Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Yalancı sancı dedikleri sanırım. Banada geliyor öyle regl olacakmışım gibi anlık
Yaaa onlardan bende arıyorum. Migrosta gördüm ama büyük boy yazıyordu. Büyük boy olanlarda mı küçük gelir acaba? Yakından görmedim. Alırsan banada link atar mısın
Ben hala evi bitiremedim eşim bir iş yapıyor hep konuşuyor artık normal canım sertleşmesi
Yaaa erkekler öyle. Allah kolaylık versin. Ben bitirtene kadar neler çektim. Yapmak istemiyor, bizi kovalıyor, ha deyince yapmıyor oturuypr kalkmıyor çok şükür bitirdi. Halıları bile sermedim daha böyle iyi

Şimdi temizlik yaptın mesela doğuma kadar kirlenmiyor mu merak ettim? Ben bir gün süpürmesem ertesi gün mutlaka süpürüyorum zaten haftada iki üç. Kez yerleri siliyorum yoksa kirleniyor ev:/ siz temizliği yapınca bir ay dayanıyor mu

Ayy kızlar ev temizliği çanta hazırlığı filan demişsiniz Ben kıyafetleri yıkadım ütüledim 32+5 deyim. Ama hastane çantası hazırlamadım. Ev temizliği içinde görümcemi bekliyorum 36.haftamda gelecek. Çok mu geç kaldım stres oldum şimdii

Canım bugün gebe okulunda emzirme eğitimi vardı. Ebe gümüş kapakları artık önermediklerini söyledi. Gümüş bebek için zararlı olabiliyormuş. Onun yerine göğüs kapaklarını kullanabilirsiniz dedi silikonvari bir ürün var ya hem içine süt te birikiyor.

Kızlar ben lohusa takımı bulamıyorum trendyolda güzel. Tesetturluyum ama kısa kol sa olur hirkami giyerim biri gelirse ama boyu uzun olsun istiyorum en azından. Bu de beyazlar hep iç gosteriyor yazmışlar bulamadım bir türlü. Bu tane yarım kol rahat bi elbise buldum Hırka ile giyerim dedim bı de pijama takımı gibi bir şey buldum. Şimdi bi tane de güzel takım alayım diyorum ama asla bulamiyorum aldıklarınızdan link yollar misiniz fikir olsun

Artış Kadın Uzun Kollu Esnek Pamuklu Kumaş Hamile Pijama Takımı 13201 - Fiyatı, Yorumları Ben bunu aldım canım popoyu örten uzunlukta

Lcw sitesinde miss dünya lisa diye bir markadan aldım ben. Malı çok güzel geldi tavsiye ederim

Bu artış çok pahalı geliyor bana ya 2 bin tl falan vermek istemedim ben iki tane pijamaya 3-5 bin tl çok geldi
Evet haklısın bende indirimde almıştım. İki takımda miss lisadan aldım trendyoldan yine. Onlar da gayet güzel üçlü takımları var fiyatı da çok uygun. Sadece lastik kısmı beni bi tereddüt ettirdi sezaryen filan olma durumunda rahat olur mu diye

Doğum sonrası için korse aldınız mı? Doğum şekline göre mi almak gerekiyor

Peki normalde gün içinde vajina girişinde batmalar oluyor mu? Sanki böyle bi baskı bi acı oluyor acaba pozisyon mı değiştirdi diyorum sağ sol boşluklarım çok ağrıyor yatamıyorum

Kızlar bugün tahlil verdim Alt ve Ast değerim çok yüksek çıktı aranızda böyle olan var mı ?
Daha önceden yüksek miydi? Kullandığın takviyelerden de olabilir gebelik zehirlenmesi de olanlar ödem tansiyon yüksekliği yok değil mi? Benim ilk doğumum maalesef değerlerim yükseldiği için oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…