Amin canım demekki bu haftalarda normal bida olursa dünki gibi korkmamHahaha gerçekten harfi harfine aynısını yaşadımSağlıkla kolaylıkla gelsinler inşaallah. Hayatımın en değişik beklemeli yılı oldu
Göbeğime başka bir şey olmuyor
Soğuk süt ayran birde tahin iyi geliyor diye duydum canm. Gece uyurken migdem çok yanıyor benimde 2yastikla başım dik bir şekilde uyuya bilirsem anca o şekilde biraz rahatlıyor normalde de hiç yastık kullanmayan biriydim zulm gibi geliyor ama başka türlü yatırmıyor Allah'ım hızlıca geçse şu günlerde çocuklarımızı dogursak son zamanlar çok yormaya başladı razıyım uykusuz gecelereHerkese iyi akşamlar, mide yanması için çok etkili çözümü olan var mı? Gaviscon hariç içeriğinde alüminyum var diye kullanmak istemiyorum kayın babamın kanını zehirledi bir kere. Doğal yöntemler
Teşekkür ederim, benim arada hafif yanıyordu hemen geçiyordu ama bu gün bitirdi beni yemek yiyemedimSoğuk süt ayran birde tahin iyi geliyor diye duydum canm. Gece uyurken migdem çok yanıyor benimde 2yastikla başım dik bir şekilde uyuya bilirsem anca o şekilde biraz rahatlıyor normalde de hiç yastık kullanmayan biriydim zulm gibi geliyor ama başka türlü yatırmıyor Allah'ım hızlıca geçse şu günlerde çocuklarımızı dogursak son zamanlar çok yormaya başladı razıyım uykusuz gecelere
Ben rennie duo diye bir ilaç kullanıyorum gebelikte 3. Şişem bitmek üzere. İçtiğim an kesiyor ve doktorumun söylediği bebeğe geçmediği. Ama ilaç işte bilmiyorum kullanmak ister misinHerkese iyi akşamlar, mide yanması için çok etkili çözümü olan var mı? Gaviscon hariç içeriğinde alüminyum var diye kullanmak istemiyorum kayın babamın kanını zehirledi bir kere. Doğal yöntemler
Cevap için teşekkür ederimBen rennie duo diye bir ilaç kullanıyorum gebelikte 3. Şişem bitmek üzere. İçtiğim an kesiyor ve doktorumun söylediği bebeğe geçmediği. Ama ilaç işte bilmiyorum kullanmak ister misin
Ben daha ziyade Ekmek Teknesi'ndeki Kirli gibiyimVallahi vikinglere döndük
Canim ben kiwi markasını bilmiyorum ama karcher kullanıyorum. Çok memnunum içinde cam silme aparatı yoktu kendi sitesinden cam silme aparatını aldım. Yani sadece cam silmesi için bile alınır. Mutfak dolaplarında kullaniyorum, koltuk siliyorum, camları siliyorum, yerleri siliyorum. Bazıları banyoda kullanıyor ama ben kullanmıyorum. Kapıları siliyorum. Çok amaçlı tavsiye ederim daha uygunladi da var ben elimdekini deneyimlediğim için diğerlerini yorumlamam doğru olmaz şimdiKızlar bu buhar makinesinin kiwi marka olanını kullanan var mı? Merak ettim ben de güzelse almak mantıklı olur
Çok teşekkür ediyorum cevabın içinCanim ben kiwi markasını bilmiyorum ama karcher kullanıyorum. Çok memnunum içinde cam silme aparatı yoktu kendi sitesinden cam silme aparatını aldım. Yani sadece cam silmesi için bile alınır. Mutfak dolaplarında kullaniyorum, koltuk siliyorum, camları siliyorum, yerleri siliyorum. Bazıları banyoda kullanıyor ama ben kullanmıyorum. Kapıları siliyorum. Çok amaçlı tavsiye ederim daha uygunladi da var ben elimdekini deneyimlediğim için diğerlerini yorumlamam doğru olmaz şimdilinki bıraktım sc3 de alınır bendekinden tek farklı su haznesi var benimkinde tak çıkar sc3 de direk suyu bosaltiyorsun ben temiz içme suyu kullanıyorum
sancı falann yok canım çok sıcak çocuklar da eşimde yoruldu artık ama olsun hepimiz sağlıklıyız birlikteyiz çok şükür diye konuştuk baya eşimle tekrar Motive oldum
Tabiki en doğalı ilaçsız geçirmek ama gavisconun her formunda aliminyum yok özellikle süspansiyon olanlarında. O yüzden doktora danışıp onun yazdığını almak daha güvenilir. Gaviscon kullanan gebeler varsa endişelenebilir o yüzden açıklamak istedimHerkese iyi akşamlar, mide yanması için çok etkili çözümü olan var mı? Gaviscon hariç içeriğinde alüminyum var diye kullanmak istemiyorum kayın babamın kanını zehirledi bir kere. Doğal yöntemler
Üzgünüm ama tamda o dediğinden kullanıyordu ve kanında aşırı derece alüminyum bulundu bize doktor bu ilaç yüzünden olduğunu söylediTabiki en doğalı ilaçsız geçirmek ama gavisconun her formunda aliminyum yok özellikle süspansiyon olanlarında. O yüzden doktora danışıp onun yazdığını almak daha güvenilir. Gaviscon kullanan gebeler varsa endişelenebilir o yüzden açıklamak istedim
Iyı aksamlar ben genelde ılık süt içiyorum bıraz rahatlatıyor bır deneyın ıstersenızHerkese iyi akşamlar, mide yanması için çok etkili çözümü olan var mı? Gaviscon hariç içeriğinde alüminyum var diye kullanmak istemiyorum kayın babamın kanını zehirledi bir kere. Doğal yöntemler
Tavsiye için teşekkürlerIyı aksamlar ben genelde ılık süt içiyorum bıraz rahatlatıyor bır deneyın ıstersenız
Moralını yuksek tut canım moral gercekten cok onemlı zaten az bır gunun kalmıstı bak mesela bende şurda 4 haftam kaldı gununde gelırse benım kızsancı falann yok canım çok sıcak çocuklar da eşimde yoruldu artık ama olsun hepimiz sağlıklıyız birlikteyiz çok şükür diye konuştuk baya eşimle tekrar Motive oldumsen nasılsın bugğn çok okuyamadım burayı birazdan bakacağım buharlı makine çok ilgimi çekti .d
Ayyy gözümün önüne geldiBen daha ziyade Ekmek Teknesi'ndeki Kirli gibiyimHatırlayan var mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?