Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar ben cumartesi günü denize gitmeyi planlıyorum yaklaşık 2 saatlik araba mesafesinde. Tam olarak 34 hafta olacağım sıkıntı olur mu sizce ya
Sanırım olmaz gibi zaten iki saatlik yol saatte bir bile 5 dk dursan yeter. Denize girecegin yer çok da kalabalık değilse sorun olmaz ama öğle saatine dikkat et canım

Merhaba canım çok teşekkür ederim. Dediğin gibiymiş normalde tolere edebildiğimiz düşük doza maruz kalmaları hamileyken edemiyormuşuz. Etrafımda kapan tek kişi de benim zaten, hiçbir yerde tek yemek yemediğim halde.

Toksoplazmaya mı bağışıklığın varmış, ne güzel

Ben çekirdekten makine ile yapıyorum da kafein hesaplayamıyorum inşallah fazla içmiyorumdur
Ne içiyorsun kahve olarak? Türk kahvesi baya güvenilir aslında bir fincanı 60 70 mg. Filtre kahve 170 180 mg diye hatırlıyorum yanında çikolata yersen güvenilir sınırı aşabiliyorsun. Eğer evde çekirdek çekebiliyorsan kafeinsiz espresso ya da filtre kahve alabilirsin, yurt dışında kafeinsiz kahve çekirdekleri türkiyeden daha yaygın hatta. Kafeinsiz olunca da 10 20 mg oluyordu sanırım, baya düşüyor kafein miktarı

Ben iki günde espresso ve soğuk süt ile kahve yapıyorum ama çay icmiyorum yaptigim gün

Chicco doro diye bir marka içiyorum. Ama ekspresso olarak yapıp süt katıyorum baya. Kahve de anca bir Türk fincanı kadar çıkıyor zaten ama hiç ne kadar kafein vs hesaplama yapamadım tabii. Bir bardak içeyim ben bir daha iki içmem çünkü çikolata da yiyorum

Ben 1 orta starbucks latte içiyorum, 150 mg kafeine denk geliyormuş. Küçük içiyorsan 2 tane olabilir sanırım. Ama tabi bunun dışında çay, çikolata vs hiç kafein almıyorum
Ben de çay hiç içmem en azından ordan biraz rahatım

Kızlar ben cumartesi günü denize gitmeyi planlıyorum yaklaşık 2 saatlik araba mesafesinde. Tam olarak 34 hafta olacağım sıkıntı olur mu sizce ya
Bence olmaz araba tutmuyorsa seni yani. Beni etkilemiyor dün 3 saat arabadaydım yarın da yine 2 saatlik bir yere gideceğim.. arada mola vererek deneyebilirsin kötü oluyorsan uzun mola yaparsınız

Kafeinsiz hiç denemedim tadı olmaz diye bir önyargım vardı aklıma bile gelmedi

Bir shot espresso bir fincan türk kahvesi kadar çıkıyor zaten, bence de en iyisi bir fincan + sütle bırakmak

Cok sıcak bir yere mi gideceksin? Hangi plaj belki olduğun yer o kadar sıcak değildir ben egedeyim buralar alev alev
Enez ya da erikli düşünüyoruz edirne tarafı. Suyu temiz ve serin olur sanırım
Bence olmaz araba tutmuyorsa seni yani. Beni etkilemiyor dün 3 saat arabadaydım yarın da yine 2 saatlik bir yere gideceğim.. arada mola vererek deneyebilirsin kötü oluyorsan uzun mola yaparsınız
Arabadan yana sorun yaşamam da denize girmek korkutuyor birazcık simitimle gireceğim yine de hahahah

Kızlar sizde sıcaktan cinnet geçirecek gibi oluyor musunuz ben kafayı yemek üzereyim bugün sinir krizi geçirdim resmen nefes alamıyorum midem bulanıyo heryerim şıpır şıpır terliyo bi çaresi de yok bi yere de çıkamıyorum insan gördüğümde yok nasıl dayanıcam bilmiyorum valla

Enez ya da erikli düşünüyoruz edirne tarafı. Suyu temiz ve serin olur sanırım

Arabadan yana sorun yaşamam da denize girmek korkutuyor birazcık simitimle gireceğim yine de hahahah
Deniz çok iyi gelir yaa doktorlar öneriyor zaten sen de rahatlarsın vücudun da gevşer öğlen güneş altında girmemeye dikkat et sadece bence

Çok çok çok haklısın. Bugün izin almak zorunda kaldım ve o kadar iyi geldi ki. Halbuki çalışmam ortamım oturarak ve klimalı. Ama sabah stres olmadan kalkmak rahatça kahvaltı etmk varsa diğer çocuğunla ilgilenmek o kadar rahatlatıcı ki…
Gitme demiştim ben daha önce ama sen gideceksin bari öneri yapayım. gittiğin yerde ıslak mayo ile oturma. Su soğuksa allah muhafaza idrar yollarını üşütürsün. Gölgede otur mutlaka. Bu arada denize gitmen değil 2 saat yol gidiyor olmandan dolayı ben gitme diyorum
Valla huyum suyum değişti benim. Eşim acaba sen erken lohusa sendromuna mı girmiş olabilir misin diyor. Sıkıyorsa girme. 10 kg almışsın 2 de bir tuvalete gidiyorsun ve hava 40 derece. Göğüslerimin arası pişik oldu. Bi doğursak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…