Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Haber etmemiş misin tut ki doğurdun haber mi etmen gerekiyor. Belli işte hamile son haftaları sıcak kalkamamıştır bi şeydir. Ne düşüncesizler ya

Yaaa kıyamam sanaa Sadece sıcak değil muhtemelen sende genel bi birikmişlik var sıcak da tuzu biberi olmuş sanırım… Lütfen sabret böyle yapma kendine de bebeğine de yazık… Bu insanlık dışı sıcaklar geçecek havalar serinleyecek Allahın izniyle

Valla sıcaklardan hep bunlar. Hamilelik ve sıcaklar birleşince. Bide ilk çocuk olanlar bi nebze daha şanslılar. 2,5 yaş bi kızım var allah bağışlasın ama yıldım. Kocamı boşamayı düşünüyorum. Ciddi ciddi aile terapisti düşünüyorum. Yaptığı herşey batıyor. Söylediği herşey. Geçecek inşallah allah sağlık versin sağlıkla dünyaya gelsinler bi daha düşünmüyorum.

İki dakika bir görünüp kaçacan boşver uzun uzun oturmayı benim de kayinvalidem yazlığa cagiriyor hiç sevmiyorum nemli havayı zaten yoluda bir yerdd misafir olmayida sevmiyorum istiyorum ki klimada uzanayim
Yok valla yazlıkta zor bizi bir tek biz anlarız aşırı sıcak bu gün oğlumun odasını temizledim eşim yardım etmedi dur daha diye diye oyalamak istedi bende sinirlendim camları bile sildim oda çiçek gibi oldu ama benim ayaklarım şişti bittim iyice

Haber etmemiş misin tut ki doğurdun haber mi etmen gerekiyor. Belli işte hamile son haftaları sıcak kalkamamıştır bi şeydir. Ne düşüncesizler ya
Ne bilim güya beni idare edecek misler ama haber etseymisim ben zaten kalkabilsem ise giderdim sallamiyorum kabullendim bunlar çok mu çok öküz

Nazlanmiyoruz hep bunlar bu yüzden başımıza geliyor

Gerçekten ilk çocuğu olanlar bir tık daha rahat kendimden biliyorum ilkte öyle diğildim..benim oğlan Allah sağlık versin kuzuma ama geceleri beni bitiriyor yarım saatten bir kalkıyor bağırıyor beni çağırıyor salla salla nereye kadar geçen gece ağlıyordum artık.Eşim desen asla beni anlamıyor

En serin yeri bul evde orda takıl ben oğlumun yatağında uzanıyorum gündüzleri bütün camları açıp.. duşa gir ılık suda uzun uzunnnn kal çıkma otur orda çok üzüldüm çokta iyi anlıyorum sıcaklar zorluyor

Sabret bende her gün kavga ediyorum hiç cevap vermiyor gülüyor yoksa boşanmıştık şimdiye . Hem sıcak hem hormonlar zorluyor bizi

Kız dur boşama kocayı. Erkekler zaten normal zamanda da asla anlamıyor bu gebelik halini asla anlamıyor. Biz de ekstra kırgın kızgın ve hassasız. Doğumdan sonra devam etmez umarım

Bu arada psikolojin etkileniyorsa destek almak ta gerçekten mantıklı.

Hamilelikte oluyor öyle şeyler ama odak noktamiz şuan süs püs lohusa terliği tacı magnet falan düşünme bile en buyuk destegimiz psikolojik olarak kendimize en iyi gelen yine biziz aile terapisti de tabiki iyi gelebilir ama düşünme herkesin şartları aynı değil o yüzden sabretmek gerek

Benimki terapiye gitsek terapisti bile manipüle eder terapistte eşimin tarafında olur bu sefer kesin kaçıp kurtulurum hepsinden öyle bir şey. Ben hakkını savunan yaşadıklarını anlatabilen biri değilim ya ağlarım ya sinirlenip bağırıp giderim

Amiiin inşallah inşallah

Düzeliyor zamanla bazı huylar tam tersine dönüsebilen canlilariz

Allah yardımcın olsun canım. Böyle şeyler düşünme şimdi hiç , çocuğunu sağlıkla doğurmaya odaklan. Kendine stres yapma eşini de gerekirse görmezden duymazdan gel ama yuvanı yıkmayı düşünme. Benimde hormonlardan dolayı saçma sapan düşüncelerim gel git oluyordu ama geçti çok şükür. İnşallah sende kendini en kısa zamanda daha iyi hissedersin. Üzüldüm mesajına.

İnşallah canım benim en kötü gider ücretsiz alırım ya evlatlarımdan canımdan değerli mi daha kaç kere doğurabileceğiz zaten tadını çıkaralım bari

Hamilelikte kocalar göze fazla batıyor nazımızın geçtiği en iyi kişiler onlar ama fıtrat olarak bizi tam anlayamadıkları için sorunlar çıkıyor tabii. Hiçbirşey yapmasa yine batıyor bu aralar bana da Doğumdan sonra düzelir inşallah iki bebe yeterli. Daha fazla istiyorsa kendileri doğursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…