Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Merhaba canım çok teşekkür ederim. Dediğin gibiymiş normalde tolere edebildiğimiz düşük doza maruz kalmaları hamileyken edemiyormuşuz. Etrafımda kapan tek kişi de benim zaten, hiçbir yerde tek yemek yemediğim halde.

Toksoplazmaya mı bağışıklığın varmış, ne güzel 😇
Evet pozitif görünce korktum araştırdım meğer bagisiklik var demekmiş

Kızlar sizde sıcaktan cinnet geçirecek gibi oluyor musunuz ben kafayı yemek üzereyim bugün sinir krizi geçirdim resmen nefes alamıyorum midem bulanıyo heryerim şıpır şıpır terliyo bi çaresi de yok bi yere de çıkamıyorum insan gördüğümde yok nasıl dayanıcam bilmiyorum valla
Benim hiçbir şeye tahammülüm kalmadı 😅 evde çıplak oturuyorum desem yalan olmaz hhagaha

Evet öyle hissediyorsan kendini hırpalama evde dinlenirsin hazırlık yaparsın çocuğuna ilgilenirsin.. Canını sıkma erken diye zaten az kaldı artık
Doğum sonrasına aktarmak istiyordum ama sıcaklar bir yandan sabahın 6 sında hergün uyanmak bir yandan zorlanmaya başladım zaten gece nefes darlığından kaç kere uyanıyorum geri dalamıyorum

Kızlar sizde sıcaktan cinnet geçirecek gibi oluyor musunuz ben kafayı yemek üzereyim bugün sinir krizi geçirdim resmen nefes alamıyorum midem bulanıyo heryerim şıpır şıpır terliyo bi çaresi de yok bi yere de çıkamıyorum insan gördüğümde yok nasıl dayanıcam bilmiyorum valla
Aynı durumdayız. Hayatımda verdiğim en iyi karar bu hafta işten ayrılmış olmaktı sanırım tek şansım bu. Evimde klima yok, kurban olduğum bi vantilatörüm var ben nereye o oraya. Ama hafta başından beri o da fayda etmiyor. Afedersin külot üstüne bi askılı gecelik giyiyorum sütyen vs asla yok günde belki 5 kere duşa giriyorum boynumdan aşağı. Mutfağa giderken mesela duşa girip öyle devam ediyorum yola yani çok komik 😂 Geceleri artık oturarak uyuyorum yattığım an karabasanlar boğuyor sanki öyle daralıp terliyorum. Yastık desteksiz yatamıyorum her yanım yastık dolu ona ayrı deliriyorum isyan gibi olmasın ama çoook zor. Allah kolaylık versin tüm yaz hamilelerine.

Çok çok çok haklısın. Bugün izin almak zorunda kaldım ve o kadar iyi geldi ki. Halbuki çalışmam ortamım oturarak ve klimalı. Ama sabah stres olmadan kalkmak rahatça kahvaltı etmk varsa diğer çocuğunla ilgilenmek o kadar rahatlatıcı ki…

Gitme demiştim ben daha önce ama sen gideceksin 😄 bari öneri yapayım. gittiğin yerde ıslak mayo ile oturma. Su soğuksa allah muhafaza idrar yollarını üşütürsün. Gölgede otur mutlaka. Bu arada denize gitmen değil 2 saat yol gidiyor olmandan dolayı ben gitme diyorum ☺️

Valla huyum suyum değişti benim. Eşim acaba sen erken lohusa sendromuna mı girmiş olabilir misin diyor. Sıkıyorsa girme. 10 kg almışsın 2 de bir tuvalete gidiyorsun ve hava 40 derece. Göğüslerimin arası pişik oldu. Bi doğursak hayırlısıyla
Kesinlikle ya iş hayatına alışkınım işten yana şikayetim yok vakitte hızlı geçiyor eve göre ama eskisi gibi aktif ve yararlı olamıyorum karnım çok birdenbire büyüdü sıcaklar ve erken uyanmak zorluyor ve zaten bir hafta daha çalışacağım 🤷‍♀️

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Gün içinde bebeğim elhamdülillah güzel hareketli. Bazen şöyle bir şey oluyor, kendini öyle bi yaslıyor ki karnıma hani kafası poposu sırtı nerdeyse dışardan görünüyor karnım böyle yamuk yumuk bir hal alıyor. O dokununca sert haliyle ama kasılma olduğunu düşünmüyorum ağrı sızı gerginlik olmuyor çünkü. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ?

Doğum sonrasına aktarmak istiyordum ama sıcaklar bir yandan sabahın 6 sında hergün uyanmak bir yandan zorlanmaya başladım zaten gece nefes darlığından kaç kere uyanıyorum geri dalamıyorum
Yaza denk geldi maalesef o yüzden birçok şey daha zor ama senin için iyi olanı kendin daha iyi bilirsin 🙏🏻 doğum sonrası iznini uzatmak işin rapor vs almaya çalışabilirsin umarım bir yol bulursun ya da işe dönmekte zorlanmazsın umarım psikolojik olarak rahat geçer 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Evet pozitif görünce korktum araştırdım meğer bagisiklik var demekmiş
Benim de varmış köpeğimiz kedimiz vardı. Ama ikinci hamileliğimde köpeği gördükçe kusuyordum hele yalama hareketlerine katlanamadım tuvaletini temizleyemedim bulantıdan korkudan evde duramıyordum eşim arkadaşına verdi

Bu sıcaklardan dolayı bende iyi diğilim ayaklarım şişmiş hiçbir ayakabı olmuyor pazar günü eşimin teyzesinin oğlunun nigahı var gitmeliyim evin yakınlığında düğüne gitmicem zaten buna gitmesem ayıp olur ama nasıl durucam bu sıcakta eşarpla çok zor hemen eve dönmek istiyorum Allah yardım etsin hepimize..sabaha kadarda yastığımı sık sık çeviriyorum o kadar su oluyor

Klima olduğu halde ani bir ter basıyor icerisi buz gibi ama ben yanıyorum uzun süre geçmiyor geceleri özellikle uykudan uyanıp sogumayi bekliyorum cukurovanin sıcağı bir bende sanki izni uzattim ama birde bana sorun nasıl işe gidiyorsun dün gece hiç uyumadım sabah uyandım saat 11 e geliyor öğlen işe gittim iş yerinde ufak bir gerginlik yaşadım haber etmemisim yahu ne diyim gece uyuyamiyorum bakın sabah kalkamam gelemem mi yazayım sabrınız yokmu hiç sanki acil bir iş mi var yok hiç bir iş yok

Benim de varmış köpeğimiz kedimiz vardı. Ama ikinci hamileliğimde köpeği gördükçe kusuyordum hele yalama hareketlerine katlanamadım tuvaletini temizleyemedim bulantıdan korkudan evde duramıyordum eşim arkadaşına verdi
Kopek seven ben kopeklere gıcık oldum bende bugun hayret ediyor dum demekki oda hamilelikten

Bu sıcaklardan dolayı bende iyi diğilim ayaklarım şişmiş hiçbir ayakabı olmuyor pazar günü eşimin teyzesinin oğlunun nigahı var gitmeliyim evin yakınlığında düğüne gitmicem zaten buna gitmesem ayıp olur ama nasıl durucam bu sıcakta eşarpla çok zor hemen eve dönmek istiyorum Allah yardım etsin hepimize..sabaha kadarda yastığımı sık sık çeviriyorum o kadar su oluyor
İki dakika bir görünüp kaçacan boşver uzun uzun oturmayı benim de kayinvalidem yazlığa cagiriyor hiç sevmiyorum nemli havayı zaten yoluda bir yerdd misafir olmayida sevmiyorum istiyorum ki klimada uzanayim

Kesinlikle kocam çok zor inandı köpekten tiksindiğime çünkü evladım gibiuxi hala köpek görmek istemiyorum videolarını bile izlemiyorum
😀😀😀Komşunun sokakta baktığı bir köpek var köpek kadının üstüne çıkacak nerdeyse birde dert yanıyor peşimi bırakmıyor diye diyorum ki hepimiz hayvan severiz de bu nedir arkadaş köpekten gıcık kapıyorum

😀😀😀Komşunun sokakta baktığı bir köpek var köpek kadının üstüne çıkacak nerdeyse birde dert yanıyor peşimi bırakmıyor diye diyorum ki hepimiz hayvan severiz de bu nedir arkadaş köpekten gıcık kapıyorum
🤣🤣 benim kocamda öyleydi kurtuldum diyorum şu an çünkü çok pislik oluyor ve onların ağzındaki mikropları ölümcül olabilir ama sürekli temizlik yaparak idare ediyordum kocam çocuğum için öyle rahatsız olmazdım çok temiz olduğu zamanlar dışında ama hamileyken katlanmak mümkün olmadı. Bu hamileyken tiksindiğimiz şeyler yıllarca devam edebiliyormuş da

Aynı durumdayız. Hayatımda verdiğim en iyi karar bu hafta işten ayrılmış olmaktı sanırım tek şansım bu. Evimde klima yok, kurban olduğum bi vantilatörüm var ben nereye o oraya. Ama hafta başından beri o da fayda etmiyor. Afedersin külot üstüne bi askılı gecelik giyiyorum sütyen vs asla yok günde belki 5 kere duşa giriyorum boynumdan aşağı. Mutfağa giderken mesela duşa girip öyle devam ediyorum yola yani çok komik 😂 Geceleri artık oturarak uyuyorum yattığım an karabasanlar boğuyor sanki öyle daralıp terliyorum. Yastık desteksiz yatamıyorum her yanım yastık dolu ona ayrı deliriyorum isyan gibi olmasın ama çoook zor. Allah kolaylık versin tüm yaz hamilelerine.
Ben bugün sinir krizi geçirdim üstüne eşim aradı boğuluyorum nefes alamıyorum diye haykıra haykıra ağladım şuanda gözlerim şiş ve önümü göremiyorum😢 bunun yarını ve 1.5 ayı var Allahım yardım et diye diye haykırdım boğuldum

Back
X