Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
çalışan var mı hala ya. bi ben kaldım galiba
haftaya son inşallah. bazen aklıma acaba çantaya depend atsam mı diyorum. işyerinde filan suyum gelirse diye rezil olucam ya neyseki hastane işyerine daha yakın
Ben hala çalışıyorum canım büyük ihtimalle sen benden önce ayrılırsın 28 Ağustos son benim

Kızlar hastane çantasına emzik koydunuz mu emzik veriliyor mu hemen
Ben koydum, çene kasları kuvvetli olmazsa veririm diye ama Gebelik Okulu'nda "Biz istemiyoruz, Bebek Dostu Hastaneler'de verilmiyor, ebeler hemşireler gördüğünde sertçe uyarabilir" dediler.

Daha çok küçük 35 haftanın içindeyim biran önce doğsun istiyorum ama ne kadar durursa o kadar iyi ayaklarım taşımıyor beni artık birse karnım aşırı hassaslaştı böyle sürekli bi ağrı var gibi hissediyorum sizde de var mı bu durum çok hafif adet olacakmış hissi var karnımda ve belimde

Özel hastanedeyim. Tansiyon yuksekligi var. Bu sebeple 40. Haftaya kadar beklemeyecegiz.

Yok canım doktor sezaryen demedi. Normal doğum olur dedi bir aksilik olmazsa
Benimde tansiyon yüksekliğim var 14-15 çıkıyor en fazla doktor böyle giderse vajinal doğum yapabilirsin dedi ama yinede korkuyorum ıkınırken falan dahada yükselir diye. İlaç kullanmıyorum bi kan sulandırıcı kullanıyordum onu 34. Haftada bıraktırdı doktor. Sizin kaça kadar çıkıyor? İlaç kullanıyor musunuz ? Bi yandanda düşünüyorum doğum esnasında çok yükselirse illa düşürmek için bi müdahalede bulunurlar herhalde riske atmazlar

Kızlar 36+1 bugün. Dünden beri göğüs altından mide tarafından başlayıp bütün karin çevresine ve sırtıma yayilan şiddetli ağrım var. Ağlatacak kadar şiddetli, Napim sizce gideyim mi doktora yoksa normal mi bebek büyüdü onun için baskıdan mı böyle

Canım benim inan çok haklısın şimdi konuşuyoruz kahve yapıyor kendine anlatıyorum yanlışıni doğrusunu ikna oldu gibi flört yada sevgililik olmadan masum duygularla birinden hoşlanmana müsade var uzun süre tanidiginda flört e de müsade var ama onun haricinde benim tanımadigim senin tanımadığın birisi ile olmaz dedim bakalım anladı gibi okuluna adapte olacak
Sezeryan tarihini verir nasılsa az kalmış

haftaya son inşallah. bazen aklıma acaba çantaya depend atsam mı diyorum. işyerinde filan suyum gelirse diye rezil olucam ya neyseki hastane işyerine daha yakın
Az idare etseler geç gitsen erken gelsen işten canım benim son haftalar bir tık daha esnekti seni öyle iyi anlıyorumki

Öyle bir durum olsa direk sezaryen derlerdir sanki ya bana da kesin demedi o gün gelince bakacağız dedi ama bir sorun görünmüyor dedi 12 13 14 sürekli dalgalı bir 13 oluyor sonra bakiyorum 10 a düşmüş. Çok dalgalı üstüne bugün de usutumustum. Bogazlarin dolu dolu
Bakalim Perşembeyi iple çekiyoruz

ben de varım 4 eylülde ayrılıyorum o zamana kadar inşallah iş yerinde doğurmam çantaya depend atma iyi fikirmiş

Evet ya doktor bilir sonuçta bi problem olcak olsa izin vermez o yüzden çokta düşünmek istemiyorum. Maşallah sizin yine iyi benim geneli hep 13 ara arada yükseliyor ama benim gebelikle gelen bi tansiyon değil hep vardı. Çok geçmiş olsun ılık bişeyler içsen yumuşatır belki iyi gelir. Ay çok az kalmış sizin sağlıkla kavuşun

Kızlar bugün kontrole gittim bebeğim hiç kilo almamış suyum azalmaya başlamış ve bebeğin hareketleri azalmış. Doktor dosyanı hazırlayalım pazartesi kontrol de böyle çıkarsa doğum için gün verir alırım bebeği dedi. Kan idrar verdim EKG çektirdim pazartesi de anestezi doktoruyla görüşcem beni korku sardı inşallah sağlıkla kucağıma alırım bacak boyu ve kafası küçük duruyor bir ay kadar geride görünüyor

Evet bende de var adet olacakmis hissi her gün akşam olunca doğuracam ben kesin diyorum sabahları çok olmuyor akşama doğru artıyor bende 35+1deyim bu gün demekki normal bu haftalarda belkide vücut kendini doğuma hazırlıyor.. oo biran önce doğsun fikri bende de var sonra da küçük daha diye kendime kızıyorum

Canim sıkma canını eger bebegin durumu kritik olsaydı haftayı beklemezlerdi alırlardı 1 hafta boyunca sen kendini doğuma hazirla demek ki dışarı da gelişecek bebegin anne karnında gelişimi durmuş olsa da dışarı da ayni olacağını zannetmiyorum eger panik yaparsan içinde daha cok etkilenir benmde 2 çocuğum erken dunyaya geldi ama gelişimleri iyi gitti hemen toparladilar

Saat kaçta ve merak ediyorum sancıyı nasıl veriyorlar serum şeklinde mi? Bana iki tane angusta 25 mg hap verdi ebeler onu içtim 2 saat sonra başladı sancılarım

Canım problem olmazz onlar düşünmüştür dediğin gibi sorun olacak olsa başka şekilde yaptırır doğumu zaten sürekli tansiyon ölçüyorlar ben sancı aldığımda ölçtü sonra sancılar geldiğinde de ölçtü fırlatacaktım resmen istemiyordum o ayrı

Ay benim ölçsün hep ölçsün ben evdede öyleyim bak tansiyon aleti hep yanımda anksiyetem var

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 4
Benim 10 yaşında oğlum saçma span bir oyuncak istedi bu çabuk bozulur daha iyi şey seç alayım dedim . Anne bu benim problemim benim hayatım dedi seni çok iyi anlıyorum daha hibçir şeyin kararını veremezler ama tam tersi düşünüyorlar.. kafana takma doğuma bir şey kalmadı her şey yoluna girer sen yine de kızın huyuna git uzaklaşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…