Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    163
Aile kavramı değişiyor zamanla canım yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sora çekirdek ailen en kıymetlisi yani eşin ve çocukların bende aynı senin gibi düşünürdüm bir hafta sonunu da kendime ayırmis değildim hep aileme koşmuştum kardeşimle sık sık konuşurdum taki o evlenene kadar
Genelleme yapmak doğrumu bilmiyorum ama erkek kardesler genelde evlenince pek aramaz sormaz oluyor velhasıl anladım ki en önemlisi şu kapıyı örttüğündeki huzurun varya o radyo dinleyip kitap okuyup elişi yapıp yada birsuru bişi var zamanını değerlendirmen mümkün

Kuzum ben günlük üç dört kere içmek zorunda kalıyorum hatta bir saatt önce içtim şimdi ağrıdan yatamadım bir mercimek çorbası bu kadar mı mideye düşman kulaklarıma kadar geliyor

ay hiç sorma tamamen sponsor olunmalik oldum bak şimdi başlıkları var bunun birde içerisinde temizleme bezleri çıkıyor makinanın içerisine suyu koyup başlıklardan birini takip çalıştırıyorum diyelimki kapı silicem uzatma borularını takıyorum sıcak buhar veriyor yüzeye bu yüzden kir leke bırakmıyor üzerinden de bı kuru bez gecirdikten sonra oh mis oldu deterjan yok kimyasal yok sadece sıcak buharla temizlik yapıyorsun YouTube da videoları var izleyip bakabilirsin cnm

Kızlar nefesim çok daraldı aşağı tarafta çok sancı oluyor baskı gibi.
Ne yapayım sizce çocuk da çok hareket ediyor

Vallahi nefesim daraldı 1 saattir çok zorlanıyorum

Evet doğru diyorsun işte hem sıcak hem kıyafetler olmuyor rezil gibiyim iyi hissetmiyorum ama uğraşıyorum inşallah hepimiz sağlıkla alalım da kucağımıza geçecek hepsi
Zor anlıyorum senı hastanede kalmak kolay degıl bıde 2 cocugun var onlarıda düşünüyorsundurbende sımdıden kara kara dusunuyorum doguma gıttıgımde oglum ne yapacak dıye..samımı aynı memleketlı arkadasım var ona bırakıcam mecbur ama ne bılım canıma sinmiyor hıc ayrılmadı benden orda aglar bılıyorum

Yaşla mı ilgili bilmiyorum belki de dedigimiz gibidir.iki yıldır evliyim yazları hep ailemle olurdum kalabalık ortama alışmışım şimdi çok yanlız gibi geliyor birde bi küçükkken okul in ailemden uzak kalmak zorunda kalmıştım.düşünsenize 3. Sınıfa giden bir çoçuk anne babadan kardeşlerden uzakta kalıyor

Geçmiş olsun nasıl yaptniz acaba ağrınız gectimi tedavi oldunuz mu

Canım benim nasıl oldun
Su yada kanama yoksa biraz idare edecen gün içerisinde yorulunca Bebek kasıyor bayağı

Tamam canım alacağız mutlaka en çok koltuklar ve yataklar için istiyordum bir iyileşeyim bakacağım sağol teşekkür ederim uzun uzun açıklamışsın ya

Eşinle kalamazlar mı hastanede seni bekleyebilirler :/ benimki küçüğüyle hep hastanede akşam 8den sonra gidiyorlar çok yorulmuş olduğu için evde hemen uyuyor canım içim böylece daha rahat ediyor :/

Hmm olabilir doğru koltuk için vakum yapan bir makinem var benim doğru diyorsun ama çok güç gerektiriyor diye doğum öncesi yapamadım. O da su fışkırtıp çekiyor geri yani temizleniyor mu öyle anlamıyorum yani

Aslında küçüklükten alışkın olman lazımdı.. canım ailenin düşün sadece eşin çocukların evin diğer insanlar yerine evine kendi hayatına odaklan yalnız değilsin. Eşinle sorununuz yoksa tabii. Annen babanı kardeşlerini yine görürsün tatillerde gidersin ne bileyim misafirliğine gelirler yani. Dip dibe olaunca ne olacak ki? Önemli olan sizin evliliğiniz eşinle geçirdiğiniz zaman. Boş zamanlarınzda gezin bol bol yürüyün beraber aktiviteler yapın. Aileni özlersen de arada birkaç gün gidip kalıp eşine geri dönersin uzatma ama kocanı tek bırakma.

Günaydın kızlar
Gece uyandım canım soğuk bisiler istedi ondan sora dön dön uyuyamadım bugün son iş günüm stres yaptım herhalde gündüz öğle arası uyurum umarım

Günaydın kızlar
Gece uyandım canım soğuk bisiler istedi ondan sora dön dön uyuyamadım bugün son iş günüm stres yaptım herhalde gündüz öğle arası uyurum umarım
Ay sana helal olsun doğurana kadar çalıştın resmen
umarım rahat uyursun

Kuzum ben günlük üç dört kere içmek zorunda kalıyorum hatta bir saatt önce içtim şimdi ağrıdan yatamadım bir mercimek çorbası bu kadar mı mideye düşman kulaklarıma kadar geliyor
Merco gaz deposu bildiğin kız bide çok geç saatte yiyince de deli gibi yanma yapıyor az kaldı sabredelim bugünlerde geçecek

Canım nasılsın geçti mi? Gün ağrılarımız iyice belli ediyor artık benimde dünden beri ara ara adet sancısı gibi yokluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…