Günaydın canım
Aptamil aldım ki eğer sütüm gelmezse diye biberonla veririm
Bu stres ile belli olmaz
Ergenus hanımla konuştuk dün güzel güzel ağlıyor manipüle ediyor zaten söylemeyecekmiste sıkılıyormusta falan devir ne kadar zor bir devir aşarız umarım
Merhabalar kızlar :) 37+2 deyim ben de. Planlı doğum olursa eğer haftaya Salı bebiş gelecek inşallah çok heyecanlıyım sağlıkla kucağıma almak istiyorum bebişi
Günaydın canım
Aptamil aldım ki eğer sütüm gelmezse diye biberonla veririm
Bu stres ile belli olmaz
Ergenus hanımla konuştuk dün güzel güzel ağlıyor manipüle ediyor zaten söylemeyecekmiste sıkılıyormusta falan devir ne kadar zor bir devir aşarız umarım
ben mama koymadım. bi şey olurca eczanedne alırız diye.
adı üstünde ergenus oda ne hissettiğini bilmiyor bizim annelerimiz höyt höyt ü o yüzden anne ile rahat konuşabilmeyi çok istiyorum. allah kolaylık versin hepimize
Merhabalar kızlar :) 37+2 deyim ben de. Planlı doğum olursa eğer haftaya Salı bebiş gelecek inşallah çok heyecanlıyım sağlıkla kucağıma almak istiyorum bebişi
Benim görümcem genelde böyle konuşur ama asla umursamıyorum annemi kardeşimi dinliyorum tabi uykusuz geceler olucak ama sonuçta hep böyle olmucak bu kadar zor olsaydı kimse çocuk yapmazdı..
Teşekkür ederim doğum anı en yoğun sancının olduğu anlar ancak doğduğunda hiçbir şey kalmıyor çok güzel güzeldi tekrar tekrar düşünüyorum o anları neler yaşadık diye şeninde çok güzel olacak inanıyorum dualarım sizlerle