım geldiğini düşündüm ama emin değilimKızlaaar benim azönce nişanım geldi, kanlı değildi beyazdı. Dün çok kasılmalarım vardı, bugün neredeyse hiç yok. Hastahaneye gitmeme gerek yok sanırım, sancım yok çünki?
Bugün o kadar çok tuvalete çıktım ki içimden idrar mı yoksa suyum mu geldi acaba diye geçirdimBende iki üç gündür fenayım biraz dolasinca alt kısmımda sızlama oluyor resmen hissediyorumama gün belli olduğu için diyorum dinlen dayan suyun muyun gelir ,
Seninki de nasılsa az kaldı canım belli olur
Suyun ağrın sancın kanaman yoksa bi yere gitmene gerek yok. Nişandan sonra 1 gün sonrada başlayabilir 2 hafta sonradaKızlaaar benim azönce nişanım geldi, kanlı değildi beyazdı. Dün çok kasılmalarım vardı, bugün neredeyse hiç yok. Hastahaneye gitmeme gerek yok sanırım, sancım yok çünki?
Aslında bende online yapabilirim. Şimdi 2 çocuk olunca onları bi yere bırakıp gitmek zor olacaK ama online olunca evindesin. Bi araştırayım bendeCanim ben online klinik psikolog birinden destek alıyorum 4. Ayımdan beri. Bana iyi geldi. Hatta bazı kararlar verdim bu süreçte eşim böyle iyi gelecekse sana hep git falan dedi.Online olarak alıyorum. Kızın için de çok zor bu süreçler. Allah kolaylık versin hepimize. Ben klinik psikolog ile devam ediyorum. Ama sen durumuna göre aile terapistine de gidebilirsin
Gelmiyomuş herzaman, bazen 1 hafta sonra bile gelebilirmişBende bazen beyaz akıntı oluyor nişan mı olmuyormuşakabinde su gelmesi gerekmezmi
Normalde akıntım çok var hamilelikte ama bu baya hamur ve büyüktü. Kendini belli ediyor yaniNasıl birşey oluyor nişan 2-3 gün önce gece bende aşırı kasılma ve ağrı yaşadım o gün çok farklı akıntım oldu böyle mukus gibi balgam gibi farklı olunca nişanım geldiğini düşündüm ama emin değilim
Ay evet arayıp sordum,aynısını söylediler bir heyecan bastı beni, dört gözle doğurmayı bekliyorumBugün o kadar çok tuvalete çıktım ki içimden idrar mı yoksa suyum mu geldi acaba diye geçirdim
Suyun ağrın sancın kanaman yoksa bi yere gitmene gerek yok. Nişandan sonra 1 gün sonrada başlayabilir 2 hafta sonrada
Ay çoook mutluluk yaşayacaksınız yaa harika günler bekliyor siziBiz napacaksak yeriz diye korkuyoruz eşim ve ben uzun zamndir küçük bebek sevmedikeşim geçen yeğeninin bebeğini görmeye gittiğimizde Bebek uyuyor başında bekliyor uyanmadı ki sevsin içi gitti resmen
Aynen öyle gerçekten evimin duvarlarına dokunup böyle iyice evde olduğumu hissettimÇok sevindim evde olmana ben asla duramiyorum başka bir yerde illa evimin rahatı olacak tatile bile gitsem evime döndüğüm zaman aşırı derece de mutlu oluyorum öpesim geliyor evimiçok dışa dönük bir insan deyilm evciyim o yüzden bana bile dert oldu senin 1hafta hastane de olman şu kız bir evine kavusabilse diye her gün dua ettim sana Çok şükür bu gününe Rabbim bizlere de sağ salim evimize bebeklerimizle dönebilmek nasip etsin inşallah
İyiyim çok şükür. heyecan, sevinc, korku bir sürü duygu ile günleri sayıyorum.Sen nasılsın
İyiyim çok şükür. heyecan, sevinc, korku bir sürü duygu ile günleri sayıyorum.
Tabi canım herşey boşta unutuyoruz bizAllah bize sağlık versin hep diyorum kendimiz kendi işimizi yaparız geçen oğlum düşünce anladımki ne kadar boş şeylere canımı sıktım
RAhme baskı çok arttı bende sık sık tuvalete gidiyorum mide yanmalarim azaldı diyorumki Bebek iyice aşağı düştüğü için midem rahata erdi.su gelmesinden bende korkuyorum inanılmaz şiştim enim boyum bir olduBugün o kadar çok tuvalete çıktım ki içimden idrar mı yoksa suyum mu geldi acaba diye geçirdim
Suyun ağrın sancın kanaman yoksa bi yere gitmene gerek yok. Nişandan sonra 1 gün sonrada başlayabilir 2 hafta sonrada
Ay çoook mutluluk yaşayacaksınız yaa harika günler bekliyor sizi
Benimde tam tersi miğde yanmalarim çok arttı ama bebeğin hareketlerini çok aşağılarda hissediyorum önceki dikislerimin olduğu yerde içimden bir ses gününü beklemeyecek diyor hep. Bide bu iki gündür belimde sanki böyle elektrik çarpmış gibi bir his oluyor daha önce kasılma yada doğum sancısı çekmediğim için bilmiyorum ama acaba kasılma gibi bir şeymi buRAhme baskı çok arttı bende sık sık tuvalete gidiyorum mide yanmalarim azaldı diyorumki Bebek iyice aşağı düştüğü için midem rahata erdi.su gelmesinden bende korkuyorum inanılmaz şiştim enim boyum bir oldu
Dün eşim dediki iyiki sezeryan sen normal doğum için 40 haftayı dolduramazmisin o kadar kağnı gibi oldum ki biraz trip attım ama adam haklı ,
O nasıl bir şey hiç bilmiyorumKızlaaar benim azönce nişanım geldi, kanlı değildi beyazdı. Dün çok kasılmalarım vardı, bugün neredeyse hiç yok. Hastahaneye gitmeme gerek yok sanırım, sancım yok çünki?
Valla hiçbir vitamini almıyorum midem kabul etmiyorMagnezyum alıyor musun?benimde kalçam çok ağrıyor magnezyumdan başka verilcek bişey yok maalesef . Sırt ağrısı geçen haftalarda çok yaşadım kafası yukardaydı sonra döndü rahatladım biraz bu seferde mesaneye çalışıyor güzel çocum
Canım şuan kaçıncı haftadasin tam olarak mide yanmasi iki gündür yok ben çok şaşkınımBenimde tam tersi miğde yanmalarim çok arttı ama bebeğin hareketlerini çok aşağılarda hissediyorum önceki dikislerimin olduğu yerde içimden bir ses gününü beklemeyecek diyor hep. Bide bu iki gündür belimde sanki böyle elektrik çarpmış gibi bir his oluyor daha önce kasılma yada doğum sancısı çekmediğim için bilmiyorum ama acaba kasılma gibi bir şeymi bu
iş zor daha çok küçüğü hayatta tutmaya çalışacaksınız büyükte bebekÇok iyi ya benim oğlan çok rahat çocuktu doğduğunda umarım bu da öyle oluryok valla eli dolu olsa bile ben misafir istemiyorum çünkü kendimi biliyorum utanmadan bir sürü şey yapıcam iki çocukla zor ama zor olsa bile asla durmam.Umarım banada kolaylık olur gerçi oğlum MaşAllah beni çok yoruyor
Büyük 18 aylık bende hem ikiz gibi büyüyorlar diyorum hemde yaş geçtikçe gebelikte zor bence arada ne kadar yaş farkı olursa zorluklar hep var geçende bura yazdım kardeşim 3 çocuğa hamile 12 sene sonra şimdiden okulu düşünüyor ora alınacaklar dersleri ve onları bebekle yüklemek asla istemiyor onların suçu ne yani dediğim o ki her yaşta farklı zorluklar bekleniyor ondan hep diyorum kendime becerirsiniş zor daha çok küçüğü hayatta tutmaya çalışacaksınız büyükte bebekama büyür çok takmamak lazım hele ben sıfır telaş normalde endişeli anksiyeteli panik olduğum halde doğumdan sonra bi dinginlik sakinlik geldi sarhoş gibiyim öyle de büyüyor böyle de seneye arkadaş olacaklar büyük ne kadarlık oyun grubuna vs gitse yarım gün enerjisini atar mı ben de arayı çok tutmayayı düşünüyorum tecrübe olcak sizden
Yarım gün haftada 3 4 gün oyun grupları oluyor mesela bakabilirsin bu kışı atlatıca sıkıntı yok öyle düşün ben de çok ara bırakmayacağım yaparsam yaşları 2 3 yaş olsun istiyorum abimle 11 ay var aramızda ben 96 ekim o 95 kasım benim halam 20 23 yaşında çocukları varken 3. Yaptı 20 yaşındaki kuzenim beni sevseniz başka çocuk yapmazdınız diye ağlıyorduBüyük 18 aylık bende hem ikiz gibi büyüyorlar diyorum hemde yaş geçtikçe gebelikte zor bence arada ne kadar yaş farkı olursa zorluklar hep var geçende bura yazdım kardeşim 3 çocuğa hamile 12 sene sonra şimdiden okulu düşünüyor ora alınacaklar dersleri ve onları bebekle yüklemek asla istemiyor onların suçu ne yani dediğim o ki her yaşta farklı zorluklar bekleniyor ondan hep diyorum kendime becerirsin
Ayyy özendim yaaaAynen öyle gerçekten evimin duvarlarına dokunup böyle iyice evde olduğumu hissettimyıkandım temizlendim
Kıyafetleri yıkıyorum sırayla bir sürü şey birikti bavulu yerleştirip temizleyeceğim bir iki güne onları bitiririm
İnşallah siz de kucağınıza alıp evinize döneceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?