- 12 Haziran 2024
- 1.140
- 873
- 43
Canim kesinlikle tahin sabah aç karna bir kaşık ye bogazlarinda yapış hissi yapar ama o zaten o susamın yağı iyi geliyorHerkese iyi akşamlar, mide yanması için çok etkili çözümü olan var mı? Gaviscon hariç içeriğinde alüminyum var diye kullanmak istemiyorum kayın babamın kanını zehirledi bir kere. Doğal yöntemler
Teşekkür ederim canımCanim kesinlikle tahin sabah aç karna bir kaşık ye bogazlarinda yapış hissi yapar ama o zaten o susamın yağı iyi geliyoreğer yiyemem öyle dersen muz dilimle üzerine dok öyle ye. Benim ilk üç ay kurtaricim oldu
Sali da bitti cumaya çok az kaldı hadi inşallah sağlıklasancı falann yok canım çok sıcak çocuklar da eşimde yoruldu artık ama olsun hepimiz sağlıklıyız birlikteyiz çok şükür diye konuştuk baya eşimle tekrar Motive oldumsen nasılsın bugğn çok okuyamadım burayı birazdan bakacağım buharlı makine çok ilgimi çekti .d
Evet doğru diyorsun işte hem sıcak hem kıyafetler olmuyor rezil gibiyim iyi hissetmiyorum ama uğraşıyorum inşallah hepimiz sağlıkla alalım da kucağımıza geçecek hepsiMoralını yuksek tut canım moral gercekten cok onemlı zaten az bır gunun kalmıstı bak mesela bende şurda 4 haftam kaldı gununde gelırse benım kızsaglıklıkla sıhatla dogsunlar en onemlısı o
Senin yazdığın markaya bakmıştım baya pahalıydı işe yarar mı yaramaz mı emin olamadığım için alamamıştım.. videoları izledim baya ama anlamadım yani tam o buhar yapış yapış olup kiri daha çok hapseder mi diye düşündüm saçmaladım baya amaSali da bitti cumaya çok az kaldı hadi inşallah sağlıkla
Buhar makinesi kesin alın derim yani bana inanılmaz zaman kazandiriyor bı de motivasyon işte.
Eskiden pırlanta mutlu ediyordu şimdi temizlik makineleri
Evi gerçekten temiz yapıyor mu ya nasıl kullanılıyor kısaca yani mesela kapıyı sileceksin buhar mı tutuyorsun sadece yoksa buhar tutup sonra elle mi siliyorsun :/ çok yorucusuysa diye düşünüp almadım daha öncede araştırdım ama sadece smdi o makine ile mi temzşşşk yapıyorsun?Ayy valla hiç söyleme ama temizlik diyince benim için akan sular durur çoğu kadının olduğu gibi bende doğum günü bahanesiyle hediye olarak aldırdım gelince kulanmaya başlayınca anladı nekadar iyi bişey olduğunu hata geçenlerde klimamiz doğru düzgün çalışmıyordu servis falan aradık temizletmek lazım dediler gaz basmamis lazım dediler çıkardım buhar makinası elline verdim bak bunla temizle dedim kocam 20 dk da temizledi sonra calistirdik buz gibi hava vermeye başladı 5 binlira cebimizde kaldı servis 5 bin lira istemişti temizlenmesine o yüzden şimdi diyorki iyikide almisiz
Sana öyle geliyordur güzelsindirBen saçımı kestirdim bugün. Baya iyi geldi he. Yeni doğum yapan instamom ları takip ediyorum bu ara. Gece hala geziyorum. Bide benim bebiş acıkınca çok hareketleniyor normal mi ya? İştahı inşallah bana benzerbide çirkinleştim ben ya, baya gıdım çıktı. Boynum filan kalınlaştı
Ya sen ben olabilir misin nxndjdjdBen saçımı kestirdim bugün. Baya iyi geldi he. Yeni doğum yapan instamom ları takip ediyorum bu ara. Gece hala geziyorum. Bide benim bebiş acıkınca çok hareketleniyor normal mi ya? İştahı inşallah bana benzerbide çirkinleştim ben ya, baya gıdım çıktı. Boynum filan kalınlaştı
İyi yaptın iyi gelmişti.Benimki yemek yediğimde haraketleniyor.Bende kendimi bitmiş yıpranmış hiss ediyorum bu gün yine kendimi ev işleriyle yordum şimdi şiş ayaklarla uzandım yanıyor ayaklarımBen saçımı kestirdim bugün. Baya iyi geldi he. Yeni doğum yapan instamom ları takip ediyorum bu ara. Gece hala geziyorum. Bide benim bebiş acıkınca çok hareketleniyor normal mi ya? İştahı inşallah bana benzerbide çirkinleştim ben ya, baya gıdım çıktı. Boynum filan kalınlaştı
Benim boynumda da et beni çok fazla çıktı elime takılıyoYa sen ben olabilir misin nxndjdjd
Benim bebek gece uyandığımda sanki beş gün aç gezmişim gibi aç oluyor.
Bu gıdı olayı da benim de çok çıktı hatta eşime söyledim bu ne ya neden benim gıdım çıktı diyekoltukaltım da karardı sanki. Boynumda da küçük küçük et benleri çıktı koparıyorum onlara sinir olup djdjj doğumdan sorna hepsi geçecek diye ümit ediyorum
Buhardan sonra tekrar üstünden gitmen gerekiyor kirleri sokuyor buhar ile. Söyle düşün deterjan kullanmadan kirleri akıtıyorsun sonra temiz bez ile üstünden geciyorsun.Evi gerçekten temiz yapıyor mu ya nasıl kullanılıyor kısaca yani mesela kapıyı sileceksin buhar mı tutuyorsun sadece yoksa buhar tutup sonra elle mi siliyorsun :/ çok yorucusuysa diye düşünüp almadım daha öncede araştırdım ama sadece smdi o makine ile mi temzşşşk yapıyorsun?
Markaya ulaşsan sana sponsor olsaydı haha gaza geldim iyileşip alacağım
Koltukta mı öyle yani:/Buhardan sonra tekrar üstünden gitmen gerekiyor kirleri sokuyor buhar ile. Söyle düşün deterjan kullanmadan kirleri akıtıyorsun sonra temiz bez ile üstünden geciyorsun.
Sihhatler olsun canım bugün bende farkettim ki burnum şişmiş sırtım kalinlastiBen saçımı kestirdim bugün. Baya iyi geldi he. Yeni doğum yapan instamom ları takip ediyorum bu ara. Gece hala geziyorum. Bide benim bebiş acıkınca çok hareketleniyor normal mi ya? İştahı inşallah bana benzerbide çirkinleştim ben ya, baya gıdım çıktı. Boynum filan kalınlaştı
Ben hemşireyim farmakoloji bilgim çok iyidir gebelere yazılanlarda alüminyum yok araştırabilirsin canım. Muhtemelen çok ağrı çekiyordu fazla doz aldı yâda diğer formunu kullandı. Ben kullanan varsa endişelenmesin diye yazmak istedim lütfen yanlış anlamaÜzgünüm ama tamda o dediğinden kullanıyordu ve kanında aşırı derece alüminyum bulundu bize doktor bu ilaç yüzünden olduğunu söyledibelki her gün kullanılmazsa bir sıkıntı oluşturmaz. Kayın babam her gün kullanıyordu yada aşırı doz almıştır
Hepimiz öyleyiz hormonlardan benceBen saçımı kestirdim bugün. Baya iyi geldi he. Yeni doğum yapan instamom ları takip ediyorum bu ara. Gece hala geziyorum. Bide benim bebiş acıkınca çok hareketleniyor normal mi ya? İştahı inşallah bana benzerbide çirkinleştim ben ya, baya gıdım çıktı. Boynum filan kalınlaştı
Verdiğin bilgi için teşekkür ederimBen hemşireyim farmakoloji bilgim çok iyidir gebelere yazılanlarda alüminyum yok araştırabilirsin canım. Muhtemelen çok ağrı çekiyordu fazla doz aldı yâda diğer formunu kullandı. Ben kullanan varsa endişelenmesin diye yazmak istedim lütfen yanlış anlamahepimiz sürecimizi en sağlıklı şekilde tamamlayalım
Ben kendimi rahatlatamıyorum.eşim yanımda .ailem de aynı şehirdeyiz ama köydeler ben istiyorum ki hep şehirde olsunlar yada ben köyde olayım istediğim zaman gidip geleyim.Kardeşlerim de şehir dışında olunca kendimi yanlız mışım gibi hissediyorum.Anın tadını çıkarmak lazım eşimi beklemedim gittim kahvemi yaptım içtim meyvemi de yedim gelince de ne yemek yapalım der beraber bisiler yaparız ama öteki türlü aç aç bekleyip yemek yapıp strese girip söyleniyordum
Vazelin sür canım çok çok iyi gelir. Sivilce ilacı kullandığım dönem bile dudaklarımda 1 tane bile çatlak olmadı. Vazelin iyi geliyor.Dudak kuruluğundan muzdaribim ben de o kadar kötü oldu ki dudaklarım gülünce gerilip kanıyor günde 4-5 defa kantaron sürüyorum işe yaramıyor uçuk falan da çıkardım az kaldı konuşamaz hale gelicem. Halbuki günde 4 lt su içiyorumdur şimdi son çare lanolinli göğüs kremininden sürücem göğüs çatlaklarını hemen geçiriyormuş belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?