Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Rica etsem süreci anlatabilir misiniz önerir misiniz
Evt oneririrm..devlet hastanesinde oldum ama cok sanci cektim oncesinde acilma olmasi icin fitil falan verdiler o surec baya zordu.sonra belden igne yaptilar makinaya bagli elimede bir dugme verdiler 10 dk bir bas dediler anestezi veriyosun vucuduna..5 saat falan verdim.cok uykusuzdum onceki gun sanci cekmekten artik dermanim kalmamisti agrilarim gecince uyumusum.sabaha karsida dogum gerceklesti.sonra uyumusum ben baya bitkin dusmustum ama soyle bir durum oldu sabah doktor tualete gitmemi soyledi idrar gelmedi oda anestezinin yan etkisiymis 1 gun kalacaksin dedi doktor sonta taktilar.diger sabah idrar geldi ciktim hastaneden.yani oneririm kesinlikle

Bebek için hemşireye verilecek bir hastane çıkışı koydum içinde battaniye ve beziyle beraber ekstrada yanına iki tane yedek hastane çıkışı biri çoklu diğeri sadece alt üst ve zıbın şeklinde bez alt açma örtüsü birde ıslak mendil
Kendim için bir tane Sabahlikli pijama takımı iki tanede yedek pijama iç camasiri emzirme atleti sütyeni çorap lohusa pedi terlik Kisisel bakim urunleri
Bunları koydum ama ben tecrübeli değilim araştırdığım kadarıyla bu kadar ayarladım he birde göğüs pedi ve göğüs pompası koydum ne olur ne olmaz diye
Çok teşekkür ederim canım bende hazırlıcam ondan sordum ♥️

Evt oneririrm..devlet hastanesinde oldum ama cok sanci cektim oncesinde acilma olmasi icin fitil falan verdiler o surec baya zordu.sonra belden igne yaptilar makinaya bagli elimede bir dugme verdiler 10 dk bir bas dediler anestezi veriyosun vucuduna..5 saat falan verdim.cok uykusuzdum onceki gun sanci cekmekten artik dermanim kalmamisti agrilarim gecince uyumusum.sabaha karsida dogum gerceklesti.sonra uyumusum ben baya bitkin dusmustum ama soyle bir durum oldu sabah doktor tualete gitmemi soyledi idrar gelmedi oda anestezinin yan etkisiymis 1 gun kalacaksin dedi doktor sonta taktilar.diger sabah idrar geldi ciktim hastaneden.yani oneririm kesinlikle
Battaniye kalınmı incemi koydum canım

ben ilk hamileliğimde medicana ya gitmiştim. hastane olarka çok "ticari" bulmuştuk.
çınarlı iyi galiba, su var
ama doktor olarak çok bilmiyorum
şehir hastanesi de iyi diye duydum
ben medifema ya gidiyorum sen muhtemelen merkeze yakınsındır, medifema uzak kalır

Ben Karşıyaka tarafında olduğum için buradaki hastaneleri değerlendirmiştim. Medicalpoint eskiden iyiydi fakat adam akıllı doktor kalmadı diye Can hastanesine geçmiştin. Orada doğum yapacağım inşallah. Çok arkadaşım Can’da doğum yaptı geneli memnun ayrıldı. Çınarlı kadın doğum da iyi diyorlar yılların hastanesi
Kızlar teşekkür ederim Çınarlı özel mi devlet mi peki? Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum

Doğum esnasında yani bebeğin çıkışı esnasında da acı hissettiniz mi yoksa rahat mıydı teşekkür ederim bu arada 🌸

Doğum esnasında yani bebeğin çıkışı esnasında da acı hissettiniz mi yoksa rahat mıydı teşekkür ederim bu arada 🌸
Ay bilmemek ne kadar kötü ya bilmeden bi yola giriyoruz sonunu bekliyoruz o acıyı bilenlere mevlam unuttturuyor yeniden hamile kalıyoruz mevlam yardımcımız Olsun hepimizi tek avazda kurtarsın inşallah

Ben epidural almadım ama çıkarken acı olmuyor söylemek istedim sadece sancılar oluyor çıktığını anlayacak ekstra bir acı olmuyor canım.. bebeğin çıkışından korkma yani sadece sancılar gerçekten zor ama epidural alırsın çok daha rahat olur🙏🏻🙏🏻

İlk doğumlar daha uzun zor ama bu sefer daha rahat edeceksin kolay olacak 🙏🏻🙏🏻

Kızlar lohusa tacı alacam😄😅 alan oldu mu aranızda
Ben almadımm sen alırsan buraya da at belki ben de alırım 😍 ben Pyjama takımı aldım ama altı çok bol üstü çok dar belki doğurunca giyebilirim diye geri vermedim. Alt Pyjamaları çok bol yapıyorlar sanki sen aldın mı lohusa takımı

Kızlar lohusa tacı alacam😄😅 alan oldu mu aranızda
Bi terlikle geldi set bide paşama takımı alırken aldım onun resmi yokda terlikli olana az inci eklicem terlik çok rahat

Eklentiler

• IMG_5876.webp
    IMG_5876.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 30
Insallh canim hepimizinkide🙏🙏cok sanci cektim ilkinde bide tecrubede olmayinca insan cok korkuyor o an..sanki dunyada bir sen doguruyorsun gibi hissediyorsun
İlk doğumumda bende öyle çok acı çektim saatlerce.. bakalım bu sefer nasıl geçecek ama umutluyum olumsuz hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum tek beklediğim bebeğimin dönmesi 🙏🏻🙏🏻🥺🥺

Aaa ben tam çıkış anında yırtılma acısı filan çekeceğim kesik ağrısı gibi sanıyorum
Yok hicc agri hisstmiyorsun sanci veriyorlar verirken basla diyor sadece iyi ikinmak lazim dedikleri zaman ikinmak lazim.ben zaten baya yorgundum dogum oldu 15 dk sonra uyumusum uyandigimda dikis atmis bacaklarimi indiriyorlardi

İlk doğumumda bende öyle çok acı çektim saatlerce.. bakalım bu sefer nasıl geçecek ama umutluyum olumsuz hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum tek beklediğim bebeğimin dönmesi 🙏🏻🙏🏻🥺🥺
Doktor gitmeden anlayabiliyormusnuz döndugunü başı poposu nerede ben hiç ayırt edemiyorum en son 29 da baş aşagıydı şimdi nasıl acaba

Aynn bnde bu dogumdan pek korkmuyorum insallh guzel olacak diyorum bu sefer en azindan tecrubeliyiz bide benm dogum yaptigimda covit zamaniydi aksamlari esimi almadilar yanima tektim oda kotuydu annemde arar diye sanci cekerken telefonu kapattim uzulmesin diye sarjim yok dedim☺️ay bende ayni korkuyu yasiyorum donmezse diye yarin randevum var ama donmedi daha hissdiyorum😔😟

Doktor gitmeden anlayabiliyormusnuz döndugunü başı poposu nerede ben hiç ayırt edemiyorum en son 29 da baş aşagıydı şimdi nasıl acaba
Anlıyorum çünkü karnımdaki sertliği doktor ultrasonda kafası diye gösteri.. o sertlik hala orada yoksa anlamıyordum 🥺

Back
X