- 13 Mayıs 2025
- 206
- 58
- 13
Teşekkür ederim canım benimTeşekkür ederimdoğum anı en yoğun sancının olduğu anlar ancak doğduğunda hiçbir şey kalmıyor çok güzel güzeldi tekrar tekrar düşünüyorum o anları neler yaşadık diye şeninde çok güzel olacak inanıyorum dualarım sizlerle
Canım yanında ol konuş bol bol konuş çok zor bir durumBir ergenle başa çıkmak zor bir yıl ne çektirdi bize sınav sürecinde rahat ettiğimi sandığım sürede meğer bir işler çevirmiş
Küçük bebek kendini itemediği için daha zor doğuyormuş, iri bebek daha güçlü itiyormuş kendini, doğum daha kısa sürede gerçekleşiyormuş. İlk bebeğim 2.600 doğdu, hastaneden 2.400 çıktık. Ve zor bir doğumdu, o zaman doktor bunu söylemişti, genel bir bilgilendirme olsun ama siz de korkmayın bebeğin kilo almasındanAy canım korkuom bnde cok kg alır dogum zor olur dıyeheralde bebıslerımız 3 ancak olur fazla zaman kalmadı cunku
Aaa ben de 2570 doğurdum smdi 2400 bebeğim. Zor çıktıKüçük bebek kendini itemediği için daha zor doğuyormuş, iri bebek daha güçlü itiyormuş kendini, doğum daha kısa sürede gerçekleşiyormuş. İlk bebeğim 2.600 doğdu, hastaneden 2.400 çıktık. Ve zor bir doğumdu, o zaman doktor bunu söylemişti, genel bir bilgilendirme olsun ama siz de korkmayın bebeğin kilo almasından3.600-3.800'e kadar gayet normal..
Doktorum bana dedi kilolu bebek kabul etmiyorum anneyide kilolu kabul etmiyorum dedi yoksa sezaryan olur dedi nedenAaa ben de 2570 doğurdum smdi 2400 bebeğim. Zor çıktı
Önceki çocuğum 3300 doğdu daha kolay çıkmıştı kaymıştı direkt. Demekki bu yüzden olmuş şaşırdım
Doktorum bana dedi kilolu bebek kabul etmiyorum anneyide kilolu kabul etmiyorum dedi yoksa sezaryan olur dedi nedenKüçük bebek kendini itemediği için daha zor doğuyormuş, iri bebek daha güçlü itiyormuş kendini, doğum daha kısa sürede gerçekleşiyormuş. İlk bebeğim 2.600 doğdu, hastaneden 2.400 çıktık. Ve zor bir doğumdu, o zaman doktor bunu söylemişti, genel bir bilgilendirme olsun ama siz de korkmayın bebeğin kilo almasından3.600-3.800'e kadar gayet normal..
Bence 3,5 kilo üzeri zor olur.. kiloda doğumu zorlaştıran bir şey doktoruna sorsan daha iyi olur bunları da kilo zaten her şeyi zorlaştırıyor çoğu hastalık kilodan oluyorDoktorum bana dedi kilolu bebek kabul etmiyorum anneyide kilolu kabul etmiyorum dedi yoksa sezaryan olur dedi neden
Ama yukarıdaki mesajlar da da kilolu olursa kolay olur doğum yazmışlar canım ondan kafam karıştıBence 3,5 kilo üzeri zor olur.. kiloda doğumu zorlaştıran bir şey doktoruna sorsan daha iyi olur bunları da kilo zaten her şeyi zorlaştırıyor çoğu hastalık kilodan oluyor
Bence o 2600 bi bebek 3600 den daha zor anlamında demişlerdir 4 e yaklaştıkça bebek iri oluyor bencede zor olurAma yukarıdaki mesajlar da da kilolu olursa kolay olur doğum yazmışlar canım ondan kafam karıştı
o normal kiloları kastetmiştir küçük olunca ben çok itmek zorunda kaldım 3300 olan hafif ittiğimde gelmişti.. yüksek kilolar yırtık yapabilir yani bu konular kişiye de özel sen doktorunla görüşebilirsinAma yukarıdaki mesajlar da da kilolu olursa kolay olur doğum yazmışlar canım ondan kafam karıştı
Sağsalim al kucağına bebişiniiiÖzel hastanedeyim. Tansiyon yuksekligi var. Bu sebeple 40. Haftaya kadar beklemeyecegiz.
Yok canım doktor sezaryen demedi. Normal doğum olur dedi bir aksilik olmazsa
Aaa bunu bilmiyordum, hep tersini düşünmüştüm. Küçük olursa şak diye çıkar zannediyordumKüçük bebek kendini itemediği için daha zor doğuyormuş, iri bebek daha güçlü itiyormuş kendini, doğum daha kısa sürede gerçekleşiyormuş. İlk bebeğim 2.600 doğdu, hastaneden 2.400 çıktık. Ve zor bir doğumdu, o zaman doktor bunu söylemişti, genel bir bilgilendirme olsun ama siz de korkmayın bebeğin kilo almasından3.600-3.800'e kadar gayet normal..
Tamamdır canım teşekkür ederimo normal kiloları kastetmiştir küçük olunca ben çok itmek zorunda kaldım 3300 olan hafif ittiğimde gelmişti.. yüksek kilolar yırtık yapabilir yani bu konular kişiye de özel sen doktorunla görüşebilirsin
Ben şuan 75 kilodan 104 e çıktım ondan da korkuyomBence o 2600 bi bebek 3600 den daha zor anlamında demişlerdir 4 e yaklaştıkça bebek iri oluyor bencede zor olur
Haklısın canım daha bir kendime gelemedim yeni uyandımCanım yanında ol konuş bol bol konuş çok zor bir durum(
bende bunu ilk defa duydumKüçük bebek kendini itemediği için daha zor doğuyormuş, iri bebek daha güçlü itiyormuş kendini, doğum daha kısa sürede gerçekleşiyormuş. İlk bebeğim 2.600 doğdu, hastaneden 2.400 çıktık. Ve zor bir doğumdu, o zaman doktor bunu söylemişti, genel bir bilgilendirme olsun ama siz de korkmayın bebeğin kilo almasından3.600-3.800'e kadar gayet normal..
Ters teper böyle yaptıkça kızına guvenmelisin sen kizdikca o konuşmak isteyecek yasaklar her zaman cazip gelir en azından çocuk dürüstçe soylemis saklamamıs okulunu kötü etkilemedikce bu tarz tepkiler vermemelisin sakin ol masum duygular bunlar seninle konusa bilmeli anlata bilmeli böyle yaparsan gizli saklı konuşur hiç birseyini paylaşamaz seninle. Zeki bir çocuk olmasa fen lisesini kazanamazdı yanında olki yanlış yapmasına müsade etme seninle konuşup akıl danisa bilsin baktın gördün ki cocuguna zarar veriyor yanlış yönlendiriyor yada okulunu etkiliyor ondan sonra tepki gösterirsin çocuğun okuduğu okulu falan takma belkide 1ay sonra saç trasini beğenmeyip ayrılacakTelefonu yere çarptım en az beş kere çünkü anlatiyorum anlamıyor
Ben 38.ci haftanın başında sezeryan tarihini isteyeceğim çok yoruldum bendegünaydınnn yeni haftaya girdik hadi bakalım. su gibi geçsin ben yoruldum artık
Ben koydum canmKızlar hastane çantasına emzik koydunuz mu emzik veriliyor mu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?