Aile kavramı değişiyor zamanla canım yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sora çekirdek ailen en kıymetlisi yani eşin ve çocukların bende aynı senin gibi düşünürdüm bir hafta sonunu da kendime ayırmis değildim hep aileme koşmuştum kardeşimle sık sık konuşurdum taki o evlenene kadarBen kendimi rahatlatamıyorum.eşim yanımda .ailem de aynı şehirdeyiz ama köydeler ben istiyorum ki hep şehirde olsunlar yada ben köyde olayım istediğim zaman gidip geleyim.Kardeşlerim de şehir dışında olunca kendimi yanlız mışım gibi hissediyorum.
Kuzum ben günlük üç dört kere içmek zorunda kalıyorum hatta bir saatt önce içtim şimdi ağrıdan yatamadım bir mercimek çorbası bu kadar mı mideye düşmanBen hemşireyim farmakoloji bilgim çok iyidir gebelere yazılanlarda alüminyum yok araştırabilirsin canım. Muhtemelen çok ağrı çekiyordu fazla doz aldı yâda diğer formunu kullandı. Ben kullanan varsa endişelenmesin diye yazmak istedim lütfen yanlış anlamahepimiz sürecimizi en sağlıklı şekilde tamamlayalım
ay hiç sorma tamamen sponsor olunmalik oldum bak şimdi başlıkları var bunun birde içerisinde temizleme bezleri çıkıyor makinanın içerisine suyu koyup başlıklardan birini takip çalıştırıyorum diyelimki kapı silicem uzatma borularını takıyorum sıcak buhar veriyor yüzeye bu yüzden kir leke bırakmıyor üzerinden de bı kuru bez gecirdikten sonra oh mis oldu deterjan yok kimyasal yok sadece sıcak buharla temizlik yapıyorsun YouTube da videoları var izleyip bakabilirsin cnmEvi gerçekten temiz yapıyor mu ya nasıl kullanılıyor kısaca yani mesela kapıyı sileceksin buhar mı tutuyorsun sadece yoksa buhar tutup sonra elle mi siliyorsun :/ çok yorucusuysa diye düşünüp almadım daha öncede araştırdım ama sadece smdi o makine ile mi temzşşşk yapıyorsun?
Markaya ulaşsan sana sponsor olsaydı haha gaza geldim iyileşip alacağım
Zor anlıyorum senı hastanede kalmak kolay degıl bıde 2 cocugun var onlarıda düşünüyorsundurEvet doğru diyorsun işte hem sıcak hem kıyafetler olmuyor rezil gibiyim iyi hissetmiyorum ama uğraşıyorum inşallah hepimiz sağlıkla alalım da kucağımıza geçecek hepsi
Balım koltuğu da aynı ütülemis gibi yapıyor rengini açıyor ama bence buharlı makine ile koltuk temizliği yapılmaz kir içinde kalıyor koltuk için vakumlama olmazsa koltuk yıkanmış temizlenmiş olmuyor bence bu benim fikrim tabikiKoltukta mı öyle yani:/
Aile kavramı değişiyor zamanla canım yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sora çekirdek ailen en kıymetlisi yani eşin ve çocukların bende aynı senin gibi düşünürdüm bir hafta sonunu da kendime ayırmis değildim hep aileme koşmuştum kardeşimle sık sık konuşurdum taki o evlenene kadar
Genelleme yapmak doğrumu bilmiyorum ama erkek kardesler genelde evlenince pek aramaz sormaz oluyor velhasıl anladım ki en önemlisi şu kapıyı örttüğündeki huzurun varya o radyo dinleyip kitap okuyup elişi yapıp yada birsuru bişi var zamanını değerlendirmen mü
Aile kavramı değişiyor zamanla canım yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sora çekirdek ailen en kıymetlisi yani eşin ve çocukların bende aynı senin gibi düşünürdüm bir hafta sonunu da kendime ayırmis değildim hep aileme koşmuştum kardeşimle sık sık konuşurdum taki o evlenene kadar
Genelleme yapmak doğrumu bilmiyorum ama erkek kardesler genelde evlenince pek aramaz sormaz oluyor velhasıl anladım ki en önemlisi şu kapıyı örttüğündeki huzurun varya o radyo dinleyip kitap okuyup elişi yapıp yada birsuru bişi var zamanını değerlendirmen mümküyaşlamı
Yaşla mı ilgili bilmiyorum belki de dedigimiz gibidir.iki yıldır evliyim yazları hep ailemle olurdum kalabalık ortama alışmışım şimdi çok yanlız gibi geliyor birde bi küçükkken okul in ailemden uzak kalmak zorunda kalmıştım.düşünsenize 3. Sınıfa giden bir çoçuk anne babadan kardeşlerden uzakta kalıyorAile kavramı değişiyor zamanla canım yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sora çekirdek ailen en kıymetlisi yani eşin ve çocukların bende aynı senin gibi düşünürdüm bir hafta sonunu da kendime ayırmis değildim hep aileme koşmuştum kardeşimle sık sık konuşurdum taki o evlenene kadar
Genelleme yapmak doğrumu bilmiyorum ama erkek kardesler genelde evlenince pek aramaz sormaz oluyor velhasıl anladım ki en önemlisi şu kapıyı örttüğündeki huzurun varya o radyo dinleyip kitap okuyup elişi yapıp yada birsuru bişi var zamanını değerlendirmen mümkün
Kizlar merhaba. Yirmilik agrısı yaşayan var mı? 9. haftamda da yaşamıştım tuzlu su gargarasıyla bir şekilde atlattım. Bu seferki geçecek gibi durmuyor. Yanak içim, kulağım ve boğazıma vuruyor ağrısı. O zaman doktora gittiğimde işlem yapmaya yanasmadı. Ve diş tamamen gömülü yarı gömülü de değil. Riskli yani operasyonu. Çaresiz kaldım gerçekten yaşayan ve çözen var mı bu durumu? Antibiyotikle falan çözebilir miyim? Tam da bayrama denk geldi mükemmel zamanlama..
Geçmiş olsun nasıl yaptniz acaba ağrınız gectimi tedavi oldunuz muKizlar merhaba. Yirmilik agrısı yaşayan var mı? 9. haftamda da yaşamıştım tuzlu su gargarasıyla bir şekilde atlattım. Bu seferki geçecek gibi durmuyor. Yanak içim, kulağım ve boğazıma vuruyor ağrısı. O zaman doktora gittiğimde işlem yapmaya yanasmadı. Ve diş tamamen gömülü yarı gömülü de değil. Riskli yani operasyonu. Çaresiz kaldım gerçekten yaşayan ve çözen var mı bu durumu? Antibiyotikle falan çözebilir miyim? Tam da bayrama denk geldi mükemmel zamanlama...
Canım benim nasıl oldunKızlar nefesim çok daraldı aşağı tarafta çok sancı oluyor baskı gibi.
Ne yapayım sizce çocuk da çok hareket ediyor
Vallahi nefesim daraldı 1 saattir çok zorlanıyorum
Tamam canım alacağız mutlakaay hiç sorma tamamen sponsor olunmalik oldum bak şimdi başlıkları var bunun birde içerisinde temizleme bezleri çıkıyor makinanın içerisine suyu koyup başlıklardan birini takip çalıştırıyorum diyelimki kapı silicem uzatma borularını takıyorum sıcak buhar veriyor yüzeye bu yüzden kir leke bırakmıyor üzerinden de bı kuru bez gecirdikten sonra oh mis oldu deterjan yok kimyasal yok sadece sıcak buharla temizlik yapıyorsun YouTube da videoları var izleyip bakabilirsin cnm
Eşinle kalamazlar mı hastanede seni bekleyebilirler :/ benimki küçüğüyle hep hastanede akşam 8den sonra gidiyorlar çok yorulmuş olduğu için evde hemen uyuyor canım içim böylece daha rahat ediyor :/Zor anlıyorum senı hastanede kalmak kolay degıl bıde 2 cocugun var onlarıda düşünüyorsundurbende sımdıden kara kara dusunuyorum doguma gıttıgımde oglum ne yapacak dıye..samımı aynı memleketlı arkadasım var ona bırakıcam mecbur ama ne bılım canıma sinmiyor hıc ayrılmadı benden orda aglar bılıyorum
Hmm olabilir doğru koltuk için vakum yapan bir makinem var benim doğru diyorsun ama çok güç gerektiriyor diye doğum öncesi yapamadım. O da su fışkırtıp çekiyor geri yani temizleniyor mu öyle anlamıyorum yaniBalım koltuğu da aynı ütülemis gibi yapıyor rengini açıyor ama bence buharlı makine ile koltuk temizliği yapılmaz kir içinde kalıyor koltuk için vakumlama olmazsa koltuk yıkanmış temizlenmiş olmuyor bence bu benim fikrim tabiki
Canım günaydın, nasılsın ne yaptın?Kızlar nefesim çok daraldı aşağı tarafta çok sancı oluyor baskı gibi.
Aslında küçüklükten alışkın olman lazımdı.. canım ailenin düşün sadece eşin çocukların evin diğer insanlar yerine evine kendi hayatına odaklan yalnız değilsin. Eşinle sorununuz yoksa tabii. Annen babanı kardeşlerini yine görürsün tatillerde gidersin ne bileyim misafirliğine gelirler yani. Dip dibe olaunca ne olacak ki? Önemli olan sizin evliliğiniz eşinle geçirdiğiniz zaman. Boş zamanlarınzda gezin bol bol yürüyün beraber aktiviteler yapın. Aileni özlersen de arada birkaç gün gidip kalıp eşine geri dönersin uzatma ama kocanı tek bırakma.Yaşla mı ilgili bilmiyorum belki de dedigimiz gibidir.iki yıldır evliyim yazları hep ailemle olurdum kalabalık ortama alışmışım şimdi çok yanlız gibi geliyor birde bi küçükkken okul in ailemden uzak kalmak zorunda kalmıştım.düşünsenize 3. Sınıfa giden bir çoçuk anne babadan kardeşlerden uzakta kalıyor
Ay sana helal olsun doğurana kadar çalıştın resmenGünaydın kızlar
Gece uyandım canım soğuk bisiler istedi ondan sora dön dön uyuyamadım bugün son iş günüm stres yaptım herhalde gündüz öğle arası uyurum umarım
Merco gaz deposu bildiğin kızKuzum ben günlük üç dört kere içmek zorunda kalıyorum hatta bir saatt önce içtim şimdi ağrıdan yatamadım bir mercimek çorbası bu kadar mı mideye düşmankulaklarıma kadar geliyor
Canım nasılsın geçti mi? Gün ağrılarımız iyice belli ediyor artık benimde dünden beri ara ara adet sancısı gibi yokluyorKızlar nefesim çok daraldı aşağı tarafta çok sancı oluyor baskı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?