Ben hala çalışıyorum canım büyük ihtimalle sen benden önce ayrılırsın 28 Ağustos son benimçalışan var mı hala ya. bi ben kaldım galiba
haftaya son inşallah. bazen aklıma acaba çantaya depend atsam mı diyorum. işyerinde filan suyum gelirse diye rezil olucam yaneyseki hastane işyerine daha yakın
Ben koydum, çene kasları kuvvetli olmazsa veririm diye ama Gebelik Okulu'nda "Biz istemiyoruz, Bebek Dostu Hastaneler'de verilmiyor, ebeler hemşireler gördüğünde sertçe uyarabilir" dediler.Kızlar hastane çantasına emzik koydunuz mu emzik veriliyor mu hemen
Kilolu bebekten kastı 4 kilo ve üzeridir Canım, sen kafana takma. Anne kilosu önemli ama ona dikkat etmek gerekiyor.Doktorum bana dedi kilolu bebek kabul etmiyorum anneyide kilolu kabul etmiyorum dedi yoksa sezaryan olur dedi neden
Benimde tansiyon yüksekliğim var 14-15 çıkıyor en fazla doktor böyle giderse vajinal doğum yapabilirsin dedi ama yinede korkuyorum ıkınırken falan dahada yükselir diye. İlaç kullanmıyorum bi kan sulandırıcı kullanıyordum onu 34. Haftada bıraktırdı doktor. Sizin kaça kadar çıkıyor? İlaç kullanıyor musunuz ? Bi yandanda düşünüyorum doğum esnasında çok yükselirse illa düşürmek için bi müdahalede bulunurlar herhalde riske atmazlarÖzel hastanedeyim. Tansiyon yuksekligi var. Bu sebeple 40. Haftaya kadar beklemeyecegiz.
Yok canım doktor sezaryen demedi. Normal doğum olur dedi bir aksilik olmazsa
Canım benim inan çok haklısın şimdi konuşuyoruz kahve yapıyor kendine anlatıyorum yanlışıni doğrusunu ikna oldu gibi flört yada sevgililik olmadan masum duygularla birinden hoşlanmana müsade var uzun süre tanidiginda flört e de müsade var ama onun haricinde benim tanımadigim senin tanımadığın birisi ile olmaz dedim bakalım anladı gibi okuluna adapte olacakTers teper böyle yaptıkça kızına guvenmelisin sen kizdikca o konuşmak isteyecek yasaklar her zaman cazip gelir en azından çocuk dürüstçe soylemis saklamamıs okulunu kötü etkilemedikce bu tarz tepkiler vermemelisin sakin ol masum duygular bunlar seninle konusa bilmeli anlata bilmeli böyle yaparsan gizli saklı konuşur hiç birseyini paylaşamaz seninle. Zeki bir çocuk olmasa fen lisesini kazanamazdı yanında olki yanlış yapmasına müsade etme seninle konuşup akıl danisa bilsin baktın gördün ki cocuguna zarar veriyor yanlış yönlendiriyor yada okulunu etkiliyor ondan sonra tepki gösterirsin çocuğun okuduğu okulu falan takma belkide 1ay sonra saç trasini beğenmeyip ayrılacak
Ben 38.ci haftanın başında sezeryan tarihini isteyeceğim çok yoruldum bende
çalışan var mı hala ya. bi ben kaldım galiba
haftaya son inşallah. bazen aklıma acaba çantaya depend atsam mı diyorum. işyerinde filan suyum gelirse diye rezil olucam yaneyseki hastane işyerine daha yakın
Öyle bir durum olsa direk sezaryen derlerdir sanki ya bana da kesin demedi o gün gelince bakacağız dedi ama bir sorun görünmüyor dedi 12 13 14 sürekli dalgalı bir 13 oluyor sonra bakiyorum 10 a düşmüş. Çok dalgalı üstüne bugün de usutumustum. Bogazlarin dolu doluBenimde tansiyon yüksekliğim var 14-15 çıkıyor en fazla doktor böyle giderse vajinal doğum yapabilirsin dedi ama yinede korkuyorum ıkınırken falan dahada yükselir diye. İlaç kullanmıyorum bi kan sulandırıcı kullanıyordum onu 34. Haftada bıraktırdı doktor. Sizin kaça kadar çıkıyor? İlaç kullanıyor musunuz ? Bi yandanda düşünüyorum doğum esnasında çok yükselirse illa düşürmek için bi müdahalede bulunurlar herhalde riske atmazlar
ben de varım 4 eylülde ayrılıyorum o zamana kadar inşallah iş yerinde doğurmamçalışan var mı hala ya. bi ben kaldım galiba
Evet ya doktor bilir sonuçta bi problem olcak olsa izin vermez o yüzden çokta düşünmek istemiyorum. Maşallah sizin yine iyi benim geneli hep 13 ara arada yükseliyor ama benim gebelikle gelen bi tansiyon değil hep vardı. Çok geçmiş olsun ılık bişeyler içsen yumuşatır belki iyi gelir. Ay çok az kalmış sizin sağlıkla kavuşunÖyle bir durum olsa direk sezaryen derlerdir sanki ya bana da kesin demedi o gün gelince bakacağız dedi ama bir sorun görünmüyor dedi 12 13 14 sürekli dalgalı bir 13 oluyor sonra bakiyorum 10 a düşmüş. Çok dalgalı üstüne bugün de usutumustum. Bogazlarin dolu dolu
Bakalim Perşembeyi iple çekiyoruz
Çok heyecanlı38. Haftaya giriyorum bu hafta. Ben de çok heyecanlıyım gün belli Perşembe yatış
Evet bende de var adet olacakmis hissi her gün akşam olunca doğuracam ben kesin diyorumDaha çok küçük 35 haftanın içindeyim biran önce doğsun istiyorum ama ne kadar durursa o kadar iyi ayaklarım taşımıyor beni artık birse karnım aşırı hassaslaştı böyle sürekli bi ağrı var gibi hissediyorum sizde de var mı bu durum çok hafif adet olacakmış hissi var karnımda ve belimde
Canim sıkma canını eger bebegin durumu kritik olsaydı haftayı beklemezlerdi alırlardı 1 hafta boyunca sen kendini doğuma hazirla demek ki dışarı da gelişecek bebegin anne karnında gelişimi durmuş olsa da dışarı da ayni olacağını zannetmiyorum eger panik yaparsan içinde daha cok etkilenir benmde 2 çocuğum erken dunyaya geldi ama gelişimleri iyi gitti hemen toparladilarKızlar bugün kontrole gittim bebeğim hiç kilo almamış suyum azalmaya başlamış ve bebeğin hareketleri azalmış. Doktor dosyanı hazırlayalım pazartesi kontrol de böyle çıkarsa doğum için gün verir alırım bebeği dedi. Kan idrar verdim EKG çektirdim pazartesi de anestezi doktoruyla görüşcem beni korku sardı inşallah sağlıkla kucağıma alırım bacak boyu ve kafası küçük duruyor bir ay kadar geride görünüyor
Saat kaçtaÖyle bir durum olsa direk sezaryen derlerdir sanki ya bana da kesin demedi o gün gelince bakacağız dedi ama bir sorun görünmüyor dedi 12 13 14 sürekli dalgalı bir 13 oluyor sonra bakiyorum 10 a düşmüş. Çok dalgalı üstüne bugün de usutumustum. Bogazlarin dolu dolu
Bakalim Perşembeyi iple çekiyoruz
Canım problem olmazz onlar düşünmüştür dediğin gibi sorun olacak olsa başka şekilde yaptırır doğumuEvet ya doktor bilir sonuçta bi problem olcak olsa izin vermez o yüzden çokta düşünmek istemiyorum. Maşallah sizin yine iyi benim geneli hep 13 ara arada yükseliyor ama benim gebelikle gelen bi tansiyon değil hep vardı. Çok geçmiş olsun ılık bişeyler içsen yumuşatır belki iyi gelir. Ay çok az kalmış sizin sağlıkla kavuşun
Ay benim ölçsün hep ölçsün ben evdede öyleyim bak tansiyon aleti hep yanımdaCanım problem olmazz onlar düşünmüştür dediğin gibi sorun olacak olsa başka şekilde yaptırır doğumuzaten sürekli tansiyon ölçüyorlar ben sancı aldığımda ölçtü sonra sancılar geldiğinde de ölçtü fırlatacaktım resmen istemiyordum o ayrı
Benim 10 yaşında oğlum saçma span bir oyuncak istedi bu çabuk bozulur daha iyi şey seç alayım dedim . Anne bu benim problemim benim hayatım dedi seni çok iyi anlıyorum daha hibçir şeyin kararını veremezler ama tam tersi düşünüyorlar.. kafana takma doğuma bir şey kalmadı her şey yoluna girer sen yine de kızın huyuna git uzaklaşmasınCanım benim inan çok haklısın şimdi konuşuyoruz kahve yapıyor kendine anlatıyorum yanlışıni doğrusunu ikna oldu gibi flört yada sevgililik olmadan masum duygularla birinden hoşlanmana müsade var uzun süre tanidiginda flört e de müsade var ama onun haricinde benim tanımadigim senin tanımadığın birisi ile olmaz dedim bakalım anladı gibi okuluna adapte olacak
Sezeryan tarihini verir nasılsa az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?