Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ay aynn ya suslu puslu pıjamalar bnde bulamıyorum normal klasık hep

Ben de çok çok istekli bir insan değilim ancak kocamı kaybetmek üzmek uzaklaştırmak istemiyorum o yüzden istiyormuş gibi yaşıyorum bekar olsam aramam yani kocam için oluyor
Esinde de bitiyor hersey kuzu hadi 2 dakka da tamam yapıyorsa insan hiç istemez ben bi de sarılmayı sozle beni sevdiğini söylemesini cok isterim ama yok yani işimi göreyim uyuyayım kafasındayım evliligimizden beri onu yapmasının nedeni de biraz her ay erkeklerin ihtiyaç meselesinden ötürü diye dusunuyorum sevdiğine eminim beni ama bu konularda skntili biraz bende otomatikman böyle oluyorum
Kuzu zamanla düzelir hormonlar cok etkiliyor elbet düzelir yani benim ki gercekten tedavilik bisi yoksa eskiye dönersin inşallah eşinle olan en guzel bag sonuçta güzel bisi bana göre değil sadece ben sarilip aşk sözcükleri duymak isteyen bir insanım

Aa evet haklısın yok benimki sarılır mutlu etmeye çalışır yoksa bende senin gibi olabilirdim sıkma canını doğumları bir atlatalım kendimize gelelim her şey yoluna girer inşallah

Aslında aynı kafadayız ikimizdebende öyle sanıyorum sanki oldu bitti işini yapsın o kadar bu beni sinir ediyor daha çok sarılmak güzel sözler söylemek bu benim için önemli çok tek o an diğil hep söylesin istiyorum o an tabi söylicek diyorum kendi kendime işte kurcalıyorum

Kader ortağım olsun be kuzu çocuklarımız var şükür ki anne olmayı daha cok seviyorum ben mesela hep hayalim buydu cok şükür

Kader ortağım olsun be kuzu çocuklarımız var şükür ki anne olmayı daha cok seviyorum ben mesela hep hayalim buydu cok şükür
Tabi canım çok şükür bu günümüze yeterki evimde çocuk olsun diyordum artık tüp bebekte sonuç almayınca ben devletten çocuk için sıraya durucaktım eşimde evet demişti randevu bile almıştık görüş için umrumda diğildi benim için kim ne söylicek ve o ay hamile kaldım oğlum oldu şükür onu verene

Canlar günaydın
sabaha kadar sancı çektim sanki üşürsün de karnın sertleşir öyle bir ağrı pembe akıntı bir kere gördüm bir daha gelmedi ağrım regle de benziyor doktora sorduk pembe akıntı olabilir sancılar belirli aralıklarla olursa gelin dedi.sanci hissi hep var sağ kasığımda ama belirli aralıklarla değil hastanede uzak gitmedik. inanın erken doğumla sezeryanla apar topar bebeğimi alsınlar istemiyorum. bekleyebildigim kadar bekleyecem eşime de gıcıgim sabaha kadar döndüm gittim geldim horul horul uyudu sabahta normal bir gün gibi işine hazirlanip gidiyordu söylenince kahvaltı hazırlığına başladı erkeklerin onda biri kadar umursamaz olmayı isterdim

İstemiyorum işte korkuyorum başından beri sezeryan dedim ben 5.5 kilo doğmuşum eşim 4 gebelik şekeri var anksiyetem var daha da ilerlerse korkuyorum sancı çekerim diye 1 gün sancı çeken vae
korkunu anlıyorum bende tırsıyorum
sakin olmaya çalış 35 de doğarsa da yaşam sınırını geçti diorlar. biraz küvezde kalır sadece
anksiyeten varmış panik olursa doğum tetiklenir

hediye gelir ama hediye alanlar 0-3 ay almaz ki
ben şahsen hediye olarak alacaksam bebek kıyafetlerini hep büyük alırım.
3 tane yenidoğan setim var. diğerleri 0-3 ay, bazıları 3-6 ay
7 tane yeter ama hepsini yenidoğan alma. karışık al 0-3 ay 3-6 ay. zaten çabuk büyüyorlar. bol bol giydirsen de hemen toparlıyor

Kızlar geçen hafta kontrole gittim 33.haftamdı bebek 2200 grdı. Doktorum normal doğum istiyorsam dikkat etmem gerektiğini bebeğe çok kilo aldırmamam gerektiğini söyledi. Kafama takıldı fazla mı kilolu
bence normal gidiyorsunuz. son haftalarda olsan bebiş 3-4 kg olsa neysede

bende bende bende
huysuz aksi nalet oldum. eşim diyor ki herkese herşeye söyleniyorsun.
zaten kendimi beğenmiyorum. eşim nasıl beğensin diyorum. öpsün, ilgi göstersin hiç istemyiorum. kendine de dedim sanki sahte geliyor dedim. inşallah geçecek

Günaydın, acaba üşüttün mü ya da gaz sancısı da olabilir umarım öyledir yani işe gidebilecek misin ne yapacaksın

günaydınn
allah korusun bi şey olmasın bi gitseydiniz. doktora sormuşsunuz gerçi ama
peki doktor ne olursa gelin dedi , söyledi mi öyle

10 50 ye randevu aldık kızlar yinede bir nst cektirecem ne olur ne olmaz
Nst cektirmeyi iyi düşünmüşsün zaten Ağrı sancı çıkarsa doktor da görmüş olur önden
Dün nst çekilirken ebe bana bu ara arabanda en azından bir poşet Bebek kiyafetini koy açılma olur, sancın yüksek çıkar, gidip gelecek vakit olmaz en azından bebeğin battaniyesi kıyafeti olsun dedi. Sizin de aklınızda olsun kızlar hastanesi uzak olan gurbette olan için iyi fikir

Gunaydın bence bır gıdın doktora nst ye baglarlar en azından içiniz rahatlar.ben sızınkıne benzer bır durum 26 cı haftamda yasamıstım o korkuyu bılırım.bendede tualete gıttıgımde iç çamasırımda cok minik kan gormustum bıde bel kasık agrım baya vardı hemen gıttım aksam hastaneye idrar testı yaptılar yaptılar 40 dk nst ye bagladılar bıde doktor kanama alanı var mı nerden geldı dıye alttan baktı bır sey goremedı sorun yok dedıler eve gonderdıler ama bel ve kasık agrım 10 gun surmustu

Aynen canım aslında çanta hazır arabada dursa hep iyi olacak
Esasen ilk bebekte suni sancı veridklerinde de böyle Ağrı çekmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…