Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Canım bende öyle sanıyordum doktora gittiğimde de sordum başı değil poposuymus başı doğum kanalına yerlesmis

Ayyy darısı bana bu hafta kontrolüm var bakalım bebiş nasıl sonra başlıcaz bizde ama benim temizlik uzun sürücek hepsini hemen yapamam her gün biraz biraz..iyi şimdi rahatladın

Her şeyi bırakta nasıl çocuklu eve hasta gele bilirler + sende hamilesin benim en hassas noktam deliriyorum öyle insanları görünce

Karacada indirim varmış güpürlü olan çok hoş

Insalhh tez vakitte donerlerbnmde hareketleri az cok degil ve hareketler hep assagida.tm gidersem haber ederim iptal etmeyide dusunuyorum diger hafta gideyim diyorum ogluma bakacak kimse yok esim calisiyor ultrasona cocuk almiyorlar birakacak kimsede yok esimin haftaya bos oldugu gun gideyim diyorum ama bellide olmaz yarinda gidebilirim haber ederim

Her şeyi bırakta nasıl çocuklu eve hasta gele bilirler + sende hamilesin benim en hassas noktam deliriyorum öyle insanları görünce
Ben şaşırdım şok oldum o kadar normalmiş gibi davranıyorlarki . Hiçbir şey diyemedim eşime gizli gizli dert yanıp duruyorum gitsinler de bir daha böyle yapmalarına izin vermicem bu sondu çok değişmişler dedi . Çocukların hepsi ishal tuvalet temizlemekten bıktım kokudan durulmuyor ayyy gerçekten şu 1 buçuk hafta ne çektim bilemezsin

Ellerine sağlık kuzum eşinde yardımcı olmuş ne güzel oh mis .bende bugün bir yandan mutfakta buz dolabı siliyorum bir yandan da aldığım lohusa gecelikleri ütüleyecem vakit daralıyor
Evet birer birer yapmak lazım artık. Sonra çantaya koymak kolay
Ayyy darısı bana bu hafta kontrolüm var bakalım bebiş nasıl sonra başlıcaz bizde ama benim temizlik uzun sürücek hepsini hemen yapamam her gün biraz biraz..iyi şimdi rahatladın
1 hafta sürdü benimde. Gün gün yaptık. Sende tek tek yap , psikolojik olarak insan sinir oluyor ama birden de yapamıyorsun. Rahatladım valla darısı başınıza

Kızlar ben ne götürecem hastaneye eli boş olmaz sanki bir çorba bir tatlı bişi yapam dedim amca dolabı sildim

Düşünme bile canım geçti gitti boşver şu emzirme meselesi ne zamana kadar sürecek ona takıldım ben normalde hamile kadın emzirmez diye bilirim ben sende güç mü kalır

Kız sen ne diyorsun birde tamam kendi salak sanki bilerekten yapıyor ya insanın çocuğu hasta olduğunda kendinde olmuyorsun bir yere çıkamıyorsun valla ben ufak bir gripte bile açık açık dedim doğduğunda gelmeyin sonra diyorum ben hastane köşelerinde oluyorum eşimde demiş valla gripsense mesela gelme Allah sana sabır versin gercekten

Düşünme bile canım geçti gitti boşver şu emzirme meselesi ne zamana kadar sürecek ona takıldım ben normalde hamile kadın emzirmez diye bilirim ben sende güç mü kalır
kalmıyor cidden nasıl dayanıyorum bilmiyorum ya… doktor en son bırak demişti ama emiyor gündüzleri kıyamadım. Gece emzirmiyorum zaten uyuyor. Zararı yok dedi doktorlar yani emebilirmiş bu konuda çok kafam karışık bir türlü ne doğru karar veremedim böyle devam ettm bilmiyorum ne yapacağım

Gelmeden söylemediler ki bir geldiler kaç poşet ilaç kir kıyafetlerle yolda kusmuşlar vs bizde şok olduk ama kapıdan da gidin denmez maalesef çocuguma geçti çok sinirliyim ama yapacak bir şey yok bu gece son ya sabır diyorum. Beni ve çocuklarımı sevip önemseseler böyle yapmazlar ama umurlarında değilim

Çocuklarada yazık ne mecbur şimdi sana gelmiş yok ya onun umrunda diğil kimse sen stres olma sakın ne yapıcaksın onlarda öyle

Esin de görmüş ne güzel olanları yarından sonra daha da güzel olsun her şey acil şifalar inşallah sen de kendini az yormaya çalış

Daha vakitleri var belki döner canım senin üçüncü bebeğin değil mi? Belki daha kolay olur pelvis esnekleşmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…