Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Çok geçmiş olsun canım umarım hafif atlatırsın

napıyorsunuz kızlar
dün akşam karnım çok sertleşti benim ya. ciddi ciddi korkmaya başladım
Yorgundum uzandım içim geçmiş dünde benim karnım da acayip sertlik vardı çok fena da terledim di üşütmüş gibi bir terleme bugün iyiyim üşütmüş olabilirsin dikkat et
Lohusa terliği tacı
Bir tane buldum canım fiyatı da aşırı uygun benim geceleikler de pembe bende sanırım pembe alacam birde çok araştırınca hiç bişi alamıyorum alıp kurtulayim

çok güzelmiş
ama ben böyle kalabalık set istemiyorum .
sadece taç alıcam

pembe mi kırmızı mı sence ? kırmızı hani kırmızı ya ondan
pembe de geceliğime uyacak

napıyorsunuz kızlar
dün akşam karnım çok sertleşti benim ya. ciddi ciddi korkmaya başladım
Bence Pembe güzel canım aynen bende şimdi baktım da terlik rahat olmayabilir diğer ufaklarda bebeğe olmaz zaten

Selam.Gecmiş olsun canım kendine iyi bak.Ben buzlu su bu güne kadar 1 defa içmemişim desem boğazlarım hassas aşırı hemen hastalanırım tam 1 aylık
Çok teşekkür ederim canım çok isabetli olmuş özellikle dışarıda buz attırmamak gerekiyormuş

Kızlar selam adet sancısı gibi sancı yalancı kasılma mı oluyor? Bugün belime kasıklarıma öyle bir saplandı ki canım çok acıdı sonrasında baya akıntım oldı ama şükür kasılma su gelmesi falan yok. Ama aynı adet ağrısı gibi gidip geliyor ne ola ki bu?

Kizlar kloraplasin kilitli poşetlerini nerde bulabilirm marketlere baktim bulamadim migrosta bulurum dedim ama migrostakide kucuk bebişin hastanede hemsriye verilecek kiyafetlerini koycam ustune not yazip ayriyeten hurca koycam eşim hurclari kariştrmasin kolaylik olsun diye ama bi turlu bulamadim...

ben çok sesli konuşamıyorum karnım acıyor kızlar hatta oğlum diğer odada seslenemiyorum teli verdim arıyorum çağıracağım zaman bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…