- 3 Mayıs 2023
- 1.349
- 727
- 53
- 32
Ay teşekkür ederim mutlu oldumÇok haklısın en önemlisi hayırlı evlat olsunlar vatana millete ana babaya.. bizim köylerde de kız olduğunu duyunca hııı olsun yapcak bişey yok falan diyorlar soyadı devam etmiyormuşsanırsın kraliyet ailesi ya insanlar her şeye bir kulp buluyor
Oh mis gibi gelmesinler bence de. Benimkiler bana bişey diyemez derler de onları dinlemeyeceğimi bilirler ben inatım çok bildiğimi okuyorum çıkacam dediysem çıkarımsonra surat yapıyorlar en fazla iki güne unutuluyor hiç umrumda değiller açıkçası
İdeal kiloya ulaşacaksın yanibenim de aynı 64 le hamile kaldım şu an 72 yim ödemim falan yok hiç hatta karnım olmasa hamile olduğum anlaşılmıyor hiçbir yerimden. Benim karnım çok büyüdü ya bir de ileri doğru büyüdü çatladı hep o yüzden.
Kız sen ne yaptın maşallah sana
Kuzum 73 le kaldım şuan 8657 hamile kaldım en son 74
Çok sağol evde aletim yok doktor ölçüyor iyi hep çıkıyor bu gün şükür ağrım yokGeçmiş olsun tansiyonunu ölçmeyi ihmal etme yüksek olabilir
Bende var canım sol bacağımda tek taraflı. Dediğin hareketi soldan atarken çok ağrıyla yapıyorum sağda sorun yok. Gece uyurken de soldan destek alıp dönmek çok zorKızlar sizin de bacak aranızda ağrı var mı ? Yürürken, ayağa kalkınca ya da ayakları uzatıp otururken o bacağı hareket ettirirken Allahım zulüm ya. Hani doğum yakın mı testi yaparken ayağı diğer ayağın üstüne atmaya çalışıyorlarya, heh o hareket aşırı zor mesela. 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum. Tam neresi anlamıyorum kasık, pelvis, pubis, pubik neyse artık ismi. Vajina girişi gibi de biraz. Hayat kalitemi inanılmaz düşürüyor var mı bi yolu ??
Veririz İn şa Allah canım bebeklerimiz iyi olsun yeterkiKuzum 73 le kaldım şuan 86
Sen hangi şehirdesin canim baya uygunmuş doğum paketiAa ay ben çok cahilim. Odayı seçebiliyor muyuz. Bizim doğum paketiydi peşin 80 bindi sanırım. Doktor muayenesi, ikili testi, kan testleri nst oda süsleme sezeryan ücreti hepsi dahildi. Bu gidişimde oda süsleme nasıl oluyor onu sorucam sadece
Bizimki “ilay” olacak nasipsazorla karar verdik çok değiştirdik ama bu sefer tamam artık
İzmir torbalı ama çok önceden aldık. Şimdi değişmiştir. Bide peşin ödemiştik o yüzden sanırımSen hangi şehirdesin canim baya uygunmuş doğum paketi
Burda son güne kadar almıyorlar ücreti çıkabilir diyorlar biliyormusunİzmir torbalı ama çok önceden aldık. Şimdi değişmiştir. Bide peşin ödemiştik o yüzden sanırım
Sancım bir anda çook arttı epidural istiyorum lütfen vs dedim ancak ebe bebek gelmek üzere uzun sürmeyecek epidural takmam bu aşamada dedio an çok tepki verdim ama 10 dk sonra doğdu yani sancı uzun sürecekse istiyorum ama bilemiyorum ki ne olur . İlk doğumlar genelde uzun sürüyor o yüzden sen mutlaka önceden de ebeye söyle mutlaka istiyorum diye.. ancak belli de olmaz dün arkadaşımın yeğeni ilk doğumunu 3 saat içinde yapmış çok şaşırmış herkes
Ay bizim de kolay olur doğumlarımız umarım
Bizde 36+2yiz. Gayet de mideye kamp kuruldu. Inmesin acelesi yok37den sonrası normal zaten. Hurma vs icin 37yi beklemel daha saglam sanki
Bebeğin kanala yerleşmesi doğum anına kadar olmayabiliyor, strese sokmayın kendinizihurma ve adaçayına ben 36+0 itibariyle başladım, zaten etkisi en erken 10 günü buluyor demişti doktorum
Ben de 37 de böğürtlençayına başlayacağımAyy nekadar güzel bi hikaye, demekki o aşamaya kadar iyi dayanmışsın. İyiki yapmamış doktor 10 dk için değmezmiş. Maşaalllaahh umarım bizdede pırt diye çıkıverir
Haftaya 37. haftamda başlamaya karar verdim. Hurma, böğürtlensapı çayı, ananas. Bütün tuşlara basacağım bakalım ne oluyo
Böğürtlen çayını aktardan mı alacaksınız yoksa poşet çaylardan mı canımBen de 37 de böğürtlençayına başlayacağımseninle doğuracağımız tarihlerimiz aynı neredeyse
İsim karar vermiş miydiniz kaçırdım onu sanki
Eczaneden alıyorum benBöğürtlen çayını aktardan mı alacaksınız yoksa poşet çaylardan mı canım
Haklısınnn eczane aklıma hiç gelmemişti bende temin edeyimEczaneden alıyorum benpoşet çaylara pek güvenim yok genelde içinde milyonda bir aromasını katıyorlar
Ahududu yaprağı çayı daha etkiliydi sanki onu hatırladım ondan alırız yine de ben ebeye sorarım kesin bilgi edinirsem yazarım burayaHaklısınnn eczane aklıma hiç gelmemişti bende temin edeyimteşekkür ederim
Bu gün gittim 33+3 2kilo 450 gram kilosu benim doktorum boy ölçümü söylemiyor anne karnında boy ölçümü hiç bir zaman net sonuç vermez yanıltır diye söylüyorKızlaaarr bebişinizin haftası ve kilo boyları neleeerr beslenme tüyoları alalım birbirimizden
Zaman geçti inanılmaz hem de yaz olmasına rağmen iyi atlattıkŞuraya bak bi 3 hafta sonra doğumlar başlayacak kızlar nereden nereye
Aynı ağrı bende de var ben sürekli sola uzandigımdan olabilir diye düşünüyordumKızlar sol bacağımın kasığıma yakın kısmında bi ağrı var hep sol yana yatmaktan mı bilmiyorum. Yürürken zorluyo beni zaman zaman. Kontrole gidince doktora soracağım ama sizde de benzer şeyler var mı normal mi acaba
Bende aynı durumdayım aramızda 3 gün varmış bu haftada normal mi bilmiyorum rahat edersin hiç değilse git benceKızlar bebek bi toplasıp öyle sert okuyor ki nefes alamaz hala geliyorum ve inanılmaz bir hararet ter basması var bi gidiyim mi nst ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?