Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Canim kesinlikle tahin sabah aç karna bir kaşık ye bogazlarinda yapış hissi yapar ama o zaten o susamın yağı iyi geliyor eğer yiyemem öyle dersen muz dilimle üzerine dok öyle ye. Benim ilk üç ay kurtaricim oldu

Sali da bitti cumaya çok az kaldı hadi inşallah sağlıkla
Buhar makinesi kesin alın derim yani bana inanılmaz zaman kazandiriyor bı de motivasyon işte.
Eskiden pırlanta mutlu ediyordu şimdi temizlik makineleri

Moralını yuksek tut canım moral gercekten cok onemlı zaten az bır gunun kalmıstı bak mesela bende şurda 4 haftam kaldı gununde gelırse benım kızsaglıklıkla sıhatla dogsunlar en onemlısı o
Evet doğru diyorsun işte hem sıcak hem kıyafetler olmuyor rezil gibiyim iyi hissetmiyorum ama uğraşıyorum inşallah hepimiz sağlıkla alalım da kucağımıza geçecek hepsi

Sali da bitti cumaya çok az kaldı hadi inşallah sağlıkla
Buhar makinesi kesin alın derim yani bana inanılmaz zaman kazandiriyor bı de motivasyon işte.
Eskiden pırlanta mutlu ediyordu şimdi temizlik makineleri
Senin yazdığın markaya bakmıştım baya pahalıydı işe yarar mı yaramaz mı emin olamadığım için alamamıştım.. videoları izledim baya ama anlamadım yani tam o buhar yapış yapış olup kiri daha çok hapseder mi diye düşündüm saçmaladım baya ama
Onu iyileşeyim kocamın da rahat bir zamanında aldırayım ya geçerken işe yarıyorsa.. diğer markalara da bakayım bir iyice

Ben saçımı kestirdim bugün. Baya iyi geldi he. Yeni doğum yapan instamom ları takip ediyorum bu ara. Gece hala geziyorum. Bide benim bebiş acıkınca çok hareketleniyor normal mi ya? İştahı inşallah bana benzer bide çirkinleştim ben ya, baya gıdım çıktı. Boynum filan kalınlaştı

Evi gerçekten temiz yapıyor mu ya nasıl kullanılıyor kısaca yani mesela kapıyı sileceksin buhar mı tutuyorsun sadece yoksa buhar tutup sonra elle mi siliyorsun :/ çok yorucusuysa diye düşünüp almadım daha öncede araştırdım ama sadece smdi o makine ile mi temzşşşk yapıyorsun?
Markaya ulaşsan sana sponsor olsaydı haha gaza geldim iyileşip alacağım

Sana öyle geliyordur güzelsindir benim ki tam aksi yerken hareketleniyor siyah renk giy başka renk giyme daha iyi hissediyor insan

Ya sen ben olabilir misin nxndjdjd
Benim bebek gece uyandığımda sanki beş gün aç gezmişim gibi aç oluyor.

Bu gıdı olayı da benim de çok çıktı hatta eşime söyledim bu ne ya neden benim gıdım çıktı diye koltukaltım da karardı sanki. Boynumda da küçük küçük et benleri çıktı koparıyorum onlara sinir olup djdjj doğumdan sorna hepsi geçecek diye ümit ediyorum

İyi yaptın iyi gelmişti.Benimki yemek yediğimde haraketleniyor.Bende kendimi bitmiş yıpranmış hiss ediyorum bu gün yine kendimi ev işleriyle yordum şimdi şiş ayaklarla uzandım yanıyor ayaklarım

Benim boynumda da et beni çok fazla çıktı elime takılıyo

Buhardan sonra tekrar üstünden gitmen gerekiyor kirleri sokuyor buhar ile. Söyle düşün deterjan kullanmadan kirleri akıtıyorsun sonra temiz bez ile üstünden geciyorsun.

Sihhatler olsun canım bugün bende farkettim ki burnum şişmiş sırtım kalinlasti

Ben hemşireyim farmakoloji bilgim çok iyidir gebelere yazılanlarda alüminyum yok araştırabilirsin canım. Muhtemelen çok ağrı çekiyordu fazla doz aldı yâda diğer formunu kullandı. Ben kullanan varsa endişelenmesin diye yazmak istedim lütfen yanlış anlama hepimiz sürecimizi en sağlıklı şekilde tamamlayalım

Hepimiz öyleyiz hormonlardan bence benim heryerim karardı lekelendi

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim yanlış anlaşılacak bir durum yok, sen doğru diyorsan doğrudur bende doktorun yalancısıyım o bize öyle dedi bende fazla dozdandır diye düşünüyorum zaten bazı kişilerde alerjik reaksiyon yapabiliyormuş doktorlar bile birbirleriyle çok çelişiyor kime inanacağız neye inanacağız bilemiyoruz
Amin Hayrlısı ile kavuşalım bebeklerimize inşallah

Ben kendimi rahatlatamıyorum.eşim yanımda .ailem de aynı şehirdeyiz ama köydeler ben istiyorum ki hep şehirde olsunlar yada ben köyde olayım istediğim zaman gidip geleyim.Kardeşlerim de şehir dışında olunca kendimi yanlız mışım gibi hissediyorum.

Vazelin sür canım çok çok iyi gelir. Sivilce ilacı kullandığım dönem bile dudaklarımda 1 tane bile çatlak olmadı. Vazelin iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…