• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallah🙏❤️ Galiba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin🙏🙏🙏

Kızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallah🙏❤️ Galiba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin🙏🙏🙏
Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah 😍

Gilmors Gilmors PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00
Kızlaaaaar bebişleriniz geldimiii, nasılsınızzz🥹❤️ Umarım doğurmuş, bebişlerinizin tadını çıkartıyosunuzdurr🫶🏼🫶🏼

PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 canım nasılsın iyi misin aklım sende 🙏🏻 🥺

Yaa PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 nasılsın acaba kuzum yaa suni sancı ile baslatcaklardi ne durumda kimbilir yazmaya vakti bile olmadı kıyamam yaa insallah sürecin guzel geciyordur

Yaa kuzum cok sevindim maşallah kilosu da boyu da cok guzel onemli olan sağlıkla kucağına alman zaten canim şükürler olsun mis kokusunu bol bol içine çek annesi emzirdikce alışacak emmeye de dert etme hicbiseye ilk defa anne olmak başka bi duygu her zmn derim bol bol dinlen kuzum 😍

Gözün aydın canım MaşAllah bebişine kilosuda çok iyi😍😍😍🥰🥰Nasıl geldiği önemli diğil canım siz iyi olun yeterki sıra bende bu pozitif dolu mesaj iyi geldi bana☺️☺️☺️

İyi olmana coook sevindim endişelendik senin için uzun süre ses gelmeyince sürekli girip girip baktım .Bu gününe şükürler olsun kavustun bebeğine anne olmak çok güzel bir duygu ya🥹🥹Allah'ım hakeden isteyen herkese yaşat bu güzel duyguyu Yarabbim.

Gözünüz aydın canım Allah anneli babalı büyütsün 🥰 maşallah oğluşuna da sana da sağ salim kavuştunuz 😍 şimdi bol bol öpüp koklaşma zamanı🫶

Gilmors Gilmors PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 kızlarımmm gözünüz aydınnnn 😍😍😍😍😍 allahım hayırlı evlat etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Gözünüz aydın, Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin💕 Çoook şükür iyi geçmiş aklım sende kaldı bütün gün mesajını bekledim🥹 Mis kokulu bebeğini bizim yerimiz içinde öpp olurmu😍

Gilmors Gilmors PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 kızlar çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebisleri gözünüz aydın 😍😍

Kızlar gunaydinnnn 💞💙💙💙
Allah hepinizden bin kere razı olsun mesajlarınız öyle içimi ısıttı ki. Herkes insallah en güzel kolay şekilde doğumu yapar ve hep birlikte çocuklarımızı sağlıkla büyütürüz. Ben kendimi boşuna strese sokmuşum her şey olması gerektiği gibi oldu çok da güzel oldu. Emzirmeye çalışıyorum inşallah daha da güzel emecek 💞💙

Günaydın eylül anneleri36 +4 den selamlarrr bebisım kanala girmiş 38 olmadan doğurursun dedi doktor sizde durumlar nedir

Şimdi sırada heyecanla seni bekleyeceğiz 😍😍🙏🏻
Evet canım bu gün son işim gideyim kuaföre🤭yarın eşimin teyze oğlunun kınası var evimizin yanında asla gitmek istemiyordum annemde diyor git seni çok seviyorlar kaç defa dediler bakıcam daha 24 düğün eşim gidicek İstanbula çok kişi bilmiyor pazartesi doğum😍

Mesaj yarıda kaldı kusura bakmayın. Kızlar su geldi sancı verildi ama açıklık olmadı. Doktor beni ve bebeği yormak istemedi sağolsun. Sezaryen ile geldi evladım 37+3 kilosu 3060 boy 48 cm çok çok çok şükür evladım çok güzel.

Kızlar çok güzel duyguymus. Yemin ederim kelime yok anlatmaya. Ben hep normal doğum istiyordum ama size şunu söyleyeyim. İyi ki sezaryen olmuş. Aklında benim gibi endişesi korkusu olan için diyorum. Kızlar sağlıkla kucaginiza alacaksanız nasıl geldiğinin önemi yok. Çok mutluyum evladım yanimda. Süt emzirme olayında da söyledim ya size biberon mama almadım bilerek iyi ki almamışım zorladım tutturmak için emeceksin dedim oğluma 🥹😂 çok şükür emiyor yani yoruluyor ama olsun alışacak.

Uzun oldu ama hepinize dua ettim. Rabbim tez vakitte en güzel şekilde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 🥹🥹🥹😍😍😍😍😍💞💞💞💙💙💙💙
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah 💞🌸

Allah kolaylık versin inşallah çok kolay olur doğumunuz 🌸

Günaydın eylül anneleri36 +4 den selamlarrr bebisım kanala girmiş 38 olmadan doğurursun dedi doktor sizde durumlar nedir

Günaydınn kızlar
aceleci kuşlara bak yaaa :) sağlıkla gelsinler inşallah. allah kurtarsın :KK36:

PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 canım nasıl oldun hayırlı olsun sezeryan olacağıni tahmin etmiştim hayırlı olsun 💜🤍🤍🤍
Kızlar çok teşekkür ederim bugün düne göre biraz daha iyiyim üçüncü sezeryan oluşumdan dolayı biraz zorlandım doğum esnasında dikişlerim de düzenleme yapılmış kan kaybim olmuş tansiyonum düşmüş ama çok şükür şuan herşey yolunda 🤍💜🤍🤗🤗darısı sizlere

PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 canım nasıl oldun hayırlı olsun sezeryan olacağıni tahmin etmiştim hayırlı olsun 💜🤍🤍🤍
Kızlar çok teşekkür ederim bugün düne göre biraz daha iyiyim üçüncü sezeryan oluşumdan dolayı biraz zorlandım doğum esnasında dikişlerim de düzenleme yapılmış kan kaybim olmuş tansiyonum düşmüş ama çok şükür şuan herşey yolunda 🤍💜🤍🤗🤗darısı sizlere
Banada dua et canım bebıs kanala girmiş 38 olmadan gelir dedi doktor şuan 36 +4üx her an herşey olabilir aşırı heycanlıyım🥺🎊

Allah'ım bir solukta kurtarsın 🙏🙏💜🤍sağsalim
Kadin olmak apayrı bisey 🙏 normali de sezeryanı da başlı başına bir mucize
Genel anestezi ile mi gerceklesti doğum canım. Günden güne geçecek her geçen gün daha iyi hissedeceksin inşallah bebeğin nasıl ilk gününüz nasıl geçti hadi anlat

Çok şükür şimdi iyisin canım.Korktum ben bana doktor demişti kan kaybın olucak riskli diye hatta demişti istersen aldır bebeğini..Allah büyük yardım eder🤲🏻

Çok şükür 🙏🏻 her şeyi atlatırsın kadın olmak ne müthiş şey neleri yaşıyoruz das çocuğumuz için yine mutlu oluyoruz 🌹❤️🌸
Bebeğin nasıl 😍

Back
X