- 26 Aralık 2020
- 1.525
- 697
- 73
Ay aynn ya suslu puslu pıjamalar bnde bulamıyorum normal klasık hepIki sade takım aldım: pantolon /gömlek şeklinde (beyaz ve mavi) birtanede kısa gecelik akşam üstü rahat edebilmek için. Yurtdışında olduğum için Türkiyedeki gibi süslü püslü lohusa pijamaları olmuyoÇok aradım süslü şeylerde yok burda malesef..
Esinde de bitiyor hersey kuzu hadi 2 dakka da tamam yapıyorsa insan hiç istemez ben bi de sarılmayı sozle beni sevdiğini söylemesini cok isterim ama yok yani işimi göreyim uyuyayım kafasındayım evliligimizden beri onu yapmasının nedeni de biraz her ay erkeklerin ihtiyaç meselesinden ötürü diye dusunuyorum sevdiğine eminim beni ama bu konularda skntili biraz bende otomatikman böyle oluyorumBen de çok çok istekli bir insan değilim ancak kocamı kaybetmek üzmek uzaklaştırmak istemiyorum o yüzden istiyormuş gibi yaşıyorumbekar olsam aramam yani kocam için oluyor
Kuzu zamanla düzelir hormonlar cok etkiliyor elbet düzelir yani benim ki gercekten tedavilik bisi yoksa eskiye dönersin inşallah eşinle olan en guzel bag sonuçta güzel bisi bana göre değil sadece ben sarilip aşk sözcükleri duymak isteyen bir insanımAy evet sıcaklardan benimde midem bulanıyor dışarda duramıyorum ben yine oğlumu anneme veriyorum o çıkarıyor gezdiriyor bana tokunmayın diyorum hiçbir yere gidesim yok sen durumun daha farklı mecbursun çıkmaya.
Ay sende öncedende böyleydi demek..bazen diyorum acaba çocuğumuz olsun diye tüp bebek tedavisi bir sürü ilaçlar beni yıprattı sonra çocuk oldu iyice kaptırdım kendimi çocuğuma ondan başkasını görmedim sebebini kendimde bulamadım ama fazla soğukluk hiç iyi diğil
Aa evet haklısın yok benimki sarılır mutlu etmeye çalışır yoksa bende senin gibi olabilirdim sıkma canını doğumları bir atlatalım kendimize gelelim her şey yoluna girer inşallahEsinde de bitiyor hersey kuzu hadi 2 dakka da tamam yapıyorsa insan hiç istemez ben bi de sarılmayı sozle beni sevdiğini söylemesini cok isterim ama yok yani işimi göreyim uyuyayım kafasındayım evliligimizden beri onu yapmasının nedeni de biraz her ay erkeklerin ihtiyaç meselesinden ötürü diye dusunuyorum sevdiğine eminim beni ama bu konularda skntili biraz bende otomatikman böyle oluyorum
Kuzu zamanla düzelir hormonlar cok etkiliyor elbet düzelir yani benim ki gercekten tedavilik bisi yoksa eskiye dönersin inşallah eşinle olan en guzel bag sonuçta güzel bisi bana göre değil sadece ben sarilip aşk sözcükleri duymak isteyen bir insanım
Aslında aynı kafadayız ikimizdeEsinde de bitiyor hersey kuzu hadi 2 dakka da tamam yapıyorsa insan hiç istemez ben bi de sarılmayı sozle beni sevdiğini söylemesini cok isterim ama yok yani işimi göreyim uyuyayım kafasındayım evliligimizden beri onu yapmasının nedeni de biraz her ay erkeklerin ihtiyaç meselesinden ötürü diye dusunuyorum sevdiğine eminim beni ama bu konularda skntili biraz bende otomatikman böyle oluyorum
Kuzu zamanla düzelir hormonlar cok etkiliyor elbet düzelir yani benim ki gercekten tedavilik bisi yoksa eskiye dönersin inşallah eşinle olan en guzel bag sonuçta güzel bisi bana göre değil sadece ben sarilip aşk sözcükleri duymak isteyen bir insanım
Kader ortağımAslında aynı kafadayız ikimizdebende öyle sanıyorum sanki oldu bitti işini yapsın o kadar bu beni sinir ediyor daha çok sarılmak güzel sözler söylemek bu benim için önemli çok tek o an diğil hep söylesin istiyorum o an tabi söylicek diyorum kendi kendime işte kurcalıyorum
Tabi canım çok şükür bu günümüze yeterki evimde çocuk olsun diyordum artık tüp bebekte sonuç almayınca ben devletten çocuk için sıraya durucaktım eşimde evet demişti randevu bile almıştık görüş için umrumda diğildi benim için kim ne söylicek ve o ay hamile kaldım oğlum oldu şükür onu vereneKader ortağımolsun be kuzu çocuklarımız var şükür ki anne olmayı daha cok seviyorum ben mesela hep hayalim buydu cok şükür
Evet rahatladım canımŞikayetlerin geçti mi peki bende haftaya pazartesi 33 haftalık olacam inşallah damardan istiycem ilacı içemiyorum istiğfar ediyorum her görende sana ne olmuş böyle sap sarı olmuşsun doktora git diyolar özel olarak istiycem damardan
Kaç tane yeterli geliyor peki sizceBnce cok asırıya kacmayın bn ılk hamılelıgımde cok fazla aldım ozellıklede 0-3 aylık hep oyle kaldı olmadı.yetecek kadar alın sonra atmayada kıyamıyor ınsan
5 adet alt üst takım 5adette tulum al zıbın 6tane falan küçüldükce gider alırsın ilk etap için yeterli gelir diye düşünüyorumKaç tane yeterli geliyor peki sizce
Ben almadım bile öyle söylendi diyeRapor alsakta sonrasına aktarılmıyor canım. Ben ne olur ne olmaz diye yine de aldım duruyor kenarda
Oğlum haziran doğumlu doğum izninin sonrası gitmişti. Şimdi kızım da eylül olacak öncesi gidiyorBen almadım bile öyle söylendi diye
korkunu anlıyorum bende tırsıyorumİstemiyorum işte korkuyorum başından beri sezeryan dedim ben 5.5 kilo doğmuşum eşim 4 gebelik şekeri var anksiyetem var daha da ilerlerse korkuyorum sancı çekerim diye 1 gün sancı çeken vae
hediye gelir ama hediye alanlar 0-3 ay almaz kiSelam hanımlaar. İlk bebişim ve ben kıyafetlerden nekadar alacağımı bilmiyorum. Tecrübeli anneler cevaplarınızı bekliyorum
Mesela bir ay için kaç tane set (setten kastettiğim tulum veya alt & üst) almalıyım? Bir ay için 7 adet yetermi? Her hafta yıkasam. 4 kere yıkasam 1 ay sonra zaten büyüyor ve birsonraki bedeni giydireceğim? Basıl hesaplamalıyım anlamadımmherkes sürekli çok alma zaten hediye olarakta gelecek diyor da, benim için rahat etmiyo her bedenden kaçtane almam gerekşyo?
bence normal gidiyorsunuz. son haftalarda olsan bebiş 3-4 kg olsa neysedeKızlar geçen hafta kontrole gittim 33.haftamdı bebek 2200 grdı. Doktorum normal doğum istiyorsam dikkat etmem gerektiğini bebeğe çok kilo aldırmamam gerektiğini söyledi. Kafama takıldı fazla mı kilolu
bende bende bendeYa bi de ben eşimden cok soğudum bu hamilelikte 2 aydır hep bahane bulup olmadim ama artık nasil engellicem bilmiyorum adamda tas degil tas olsa da çatlar zaten de aman valla ne dert evlilik cocuk olmasi dışında güzel bi yani yok ya
Günaydın, acaba üşüttün mü ya da gaz sancısı da olabilir umarım öyledir yaniCanlar günaydın
sabaha kadar sancı çektim sanki üşürsün de karnın sertleşir öyle bir ağrı pembe akıntı bir kere gördüm bir daha gelmedi ağrım regle de benziyor doktora sorduk pembe akıntı olabilir sancılar belirli aralıklarla olursa gelin dedi.sanci hissi hep var sağ kasığımda ama belirli aralıklarla değil hastanede uzak gitmedik. inanın erken doğumla sezeryanla apar topar bebeğimi alsınlar istemiyorum. bekleyebildigim kadar bekleyecem eşime de gıcıgim sabaha kadar döndüm gittim geldim horul horul uyudu sabahta normal bir gün gibi işine hazirlanip gidiyordu söylenince kahvaltı hazırlığına başladı erkeklerin onda biri kadar umursamaz olmayı isterdim
günaydınnCanlar günaydın
sabaha kadar sancı çektim sanki üşürsün de karnın sertleşir öyle bir ağrı pembe akıntı bir kere gördüm bir daha gelmedi ağrım regle de benziyor doktora sorduk pembe akıntı olabilir sancılar belirli aralıklarla olursa gelin dedi.sanci hissi hep var sağ kasığımda ama belirli aralıklarla değil hastanede uzak gitmedik. inanın erken doğumla sezeryanla apar topar bebeğimi alsınlar istemiyorum. bekleyebildigim kadar bekleyecem eşime de gıcıgim sabaha kadar döndüm gittim geldim horul horul uyudu sabahta normal bir gün gibi işine hazirlanip gidiyordu söylenince kahvaltı hazırlığına başladı erkeklerin onda biri kadar umursamaz olmayı isterdim
Bence 10-15 arası yeterlı cunku aydan aya olmuyor buyudukceKaç tane yeterli geliyor peki sizce
Nst cektirmeyi iyi düşünmüşsün zaten Ağrı sancı çıkarsa doktor da görmüş olur önden10 50 ye randevu aldık kızlar yinede bir nst cektirecem ne olur ne olmaz
Gunaydın bence bır gıdın doktora nst ye baglarlar en azından içiniz rahatlar.ben sızınkıne benzer bır durum 26 cı haftamda yasamıstım o korkuyu bılırım.bendede tualete gıttıgımde iç çamasırımda cok minik kan gormustum bıde bel kasık agrım baya vardı hemen gıttım aksam hastaneye idrar testı yaptılar yaptılar 40 dk nst ye bagladılar bıde doktor kanama alanı var mı nerden geldı dıye alttan baktı bır sey goremedı sorun yok dedıler eve gonderdıler ama bel ve kasık agrım 10 gun surmustuCanlar günaydın
Aynen canım aslında çanta hazır arabada dursa hep iyi olacakNst cektirmeyi iyi düşünmüşsün zaten Ağrı sancı çıkarsa doktor da görmüş olur önden
Dün nst çekilirken ebe bana bu ara arabanda en azından bir poşet Bebek kiyafetini koy açılma olur, sancın yüksek çıkar, gidip gelecek vakit olmaz en azından bebeğin battaniyesi kıyafeti olsun dedi. Sizin de aklınızda olsun kızlar hastanesi uzak olan gurbette olan için iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?