Anladim canim Baya uyguna almişsiniz istanbulda çok pahali doğum paketleriİzmir torbalı ama çok önceden aldık. Şimdi değişmiştir. Bide peşin ödemiştik o yüzden sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim Baya uyguna almişsiniz istanbulda çok pahali doğum paketleriİzmir torbalı ama çok önceden aldık. Şimdi değişmiştir. Bide peşin ödemiştik o yüzden sanırım
Yok keseydi yok kalp atisi yok ikili tarama yok detaylı derken sayılı günler kaldı benim için daha 6 hafta var ama evrene öyle gönderiyorumZaman geçti inanılmaz hem de yaz olmasına rağmen iyi atlattık![]()
Benım kuyruk sokumumdan sol popoma bacagıma vuran bır agrı var ayakta cok kaldıgımda ev işi yaptıgımda agrıdan duramıyorum agrı kesıcı falan tesır etmıyor oyle bır agrı..doktora soyledım normal dedıKızlar sizin de bacak aranızda ağrı var mı ? Yürürken, ayağa kalkınca ya da ayakları uzatıp otururken o bacağı hareket ettirirken Allahım zulüm ya. Hani doğum yakın mı testi yaparken ayağı diğer ayağın üstüne atmaya çalışıyorlarya, heh o hareket aşırı zor mesela. 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum. Tam neresi anlamıyorum kasık, pelvis, pubis, pubik neyse artık ismi. Vajina girişi gibi de biraz. Hayat kalitemi inanılmaz düşürüyor var mı bi yolu ??
Paket olduğu için aldılar. İlk doğumumuda aynu hastanede yapmıştım. Onda paket değil sadece doğum parası verecektik. 35 den önce almadılar parayı. 36 da doğum yaparken ödedik artıkBurda son güne kadar almıyorlar ücreti çıkabilir diyorlar biliyormusun
Ben de 37 de böğürtlençayına başlayacağımseninle doğuracağımız tarihlerimiz aynı neredeyse
İsim karar vermiş miydiniz kaçırdım onu sanki
Aynenn çok heyecanlıŞuraya bak bi 3 hafta sonra doğumlar başlayacak kızlar nereden nereye![]()
Aa ben bilmiyordum onu, bende sorayım bakalım ne diyecekAhududu yaprağı çayı daha etkiliydi sanki onu hatırladım ondan alırız yine de ben ebeye sorarım kesin bilgi edinirsem yazarım buraya![]()
Ayy evet ya gerçektenŞuraya bak bi 3 hafta sonra doğumlar başlayacak kızlar nereden nereye![]()
Tamam canım bende doktoruma sorarım bi ne yiyip içeyim diyeAhududu yaprağı çayı daha etkiliydi sanki onu hatırladım ondan alırız yine de ben ebeye sorarım kesin bilgi edinirsem yazarım buraya![]()
Bende öyle düşünüyorum tüm ağırlık onda oluyoAynı ağrı bende de var ben sürekli sola uzandigımdan olabilir diye düşünüyordum
Canım şu zamanda hormonlar mahvetti bizi ya bende gerekli gereksiz her şeye her lafa her imaya kuruluyorum içten içe. Hamilelikte ve lohusalıkta denilenler unutulmaz diyorlar ya bence bu yüzden. Çok hassasız ve şaka dahi olsa kaldıramıyoruz bazı şeyleri. Bir de doğum yaklaştıkça insanda bi paylaşamama durumu oluyo sanki. Bugüne kadar bebiş sadece bizim sanki ama doğumdan sonra herkes tutabilecek görebilecekKızlar son zamanlarda o kadar çok sinirliyim ki herkesten gıcık kapıyorum bazı şeyleri acaba ben mi abartıyorum inanın bilmiyorum 3 boyutlu ultrason fotoğrafını her aile grubuna attığında kayınvalidem sürekli aynı halası diyip duruyor burnu aynı halası eşim görüntülü konuşmada kıyafetlerini gösteriyor aynı halası diyor artık bi daha derse keşke halası doğursaydı dicem o kadar sinir oldum ki ve geçen de görümcemler geldi bu büyük görümcem kızımın odasındaki zürafayı çocuğu parçalayacaktı resmen daha kutusundan çıkmamış oyuncakları eşim açalım mı falan diyor bana bi sinir geldi ya benim kızım daha oynamadı bi durun gerçekten bi durun ben mi abartıyorum anlamadım hepsi üst üste gelince eşim birşey yapmamasına rağmen eşimden uzaklaştım ona karşı sinir var içimde hep hiç iyi olamıyorum
Hormonlar kesinlikle etkiledi ya alt üst oldum hamilelikte hiç böyle olmamıştımCanım şu zamanda hormonlar mahvetti bizi ya bende gerekli gereksiz her şeye her lafa her imaya kuruluyorum içten içe. Hamilelikte ve lohusalıkta denilenler unutulmaz diyorlar ya bence bu yüzden. Çok hassasız ve şaka dahi olsa kaldıramıyoruz bazı şeyleri. Bir de doğum yaklaştıkça insanda bi paylaşamama durumu oluyo sanki. Bugüne kadar bebiş sadece bizim sanki ama doğumdan sonra herkes tutabilecek görebilecek![]()
Son zamanlar artık sinirlerimiz hepimizin tavan yapmış durumda sıcak bir yandan hormanlar bir yandan bende olur olmadık şeylere tepki vermeye başladım ama siz sinir olmakta haklisiniz bence özellikle oyuncakları daha bebek oynamamisken niye gorumcenin çocuğuna oynatasin ki. Ayrıca ultrason resmine bakıp konuşmak için çok erken ilk doğdukları halleri ile sonraki halleri arasında uçurum oluyor kaç şekle giriyor bebekler boşver kafana takmaKızlar son zamanlarda o kadar çok sinirliyim ki herkesten gıcık kapıyorum bazı şeyleri acaba ben mi abartıyorum inanın bilmiyorum 3 boyutlu ultrason fotoğrafını her aile grubuna attığında kayınvalidem sürekli aynı halası diyip duruyor burnu aynı halası eşim görüntülü konuşmada kıyafetlerini gösteriyor aynı halası diyor artık bi daha derse keşke halası doğursaydı dicem o kadar sinir oldum ki ve geçen de görümcemler geldi bu büyük görümcem kızımın odasındaki zürafayı çocuğu parçalayacaktı resmen daha kutusundan çıkmamış oyuncakları eşim açalım mı falan diyor bana bi sinir geldi ya benim kızım daha oynamadı bi durun gerçekten bi durun ben mi abartıyorum anlamadım hepsi üst üste gelince eşim birşey yapmamasına rağmen eşimden uzaklaştım ona karşı sinir var içimde hep hiç iyi olamıyorum
Ben şuan çok daha duygusal hissediyorum her şeye ağlıyorum. Bi de bebeğimle ilgili önden söylenen hiçbi şeyi kabul edemiyorum. Daha ben tanımıyorum çocuğumu ya durun bi bakalımHormonlar kesinlikle etkiledi ya alt üst oldum hamilelikte hiç böyle olmamıştım![]()
Evet onu netleştirip ona göre içerizEvett yaa aynıyız, birlikte aynı gün başlayalım ozaman, bakalım nasıl ilerliyoruz. Grubun ilk doğuranlarından olacağız büyük ihtimalleEvet ayaz koyduk, siz karar verdinizmi
Aynenn çok heyecanlı
Aa ben bilmiyordum onu, bende sorayım bakalım ne diyecek
Ya seninki hamile olmasan fıtık derdim aynı ona benziyor Allah göstermesin ama tabii hormonal bir şeydir muhtemelen. Benimki baya bildiğin ön taraf yani vajina, içi, dışı, kenarları, önü, arkası ay komple o bölge iptal yani. Bel popo kısmımda elhamdulillah hiçbir şey yok ama bu ağrı zaten adım attırmıyorBenım kuyruk sokumumdan sol popoma bacagıma vuran bır agrı var ayakta cok kaldıgımda ev işi yaptıgımda agrıdan duramıyorum agrı kesıcı falan tesır etmıyor oyle bır agrı..doktora soyledım normal dedı
Hormonlar, sıcak hava ve yükümüz bizi gerçekten zorluyor hepimiz agresifiz ama şu anlattıkların benim bile sinirimi zıplattı senlik bi durum değil yani. Ben olsam kızın eşyalarının olduğu odanın kapısını kilitlerim ya da hepsini bi yere toplarım kimseyi de sokmam ne münasebet ya. Kaynanaları zaten Allah bildiği gibi yapsın şu dönemde hiçbirinin ağzının yayı yokKızlar son zamanlarda o kadar çok sinirliyim ki herkesten gıcık kapıyorum bazı şeyleri acaba ben mi abartıyorum inanın bilmiyorum 3 boyutlu ultrason fotoğrafını her aile grubuna attığında kayınvalidem sürekli aynı halası diyip duruyor burnu aynı halası eşim görüntülü konuşmada kıyafetlerini gösteriyor aynı halası diyor artık bi daha derse keşke halası doğursaydı dicem o kadar sinir oldum ki ve geçen de görümcemler geldi bu büyük görümcem kızımın odasındaki zürafayı çocuğu parçalayacaktı resmen daha kutusundan çıkmamış oyuncakları eşim açalım mı falan diyor bana bi sinir geldi ya benim kızım daha oynamadı bi durun gerçekten bi durun ben mi abartıyorum anlamadım hepsi üst üste gelince eşim birşey yapmamasına rağmen eşimden uzaklaştım ona karşı sinir var içimde hep hiç iyi olamıyorum
Ya bunun hamilelikle alakası yok hamile olmayan birine bile sinir bozucu gelebilir. Daha sivri değil de uygun bir sözle rahatszu olduğunu ve yapmamasını söyle. Bı de bunun stresini taşıma doğuma kadarKızlar son zamanlarda o kadar çok sinirliyim ki herkesten gıcık kapıyorum bazı şeyleri acaba ben mi abartıyorum inanın bilmiyorum 3 boyutlu ultrason fotoğrafını her aile grubuna attığında kayınvalidem sürekli aynı halası diyip duruyor burnu aynı halası eşim görüntülü konuşmada kıyafetlerini gösteriyor aynı halası diyor artık bi daha derse keşke halası doğursaydı dicem o kadar sinir oldum ki ve geçen de görümcemler geldi bu büyük görümcem kızımın odasındaki zürafayı çocuğu parçalayacaktı resmen daha kutusundan çıkmamış oyuncakları eşim açalım mı falan diyor bana bi sinir geldi ya benim kızım daha oynamadı bi durun gerçekten bi durun ben mi abartıyorum anlamadım hepsi üst üste gelince eşim birşey yapmamasına rağmen eşimden uzaklaştım ona karşı sinir var içimde hep hiç iyi olamıyorum
Yok fıtık degıl fıtık olsa belımde agrırdı belımde agrı yok ınsallh dogumdan sonra gecer agrılarımızYa seninki hamile olmasan fıtık derdim aynı ona benziyor Allah göstermesin ama tabii hormonal bir şeydir muhtemelen. Benimki baya bildiğin ön taraf yani vajina, içi, dışı, kenarları, önü, arkası ay komple o bölge iptal yani. Bel popo kısmımda elhamdulillah hiçbir şey yok ama bu ağrı zaten adım attırmıyor
Gerçekten öyle ama Şimdi ben hep diyorum bı kız kardeşim olsaydı kızlarım bu konuda çok sanslilarr ikiz olarakİçimde hep erkek annesi olmak istemiştim ama asla dilime almadım Allah'a ağır gider diye hatta ikinciye hamileyken doktor ilk başta kız dedi bende rüyamda erkek gördüm emindim erkek olucak diye öyle deyince azcık üzüldüm ama sonra dedim saçmalama vardır Allah'ın bir bildiği sonra ireli haftalarda doktor erkek deyince benden mutlusu yoktuneden kız istemedim tek kalmasın diye kız çocuğuna bir kız kardeşi şart bende 3 yapmıcam diye bu beni üzücekti.Allah her kesin gönlüne göre versin
![]()
Kaynanalara gore kızları prenses..aslında kaynanan sana guzel bır sey soyluyor yanı senın kızının cok guzel olacagını soylemek ıstıyor kendınce..kafanı takma sinir bile olma valla degmiyorlarKızlar son zamanlarda o kadar çok sinirliyim ki herkesten gıcık kapıyorum bazı şeyleri acaba ben mi abartıyorum inanın bilmiyorum 3 boyutlu ultrason fotoğrafını her aile grubuna attığında kayınvalidem sürekli aynı halası diyip duruyor burnu aynı halası eşim görüntülü konuşmada kıyafetlerini gösteriyor aynı halası diyor artık bi daha derse keşke halası doğursaydı dicem o kadar sinir oldum ki ve geçen de görümcemler geldi bu büyük görümcem kızımın odasındaki zürafayı çocuğu parçalayacaktı resmen daha kutusundan çıkmamış oyuncakları eşim açalım mı falan diyor bana bi sinir geldi ya benim kızım daha oynamadı bi durun gerçekten bi durun ben mi abartıyorum anlamadım hepsi üst üste gelince eşim birşey yapmamasına rağmen eşimden uzaklaştım ona karşı sinir var içimde hep hiç iyi olamıyorum