Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar dün ben dolmuşa binerken tam basamağa adım attım şoför arabayı aniden daha tam yerleşmeden sürünce ben dolmuşun içindeki basamağın demirine iki ayağımın üzerine düştüm bacaklarım demire değdi ikisinde morluk ve şişlik var acil röntgen bebek için zararlı olduğu için ilaçta vermedi. Evde ağrıya ve morluga iyi gelecek bir öneriniz varmı

Benim bacak aramda acayip ağrı oluyor artık galiba benim bebe iyice aşağıya indi yani umarım ondandır
O ağrıyı 1 aydan fazla çektim çok iyi bilirim. Oturamazsın kalkamazsın dönemezsin yürüyemezsin Ama aşağıya inmesiyle alakası yok sanırım çünkü bi sabah kalktım ve o ağrım kesildi. Ben de senin gibi düşünmüştüm hani yerine yerleşti artık okey tamam diye ve ağrım kesildiği için doktora gittim Hala baş geliş ama bi yerleşme falan yoktu İnşallah bir sorun değildir bu ama hayat kalitem inanılmaz arttı ya çok sıkıntılı bir ağrı

Aaa neden beğenmediniz ? Ben de onu düşünüyordum yorumlara bakarak ama fiyat biraz yüksek diye tereddüt etmiştim değer mi vs diye. Ağır mı geldi, kalitesini falan mı beğenmediniz ? Benim diğer alternatifim de bagi neo 2 , isterseniz ona da bi bakın

Ay ben kendimi doğuma az kaldı diye rahatlatıp kandırıyordum

Geçmiş olsun canım keşki bilsem kendimede uyğularım nerdeyse 5 gündür sol arka kemiklerim ağrıyor sabah bir kalktım ağrıyla sinir sıkışması kesin olmuş masajın faydası yok atlet sütyen giyinemiyorum doğuma az kalmış ben ne yapıcam bilmiyorum

Evet bende bagiye bakmayı düşünüyorum kapatması falan hiç konforlu gelmedi bana puset kısmı güzel ama normal bebek arabası kısmı kemerleri aşırı saçma yapılmış bebeğin kulağını boynunu acıtacak konumda duruyor kapatıp açarken yere sürtüp kirlenme olasılığı çok yüksek hiç kullanışlı bulmadık birde çok sallanıyor oturma yeri

Saat tarihine göre 36.haftada 19 agustosta doğurdum kızlar zorlu bir süreçti bebeğimin solunumu yetersiz yoğun bakıma aldılar dualarınızda bizleri de unutmayın lütfen
İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım daha erken doğum yapan arkadaşlarin bebekleri gayet sağlıklı morallini bozma

Benim bacak aramda acayip ağrı oluyor artık galiba benim bebe iyice aşağıya indi yani umarım ondandır
Bu benimde çok oluyor. Gün içinde ayağa kalkınca özellikle titriyor resmen. Sanki pelvikmbölgesinde duruyor bebek
Ne biçim dolmuşçu o salak. Kantaron varsa morluğa iyi gelir bide vicks ama ağrısı için işe yaramaz herhalde. Bi eczaneye git istersen onlar verir hemen
Saat tarihine göre 36.haftada 19 agustosta doğurdum kızlar zorlu bir süreçti bebeğimin solunumu yetersiz yoğun bakıma aldılar dualarınızda bizleri de unutmayın lütfen
Allah kucağınıza almayı nasip etsşn. Benim kızımda 36 haftalık doğmuştu 1 hafta küvezde durup çıkmıştı. Merak etmeyin allah kavuşturur

Çikolatayı daha almadım ben ya. Bi o kaldı galiba. Yatağını kurucaz onları yapmam lazım. Temizlik yapmışsınız ne güzel. Ben büyük temizlik yapmıştım zaten ama balkon camlarım yine kirlendi bi üstünden geçeyim bari. Az kaldı be. Kalp sesiydi, cinsiyetiydi derken doğuruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…