Oğlumda göğüs yaralarım geçmeyince doktor susam yağı önermişti onunla geçmişti en son. Tahin yağı da aynı işi görür benceGöğüs kremi kullanmaya başladınız mı kızlar? Ben kantaron ile nemlendiriyorun bir de tahin üstü yağ denicem faydası oluyor mu ki boşuna mı çabalıyorum
Cok çok haklısınız valla yaşadığıniz olayadan çok belli cinsiyetinin öneminin olmadığı.. ama bazen de insan dünyada iki meyveninde tadına bakmak istiyor buda bı gerçek amaTabi benim içinde cinsiyetin hiçbir önemi yok birde ben tüp bebek yollarınıda gördüm yeterki diyorduk evimizde bebek olsun sonra tabi doğal yollarla hamile kaldım ondan şimdi bana ikinci kızmı sorduklarında hayır diyorum erkek ayyy keşki kız olsaydı diyorlar o kadar sinir oluyorumki ya diyorum ne alaka hayırlı evlat olsun yeterki hemen aklıma kendi görümcem geliyor kv hasta bir sürü ilacları var amaliyatları kızın hiç umrunda diğil hatta annesine demişki bak sen kansersin ben kendi yoluma bakmalıyım yarın bir gün ölücen ben ne olucam diyor halbuki kadın kanser bile diğil yani tehlikesi var ama sonuçta diğil tedavi oluyor ve erkek çocukları asla bunu demez annelerine hatta eşim sinirlendi kıza işte bu da kız çocuğuondan cinsiyet diğil hayırlı evlat istemek lazım
60la hamile kalmıştım 67yim ben de şu an 70i çok geçmez inşallahbu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
chate sordum 72-75 ile kapatırsın dedi
Bende ikizlerime 65 hamile kalmıştım 85 doğuma girmiştik ama çok fazla odem yaşamıştım ayağım 38 numarayken 41 giydiğimi hatırlıyorum bu gebeligimde 49 kg hamile kaldım şuan 63 kg 65 dururum insaAllahbu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
Çok haklısın en önemlisi hayırlı evlat olsunlar vatana millete ana babaya.. bizim köylerde de kız olduğunu duyunca hııı olsun yapcak bişey yok falan diyorlar soyadı devam etmiyormuşTabi benim içinde cinsiyetin hiçbir önemi yok birde ben tüp bebek yollarınıda gördüm yeterki diyorduk evimizde bebek olsun sonra tabi doğal yollarla hamile kaldım ondan şimdi bana ikinci kızmı sorduklarında hayır diyorum erkek ayyy keşki kız olsaydı diyorlar o kadar sinir oluyorumki ya diyorum ne alaka hayırlı evlat olsun yeterki hemen aklıma kendi görümcem geliyor kv hasta bir sürü ilacları var amaliyatları kızın hiç umrunda diğil hatta annesine demişki bak sen kansersin ben kendi yoluma bakmalıyım yarın bir gün ölücen ben ne olucam diyor halbuki kadın kanser bile diğil yani tehlikesi var ama sonuçta diğil tedavi oluyor ve erkek çocukları asla bunu demez annelerine hatta eşim sinirlendi kıza işte bu da kız çocuğuondan cinsiyet diğil hayırlı evlat istemek lazım
Oh mis gibi gelmesinler bence de. Benimkiler bana bişey diyemez derler de onları dinlemeyeceğimi bilirler ben inatım çok bildiğimi okuyorum çıkacam dediysem çıkarımBizim memlekette 40 kadar kimse gelmiyor bebekli eve şimdi sen desen 40 olmadan dışarı çıkıcam belkide izin vermez ya bu da aynı hatta bu daha kötüsü anne lohusa bebek daha yeni doğmuş hiç aklım almıyor..oğlumda 40 olmadan gelmek isteğen vardı hemen dedim kv ağrılarım var lohusayım çay bile koyamam birde benden bekliyor benim kendime yardım eden lazım
İdeal kiloya ulaşacaksın yanibu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
Kız sen ne yaptın maşallah sanaBen 62yle hamile kalmıştım ama ilk 3 ay çok verdim şuan 63 kiloyum :)
Kızlar bebek bi toplasıp öyle sert okuyor ki nefes alamaz hala geliyorum ve inanılmaz bir hararet ter basması var bi gidiyim mi nst ye
Bendede ara ara aynısı oluyor nst ye girmiştim sancı falan çıkmadı yalancı sancı muhtemelenidrarımı kacırıcakmısım gibi bi his var sanki içimden hareket etsem bişe cıkıcam dısarı
ikizlerden sonra 49 kg ya düşmüşsün maşallah :)Bende ikizlerime 65 hamile kalmıştım 85 doğuma girmiştik ama çok fazla odem yaşamıştım ayağım 38 numarayken 41 giydiğimi hatırlıyorum bu gebeligimde 49 kg hamile kaldım şuan 63 kg 65 dururum insaAllahçok kg olmayinca hamilelikte çok zorlamiyor sanırım
67yle başlamıştım 75.50 oldum. Heralde 78i görürüm doğuma kadar.bu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
57 hamile kaldım en son 74bu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
ben 55 ile hamile kaldım şu an 59'um, hamilelikte 50'ye kadar düşmüştüm aslında toplamda 9 kilo mu almış oluyorumbu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
İçimde hep erkek annesi olmak istemiştim ama asla dilime almadım Allah'a ağır gider diye hatta ikinciye hamileyken doktor ilk başta kız dedi bende rüyamda erkek gördüm emindim erkek olucak diye öyle deyince azcık üzüldüm ama sonra dedim saçmalama vardır Allah'ın bir bildiği sonra ireli haftalarda doktor erkek deyince benden mutlusu yoktuCok çok haklısınız valla yaşadığıniz olayadan çok belli cinsiyetinin öneminin olmadığı.. ama bazen de insan dünyada iki meyveninde tadına bakmak istiyor buda bı gerçek ama
Bizim köydede malesef hala bu erkek şart olmalı gibi durumlar var çok üzücüÇok haklısın en önemlisi hayırlı evlat olsunlar vatana millete ana babaya.. bizim köylerde de kız olduğunu duyunca hııı olsun yapcak bişey yok falan diyorlar soyadı devam etmiyormuşsanırsın kraliyet ailesi ya insanlar her şeye bir kulp buluyor
Oh mis gibi gelmesinler bence de. Benimkiler bana bişey diyemez derler de onları dinlemeyeceğimi bilirler ben inatım çok bildiğimi okuyorum çıkacam dediysem çıkarımsonra surat yapıyorlar en fazla iki güne unutuluyor hiç umrumda değiller açıkçası
İdeal kiloya ulaşacaksın yanibenim de aynı 64 le hamile kaldım şu an 72 yim ödemim falan yok hiç hatta karnım olmasa hamile olduğum anlaşılmıyor hiçbir yerimden. Benim karnım çok büyüdü ya bir de ileri doğru büyüdü çatladı hep o yüzden.
Kız sen ne yaptın maşallah sana
Ayy en çok ben almışım kiloyu aramızdabu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
Bu açıdan haklısın tabi ki bağlatma akışına bırak canımSenin için en uygun olanı sağlık açisindan baglatmak sanıyorum canım ama ben Bilemiyorum ki şimdi kızımız dünyaya gelsin hele bir nolur ne olmaz ikinci evliliğim yarın öbür gün eşim belki çocuk ister dünyanın da bin bir türlü hali var
Bende bugün farkettim boynum yüzümde lekeler olmuş doğumdan sonra geçiyor canım ilkinde de oldu geçti hemen geçmiyor ama bikaç ayda yavaş yavaş geçiyorOramı tam göremiuorumda aynaylada bakmadım daha hahaha boyun çevrem çok karardı ya inşallah doğumdan sonra geçer
Kişisel bir alan sonuçta özel mesaj :)Instadan eklemeye karismiyorlarsa o da güzelmiş bence
Geçmiş olsun tansiyonunu ölçmeyi ihmal etme yüksek olabilirSanmıyorum sinüzit olsun enselerim tutulmuş ordan vuruyor bence
54 ile hamile kalmıştım şuan 72 kiloyum bendebu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?