Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bence değildir yorgunluktan olur o

Hiççç trip atma , benimki bana iltifat edince kızıyorum çocuk mu kandırıyorsun diye dün akşam doğursan da kurtulsak dedi şakayla karışık
Yok benimde normal doğum beklemeye sabrım yok.

Allah affetsin zorlanıyorum artık bir evin içinde hiç iş bitmiyor hele şu birden hareret basıp nefes alamama durumu cidden çok zor
Hiççç trip atma , benimki bana iltifat edince kızıyorum çocuk mu kandırıyorsun diye dün akşam doğursan da kurtulsak dedi şakayla karışık
Yok benimde normal doğum beklemeye sabrım yok.

İşte kışıda kapalı alanlarda tehlikeli malesef çocuklar hasta oluncada anneler gönderiyor düşünmüyorlar orda bir sürü çocuk var hasta ola bilir..umut ediyorum zamanla uslu bir çocuk olurSen 96 demek 88 selamlar

Ben nerelere üni son sinifta iken annem hamile old. Söylemişti eşimle o zaman sevgiliydik oturduk güldük halime

Ah bende de gebelik şekeri var. Ben de en son 34+4 te gittim, 2490 dedi. Bana da çok geldi ama doktor tamamen normal, suyu da normal dedi. Valla şeker olmasa belki mutlu olacakken insan hep tetikte
Aynn valla bende hep tetıkteyım bıde bu aralar dıkkat edemıyorum ya dayanamıyorum yıyorum pısman oluyorum gerıaslında kg az yada fazla olunca soyluyorlar bosuna endıselenıyoruz ama elde degıl

Hmm istersen doktoruna sor umarım sancı vs değildir ya:/ zamanında olsun her şey
Çarşamba günü randevum var bı soracağım canm amin inşallah ama bilmiyorum da hiç sezeryan gününde gidip doğuracakmisim gibi hissetmiyorum nedense hep erken gelecek hissiyatı var içimde belkide kendi kendime vesvese veriyorumdur

35 te bakılıyormuymuş bilmiyordum zararı olmaz sanırım olsa yapmazlar heralde

Sezeryan tarihin belli mi içini ferah tut sık sık doktora da git bir şey olmaz inşallah

Aynn valla bende hep tetıkteyım bıde bu aralar dıkkat edemıyorum ya dayanamıyorum yıyorum pısman oluyorum gerıaslında kg az yada fazla olunca soyluyorlar bosuna endıselenıyoruz ama elde degıl
Aynen zaten bu zamana kadar geldik şükür, çok da stres yapmamak lazım aslında ama elinde değil insanın. Ben geçen muayenede doktoruma koca yaz geçti 1 dondurma yemedim dedim, şaşırdı adam yapma öyle ye arada dedi, o gün dondurma yedim şekerim artmadı, aylarca canım çeke çeke gezmiştim keşke daha önce yeseydim

gece bi yandan bi yanıma dönerken bacağımı bi kaldırdım böyle çarşaf yırtılır gibi bi acı hissettim ya. Çok korktum. Günleri belli olanlar ne güzel , bizim daha şafak belirsiz
Ayyy o dönerkenki acı aman Allahım çok fena benimki baş pozisyon almış bide mesanem çok acıyor zaman niye geçmiyor ya

Sezeryan tarihin belli mi içini ferah tut sık sık doktora da git bir şey olmaz inşallah
Eylül'ün 2.ci haftası gibi alırız duruma göre gene net bi tarih ilerleyen haftalarda belirleriz demişti Çarşamba günü net tarihi söyler sanırım günler yaklaştıkça gecmiyo sanki bi doğurup kucağıma alsam rahatliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…