Zaten sıkıntılıydı o değerlerim ama son zamanlarda iyi çıkıyordu bi anda yine yükselmiş. Ödem ya da tansiyonla alakalı bi sorunum yok, dahiliyeye gideceğim inşallah bir şey çıkmaz. Değerlerim yükseldiği için oldu derken bunu biraz açabilir misinizDaha önceden yüksek miydi? Kullandığın takviyelerden de olabilir gebelik zehirlenmesi de olanlar ödem tansiyon yüksekliği yok değil mi? Benim ilk doğumum maalesef değerlerim yükseldiği için oldu
Ay bende haftalarca bakmaktan gına geldi en son bu sayfaya baktım hemen dönüş yapmadı sonra diğer sayfan yazınca siparişi verdim içinde tam set var aynı fiyattı zıbın filan herşey dahil pembesi ve alya yazanı olacak gelince evde kıyamet kopacak bakalım alya ikra olacak kimlikte ben herşeyi tek alya yazdırdım ne yapayım tek alya güzl ahahahahHiç sorma canım kaç gündür bir müslin seti zor seçtim en sonunda bu şekilde begendimEki Görüntüle 3620546
Bunu aldım bende kumaşı çok güzelKızlar ben lohusa takımı bulamıyorum trendyolda güzel. Tesetturluyum ama kısa kol sa olur hirkami giyerim biri gelirse ama boyu uzun olsun istiyorum en azından. Bu de beyazlar hep iç gosteriyor yazmışlar bulamadım bir türlü. Bu tane yarım kol rahat bi elbise buldum Hırka ile giyerim dedim bı de pijama takımı gibi bir şey buldum. Şimdi bi tane de güzel takım alayım diyorum ama asla bulamiyorum aldıklarınızdan link yollar misiniz fikir olsun
Kaçlı set ve kaça aldın canımHiç sorma canım kaç gündür bir müslin seti zor seçtim en sonunda bu şekilde begendimEki Görüntüle 3620546
Gece günduz bakmak hobi olmuştu güzel gunlerde kullansın miniklerAy bende haftalarca bakmaktan gına geldi en son bu sayfaya baktım hemen dönüş yapmadı sonra diğer sayfan yazınca siparişi verdim içinde tam set var aynı fiyattı zıbın filan herşey dahil pembesi ve alya yazanı olacak gelince evde kıyamet kopacak bakalım alya ikra olacak kimlikte ben herşeyi tek alya yazdırdım ne yapayım tek alya güzl ahahahah
1630 a aldım dört parçaKaçlı set ve kaça aldın canım
BEnce erken canım yaYarın kontrölüm var acaba gün verirmi eşim diyor verir ama bence erken
Bende 10 lü set 2 bine aldım bak bak stres yapmıştım dün 3 ürünü aradan çıkardım nevresim setini bide örgü setini hafiflemiş gibi hissediyorum şükürler olsun ama tabi eksik biter mi hala trendyolda geziyorum kapı süsü çikolatası küp isimlik vs vsvs bitmez1630 a aldım dört parça
Birde kapı süsü vardı demiBende 10 lü set 2 bine aldım bak bak stres yapmıştım dün 3 ürünü aradan çıkardım nevresim setini bide örgü setini hafiflemiş gibi hissediyorum şükürler olsun ama tabi eksik biter mi hala trendyolda geziyorum kapı süsü çikolatası küp isimlik vs vsvs bitmez
Eskiden bi parça alınıyormuş bitiyormuş şimdi zorunlu gibi olmuş ya hepsi olsun istiyruzBirde kapı süsü vardı demiküp isimlik nasıl oluyor hediye magnet gibi mi ben 12 sene önce doğurdum bir gecelik birde nevresim takımı almıştım Allah'ım ne icatlar çıktı ama hepsini yapasim var
Çok hoş LC sayfasinda indirim vardı ordan aldım bende üç takım birisi gecelikti bana onu da pijama takımı yollamışlar üçlü şekilde beğenmedim ama iade etmeye erindimBunu aldım bende kumaşı çok güzel
Banada yanlış gelmiş pijama takımı yollamışlar iade yaptım yeniden aldımÇok hoş LC sayfasinda indirim vardı ordan aldım bende üç takım birisi gecelikti bana onu da pijama takımı yollamışlar üçlü şekilde beğenmedim ama iade etmeye erindim
Daha birde organizasyon tutan var bolon ayıcık falan konseptli odayi süslüyorlar ben takilmazdim böyle şeylere de ne oldu bilmiyorumEskiden bi parça alınıyormuş bitiyormuş şimdi zorunlu gibi olmuş ya hepsi olsun istiyruz
Etiketi bile yoktu üstünde dedim daha kullanışlı olur yıkadım katladimBanada yanlış gelmiş pijama takımı yollamışlar iade yaptım yeniden aldım
Biz kendimizce minimal bi süsleme yapacagız kapı önüne küpler içine balon koyuyorlar ya bide kapı süsü yeter snaırım zamanla açılırmıyım bilmiyorumDaha birde organizasyon tutan var bolon ayıcık falan konseptli odayi süslüyorlar ben takilmazdim böyle şeylere de ne oldu bilmiyorum
Bir başlayınca gerisi gelirBiz kendimizce minimal bi süsleme yapacagız kapı önüne küpler içine balon koyuyorlar ya bide kapı süsü yeter snaırım zamanla açılırmıyım bilmiyorum
Anladım, güle güle kullanınKumaş yazlık değil. Ekim-kasım için daha uygun olur muhtemelen. Modeli çok hoşuma gittiği için değiştirmedim. Giyilir yine de
Insallhh insallhhSüper ben de ikinciyi ilk gibi olur sandım korkmuştum ama o kadar güzeldiki şimdi kocan da yanında olur daha güzel geçer her şeybence dönecekler ama dönmezse çeviriyorlar sana öyle bir şey dediler mi yoksa bekletecekler mi doğuma kadar acaba bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?