Bence değildir yorgunluktan olur oBenimde tam tersi miğde yanmalarim çok arttı ama bebeğin hareketlerini çok aşağılarda hissediyorum önceki dikislerimin olduğu yerde içimden bir ses gününü beklemeyecek diyor hep. Bide bu iki gündür belimde sanki böyle elektrik çarpmış gibi bir his oluyor daha önce kasılma yada doğum sancısı çekmediğim için bilmiyorum ama acaba kasılma gibi bir şeymi bu
Hiççç trip atma , benimki bana iltifat edince kızıyorum çocuk mu kandırıyorsun diyeRAhme baskı çok arttı bende sık sık tuvalete gidiyorum mide yanmalarim azaldı diyorumki Bebek iyice aşağı düştüğü için midem rahata erdi.su gelmesinden bende korkuyorum inanılmaz şiştim enim boyum bir oldu
Dün eşim dediki iyiki sezeryan sen normal doğum için 40 haftayı dolduramazmisin o kadar kağnı gibi oldum ki biraz trip attım ama adam haklı ,
Hiççç trip atma , benimki bana iltifat edince kızıyorum çocuk mu kandırıyorsun diyedün akşam doğursan da kurtulsak dedi şakayla karışık
Yok benimde normal doğum beklemeye sabrım yok.
İşte kışıda kapalı alanlarda tehlikeli malesef çocuklar hasta oluncada anneler gönderiyor düşünmüyorlar orda bir sürü çocuk var hasta ola bilir..umut ediyorum zamanla uslu bir çocuk olurYarım gün haftada 3 4 gün oyun grupları oluyor mesela bakabilirsin bu kışı atlatıca sıkıntı yok öyle düşün ben de çok ara bırakmayacağım yaparsam yaşları 2 3 yaş olsun istiyorum abimle 11 ay var aramızda ben 96 ekim o 95 kasım benim halam 20 23 yaşında çocukları varken 3. Yaptı 20 yaşındaki kuzenim beni sevseniz başka çocuk yapmazdınız diye ağlıyordu
Ben nerelere üni son sinifta iken annem hamile old. SöylemiştiYarım gün haftada 3 4 gün oyun grupları oluyor mesela bakabilirsin bu kışı atlatıca sıkıntı yok öyle düşün ben de çok ara bırakmayacağım yaparsam yaşları 2 3 yaş olsun istiyorum abimle 11 ay var aramızda ben 96 ekim o 95 kasım benim halam 20 23 yaşında çocukları varken 3. Yaptı 20 yaşındaki kuzenim beni sevseniz başka çocuk yapmazdınız diye ağlıyordu
Aynn valla bende hep tetıkteyım bıde bu aralar dıkkat edemıyorum ya dayanamıyorum yıyorum pısman oluyorum gerıAh bende de gebelik şekeri var. Ben de en son 34+4 te gittim, 2490 dedi. Bana da çok geldi ama doktor tamamen normal, suyu da normal dedi. Valla şeker olmasa belki mutlu olacakken insan hep tetikte
Bu gün 35inci haftaya girdim canmCanım şuan kaçıncı haftadasin tam olarak mide yanmasi iki gündür yok ben çok şaşkınım
Kendimi yoracak hiç birşey yapmıyorum ki ama sürekli yatıyorumBence değildir yorgunluktan olur o
Hmm istersen doktoruna sor umarım sancı vs değildir ya:/ zamanında olsun her şeyKendimi yoracak hiç birşey yapmıyorum ki ama sürekli yatıyorum
Çarşamba günü randevum var bı soracağım canm amin inşallah ama bilmiyorum da hiç sezeryan gününde gidip doğuracakmisim gibi hissetmiyorum nedense hep erken gelecek hissiyatı var içimde belkide kendi kendime vesvese veriyorumdurHmm istersen doktoruna sor umarım sancı vs değildir ya:/ zamanında olsun her şey
35 te bakılıyormuymuş bilmiyordum zararı olmaz sanırım olsa yapmazlar heraldeValla hiçbir vitamini almıyorum midem kabul etmiyordemekki ondan benimkide baş yıkarıdaymış bugün gittim bide şey dicektim çatıya baktı açılma varmı diye baya bi iteledi sonra da kan gelebilir bu akşam dedi bi zararı olurmu?
Sezeryan tarihin belli miÇarşamba günü randevum var bı soracağım canm amin inşallah ama bilmiyorum da hiç sezeryan gününde gidip doğuracakmisim gibi hissetmiyorum nedense hep erken gelecek hissiyatı var içimde belkide kendi kendime vesvese veriyorumdur
Aynen zaten bu zamana kadar geldik şükür, çok da stres yapmamak lazım aslında ama elinde değil insanın. Ben geçen muayenede doktoruma koca yaz geçti 1 dondurma yemedim dedim, şaşırdı adamAynn valla bende hep tetıkteyım bıde bu aralar dıkkat edemıyorum ya dayanamıyorum yıyorum pısman oluyorum gerıaslında kg az yada fazla olunca soyluyorlar bosuna endıselenıyoruz ama elde degıl
Aşırı kilo yapıyor bestlak damla öneririmPromalt içmeye başlayan var mı? Doğumdan önce içelim mi sizce kızlar
Ayyy o dönerkenki acı aman Allahım çok fena benimki baş pozisyon almış bide mesanem çok acıyor zaman niye geçmiyor yagece bi yandan bi yanıma dönerken bacağımı bi kaldırdım böyle çarşaf yırtılır gibi bi acı hissettim ya. Çok korktum. Günleri belli olanlar ne güzel , bizim daha şafak belirsiz
Sağ sağlim kavuşun canımm ne güzel bir gün senin içinBenim kuzular geliyor eşim otogara almaya gitti . bir buçuk aydır görmedim özledim nasıl aglayasim var
Gözün aydınBenim kuzular geliyor eşim otogara almaya gitti . bir buçuk aydır görmedim özledim nasıl aglayasim var
Eylül'ün 2.ci haftası gibi alırız duruma göre gene net bi tarih ilerleyen haftalarda belirleriz demişti Çarşamba günü net tarihi söyler sanırım günler yaklaştıkça gecmiyo sanki bi doğurup kucağıma alsam rahatliycamSezeryan tarihin belli miiçini ferah tut sık sık doktora da git bir şey olmaz inşallah
Gözün aydın canmBenim kuzular geliyor eşim otogara almaya gitti . bir buçuk aydır görmedim özledim nasıl aglayasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?