• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
en iyisi biraz daha sıklaşıp şiddetlenince gideyim 🥹 Teşekkür ederim cevapladığın için ❤️
Ayyy bu gece geliyor yani bebeğin 😍 evde yürüyüş yap hareketli ol daha kolay geçsin bence çok yemek yeme. Vee çikolatalar al yanına hızlı enerji olur sancı aralarında yersin 😂😂

Ayyy bu gece geliyor yani bebeğin 😍 evde yürüyüş yap hareketli ol daha kolay geçsin bence çok yemek yeme. Vee çikolatalar al yanına hızlı enerji olur sancı aralarında yersin 😂😂
Evet yemedim yaa sadece muz yedim 🥲 züberlerimş yanıma alayım en iyisii. Hayırlısıyla gelsin inşallah 🥹

Benim de öyle her şey iki iki oluyor ev bez dolu 🤣 ayrıyetten bir de oğlum küçüğüne her fırsatta bir tane yapıştırıyor ne kadar dikkat etsem nafile arada yakalıyor
Aynıyız ya minik oğlum kakasını yapınca yine acıkıyor sabaha kadar böyleyiz bende mama olduğu için çok zor termos şarak şarak açıyorum ses gelincede büyük sese kalkıyor🤦🏻‍♀️bu günde hep aman vurmasın diye onu uzak tuttum geliyor çok sert ayağından elinden tutuyor bazen oyuncak elinde üstüne geliyor..

Aynıyız ya minik oğlum kakasını yapınca yine acıkıyor sabaha kadar böyleyiz bende mama olduğu için çok zor termos şarak şarak açıyorum ses gelincede büyük sese kalkıyor🤦🏻‍♀️bu günde hep aman vurmasın diye onu uzak tuttum geliyor çok sert ayağından elinden tutuyor bazen oyuncak elinde üstüne geliyor..
ayy o da zor ya hepsi zor 🥺🥺 geceleri küçük uyandıkça büyükte uyanıyor biri emerken diğeri de emmek istiyor bekleyemiyor ağlama krizleri hepberaber yaşıyoruz 🥺🥺 rakip olarak görüyorlar onları şu an biraz sürecek alışmaları ya..
birkaç saatte durmuyor ki her saat emmek istiyor sonra kakasını yapıyor tekrar emip uyuyor söyle deliksiz bir iki saat uyuyamadım ki

Maşallah 🧿
Bende kendimi zorlamadan toplamaya çalışıyorum.

Benimde oldu. Kremdir gümüş kapaktır kullanılıyorum ama yinede var. Daha çok yeniyiz alışacaklar

Klima deme bana 😕en büyük yaram. Kv açtırmıyor ben yanıyorum izmir sıcağında. Hastane de ayrı ufunet bastı evde ayrı. Bende 23 de açalım demiyorum. Lohusaymışım sıcak olmam lazımmış piştim be piştim
Vallahi bu konuda tek söz sahibi biz olmalıyız bence anne bebeğin ya da kendisinin üşüdüğünü hissediyorsa kapatacak sıcakladığını hissediyorsa açtıracak. Ama benim kocam taktı. Oda sıcaklığını 1 derece yükselmiş görürse triplere giriyor

Valla ne güzel artik bebek muhabbetleri dönüyor hamile olarak sayımız az kaldı kızlar 😅 yaa hala inanamıyorum gruplarda hep ilk doguranlardan olurken smdi gruptaki emzirme muhabbetlerini okuyorum ve hala hamileyim 🥹😂😂

Azıcık makyaj yaptım saçımı duzlestirdim fırına yemek attım giyindim yanina bir makarna yapacam bir de masaya kırmızı gül kurulari serpecem minnacikta kırmızı şarap görsellik için tamam yeter herhalde

Eklentiler

• IMG_20250912_194456.webp
    IMG_20250912_194456.webp
    17 KB · Görüntüleme: 74
Azıcık makyaj yaptım saçımı duzlestirdim fırına yemek attım giyindim yanina bir makarna yapacam bir de masaya kırmızı gül kurulari serpecem minnacikta kırmızı şarap görsellik için tamam yeter herhalde
Yaaaaa çoook güzelsin 😍😍 kıyafetin ve rengi de harika 😍♥️♥️ menü de güzel canım şarap ve makarna çekti afiyet olsun 😋 😍😍
Çok mutlu olun canım benim 🙏🏻💕💕

Yaaaaa çoook güzelsin 😍😍 kıyafetin ve rengi de harika 😍♥️♥️ menü de güzel canım şarap ve makarna çekti afiyet olsun 😋 😍😍
Çok mutlu olun canım benim 🙏🏻💕💕
Teşekkür ederim canım benim hep beraber inşallah 😀😀🌺boğa kadını olarak aslında romantik bir insanım

Hadi bakalım maşallah hep böyle gitsin hormonların yoksa hayat geçmez 🤣🤣
Evet bi ara tamam dedim herhalde bu adam hep soğuk görünecek gözüme😄şükür geçiyor yavaş yavaş
Vallahi bu konuda tek söz sahibi biz olmalıyız bence anne bebeğin ya da kendisinin üşüdüğünü hissediyorsa kapatacak sıcakladığını hissediyorsa açtıracak. Ama benim kocam taktı. Oda sıcaklığını 1 derece yükselmiş görürse triplere giriyor
😄geçer bi süre sonra.geçmezse kışın işin daha zor
Valla ne güzel artik bebek muhabbetleri dönüyor hamile olarak sayımız az kaldı kızlar 😅 yaa hala inanamıyorum gruplarda hep ilk doguranlardan olurken smdi gruptaki emzirme muhabbetlerini okuyorum ve hala hamileyim 🥹😂😂
16 sı dimi senin tarih 😍 ne kaldı şurada son 4

Kızlar bu arada ben ameliyattan sonra büyük tuvalete hala çıkmadım ya normal mi? Afedersiniz gaz çıkarıyorum karnım gurulduyor sürekli ama büyük tuvalet yok. Normal mi

ayy o da zor ya hepsi zor 🥺🥺 geceleri küçük uyandıkça büyükte uyanıyor biri emerken diğeri de emmek istiyor bekleyemiyor ağlama krizleri hepberaber yaşıyoruz 🥺🥺 rakip olarak görüyorlar onları şu an biraz sürecek alışmaları ya..
birkaç saatte durmuyor ki her saat emmek istiyor sonra kakasını yapıyor tekrar emip uyuyor söyle deliksiz bir iki saat uyuyamadım ki
Aynen yiyor kaka yapıyor sonra yine acıkıyor.Birde bebeğin kakası nasıl seninkinde?banamı öyle geliyor sanki ishal olmuş benimki yoksa öylemi olmalı anlamadım ya

Aynen yiyor kaka yapıyor sonra yine acıkıyor.Birde bebeğin kakası nasıl seninkinde?banamı öyle geliyor sanki ishal olmuş benimki yoksa öylemi olmalı anlamadım ya
Sarı yeşil tonlarında böyle sıvı değil katı değil anlatamadım ama ishal gibi ama sulu değil 🤣🤣 çok az az yapıyor sık sık yapıyor günde 10 12 bez gidiyor maalesef. İnternette bir anne ilan koymuş 1 numara bezleri fazlaymış bebeğine olmamış ucuza satıyordu bizim markadan onu aldık yoksa çoook masraf olacaktı biraz daha indirimli oldu 😂😂

Evet bi ara tamam dedim herhalde bu adam hep soğuk görünecek gözüme😄şükür geçiyor yavaş yavaş

😄geçer bi süre sonra.geçmezse kışın işin daha zor

16 sı dimi senin tarih 😍 ne kaldı şurada son 4
Evet canım Allah nasip ederse 16 si olacak 🙏

Back
X