Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Hahaha gerçekten harfi harfine aynısını yaşadım Sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşaallah. Hayatımın en değişik beklemeli yılı oldu
Amin canım demekki bu haftalarda normal bida olursa dünki gibi korkmam bide hep diyorlarki dogurunca acaba demezsin dogurdugunu bilirsin bu başka ağrılarla karıştırılacak gibi bişey deyil diye ama şuan da aklımızda hep doğum olduğu için bebek biraz fazla hareket edip karnım sertlesse heralde doguracam ben diye düşünüyorum wallahi bı geçse günlerde dogursakda rahatlasak

Herkese iyi akşamlar, mide yanması için çok etkili çözümü olan var mı? Gaviscon hariç içeriğinde alüminyum var diye kullanmak istemiyorum kayın babamın kanını zehirledi bir kere. Doğal yöntemler

Soğuk süt ayran birde tahin iyi geliyor diye duydum canm. Gece uyurken migdem çok yanıyor benimde 2yastikla başım dik bir şekilde uyuya bilirsem anca o şekilde biraz rahatlıyor normalde de hiç yastık kullanmayan biriydim zulm gibi geliyor ama başka türlü yatırmıyor Allah'ım hızlıca geçse şu günlerde çocuklarımızı dogursak son zamanlar çok yormaya başladı razıyım uykusuz gecelere

Teşekkür ederim, benim arada hafif yanıyordu hemen geçiyordu ama bu gün bitirdi beni yemek yiyemedim

Ben rennie duo diye bir ilaç kullanıyorum gebelikte 3. Şişem bitmek üzere. İçtiğim an kesiyor ve doktorumun söylediği bebeğe geçmediği. Ama ilaç işte bilmiyorum kullanmak ister misin

Kızlar bu buhar makinesinin kiwi marka olanını kullanan var mı? Merak ettim ben de güzelse almak mantıklı olur
Canim ben kiwi markasını bilmiyorum ama karcher kullanıyorum. Çok memnunum içinde cam silme aparatı yoktu kendi sitesinden cam silme aparatını aldım. Yani sadece cam silmesi için bile alınır. Mutfak dolaplarında kullaniyorum, koltuk siliyorum, camları siliyorum, yerleri siliyorum. Bazıları banyoda kullanıyor ama ben kullanmıyorum. Kapıları siliyorum. Çok amaçlı tavsiye ederim daha uygunladi da var ben elimdekini deneyimlediğim için diğerlerini yorumlamam doğru olmaz şimdi linki bıraktım sc3 de alınır bendekinden tek farklı su haznesi var benimkinde tak çıkar sc3 de direk suyu bosaltiyorsun ben temiz içme suyu kullanıyorum

Çok teşekkür ediyorum cevabın için buna da bakayım

julettae napıyorsun geldi mi sancılar iyi misin canimm
sancı falann yok canım çok sıcak çocuklar da eşimde yoruldu artık ama olsun hepimiz sağlıklıyız birlikteyiz çok şükür diye konuştuk baya eşimle tekrar Motive oldum sen nasılsın bugğn çok okuyamadım burayı birazdan bakacağım buharlı makine çok ilgimi çekti .d

Tabiki en doğalı ilaçsız geçirmek ama gavisconun her formunda aliminyum yok özellikle süspansiyon olanlarında. O yüzden doktora danışıp onun yazdığını almak daha güvenilir. Gaviscon kullanan gebeler varsa endişelenebilir o yüzden açıklamak istedim

Dudak kuruluğundan muzdaribim ben de o kadar kötü oldu ki dudaklarım gülünce gerilip kanıyor günde 4-5 defa kantaron sürüyorum işe yaramıyor uçuk falan da çıkardım az kaldı konuşamaz hale gelicem. Halbuki günde 4 lt su içiyorumdur şimdi son çare lanolinli göğüs kremininden sürücem göğüs çatlaklarını hemen geçiriyormuş belki iyi gelir

Üzgünüm ama tamda o dediğinden kullanıyordu ve kanında aşırı derece alüminyum bulundu bize doktor bu ilaç yüzünden olduğunu söyledi belki her gün kullanılmazsa bir sıkıntı oluşturmaz. Kayın babam her gün kullanıyordu yada aşırı doz almıştır

Iyı aksamlar ben genelde ılık süt içiyorum bıraz rahatlatıyor bır deneyın ıstersenız

Moralını yuksek tut canım moral gercekten cok onemlı zaten az bır gunun kalmıstı bak mesela bende şurda 4 haftam kaldı gununde gelırse benım kızsaglıklıkla sıhatla dogsunlar en onemlısı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…