Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlaaar benim azönce nişanım geldi, kanlı değildi beyazdı. Dün çok kasılmalarım vardı, bugün neredeyse hiç yok. Hastahaneye gitmeme gerek yok sanırım, sancım yok çünki?
Nasıl birşey oluyor nişan 2-3 gün önce gece bende aşırı kasılma ve ağrı yaşadım o gün çok farklı akıntım oldu böyle mukus gibi balgam gibi farklı olunca nişanım geldiğini düşündüm ama emin değilim

Bende iki üç gündür fenayım biraz dolasinca alt kısmımda sızlama oluyor resmen hissediyorum ama gün belli olduğu için diyorum dinlen dayan suyun muyun gelir ,
Seninki de nasılsa az kaldı canım belli olur
Bugün o kadar çok tuvalete çıktım ki içimden idrar mı yoksa suyum mu geldi acaba diye geçirdim
Kızlaaar benim azönce nişanım geldi, kanlı değildi beyazdı. Dün çok kasılmalarım vardı, bugün neredeyse hiç yok. Hastahaneye gitmeme gerek yok sanırım, sancım yok çünki?
Suyun ağrın sancın kanaman yoksa bi yere gitmene gerek yok. Nişandan sonra 1 gün sonrada başlayabilir 2 hafta sonrada

Aslında bende online yapabilirim. Şimdi 2 çocuk olunca onları bi yere bırakıp gitmek zor olacaK ama online olunca evindesin. Bi araştırayım bende

Bende bazen beyaz akıntı oluyor nişan mı olmuyormuş akabinde su gelmesi gerekmezmi
Gelmiyomuş herzaman, bazen 1 hafta sonra bile gelebilirmiş
Normalde akıntım çok var hamilelikte ama bu baya hamur ve büyüktü. Kendini belli ediyor yani
Ay evet arayıp sordum,aynısını söylediler bir heyecan bastı beni, dört gözle doğurmayı bekliyorum

Biz napacaksak yeriz diye korkuyoruz eşim ve ben uzun zamndir küçük bebek sevmedik eşim geçen yeğeninin bebeğini görmeye gittiğimizde Bebek uyuyor başında bekliyor uyanmadı ki sevsin içi gitti resmen
Ay çoook mutluluk yaşayacaksınız yaa harika günler bekliyor sizi

Aynen öyle gerçekten evimin duvarlarına dokunup böyle iyice evde olduğumu hissettim yıkandım temizlendim
Kıyafetleri yıkıyorum sırayla bir sürü şey birikti bavulu yerleştirip temizleyeceğim bir iki güne onları bitiririm
İnşallah siz de kucağınıza alıp evinize döneceksiniz

RAhme baskı çok arttı bende sık sık tuvalete gidiyorum mide yanmalarim azaldı diyorumki Bebek iyice aşağı düştüğü için midem rahata erdi.su gelmesinden bende korkuyorum inanılmaz şiştim enim boyum bir oldu
Dün eşim dediki iyiki sezeryan sen normal doğum için 40 haftayı dolduramazmisin o kadar kağnı gibi oldum ki biraz trip attım ama adam haklı ,

Benimde tam tersi miğde yanmalarim çok arttı ama bebeğin hareketlerini çok aşağılarda hissediyorum önceki dikislerimin olduğu yerde içimden bir ses gününü beklemeyecek diyor hep. Bide bu iki gündür belimde sanki böyle elektrik çarpmış gibi bir his oluyor daha önce kasılma yada doğum sancısı çekmediğim için bilmiyorum ama acaba kasılma gibi bir şeymi bu

O nasıl bir şey hiç bilmiyorum ne yaptın canım durum ne

Valla hiçbir vitamini almıyorum midem kabul etmiyor demekki ondan benimkide baş yıkarıdaymış bugün gittim bide şey dicektim çatıya baktı açılma varmı diye baya bi iteledi sonra da kan gelebilir bu akşam dedi bi zararı olurmu?

Canım şuan kaçıncı haftadasin tam olarak mide yanmasi iki gündür yok ben çok şaşkınım

iş zor daha çok küçüğü hayatta tutmaya çalışacaksınız büyükte bebek ama büyür çok takmamak lazım hele ben sıfır telaş normalde endişeli anksiyeteli panik olduğum halde doğumdan sonra bi dinginlik sakinlik geldi sarhoş gibiyim öyle de büyüyor böyle de seneye arkadaş olacaklar büyük ne kadarlık oyun grubuna vs gitse yarım gün enerjisini atar mı ben de arayı çok tutmayayı düşünüyorum tecrübe olcak sizden

Büyük 18 aylık bende hem ikiz gibi büyüyorlar diyorum hemde yaş geçtikçe gebelikte zor bence arada ne kadar yaş farkı olursa zorluklar hep var geçende bura yazdım kardeşim 3 çocuğa hamile 12 sene sonra şimdiden okulu düşünüyor ora alınacaklar dersleri ve onları bebekle yüklemek asla istemiyor onların suçu ne yani dediğim o ki her yaşta farklı zorluklar bekleniyor ondan hep diyorum kendime becerirsin

Yarım gün haftada 3 4 gün oyun grupları oluyor mesela bakabilirsin bu kışı atlatıca sıkıntı yok öyle düşün ben de çok ara bırakmayacağım yaparsam yaşları 2 3 yaş olsun istiyorum abimle 11 ay var aramızda ben 96 ekim o 95 kasım benim halam 20 23 yaşında çocukları varken 3. Yaptı 20 yaşındaki kuzenim beni sevseniz başka çocuk yapmazdınız diye ağlıyordu

Ayyy özendim yaaa aman evindesin ya artık yavaş yavaş yaparsın. Bizde görelim o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…