Çok geçmiş olsun canımKızlar selam, sabah doğru kanlı ishal ve aşırı kusmayla uyandım hastanedeyim enfeksiyon kapmışım. Salgın varmış, benim gibi bir sürü gebe vardı acilde. Doktor dışarıdaki içeceklerin buzlarından oluyor diye tahmin etti. O iced americanoyu içmeyecektimSiz de dikkat edin kendinize buzlu içeceklerden kaçının
napıyorsunuz kızlar
dün akşam karnım çok sertleşti benim ya. ciddi ciddi korkmaya başladım
çok güzelmişYorgundum uzandım içim geçmiş dünde benim karnım da acayip sertlik vardı çok fena da terledim di üşütmüş gibi bir terleme bugün iyiyim üşütmüş olabilirsin dikkat etSÜSLÜTASARIM Lohusa Terlik Ve Taç Bebek Patik Ve Bandana Seti – Lohusa Seti – Lohusa Seti – Lohusa Seti - Fiyatı, Yorumları
SÜSLÜTASARIM Lohusa Terlik Ve Taç Bebek Patik Ve Bandana Seti – Lohusa Seti – Lohusa Seti – Lohusa Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Lohusa terliği tacı
Bir tane buldum canım fiyatı da aşırı uygun benim geceleikler de pembe bende sanırım pembe alacam birde çok araştırınca hiç bişi alamıyorum alıp kurtulayim
napıyorsunuz kızlar
Bence Pembe güzel canım aynen bende şimdi baktım da terlik rahat olmayabilir diğer ufaklarda bebeğe olmaz zatençok güzelmiş
ama ben böyle kalabalık set istemiyorum .
sadece taç alıcam
Rengarenk Minikler Pudra Pembesi Fiyonklu Tüylü Anne Bebek Lohusa Taç Seti – Taç – Taç - Fiyatı, Yorumları
Rengarenk Minikler Pudra Pembesi Fiyonklu Tüylü Anne Bebek Lohusa Taç Seti – Taç – Taç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Rengarenk Minikler Kirmızı Tüylu Kurdele Fiyonk Anne Bebek Lohusa Taç Seti ( Yılbaşı Konseptli Taçlar) – Taç – Taç – T - Fiyatı, Yorumları
Rengarenk Minikler Kirmızı Tüylu Kurdele Fiyonk Anne Bebek Lohusa Taç Seti ( Yılbaşı Konseptli Taçlar) – Taç – Taç – T yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
pembe mi kırmızı mı sence ? kırmızı hani kırmızı ya ondan
pembe de geceliğime uyacak
ay evet buda güzelmişadakokusu17 Taç lohusa tacı hamile tacı çiçekli taç kına tacı doğum günü tacı gösteri tacı - Fiyatı, Yorumları
adakokusu17 Taç lohusa tacı hamile tacı çiçekli taç kına tacı doğum günü tacı gösteri tacı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Tmd2020 Bu hoşmuş aslında
Bende de aynısı var bir sağa bir sola deviriyor ebe poposu demiştiŞekli doğum pozisyonu almış ama göbek deliğimin üstünde sem sert top gibi bir şey var orası neresi bilmiyorum popo sanırım
Çok teşekkür ederim canım çok isabetli olmuş özellikle dışarıda buz attırmamak gerekiyormuşSelam.Gecmiş olsun canım kendine iyi bak.Ben buzlu su bu güne kadar 1 defa içmemişim desem boğazlarım hassas aşırı hemen hastalanırım tam 1 aylık
Hiç sorma canım kaç gündür bir müslin seti zor seçtim en sonunda bu şekilde begendimay evet buda güzelmiş
zaten aşağıda bi sürü şey çıkıyor. insan şaşırıyor
Sağol canım serum alıyorum hala baya iyi geldiÇok geçmiş olsun şuan iyi misin ?
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canımumarım hafif atlatırsın
Ben hala evi bitiremedim eşim bir iş yapıyor hep konuşuyor artık normal canım sertleşmesinapıyorsunuz kızlar
Uzanınca geçti biraz muhtemelen yalancı sancı denilen şey bunun gerçeği nasıl o zaman yahuTmd2020
Aldım bunu canım ondan da kurtuldum
lotuscicegii geçmiş olsun bendede sürekli kasılmalar var bol bol uzanıyorum
lochness geçmiş olsun kuzum malum havalar sıcak gece bile kalkıp buz gibi su içiyor insan
Evdeki buzlar değil de dışarıdaki buzlarda sıkıntı varmış doğurana kadar bana bir daha soğuk kahve yok, teşekkür ederim canımTmd2020
Aldım bunu canım ondan da kurtuldum
lotuscicegii geçmiş olsun bendede sürekli kasılmalar var bol bol uzanıyorum
lochness geçmiş olsun kuzum malum havalar sıcak gece bile kalkıp buz gibi su içiyor insan
Yok canım neden öyle oldunki konuşuncamı acıyorben çok sesli konuşamıyorum karnım acıyor kızlar hatta oğlum diğer odada seslenemiyorum teli verdim arıyorum çağıracağım zamanbu durumu yaşayan var mı
Seslenirken kasılıyor sanki karnım ne bileyim ağrı giriyor ayakta duramıyorumYok canım neden öyle oldunki konuşuncamı acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?