Haber etmemiş misin tut ki doğurdun haber mi etmen gerekiyor. Belli işte hamile son haftaları sıcak kalkamamıştır bi şeydir. Ne düşüncesizler yaKlima olduğu halde ani bir ter basıyor icerisi buz gibi ama ben yanıyorum uzun süre geçmiyor geceleri özellikle uykudan uyanıp sogumayi bekliyorum cukurovanin sıcağı bir bende sanki izni uzattim ama birde bana sorun nasıl işe gidiyorsun dün gece hiç uyumadım sabah uyandım saat 11 e geliyor öğlen işe gittim iş yerinde ufak bir gerginlik yaşadım haber etmemisim yahu ne diyim gece uyuyamiyorum bakın sabah kalkamam gelemem mi yazayım sabrınız yokmu hiç sanki acil bir iş mi var yok hiç bir iş yok
Yaaa kıyamam sanaaBen bugün sinir krizi geçirdim üstüne eşim aradı boğuluyorum nefes alamıyorum diye haykıra haykıra ağladım şuanda gözlerim şiş ve önümü göremiyorumbunun yarını ve 1.5 ayı var Allahım yardım et diye diye haykırdım boğuldum
Yok valla yazlıkta zor bizi bir tek biz anlarız aşırı sıcak bu gün oğlumun odasını temizledim eşim yardım etmedi dur daha diye diye oyalamak istedi bende sinirlendim camları bile sildim oda çiçek gibi oldu ama benim ayaklarım şişti bittim iyiceİki dakika bir görünüp kaçacan boşver uzun uzun oturmayı benim de kayinvalidem yazlığa cagiriyor hiç sevmiyorum nemli havayı zaten yoluda bir yerdd misafir olmayida sevmiyorum istiyorum ki klimada uzanayim
Ne bilim güya beni idare edecek misler ama haber etseymisim ben zaten kalkabilsem ise giderdimHaber etmemiş misin tut ki doğurdun haber mi etmen gerekiyor. Belli işte hamile son haftaları sıcak kalkamamıştır bi şeydir. Ne düşüncesizler ya
Nazlanmiyoruz hep bunlar bu yüzden başımıza geliyorYok valla yazlıkta zor bizi bir tek biz anlarız aşırı sıcak bu gün oğlumun odasını temizledim eşim yardım etmedi dur daha diye diye oyalamak istedi bende sinirlendim camları bile sildim oda çiçek gibi oldu ama benim ayaklarım şişti bittim iyice
Gerçekten ilk çocuğu olanlar bir tık daha rahat kendimden biliyorum ilkte öyle diğildim..benim oğlan Allah sağlık versin kuzuma ama geceleri beni bitiriyor yarım saatten bir kalkıyor bağırıyor beni çağırıyor salla salla nereye kadar geçen gece ağlıyordum artık.Eşim desen asla beni anlamıyorValla sıcaklardan hep bunlar. Hamilelik ve sıcaklar birleşince. Bide ilk çocuk olanlar bi nebze daha şanslılar. 2,5 yaş bi kızım var allah bağışlasın ama yıldım. Kocamı boşamayı düşünüyorum. Ciddi ciddi aile terapisti düşünüyorum. Yaptığı herşey batıyor. Söylediği herşey. Geçecek inşallahallah sağlık versin sağlıkla dünyaya gelsinler bi daha düşünmüyorum.
Tabi nasıl her dediğini yapan erkekler var gebeyim diye naz yapıyorlarNazlanmiyoruz hep bunlar bu yüzden başımıza geliyor
En serin yeri bul evde orda takıl ben oğlumun yatağında uzanıyorum gündüzleri bütün camları açıp.. duşa gir ılık suda uzun uzunnnn kal çıkma otur ordaBen bugün sinir krizi geçirdim üstüne eşim aradı boğuluyorum nefes alamıyorum diye haykıra haykıra ağladım şuanda gözlerim şiş ve önümü göremiyorumbunun yarını ve 1.5 ayı var Allahım yardım et diye diye haykırdım boğuldum
Sabret bende her gün kavga ediyorum hiç cevap vermiyor gülüyor yoksa boşanmıştık şimdiye . Hem sıcak hem hormonlar zorluyor biziValla sıcaklardan hep bunlar. Hamilelik ve sıcaklar birleşince. Bide ilk çocuk olanlar bi nebze daha şanslılar. 2,5 yaş bi kızım var allah bağışlasın ama yıldım. Kocamı boşamayı düşünüyorum. Ciddi ciddi aile terapisti düşünüyorum. Yaptığı herşey batıyor. Söylediği herşey. Geçecek inşallahallah sağlık versin sağlıkla dünyaya gelsinler bi daha düşünmüyorum.
Kız dur boşama kocayı. Erkekler zaten normal zamanda da asla anlamıyor bu gebelik halini asla anlamıyor. Biz de ekstra kırgın kızgın ve hassasız. Doğumdan sonra devam etmez umarımValla sıcaklardan hep bunlar. Hamilelik ve sıcaklar birleşince. Bide ilk çocuk olanlar bi nebze daha şanslılar. 2,5 yaş bi kızım var allah bağışlasın ama yıldım. Kocamı boşamayı düşünüyorum. Ciddi ciddi aile terapisti düşünüyorum. Yaptığı herşey batıyor. Söylediği herşey. Geçecek inşallahallah sağlık versin sağlıkla dünyaya gelsinler bi daha düşünmüyorum.
Hamilelikte oluyor öyle şeyler ama odak noktamiz şuan süs püs lohusa terliği tacı magnet falan düşünme bile en buyuk destegimiz psikolojik olarak kendimize en iyi gelen yine biziz aile terapisti de tabiki iyi gelebilir ama düşünme herkesin şartları aynı değil o yüzden sabretmek gerekValla sıcaklardan hep bunlar. Hamilelik ve sıcaklar birleşince. Bide ilk çocuk olanlar bi nebze daha şanslılar. 2,5 yaş bi kızım var allah bağışlasın ama yıldım. Kocamı boşamayı düşünüyorum. Ciddi ciddi aile terapisti düşünüyorum. Yaptığı herşey batıyor. Söylediği herşey. Geçecek inşallahallah sağlık versin sağlıkla dünyaya gelsinler bi daha düşünmüyorum
Benimki terapiye gitsek terapisti bile manipüle eder terapistte eşimin tarafında olur bu sefer kesin kaçıp kurtulurum hepsinden öyle bir şey. Ben hakkını savunan yaşadıklarını anlatabilen biri değilim ya ağlarım ya sinirlenip bağırıp giderimHamilelikte oluyor öyle şeyler ama odak noktamiz şuan süs püs lohusa terliği tacı magnet falan düşünme bile en buyuk destegimiz psikolojik olarak kendimize en iyi gelen yine biziz aile terapisti de tabiki iyi gelebilir ama düşünme herkesin şartları aynı değil o yüzden sabretmek gerek
Amiiin inşallah inşallahYaaa kıyamam sanaaSadece sıcak değil muhtemelen sende genel bi birikmişlik var sıcak da tuzu biberi olmuş sanırım… Lütfen sabret böyle yapma kendine de bebeğine de yazık… Bu insanlık dışı sıcaklar geçecek havalar serinleyecek Allahın izniyle
Ben siveno aldım canım çok memnun kaldım tavsiye ederim. Ama güzel koksun vs istiyorsan asla alma çünkü hiç kokmuyor.Kızlar deterjan ve yumuşatıcı ne aldınız uni baby alayım mı
Benimki terapiye gitsek terapisti bile manipüle eder terapistte eşimin tarafında olur bu sefer kesin kaçıp kurtulurum hepsinden öyle bir şey. Ben hakkını savunan yaşadıklarını anlatabilen biri değilim ya ağlarım ya sinirlenip bağırıp giderim
Allah yardımcın olsun canım. Böyle şeyler düşünme şimdi hiç , çocuğunu sağlıkla doğurmaya odaklan. Kendine stres yapma eşini de gerekirse görmezden duymazdan gel ama yuvanı yıkmayı düşünme. Benimde hormonlardan dolayı saçma sapan düşüncelerim gel git oluyordu ama geçti çok şükür. İnşallah sende kendini en kısa zamanda daha iyi hissedersin. Üzüldüm mesajına.Valla sıcaklardan hep bunlar. Hamilelik ve sıcaklar birleşince. Bide ilk çocuk olanlar bi nebze daha şanslılar. 2,5 yaş bi kızım var allah bağışlasın ama yıldım. Kocamı boşamayı düşünüyorum. Ciddi ciddi aile terapisti düşünüyorum. Yaptığı herşey batıyor. Söylediği herşey. Geçecek inşallahallah sağlık versin sağlıkla dünyaya gelsinler bi daha düşünmüyorum.
Aslında hiç kokmaması daha iyi parfümsüzBen siveno aldım canım çok memnun kaldım tavsiye ederim. Ama güzel koksun vs istiyorsan asla alma çünkü hiç kokmuyor.
İnşallah canım benim en kötü gider ücretsiz alırım ya evlatlarımdan canımdan değerli mi daha kaç kere doğurabileceğiz zaten tadını çıkaralım bariYaza denk geldi maalesef o yüzden birçok şey daha zor ama senin için iyi olanı kendin daha iyi bilirsindoğum sonrası iznini uzatmak işin rapor vs almaya çalışabilirsin umarım bir yol bulursun ya da işe dönmekte zorlanmazsın umarım psikolojik olarak rahat geçer
Hamilelikte kocalar göze fazla batıyorValla sıcaklardan hep bunlar. Hamilelik ve sıcaklar birleşince. Bide ilk çocuk olanlar bi nebze daha şanslılar. 2,5 yaş bi kızım var allah bağışlasın ama yıldım. Kocamı boşamayı düşünüyorum. Ciddi ciddi aile terapisti düşünüyorum. Yaptığı herşey batıyor. Söylediği herşey. Geçecek inşallahallah sağlık versin sağlıkla dünyaya gelsinler bi daha düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?