Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yok canım hiç gidemedim üçüncü sezeryanim olduğu için bir tık zorlanıyorum sancım da var ben bir gece yattim ciktim ama inan canım hiç steril değildi bugun yapabilirim umarim
Ağrıların ondan canım yapa bilmiyorsan kuru kayısı suyla tüket şimdi erik meyveler var onlardan ye çok faydası olucak benim ilk ağlımda bunları yapmak yoksa ağrım olucak biliyorum

Ağrıların ondan canım yapa bilmiyorsan kuru kayısı suyla tüket şimdi erik meyveler var onlardan ye çok faydası olucak benim ilk ağlımda bunları yapmak yoksa ağrım olucak biliyorum
Kayısı suyu içiyorum sürekli canim

Aynen ben de böyleyim. Sırt ve kasik agrisiyla geçen hafta gittim her 2 gün de bakıldı nstde sancı yok denecek kadar az açıklık hiç ilerlemeyerek 2 cm de kaldı. Önümüzdeki haftaya kadar bekleyip suni sancıya başvuracağım dedi doktor. Ben tabi ahududu yaprağı çayı egzersizler merdiven inip çıkmalarla geçirmeye çalışıyorum bu haftayı ama hiç gelecek gibi değil..

Kızlar bende bugün kontrolden çıktım 2786 gram olmuş 36+1 iz doktor biraz suyun artmış çok mu şekerli yedin bu hafta biraz kaçırmıştım ipin ucunu çok da minik olmayacak ama kilo almamaya bak normal doğumun zor olur kilo alırsan dedi biraz yediklerime dikkat etmem lazım sanırım

Havalar sıcak birde gebelik kilo alımı derken bebişler hemen gelsin istiyoruz hanımlar .. ama o geleceği gün geldimi kimseyi dinlemiyor :) benim önceki bebeğim de yaza denk gelmişti gören sen daha doğurmadın mı diyordu tam 40+0 da sabah suyum gelmişti ve o gün doğmuştu yavrum sağlıcakla vakti zamanında gelsin inşallah kuzular

Evet ama bu ara gerçekten bebekler de acele ediyor erken gelen çok olunca diğer anneler de sabırsızlanıyor
Diğer doğumumda 41 de gelmiyor diye suni sancı çekmiştim bu sefer erken geldi diye suni sancı çektim ben de bir türlü kendi sancımla doğuramadım ya ..
inşallah hepiniz sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız

Selam kızlar Ağustos annesi oldum oğlum Erayı 19 Ağustos ta kucağıma aldım şükürler olsun haftamız 38+2 spinal sezaryen oldum
Allah analı babalı büyütsün canım, şimdi nasılsın? Ben de spinal sezaryen olacağım biraz korkuyorum.

Biraz daha iyiyim uyumuşumsiz naptınız doğum şekline karar verdiniz mi
Hayır yaa asla bilmiyorum çok korkuyorum iki doğum şeklinden de ne olacak bu halim şu an 35+2 tam bir hafta sonra doktor kontrolüm var o zaman netleştirelim zaten doktorum sezeryandan yana bu arada bana 36. Haftada coraspini bırak dedi siz be zaman bırakıcaksınız

Ben de doktora öyle dedim bi şekilde çıkarmamız lazım dedi ben coraspini hiç kullanmadım sadece iğne kullanıyorum onu da sadece son gün yapmıcaz sanırım

Yaa çok iyi. Bana dikiş atıldı kaç tane bilmiyorum ama dıştan az dedi hemşire. İçten çok gibi sanki. Canım acıyor düz oturamıyorum

Bana lavman yapılmadı en son bi önceki gün öğlen falan yapmıştım ama hala yapamadım dikiş korkusundan varmış gibi de hissetmiyorum

37+3 tü canım çok teşekkür ederimm

Doğumdan sonra 3 kilo falan gitmiş. Bebek 3 kilo 190 gramdı zaten ne zaman gidecek bu kilolar ya

Ben de doktora öyle dedim bi şekilde çıkarmamız lazım dedi ben coraspini hiç kullanmadım sadece iğne kullanıyorum onu da sadece son gün yapmıcaz sanırım
Pardon ya coraspin yazmışım oksapar diyecektim iğne yani bana 36 da bırak dedi ama daha gittiğim doktorlar doğuma kadar demişti kafam karıştı

Allah analı babalı büyütsün canım, şimdi nasılsın? Ben de spinal sezaryen olacağım biraz korkuyorum.
Teşekkür ederim. Belden iğne vuruldu işte kasmadım pek kendimi. ama etkisi gidince bende şiddetli ense ağrısı yaptı ağrı kesici serum magnezyum verdiler. Şuan evdeyiz dün çıktık ama sırtımda yanma başladı şimdide inşallah geçer bi kaç güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…