Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Biraz ağrılar olsada ev daha rahat tabi canım
Canım Benim doktor kan sulandırıcı yazmış parol antibiyotik baticon gazlı bez parol pek yetersiz Ağrı kesmede

Bende kronik kabızlık var zaten genelde yapamıyorum ama orda yapacağım tutarsa gerçekten üzülürüm Ama az yemek lazım o konuda haklısın, teşekkür ederim Amin

Biraz ağrılar olsada ev daha rahat tabi canım

Canım Benim doktor kan sulandırıcı yazmış parol antibiyotik baticon gazlı bez parol pek yetersiz Ağrı kesmede
Parol yetersiz olur canım ben unuttum bana ne yazmıştı ama hatırlıyorum ağrım fazla yoktu

Ay ay doğumlar hızlandı gözünüz aydınnn, sağlıkla büyüt inşallah nasılsınız pekii? Kendi mi geldi

Rutin kontrole gitmiştik. İlk oturduk sezeryan günü planladık. Ultrasona girdik bebiş kanalda spektrumla baktık kafasına değdi 3 cm açıklığım vardı. Hemen yatış verildi. 11 de suni sancı takıldı 13.47 de bebişim kucağımdaydı epidurale falan gerek kalmadı. 3190 gram 50 cm bir cimcime çıktı

Kizlarr hiç korkmayin endişe etmeyin yemin ederim her şey çok güzel geçiyor acı sancı olacak ama evladını gördüğün an her şey geçiyor. Yaziyorlardı inanmıyordum ama siz bana inanın. muhendisannecik canimm bende normal istiyordum ama sezaryen oldu. Normal olmasa bile önemli olan gelişim ve sağlıkla gelmesi. Hiç stresine girme çocuk her türlü gelecek sen mutlu ol o süreçte

Niqu benim de tansiyondan dolayı riskliydi ama doğum bittikten sonra tansiyonum normal geldi hiç yükselmedi

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Anladım canım bende tansiyon şimdi iyi yanı sorun olmadı ama işte ara vermeden sezeryan riskli ilkte olduğu gibi olmuyor hele hiç ara vermeden olunca ama ben inanıyorum çok güzel gecicek Allah'ın izniyle

Oyy maşallah ne güzel doğum olmuş sağlıkla büyüsün kuzu

Maşallah çok benzer hikayemiz

Gözün aydın canımm çok güzel hızlı da bir doğum olmuş suni sancı birden çok ağrı getiriyor sen de çok sancı çekmissindir çok zor bir şey doğum ya ama işte insan katlanıyor bebeği için

Ay çok güzel bi doğum olmuş bize de böyle doğumlar nasip olsun inşallah ilk doğumunuz mu kesi oldu mu acaba

Anladım canım bende tansiyon şimdi iyi yanı sorun olmadı ama işte ara vermeden sezeryan riskli ilkte olduğu gibi olmuyor hele hiç ara vermeden olunca ama ben inanıyorum çok güzel gecicek Allah'ın izniyle
Çok güzel geçecek ben de inanıyorum

ya ne güzel anlatıyorsun tam da benim hissettiklerim o kavuşma huzurunu yansıtıyorsun resmen mesajında
Tansiyonun da iyiymiş süper bolca bebeğini öp kopla ne tatlıdır smdi o mistir miss

Eylül anneleri Doktorum dediki 38 olmadan bebek gelir kanala inmiş bebek şuan 36 +4 günlüğüz
Sabahtan beri 10 kez lavaboya gittim afedersiniz ishal sonra gidiyorum geri dönüyorum ağrılar giriyor vijınal bölgede de ağrım var
Bebek te sola toplanıyor
Bunlar doğım belırtısı mi napmam lazım

Oyy maşallah ne güzel doğum olmuş sağlıkla büyüsün kuzu
Amiiin, eylül bebekleri erkenci kuş çıktı
Maşallah çok benzer hikayemiz
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi büyütmeyi nasip etsin
Son 1 saat dayanılmazdı. Anlatıp da henüz doğum yapmamış insanların aklına soru işareti bırakmak istemem

Son 45 dk benimde o neydi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…