Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar sizdede bebişin hareketlerinde azalma varmı geçen aya göre özellikle bu hafta günde 2 3 defa hissediyorum bide karnım çok yumuş yumuş oldu sebebini bilen varmı
Normal gibi öyle bi fark hissetmedim. Kasılmam olmadığı zaman yumuş yumuş benimde

Kızlar sizin aileleriniz arayıp bebeği ve hamileliğinizin nasıl geçtiğini soruyorlar mı? Benim annem haftada bir arar en fazla o zaman sorarsa sorar,babamda haftada bir arar ama hiç sormaz. Kız kardeşim var o da hiç sormuyor,hep kendi dertlerini anlatıyor. Görümcem de bir iki defa aradı sadece ve canımı sıktı sadece korkuttu erken doğum muhabbeti falan yapıp. Bu sıralar biraz daha ilgi istiyorum ama şımarıklık mı yapıyorum acaba diyorum. Ben ailemdeki herkesin her şeyine koşuyorum ama onlar bana uzaklar sanki. Eşimde saçma sapan bir sebepten 2 gündür küstü bana gün içinde hiç arayıp sormuyor konuşmuyor bebeği sormuyor. Akşamları da eline telefonu alıp takılıyor hiç sohbet muhabbet etmiyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum.😔

Kızlar sizin aileleriniz arayıp bebeği ve hamileliğinizin nasıl geçtiğini soruyorlar mı? Benim annem haftada bir arar en fazla o zaman sorarsa sorar,babamda haftada bir arar ama hiç sormaz. Kız kardeşim var o da hiç sormuyor,hep kendi dertlerini anlatıyor. Görümcem de bir iki defa aradı sadece ve canımı sıktı sadece korkuttu erken doğum muhabbeti falan yapıp. Bu sıralar biraz daha ilgi istiyorum ama şımarıklık mı yapıyorum acaba diyorum. Ben ailemdeki herkesin her şeyine koşuyorum ama onlar bana uzaklar sanki. Eşimde saçma sapan bir sebepten 2 gündür küstü bana gün içinde hiç arayıp sormuyor konuşmuyor bebeği sormuyor. Akşamları da eline telefonu alıp takılıyor hiç sohbet muhabbet etmiyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum.😔
Nasılsın canım, evet insan daha çok ilgi bekliyor bence de haklı olarak bir de hormonlardan her şeye alınıyoruz

Nasılsın canım, evet insan daha çok ilgi bekliyor bence de haklı olarak bir de hormonlardan her şeye alınıyoruz
Takmamaya çalışıyorum ama canım sıkılıyor tabii. 😔 İnşallah hormonlardandır ama görünüşe göre eşimin hormonları daha bir fena. 😒 Kardeşim de hiç ilgilenmiyor umrunda değilim. 2 çocuk güzel olur diyordum asla istemiyorum bebeğime kardeş falan. Kardeşin tek bir faydası yok hep zarar yemin ederim.

Takmamaya çalışıyorum ama canım sıkılıyor tabii. 😔 İnşallah hormonlardandır ama görünüşe göre eşimin hormonları daha bir fena. 😒 Kardeşim de hiç ilgilenmiyor umrunda değilim. 2 çocuk güzel olur diyordum asla istemiyorum bebeğime kardeş falan. Kardeşin tek bir faydası yok hep zarar yemin ederim.
Sizi daha önce okumuştum sanki kız kardeş yardım etmiyodu 🙂öyle düşünme benim 2 tane yeğenim var o kadar seviyolar ki birbirlerini küçük kendi yemeden büyüğe veriyo 🙂ben de kızım yalnız kalır mı diye korkuyorum malûm yaş da ilerliyor

Herkesin yaşam telaşı bir koşusturmasi var canım öyle düşün tabiki insan daha hassas oluyor bu dönemde ilgi bekliyor ama insanlar da o kafada olmaya biliyor kimseye gönül koyma boşver söyle düşün az bir zaman kaldı yalnız hissetmeyeceksin heraninda bebeğin olacak artık yanında hatta biraz büyüsün tuvalette bile yeri gelecek rahat bırakmayacak 😂

Annem sorar , ilk zamanlar istemiyordu şimdi soruyor. Kayınvalidem hiç sormaz. Görümcem özellikle aramaz konuşurken sorar. Eşim evet telefonu bi alıyor tamam. Hiç ağrın mı var bacakların mı şiş. İnsan şımartılmak değil ama bi sorulmak istiyor tabi.bizimki 2. Çocuk o yüzden sanırım
Takılma dicemde insan takılıyor işte

Canım benim nedendir bilmiyorum iki gündür bende ailem sormuyor aramıyor diye düşünüyordum galiba hormonlardan çok duygusalız :/ onlara göre normal bir süreç gibi geliyordur.. her kardeş dinamiği de farklı senin yetiştirmene göre de şekillenir yani bence birbirine destek olan çocuklar da olabilir iyi gelebilirler birbirlerine o yüzden olumsuz düşünme daha şimdiden 🫠
Eşinle de aran bozuk olması etkilemiştir seni tekrar iyi olduğunuzda böyle yalnız hissetmezsin:(

10 parmağın hepsi bir değil, sağolsunlar benim iki tane ablam bebek odası takımı kurulduğu için Pazar günü bendeydiler ve evimde genel temizlik yaptılar hamileyim diye Allah bin kere razı olsun onlardan hatta ablamlarımdan biri rahatsız olmuş gece acile götürmüş annemler bunun için vicdan azabı çektim. Yani senin kardeşin öyle diye çocuklarında öyle olacak diye bir şey yok.

Hepinize teker teker cevap veremiyorum kusura bakmayın,teşekkür ederim cevaplarınız için. Dua edin lütfen. Canım o kadar sıkkın ki tekrar minik minik sigara içmeye başladım bunca aydan sonra ve kasılmalarım çok arttı. Eşimi de Allaha havale ediyorum. 🙏😮‍💨

Son düzenleme:
Canımmm ben de aynı şeyi hissedip geçen hafta günlerce ağladım 🥺🥺 ama emin ol senin düşündüğün gibi değil seni çok sevdiklerinden ve merak ettiklerinden ben çok eminim 😍 hormonlarımızdan oluyor ilgi beklediğin için de asla kendini suçlama 🙏🏻 şu an prensesler gibi bakılmamız gerekiyor eşinle de oturup konuşmalısın ona ihtiyacın olduğunu söyle çocukluk yapmasın. Belki o da ilgisiz kaldı bir şeylere kırıldı oturup konuşun eminim rahatlarsın

Sigara da içmeee lütfen 🥺 bebişin zaten çok az yeri kaldı onu da dumanla doldurma 🙁🙁 bebişin elinde sigara hayal et bak hiç yakışmıyor kendin için de içmemeye çalış 🌺🌺🌺

Burada her ne kadar sanal bir ortam da olsa gel bize yaz dertleşelim konuşalım. Yazmak insanı inanılmaz rahatlatıyor ama içine kapanma sen çok güzel bir annesin bunu unutma ♥️♥️♥️

Hepinize teker teker cevap veremiyorum kusura bakmayın,teşekkür ederim cevaplarınız için. Dua edin lütfen. Canım o kadar sıkkın ki tekrar minik minik sigara içmeye başladım bunca aydan sonra ve kasılmalarım çok arttı. Eşimi de Allaha havale ediyorum. 🙏😮‍💨
Eşinin bu haldeyken sana küsmesi hiç doğru değil bu erkeklere ne oluyorsa en çok alınıp küsen onlar.. benimkinin de küsme huyu var o yüzden yalnız kalırım diye ağız tadıyla içimdekileri bile söyleyemediğim oluyor gerçekten zor bir durum

Kendi ailemden Allah razı olsun 2 senedir riskli gebelik geçiriyorum annem oğlumdada 9 ay yanımdaydı şimdide hatta kardeşim hamile 2 tane daha çocuğu var onunda zor gebeliği geçiyor yardım edenide yok ben dedim annemi gönderiyorum yanına hayır dedi gönderme senin bebeğin küçük ben idare ederim ve + babam yaşlı kendine bir çay bile demlemez onun yemeğini gönderiyor evi temizlemeye gidiyor ütüsünü yapıyor kocaman karnıyla..senin kardeşin öyle diye asla düşünmeki senin çocuklarında böyle olucak.Ama eşimin ailesinden hiçbir yardım yok torunlarını görmek için görüntülü arıyorlar o kadar zaten yardım etseydiler annem gelmezdi..görümcem desen kendi halinde oğlum hiç tanımıyor kendisini.Eşime kaldıkta benimki soğuk harakterde biri çok ağladım bu gebeliktede ayaklarım çok ağrıyor mesela masaj et diyorum hiç istekli yapmaz bazen konuyu değiştiriyor bende ısrar etmiyorum..insan ilgi ister ama yok hele benim kimsem burda yok bazen o kadar yalnız hiss ediyorumki kendimi hep diyorum bak ailen yanında ben sana göre ailemi işimi koydum geldim hepsinin farkında ama işte sevgisini gösteremiyor

Benimde eşimle geçen hafta aramız limoniydi. Biraz evden uzaklaşın iyi geliyor. Zaten hormonlar, sıcak, kilolar derken kendimizi kötü hissediyoruz. Bide evde oturmak basıyor. Bi yemeğe gidin bi Kahve için. Gerçekten iyi geliyor. Böyle düşünüp durma sigara da içme yazık günah bebişine. Çok sinirlendin diyelim kalk bi yürü gel. İyi geliyor

Emin ol takıldığın şeylerin çoğu hormonlardan doğurduktan sonra çok saçma gelecekler, sigara içme ama 😢 Eşler bizim hislerimizi anlayamaz hormonlar farklı babalık duygusu ancak bebeği gördükten sonra oluyor çoğunda buna takılma

Canımmm ben de aynı şeyi hissedip geçen hafta günlerce ağladım 🥺🥺 ama emin ol senin düşündüğün gibi değil seni çok sevdiklerinden ve merak ettiklerinden ben çok eminim 😍 hormonlarımızdan oluyor ilgi beklediğin için de asla kendini suçlama 🙏🏻 şu an prensesler gibi bakılmamız gerekiyor eşinle de oturup konuşmalısın ona ihtiyacın olduğunu söyle çocukluk yapmasın. Belki o da ilgisiz kaldı bir şeylere kırıldı oturup konuşun eminim rahatlarsın

Sigara da içmeee lütfen 🥺 bebişin zaten çok az yeri kaldı onu da dumanla doldurma 🙁🙁 bebişin elinde sigara hayal et bak hiç yakışmıyor kendin için de içmemeye çalış 🌺🌺🌺

Burada her ne kadar sanal bir ortam da olsa gel bize yaz dertleşelim konuşalım. Yazmak insanı inanılmaz rahatlatıyor ama içine kapanma sen çok güzel bir annesin bunu unutma ♥️♥️♥️
Çok tatlısın çok teşekkür ederim. 🥹 Uzun uzun yazmışsın birde çok duygulandım🥹🥹❤️❤️

Eşinin bu haldeyken sana küsmesi hiç doğru değil bu erkeklere ne oluyorsa en çok alınıp küsen onlar.. benimkinin de küsme huyu var o yüzden yalnız kalırım diye ağız tadıyla içimdekileri bile söyleyemediğim oluyor gerçekten zor bir durum
Bende öyle. Duygularımı anlatmaya başladığımda adama bir şeyler oluyor,agresifleşiyor triplere giriyor. Onunla aynı fikirdeyken, uyumluyken melektir kendisi. Ama gel gör ki azıcık zıtlaş hemen surat yapar, başka odaya geçer ya da telefonda birini falan arar sohbetin ortasında. Öyle salak saçma davranıyor ki ,bende çoğu zaman içime atmak zorunda kalıyorum bir çok şeyi. İçime atmaz uzatırsam da küsüyor. Salak mıdır nedir anlamadım. Pasif agresif çoluk çocuk tavırlar başka bir şey değil.

Bende öyle. Duygularımı anlatmaya başladığımda adama bir şeyler oluyor,agresifleşiyor triplere giriyor. Onunla aynı fikirdeyken, uyumluyken melektir kendisi. Ama gel gör ki azıcık zıtlaş hemen surat yapar, başka odaya geçer ya da telefonda birini falan arar sohbetin ortasında. Öyle salak saçma davranıyor ki ,bende çoğu zaman içime atmak zorunda kalıyorum bir çok şeyi. İçime atmaz uzatırsam da küsüyor. Salak mıdır nedir anlamadım. Pasif agresif çoluk çocuk tavırlar başka bir şey değil.
Kuzum bende babamla limoniyim gruptaki herkes biliyor bu halimde kardeşimin hem Yozgattaki düğünune hemde memleketeki düğününe gittim ama düğün dönüşü babam bana ters ters baktı hani sarilip vedalasmasam vedalasmayacak o derece inanılmaz gönül koydum darıldım o gün bugündür aramıyorum zaten kendisi aramazdi annemle günlük konuşuruz ama ondan da ilgi alamıyorum doğuma da gelemeycek kardeşlerim le grubumuz var ordan reels falan atıyoruz gel gelelim kocaya hayatta iyi bir eşin olursa ne kardeşten ne anneden nede babadan ilgi beklemiyorsun bazen haklı olmaktansa huzurlu olmayı seçip tartışma içine girmeden he he deyip geçmen lazım bunu yaparsan bebeği de kendini de strese sokmazsin büyük bir hatası olmadıgi sürece canım eşini öyle kabul etmelisin

Seninle konuşmaya çalışır mı bu aralar yoksa çok mu uzatır bilmiyorum ama bir şekilde aranız düzelsin inşallah belki sen o evdeyken dışarı çıksan merak edip arar mı sorar mı nereye gidiyorsun diye? Ya da daha mı kötü olur.. Barışmak için uğraşmıyorsa bir kadın olarak sürekli ben adım atınca çok kırılıyorum o yüzden benim eşim benimle konuşmuyorsan bu evde kalmayacaksın deyip gönderiyorum 🤦‍♀️ o şekilde hem iletişime geçmiş oluyorum bir iki cümle tepkisini ölçüyorum. Ya varya dünyada en zor şey benim için aynı evde benimle konuşmayan biri olması :( beni terk etse o kadar zorlanmam o yüzden aklım sende kaldı:;(

Kuzum bende babamla limoniyim gruptaki herkes biliyor bu halimde kardeşimin hem Yozgattaki düğünune hemde memleketeki düğününe gittim ama düğün dönüşü babam bana ters ters baktı hani sarilip vedalasmasam vedalasmayacak o derece inanılmaz gönül koydum darıldım o gün bugündür aramıyorum zaten kendisi aramazdi annemle günlük konuşuruz ama ondan da ilgi alamıyorum doğuma da gelemeycek kardeşlerim le grubumuz var ordan reels falan atıyoruz gel gelelim kocaya hayatta iyi bir eşin olursa ne kardeşten ne anneden nede babadan ilgi beklemiyorsun bazen haklı olmaktansa huzurlu olmayı seçip tartışma içine girmeden he he deyip geçmen lazım bunu yaparsan bebeği de kendini de strese sokmazsin büyük bir hatası olmadıgi sürece canım eşini öyle kabul etmelisin
Senin için üzüldüm, inşallah babanla aranı bir an evvel düzeltirsin.🥺 Eşimi bu şekilde kabul etme noktasında da belki de haklısındır ama bende fikirlerime saygı duyulmadığını düşünüyorum bu tavırlarından ötürü. Ama artık bir bebek geliyor aramıza ,he he diyip geçmek bir çok noktada en doğru davranış olucak. Annelik ne garip şey değil mi,daha kucağına almadan 'ben' demek yerine 'o' demeye başlıyorsun.🥹 Kimsenin hamileliği dört dörtlük geçmiyor anlaşılan ,çabucak geçse de şu 2 ay, birde lohusalığın çemberinden geçsek bare🫠😂

Back
X