Benmde midemde sertlık vardı hep kafası sanıyordum totosu dedi çok şaşırımAnlıyorum çünkü karnımdaki sertliği doktor ultrasonda kafası diye gösteri.. o sertlik hala orada yoksa anlamıyordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde midemde sertlık vardı hep kafası sanıyordum totosu dedi çok şaşırımAnlıyorum çünkü karnımdaki sertliği doktor ultrasonda kafası diye gösteri.. o sertlik hala orada yoksa anlamıyordum![]()
Süper ben de ikinciyi ilk gibi olur sandım korkmuştum ama o kadar güzeldiki şimdi kocan da yanında olur daha güzel geçer her şeyAynn bnde bu dogumdan pek korkmuyorum insallh guzel olacak diyorum bu sefer en azindan tecrubeliyiz bide benm dogum yaptigimda covit zamaniydi aksamlari esimi almadilar yanima tektim oda kotuydu annemde arar diye sanci cekerken telefonu kapattim uzulmesin diye sarjim yok dedimay bende ayni korkuyu yasiyorum donmezse diye yarin randevum var ama donmedi daha hissdiyorum
![]()
Ay ne güzel doğum için hazırlanmışBenmde midemde sertlık vardı hep kafası sanıyordum totosu dedi çok şaşırım
Bide ben başka bi ameliyat için epidural aldım baş baş bagırdım çok agrılı bişeydi şimdi onadan korkuyorum ama herkes epidural istiyor sanırım prenses doğum dedikleri o mu oluyorYok hicc agri hisstmiyorsun sanci veriyorlar verirken basla diyor sadece iyi ikinmak lazim dedikleri zaman ikinmak lazim.ben zaten baya yorgundum dogum oldu 15 dk sonra uyumusum uyandigimda dikis atmis bacaklarimi indiriyorlardi
Sorduğumda doğum pozisyonunda dedi Bidaha dönermi acaba onu merak ediyorum 33 de gel dediAy ne güzel doğum için hazırlanmış![]()
Belli olmaz canım daha doğumuna da varmış gezebilir içerdeSorduğumda doğum pozisyonunda dedi Bidaha dönermi acaba onu merak ediyorum 33 de gel dedi
Ultrason ses dalgasıyla çalışıyor canım bence zararı olmazBen doktora gideli on beş gün oldu şimdide kendi doktoruma on beş gün sonraya randevu bulabildim gittiğimde 36. Hafta olur sezeryan gününü tayin ederiz ha durumdan memnunmuyum hayır sora diyorumki kendi kendime eskiden aman ultrasyon mu vardı ben hatırlıyorum annemi yengelerimi bir kere sadece cinsiyet için giderlerdi hastaneye birde suları gelince biraz kendimi akışa biraktim bir yerde okudum bir uzman diyorki şimdi bilinmiyor ama fazla ultrasyona girmek Bebek için zararlı olabilir ilerde karşımıza çıkacak yan etkileri çünkü bebeğe doğrudan ultrasyon ışığı temas ediyormuş
Ben hıçkırıklarından anlıyorum hıçkırırken pıt pıt atan yer göğsü oluyormuşDoktor gitmeden anlayabiliyormusnuz döndugunü başı poposu nerede ben hiç ayırt edemiyorum en son 29 da baş aşagıydı şimdi nasıl acaba
Hıçkırma esnasında bir rahatsızlık duyuyor musun bazen yatınca sağ alt veya sol altta böyle pıt pıt pıt pıt atan damar atması gibi seyirme gibi bir şey oluyor ve çok fena oluyorum acaba Hıçkırma mı rahatsız ediyorBen hıçkırıklarından anlıyorum hıçkırırken pıt pıt atan yer göğsü oluyormuş
Evet dediğin gibi seyirme hissediyorum ama rahatsız etmiyor. Benim çocuk sol kasığıma ara ara vuruyor oraya vurunca rahatsızlık duyuyorum, hatta enfeksiyon mu var diye korkup doktora gitmiştim de çıkmamıştıHıçkırma esnasında bir rahatsızlık duyuyor musun bazen yatınca sağ alt veya sol altta böyle pıt pıt pıt pıt atan damar atması gibi seyirme gibi bir şey oluyor ve çok fena oluyorum acaba Hıçkırma mı rahatsız ediyor
Ayrıca hıçkırma benim de sağ ya da sol altta oluyor muhtemelen baş aşağı duruyor seninki de. Göbek deliği civarlarında da sağa sola devinen sert bir kabarıklık oluyor orayı da poposu diye düşünüyorumHıçkırma esnasında bir rahatsızlık duyuyor musun bazen yatınca sağ alt veya sol altta böyle pıt pıt pıt pıt atan damar atması gibi seyirme gibi bir şey oluyor ve çok fena oluyorum acaba Hıçkırma mı rahatsız ediyor
Yani o şekilde olunca mecburen ayağa kalkıp şekil değiştirme gereksinimi duyuyorum midem bulanıyor başım dönüyor dedim acaba yatıştan dolayı plesantamı dmaar mı tıkanıyor gidince doktora soracaktım bendeEvet dediğin gibi seyirme hissediyorum ama rahatsız etmiyor. Benim çocuk sol kasığıma ara ara vuruyor oraya vurunca rahatsızlık duyuyorum, hatta enfeksiyon mu var diye korkup doktora gitmiştim de çıkmamıştı
Şekli doğum pozisyonu almış ama göbek deliğimin üstünde sem sert top gibi bir şey var orası neresi bilmiyorum popo sanırımAyrıca hıçkırma benim de sağ ya da sol altta oluyor muhtemelen baş aşağı duruyor seninki de. Göbek deliği civarlarında da sağa sola devinen sert bir kabarıklık oluyor orayı da poposu diye düşünüyorum
Selam.Gecmiş olsun canım kendine iyi bak.Ben buzlu su bu güne kadar 1 defa içmemişim desem boğazlarım hassas aşırı hemen hastalanırım tam 1 aylıkKızlar selam, sabah doğru kanlı ishal ve aşırı kusmayla uyandım hastanedeyim enfeksiyon kapmışım. Salgın varmış, benim gibi bir sürü gebe vardı acilde. Doktor dışarıdaki içeceklerin buzlarından oluyor diye tahmin etti. O iced americanoyu içmeyecektimSiz de dikkat edin kendinize buzlu içeceklerden kaçının
Çok geçmiş olsun şuan iyi misin ?Kızlar selam, sabah doğru kanlı ishal ve aşırı kusmayla uyandım hastanedeyim enfeksiyon kapmışım. Salgın varmış, benim gibi bir sürü gebe vardı acilde. Doktor dışarıdaki içeceklerin buzlarından oluyor diye tahmin etti. O iced americanoyu içmeyecektimSiz de dikkat edin kendinize buzlu içeceklerden kaçının
Evet dün birisi daha demişte ışık yada ses aklimda öyle kalmış her ne ise işte henüz etkileri tam olarak bilinmiyorUltrason ses dalgasıyla çalışıyor canım bence zararı olmaz
meme uçları emzirmekten tahriş oluyor. onu engellemek için canımCanım gümüş kapak ne ise yarıyor
Eylül anneleri hastane çantanıza neler koydunuz
ben rengine karar verirsem alıcamKızlar lohusa tacı alacamalan oldu mu aranızda