- 12 Haziran 2024
- 1.142
- 874
- 43
Sanırım olmaz gibi zaten iki saatlik yol saatte bir bile 5 dk dursan yeter. Denize girecegin yer çok da kalabalık değilse sorun olmaz ama öğle saatine dikkat et canımKızlar ben cumartesi günü denize gitmeyi planlıyorum yaklaşık 2 saatlik araba mesafesinde. Tam olarak 34 hafta olacağım sıkıntı olur mu sizce ya
Merhaba canım çok teşekkür ederim. Dediğin gibiymiş normalde tolere edebildiğimiz düşük doza maruz kalmaları hamileyken edemiyormuşuz. Etrafımda kapan tek kişi de benim zaten, hiçbir yerde tek yemek yemediğim halde.Günaydın canım benim
Geçmiş olsun hamilelikte parazite karsi bağışıklık olamayınca en ufak bir çiğ et yada iyi yıkanmamış sebze meyvede alırsın sona yaklaşmışken gelmiş seni bulmuş üzüldüm doğrusu .önceden kedi besledigimden sanırım benim bağışıklığım varmış o yüzden kedi kopek sevebiliyorum
Evet doğru söylüyorsun öğle saati sıkıntılı biraz. Cesaret edemiyorum yaSanırım olmaz gibi zaten iki saatlik yol saatte bir bile 5 dk dursan yeter. Denize girecegin yer çok da kalabalık değilse sorun olmaz ama öğle saatine dikkat et canım
Ne içiyorsun kahve olarak? Türk kahvesi baya güvenilir aslında bir fincanı 60 70 mg. Filtre kahve 170 180 mg diye hatırlıyorum yanında çikolata yersen güvenilir sınırı aşabiliyorsun. Eğer evde çekirdek çekebiliyorsan kafeinsiz espresso ya da filtre kahve alabilirsin, yurt dışında kafeinsiz kahve çekirdekleri türkiyeden daha yaygın hatta. Kafeinsiz olunca da 10 20 mg oluyordu sanırım, baya düşüyor kafein miktarıBen çekirdekten makine ile yapıyorum da kafein hesaplayamıyorum inşallah fazla içmiyorumdur
Cok sıcak bir yere mi gideceksin? Hangi plaj belki olduğun yer o kadar sıcak değildir ben egedeyim buralar alev alevEvet doğru söylüyorsun öğle saati sıkıntılı biraz. Cesaret edemiyorum ya
Ben iki günde espresso ve soğuk süt ile kahve yapıyorum ama çay icmiyorum yaptigim günNe içiyorsun kahve olarak? Türk kahvesi baya güvenilir aslında bir fincanı 60 70 mg. Filtre kahve 170 180 mg diye hatırlıyorum yanında çikolata yersen güvenilir sınırı aşabiliyorsun. Eğer evde çekirdek çekebiliyorsan kafeinsiz espresso ya da filtre kahve alabilirsin, yurt dışında kafeinsiz kahve çekirdekleri türkiyeden daha yaygın hatta. Kafeinsiz olunca da 10 20 mg oluyordu sanırım, baya düşüyor kafein miktarı
Ben şahsen asla dayanamam. Yarım saatte fenalaşıyorum araba yolculuklarında.Kızlar ben cumartesi günü denize gitmeyi planlıyorum yaklaşık 2 saatlik araba mesafesinde. Tam olarak 34 hafta olacağım sıkıntı olur mu sizce ya
Chicco doro diye bir marka içiyorum. Ama ekspresso olarak yapıp süt katıyorum baya. Kahve de anca bir Türk fincanı kadar çıkıyor zaten ama hiç ne kadar kafein vs hesaplama yapamadım tabii. Bir bardak içeyim ben bir daha iki içmem çünkü çikolata da yiyorumNe içiyorsun kahve olarak? Türk kahvesi baya güvenilir aslında bir fincanı 60 70 mg. Filtre kahve 170 180 mg diye hatırlıyorum yanında çikolata yersen güvenilir sınırı aşabiliyorsun. Eğer evde çekirdek çekebiliyorsan kafeinsiz espresso ya da filtre kahve alabilirsin, yurt dışında kafeinsiz kahve çekirdekleri türkiyeden daha yaygın hatta. Kafeinsiz olunca da 10 20 mg oluyordu sanırım, baya düşüyor kafein miktarı
1 shot espressoda 60 70 mg kafein var. Ben de kafeinsiz kahve bulamadığım zaman filtre kahve yerine espresso bazlı kahveleri tercih ediyorum kafein miktarı daha düşük olduğu içinBen iki günde espresso ve soğuk süt ile kahve yapıyorum ama çay icmiyorum yaptigim gün
Ben de çay hiç içmem en azından ordan biraz rahatımBen 1 orta starbucks latte içiyorum, 150 mg kafeine denk geliyormuş. Küçük içiyorsan 2 tane olabilir sanırım. Ama tabi bunun dışında çay, çikolata vs hiç kafein almıyorum
Bence olmaz araba tutmuyorsa seni yani. Beni etkilemiyor dün 3 saat arabadaydım yarın da yine 2 saatlik bir yere gideceğim.. arada mola vererek deneyebilirsin kötü oluyorsan uzun mola yaparsınızKızlar ben cumartesi günü denize gitmeyi planlıyorum yaklaşık 2 saatlik araba mesafesinde. Tam olarak 34 hafta olacağım sıkıntı olur mu sizce ya
Kafeinsiz hiç denemedim tadı olmaz diye bir önyargım vardı aklıma bile gelmediNe içiyorsun kahve olarak? Türk kahvesi baya güvenilir aslında bir fincanı 60 70 mg. Filtre kahve 170 180 mg diye hatırlıyorum yanında çikolata yersen güvenilir sınırı aşabiliyorsun. Eğer evde çekirdek çekebiliyorsan kafeinsiz espresso ya da filtre kahve alabilirsin, yurt dışında kafeinsiz kahve çekirdekleri türkiyeden daha yaygın hatta. Kafeinsiz olunca da 10 20 mg oluyordu sanırım, baya düşüyor kafein miktarı
Bir shot espresso bir fincan türk kahvesi kadar çıkıyor zaten, bence de en iyisi bir fincan + sütle bırakmakChicco doro diye bir marka içiyorum. Ama ekspresso olarak yapıp süt katıyorum baya. Kahve de anca bir Türk fincanı kadar çıkıyor zaten ama hiç ne kadar kafein vs hesaplama yapamadım tabii. Bir bardak içeyim ben bir daha iki içmem çünkü çikolata da yiyorum
Filtre kahve hiç içmedim aramadım daha doğrusu1 shot espressoda 60 70 mg kafein var. Ben de kafeinsiz kahve bulamadığım zaman filtre kahve yerine espresso bazlı kahveleri tercih ediyorum kafein miktarı daha düşük olduğu için
Evet gerçekten tadı olmuyorKafeinsiz hiç denemedim tadı olmaz diye bir önyargım vardı aklıma bile gelmedi
Enez ya da erikli düşünüyoruz edirne tarafı. Suyu temiz ve serin olur sanırımCok sıcak bir yere mi gideceksin? Hangi plaj belki olduğun yer o kadar sıcak değildir ben egedeyim buralar alev alev
Arabadan yana sorun yaşamam da denize girmek korkutuyor birazcıkBence olmaz araba tutmuyorsa seni yani. Beni etkilemiyor dün 3 saat arabadaydım yarın da yine 2 saatlik bir yere gideceğim.. arada mola vererek deneyebilirsin kötü oluyorsan uzun mola yaparsınız
Deniz çok iyi gelir yaa doktorlar öneriyor zatenEnez ya da erikli düşünüyoruz edirne tarafı. Suyu temiz ve serin olur sanırım
Arabadan yana sorun yaşamam da denize girmek korkutuyor birazcıksimitimle gireceğim yine de hahahah
Ayy aksine o kadar iyi geliyor ki denizEnez ya da erikli düşünüyoruz edirne tarafı. Suyu temiz ve serin olur sanırım
Arabadan yana sorun yaşamam da denize girmek korkutuyor birazcıksimitimle gireceğim yine de hahahah
Çok çok çok haklısın. Bugün izin almak zorunda kaldım ve o kadar iyi geldi ki. Halbuki çalışmam ortamım oturarak ve klimalı. Ama sabah stres olmadan kalkmak rahatça kahvaltı etmk varsa diğer çocuğunla ilgilenmek o kadar rahatlatıcı ki…Selam kızlar gebelikte iki üç gün bile ne kadar farkediyor insanda. 32 den sonra direnmeyi düşünüyordum ama izne ayrılacağım kesin karar verdim çünkü sürekli ayaktayım yetişeceğim hızlı olacağım derken karnıma kasıklarıma sancılar giriyor yoruluyorum ayaklarım şişiyor. Hamileliğimin son aylarını huzurlu geçirmek ve diğer çocuğuma vakit ayırmak daha mantıklı olacak sanırım. 1 ağustosta son inşallah sonra da artık hazırlıkları hızlandırıp bitirmem lazım
Gitme demiştim ben daha önce ama sen gideceksinKızlar ben cumartesi günü denize gitmeyi planlıyorum yaklaşık 2 saatlik araba mesafesinde. Tam olarak 34 hafta olacağım sıkıntı olur mu sizce ya
Valla huyum suyum değişti benim. Eşim acaba sen erken lohusa sendromuna mı girmiş olabilir misin diyor. Sıkıyorsa girme. 10 kg almışsın 2 de bir tuvalete gidiyorsun ve hava 40 derece. Göğüslerimin arası pişik oldu. Bi doğursak hayırlısıylaKızlar sizde sıcaktan cinnet geçirecek gibi oluyor musunuz ben kafayı yemek üzereyim bugün sinir krizi geçirdim resmen nefes alamıyorum midem bulanıyo heryerim şıpır şıpır terliyo bi çaresi de yok bi yere de çıkamıyorum insan gördüğümde yok nasıl dayanıcam bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?