Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
kaşık biberon aldınız mı kızlar ? meme reddi yapar mı ? yapmaz diyorlar

kaşık biberon aldınız mı kızlar ? meme reddi yapar mı ? yapmaz diyorlar
Günaydın canım
Aptamil aldım ki eğer sütüm gelmezse diye biberonla veririm
Bu stres ile belli olmaz
Ergenus hanımla konuştuk dün güzel güzel ağlıyor manipüle ediyor zaten söylemeyecekmiste sıkılıyormusta falan devir ne kadar zor bir devir aşarız umarım

Ben almadım ilk etapta süt az olacağından şırınga ile veriliyor hastane temin eder sonra da gerekirse eczaneden alırım dedim
dimi o kadar acil değil
Kızlar hastane çantasına emzik koydunuz mu emzik veriliyor mu hemen
emzik aldım ama çantaya koymucam. verirsem duruma göre 1-2 ay sonra düşünüyorum. oda duruma göre

ben mama koymadım. bi şey olurca eczanedne alırız diye.
adı üstünde ergenus oda ne hissettiğini bilmiyor bizim annelerimiz höyt höyt ü o yüzden anne ile rahat konuşabilmeyi çok istiyorum. allah kolaylık versin hepimize

Merhabalar kızlar :) 37+2 deyim ben de. Planlı doğum olursa eğer haftaya Salı bebiş gelecek inşallah çok heyecanlıyım sağlıkla kucağıma almak istiyorum bebişi
yaaa ne güzel doğuranlar başladı maşallah
Ben aldım ne olur ne olmaz diye. Meme reddi yapmaz dediler diye aldım yanıma
evet ben ilerisi için düşündüm. 1 kızım daha var. onunla zaman geçirmek istersem babası sağdığım sütü onunla verir diye. yapmaz diyorlar ama

Canım günü nasıl belirliyorlar devlet hastanesi belirlermi
Özel hastanedeyim. Tansiyon yuksekligi var. Bu sebeple 40. Haftaya kadar beklemeyecegiz.
Amiinn, güzelliklerle geçsin inşaallah.

Yaaa sezeryanmı olucaksın, çok az kalmışşş
Yok canım doktor sezaryen demedi. Normal doğum olur dedi bir aksilik olmazsa

Hayırlı olsun canım benim darısı başımıza inşallah 37 haftadan selamlarnasıldı doğum anı ben çok korkuyorum aslında stresten uyuyamıyorum
Teşekkür ederim doğum anı en yoğun sancının olduğu anlar ancak doğduğunda hiçbir şey kalmıyor çok güzel güzeldi tekrar tekrar düşünüyorum o anları neler yaşadık diye şeninde çok güzel olacak inanıyorum dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…