Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Evet çok temiz oluyor dayanabiliyorsan yaptır en güzeli o ama çekiliyor hep deri sarkma yapar mı sürekli ağda yapınca öyle şeyler de diyorlar
Normalde ağda yaptırmıyorum balım lazer cihazı aldım onunla kendim yapıyordum bayagida azalmisti şimdi hamilelik sürecinde yaptırıyorum doğumdan sonra lazere tekrar başlıyacam. Sürekli yaptirmadigim için bilmiyorum sarkma falan olur mu ama pek zannetmiyorum

teşekkür ederim kızlar 35 olduk yine öyle böyle derken sadece küvöze girer yine aynı travmayı yaşarım diye korkuyorum hayırlısı tabi olursa da napabilirim ki girip girmemesi bebeğe göre değişiyor dedi doktor da

Ben de lazer cihazlarını deneyeceğim geçmişte yaptırdım ancak tekrar çoğaldı bir de evde deneyeyim

Kızlarr 37+1 deyim nstye girdim bugün. Sancım çıktı vajinal muayene etti doktorum açılma başlamamış ama incelme başlamış dedi yaklaşıyorum galiba 4 gün sonra tekrar muayeneye gel dedi. Bebek bastırmadığı için sancıyı hissetmiyorsun dedi. Bu süreçte doğum ne kadar sürede başlıyor acaba haftasını doldurur mu

Benim oğlanda öyleydi ama anne sütünü çekemiyordu hiç gücü yoktu emmesi iyi diğildi mamayı vererken tıkanıyordu ondan ilk başta şırıngayla verdim sonra biberona gecincede az az resmen baya uğraşıyordum

Benimde geçen sancım çıktı ama ben hiss etmediğim için doktor iyi dedi 1 hafta durur geldik şükür hafta sonuna

Benimde geçen sancım çıktı ama ben hiss etmediğim için doktor iyi dedi 1 hafta durur geldik şükür hafta sonuna
Geçen hafta da biraz sancı çıkmıştı ama bakmadı vajinal. Bu sefer çok yükselmiş demek ki yüzüde aşağı dönük olmalı rahim duvarına bakıyor dedi. Hayırlısı bakalım az kaldı artık gerçektenn annem memleketten gelecek 1 eylülde. Tek derdim anneannesini beklemesi tabi sağlıkla hayırla gelmesi öncelikle

Canım araba ile gelince dikiş yerlerim çok ağrıdı yanma oldu duş almama izin verdi doktor kısa bir süre aldım 48 saatti evrak imzalayıp çıktım
Devlette yoğundu ama doktorum ve hemşireler çok ilgiliydi iki kişilik odada tek kaldık sabah birisi geldi bizde zaten çıkış işlemlerini baslatmistik

Banada bakmadı vajinal hayırlısı canım ne zamansa o zaman gelsin gönlün istediği gibi olsun

Ağrı kesici birde krem dikişler için yazdımı doktor bana yazmıştı mesela eve geldiğimde sızlayan ağrım yoktu sadece oturduğum yerden zor kalkıyordum şimdi ama nasıl olucak daha yeni dikişlerim bilmiyorum

Kuzu naptin yaa dikkat et daha lohusasin o kadar iş yapılır mı kendine zarar vücudun toparlanacak daha en azından 15 gun cok iş yapmamak lazım
Yaa evde daha kolay olur bende hastane ortamından nefret ediyorum ve uyuyamıyorum 2 gun uykusuz kalcam o kesin neyse artik sağlıkla alayım da kucağıma sansliymissin canim iyi geçmiş herseyin cok şükür darısı başımıza

yaa o da zormuş doydu mu doyacak mı derdi
Ve benimki çok zorlanıyor tuvaletini yapmak için bütün gücüyle ıkınıyor inan kıpkırmızı oluyor çok çaresiz kaldım hibçir şey yapamıyorum bu sefer zorlanıyorum ya

ya 2 hafta daha dursa aslında bi şey kalmadı ama doktorun da demiş her bebek küvözde kalacak diye bi şey yok. Umarım sağlıkla gelir

Vajinal doğuranlar, tecrübeli anneler, size bir sorum var. Benim sanırım doğumla ilgili en büyük korkularımdan biri ıkınırken tuvaletimi yapmak ve bu korkudan ıkınamamak. Normal deseler de bunu aşamıyorum. Lavman yaptırdınız mı ya da başınıza böyle bir şey geldi mi ?

Ben her ihtimale karşı son iki üç gün çok az yedim. Yediklerim sebze ve bir iki bardak bitki çayıydı hem daha rahat doğurmak için yani midemi ne kadar doldurursam hem içimde tuvalet olur hem de gaz olur diye düşündüm ve bir sıkıntı yaşamadım. Hem o an ıkınmama gibi bir durum olmuyor eğer epidural almazsan çünkü vücudun kendi ıkınıyor bebek itiyor kendini zaten.. hem bunlar için canını sıkma sağlıkla kucağına al inşallah

Doğum yapanları tebrik ediyorum, yorumları okudukça yüzüm gülüyor. Sağlıkla büyütün miniklerinizi. Allah analı babalı büyütsün. Ben de bugün kesin kararımı verdim, doktoruma güvenmeyi tercih ettim. 5 eylülde sezaryen doğum ile kızıma kavuşacağım insallah. sayılı gün kaldı artık, müthiş heyecanlıyım

O konuda bir söz diyemem ya malesef çünkü benimki aşırı kaka yapıyordu bende korkuyordum nerdeyse yediğini hemen çıkartıyordu doktorda iyi demişti korkma bağırsakları iyi çalışıyor bunu isteriz dedi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…