Biraz ağrılar olsada ev daha rahat tabi canımKuzu naptin yaa dikkat et daha lohusasin o kadar iş yapılır mı kendine zarar vücudun toparlanacak daha en azından 15 gun cok iş yapmamak lazım
Yaa evde daha kolay olur bende hastane ortamından nefret ediyorum ve uyuyamıyorum 2 gun uykusuz kalcam o kesin neyse artik sağlıkla alayım da kucağıma sansliymissin canim iyi geçmiş herseyin cok şükür darısı başımıza
Canım Benim doktor kan sulandırıcı yazmış parol antibiyotik baticon gazlı bez parol pek yetersiz Ağrı kesmedeAğrı kesici birde krem dikişler için yazdımı doktor bana yazmıştı mesela eve geldiğimde sızlayan ağrım yoktu sadece oturduğum yerden zor kalkıyordum şimdi ama nasıl olucak daha yeni dikişlerim bilmiyorum
Bende kronik kabızlık var zaten genelde yapamıyorum ama orda yapacağım tutarsa gerçekten üzülürümBen her ihtimale karşı son iki üç gün çok az yedim. Yediklerim sebze ve bir iki bardak bitki çayıydı hem daha rahat doğurmak için yani midemi ne kadar doldurursam hem içimde tuvalet olur hem de gaz olur diye düşündüm ve bir sıkıntı yaşamadım. Hem o an ıkınmama gibi bir durum olmuyor eğer epidural almazsan çünkü vücudun kendi ıkınıyor bebek itiyor kendini zaten.. hem bunlar için canını sıkma sağlıkla kucağına al inşallah
Parol yetersiz olur canım ben unuttum bana ne yazmıştı ama hatırlıyorum ağrım fazla yoktuBiraz ağrılar olsada ev daha rahat tabi canım
Canım Benim doktor kan sulandırıcı yazmış parol antibiyotik baticon gazlı bez parol pek yetersiz Ağrı kesmede
Ay ay doğumlar hızlandıgözünüz aydınnn, sağlıkla büyüt inşallah nasılsınız pekii? Kendi mi geldi
Evet canım 3 gün biraz korku var ilk haftalarda doktor beni korkutmuştu imza bile aldı benden riskli diye sonra ben başka doktora göründüm bana dedi risk hep var aldırmaya gerek yok..bende devam ettirdim gebeliğimi sonuçta dedim ben tüp bebek bile denedim olmadı ama bu bebek 1 ilişkiyle oldu vardır dedik Allah'ın bir bildiği şimdi aklıma o ilk günler geliyor ama çok şükür dikişlerim iyi sadece amaliyat güzel geçsin sağlıkla kavuşayım oğluma
Kızlar doktordan çıktım yine sancım yokkkbenim oğlanın gelesi yok kafası 41 haftalık olmuş.. doğuramazsan sezaryen yaparız yapacak bir şey yok diyor doktor ama ben hiçç sezaryen istemiyorumm o kadar perde astım cam sildim yer sildim hiç kanala girmemiş paşam djdjdk doğurmak istiyorum beennnn
Gözünüz aydınRutin kontrole gitmiştik. İlk oturduk sezeryan günü planladık. Ultrasona girdik bebiş kanaldaspektrumla baktık kafasına değdi 3 cm açıklığım vardı. Hemen yatış verildi. 11 de suni sancı takıldı 13.47 de bebişim kucağımdaydı epidurale falan gerek kalmadı. 3190 gram 50 cm bir cimcime çıktı
Anladım canım bende tansiyon şimdi iyi yanı sorun olmadı ama işte ara vermeden sezeryan riskli ilkte olduğu gibi olmuyor hele hiç ara vermeden olunca ama ben inanıyorum çok güzel gecicek Allah'ın izniyleKizlarr hiç korkmayin endişe etmeyin yemin ederim her şey çok güzel geçiyor acı sancı olacak ama evladını gördüğün an her şey geçiyor. Yaziyorlardı inanmıyordum ama siz bana inanın.muhendisannecik canimm bende normal istiyordum ama sezaryen oldu. Normal olmasa bile önemli olan gelişim ve sağlıkla gelmesi. Hiç stresine girme çocuk her türlü gelecek sen mutlu ol o süreçte
Niqu benim de tansiyondan dolayı riskliydi ama doğum bittikten sonra tansiyonum normal geldi hiç yükselmedi
Oyy maşallah ne güzel doğum olmuşRutin kontrole gitmiştik. İlk oturduk sezeryan günü planladık. Ultrasona girdik bebiş kanaldaspektrumla baktık kafasına değdi 3 cm açıklığım vardı. Hemen yatış verildi. 11 de suni sancı takıldı 13.47 de bebişim kucağımdaydı epidurale falan gerek kalmadı. 3190 gram 50 cm bir cimcime çıktı
Maşallah çok benzer hikayemizRutin kontrole gitmiştik. İlk oturduk sezeryan günü planladık. Ultrasona girdik bebiş kanaldaspektrumla baktık kafasına değdi 3 cm açıklığım vardı. Hemen yatış verildi. 11 de suni sancı takıldı 13.47 de bebişim kucağımdaydı epidurale falan gerek kalmadı. 3190 gram 50 cm bir cimcime çıktı
Gözün aydın canımm çok güzel hızlı da bir doğum olmuşRutin kontrole gitmiştik. İlk oturduk sezeryan günü planladık. Ultrasona girdik bebiş kanaldaspektrumla baktık kafasına değdi 3 cm açıklığım vardı. Hemen yatış verildi. 11 de suni sancı takıldı 13.47 de bebişim kucağımdaydı epidurale falan gerek kalmadı. 3190 gram 50 cm bir cimcime çıktı
Ay çok güzel bi doğum olmuş bize de böyle doğumlar nasip olsun inşallah ilk doğumunuz mu kesi oldu mu acabaRutin kontrole gitmiştik. İlk oturduk sezeryan günü planladık. Ultrasona girdik bebiş kanaldaspektrumla baktık kafasına değdi 3 cm açıklığım vardı. Hemen yatış verildi. 11 de suni sancı takıldı 13.47 de bebişim kucağımdaydı epidurale falan gerek kalmadı. 3190 gram 50 cm bir cimcime çıktı
Çok güzel geçecek ben de inanıyorumAnladım canım bende tansiyon şimdi iyi yanı sorun olmadı ama işte ara vermeden sezeryan riskli ilkte olduğu gibi olmuyor hele hiç ara vermeden olunca ama ben inanıyorum çok güzel gecicek Allah'ın izniyle
Kizlarr hiç korkmayin endişe etmeyin yemin ederim her şey çok güzel geçiyor acı sancı olacak ama evladını gördüğün an her şey geçiyor. Yaziyorlardı inanmıyordum ama siz bana inanın.muhendisannecik canimm bende normal istiyordum ama sezaryen oldu. Normal olmasa bile önemli olan gelişim ve sağlıkla gelmesi. Hiç stresine girme çocuk her türlü gelecek sen mutlu ol o süreçte
Niqu benim de tansiyondan dolayı riskliydi ama doğum bittikten sonra tansiyonum normal geldi hiç yükselmedi
Yaaa sağol canım Amin AminÇok güzel geçecek ben de inanıyorum
İnşallah bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsinya 2 hafta daha dursa aslında bi şey kalmadı ama doktorun da demiş her bebek küvözde kalacak diye bi şey yok. Umarım sağlıkla gelir
Amiiin, eylül bebekleri erkenci kuş çıktıOyy maşallah ne güzel doğum olmuşsağlıkla büyüsün kuzu
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi büyütmeyi nasip etsinMaşallah çok benzer hikayemiz
Son 1 saat dayanılmazdı. Anlatıp da henüz doğum yapmamış insanların aklına soru işareti bırakmak istememGözün aydın canımm çok güzel hızlı da bir doğum olmuşsuni sancı birden çok ağrı getiriyor sen de çok sancı çekmissindir çok zor bir şey doğum ya ama işte insan katlanıyor bebeği için
Son 45 dk benimde o neydi öyleAmiiin, eylül bebekleri erkenci kuş çıktı
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi büyütmeyi nasip etsin
Son 1 saat dayanılmazdı. Anlatıp da henüz doğum yapmamış insanların aklına soru işareti bırakmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?