Canım bende öyle sanıyordum doktora gittiğimde de sordum başı değil poposuymus başı doğum kanalına yerlesmisAynen benimde göbeğimin üzerinde sertlik var o kafasıymış hareketleri az benimde bu hafta çok yoruluyorum hiç oturamıyorum ondandır diyorum umarım senin her şey yolundadır yarın haber ver bakalım ne durumda
Ayyy darısı bana bu hafta kontrolüm var bakalım bebiş nasıl sonra başlıcaz bizde ama benim temizlik uzun sürücek hepsini hemen yapamam her gün biraz biraz..iyi şimdi rahatladınKıslarrr ben temizliğimi çok şükür bitirdim ama canım çıktı. Hani diyorlar ya allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. İşini yapamamak çok zor ya. Gözümde büyüyor yaparken yoruluyorum ter içinde kaldım nefes nefese. Eğilemiyorsun bükülemiyorsun. Şükür valla bitti. Bi hastane çantası kaldı onuda cumartesi yaparım bugünlük yeter. Eşimde mızmızlanıyor artık. Kendisi mutfak dolaplarını sildi bıktı. Darısı başınıza yapın kurtulun
Her şeyi bırakta nasıl çocuklu eve hasta gele bilirler + sende hamilesin benim en hassas noktam deliriyorum öyle insanları görünceHiç giremedim buraya yarın öğlen gidecekler ioğlum çok hasta onların çocukları hasta geldi onlardan virüs kaptı gece gündüz ayaktayım ateşi bir düşüyor bir çıkıyor
Sen nasılsın umarım herkes iyidir
Insalhh tez vakitte donerlerAynen benimde göbeğimin üzerinde sertlik var o kafasıymış hareketleri az benimde bu hafta çok yoruluyorum hiç oturamıyorum ondandır diyorum umarım senin her şey yolundadır yarın haber ver bakalım ne durumda
Ben şaşırdım şok oldum o kadar normalmiş gibi davranıyorlarki . Hiçbir şey diyemedim eşime gizli gizli dert yanıp duruyorum gitsinler de bir daha böyle yapmalarına izin vermicem bu sondu çok değişmişler dedi . Çocukların hepsi ishal tuvalet temizlemekten bıktım kokudan durulmuyor ayyy gerçekten şu 1 buçuk hafta ne çektim bilemezsinHer şeyi bırakta nasıl çocuklu eve hasta gele bilirler + sende hamilesin benim en hassas noktam deliriyorum öyle insanları görünce
Ya ne güzelCanım bende öyle sanıyordum doktora gittiğimde de sordum başı değil poposuymus başı doğum kanalına yerlesmis
Evet birer birer yapmak lazım artık. Sonra çantaya koymak kolayEllerine sağlık kuzum eşinde yardımcı olmuş ne güzel oh mis .bende bugün bir yandan mutfakta buz dolabı siliyorum bir yandan da aldığım lohusa gecelikleri ütüleyecem vakit daralıyor
1 hafta sürdü benimde. Gün gün yaptık. Sende tek tek yap , psikolojik olarak insan sinir oluyor ama birden de yapamıyorsun. Rahatladım valla darısı başınızaAyyy darısı bana bu hafta kontrolüm var bakalım bebiş nasıl sonra başlıcaz bizde ama benim temizlik uzun sürücek hepsini hemen yapamam her gün biraz biraz..iyi şimdi rahatladın
Benimkinin neresi yukarda olursa olsun sonuç sezeryan canımYa ne güzel
Bana daha perşembe ultrasonla baktılar maalesef kafası bu sertlik bendeki
Düşünme bile canım geçti gitti boşver şu emzirme meselesi ne zamana kadar sürecek ona takıldım ben normalde hamile kadın emzirmez diye bilirim ben sende güç mü kalırBen şaşırdım şok oldum o kadar normalmiş gibi davranıyorlarki . Hiçbir şey diyemedim eşime gizli gizli dert yanıp duruyorum gitsinler de bir daha böyle yapmalarına izin vermicem bu sondu çok değişmişler dedi . Çocukların hepsi ishal tuvalet temizlemekten bıktım kokudan durulmuyor ayyy gerçekten şu 1 buçuk hafta ne çektim bilemezsin
Evde kuru uzum kayısı bir şey varsa kaynat şişeye koy hosaf olur. Süt de yapar hayrın olsunKızlar ben ne götürecem hastaneye eli boş olmaz sanki bir çorba bir tatlı bişi yapam dedim amca dolabı sildim
Kız sen ne diyorsun birde tamam kendi salak sanki bilerekten yapıyor ya insanın çocuğu hasta olduğunda kendinde olmuyorsun bir yere çıkamıyorsun valla ben ufak bir gripte bile açık açık dedim doğduğunda gelmeyin sonra diyorum ben hastane köşelerinde oluyorum eşimde demiş valla gripsense mesela gelme Allah sana sabır versin gercektenBen şaşırdım şok oldum o kadar normalmiş gibi davranıyorlarki . Hiçbir şey diyemedim eşime gizli gizli dert yanıp duruyorum gitsinler de bir daha böyle yapmalarına izin vermicem bu sondu çok değişmişler dedi . Çocukların hepsi ishal tuvalet temizlemekten bıktım kokudan durulmuyor ayyy gerçekten şu 1 buçuk hafta ne çektim bilemezsin
Komposte yapa bilsen yap sevabı sana canım gerisini boş ver umursamaKızlar ben ne götürecem hastaneye eli boş olmaz sanki bir çorba bir tatlı bişi yapam dedim amca dolabı sildim
Düşünme bile canım geçti gitti boşver şu emzirme meselesi ne zamana kadar sürecek ona takıldım ben normalde hamile kadın emzirmez diye bilirim ben sende güç mü kalır
Gelmeden söylemediler ki bir geldiler kaç poşet ilaç kir kıyafetlerle yolda kusmuşlar vs bizde şok olduk ama kapıdan da gidin denmez maalesef çocuguma geçti çok sinirliyim ama yapacak bir şey yok bu gece son ya sabır diyorum. Beni ve çocuklarımı sevip önemseseler böyle yapmazlar ama umurlarında değilimKız sen ne diyorsun birde tamam kendi salak sanki bilerekten yapıyor ya insanın çocuğu hasta olduğunda kendinde olmuyorsun bir yere çıkamıyorsun valla ben ufak bir gripte bile açık açık dedim doğduğunda gelmeyin sonra diyorum ben hastane köşelerinde oluyorum eşimde demiş valla gripsense mesela gelme Allah sana sabır versin gercekten
Çocuklarada yazık ne mecbur şimdi sana gelmiş yok ya onun umrunda diğil kimse sen stres olma sakın ne yapıcaksın onlarda öyleGelmeden söylemediler ki bir geldiler kaç poşet ilaç kir kıyafetlerle yolda kusmuşlar vs bizde şok olduk ama kapıdan da gidin denmez maalesef çocuguma geçti çok sinirliyim ama yapacak bir şey yok bu gece son ya sabır diyorum. Beni ve çocuklarımı sevip önemseseler böyle yapmazlar ama umurlarında değilim
Esin de görmüş ne güzel olanları yarından sonra daha da güzel olsun her şey acil şifalar inşallahGelmeden söylemediler ki bir geldiler kaç poşet ilaç kir kıyafetlerle yolda kusmuşlar vs bizde şok olduk ama kapıdan da gidin denmez maalesef çocuguma geçti çok sinirliyim ama yapacak bir şey yok bu gece son ya sabır diyorum. Beni ve çocuklarımı sevip önemseseler böyle yapmazlar ama umurlarında değilim
Daha vakitleri var belki döner canım senin üçüncü bebeğin değil mi? Belki daha kolay olur pelvis esnekleşmiştirİzne çıkınca daha iyi olursun ağrıların azalır
Sağlıklı gidiyor çok şükür her şey yolunda olmasına çok sevindim canım sağlıkla kucağına al
Benim ki hala başı yukarıdaymış 2 hafta sonra da düzelmezse ameliyathanede elle döndürülecek((( stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?