- 18 Haziran 2025
- 316
- 102
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doğurmadimYaaa bende çok merak ediyorum. Cumartesi kontrolüm var o zaman söyleyecek artık , yani bi zahmet artık söyleyecekçok sıkıldım yoruldum
normal doğum mu bekliyordun sen
Aynı aynı benimde aynı. Günümüzde aynı zaten. Sıkıldım artık kocaman göbekle dolanıyorum evde
Insallh canım ya ama suan hıc sancı kasılma yok keske suyum gelsede hemen gıtsem dıyorum ama yok bekledıkce ınsanı heycan korku basıyorİkinci doğumun bence Salı günü doğurursun ilki gibi uzun sürmez bnce
Benim oğlum 3sefer Kordon dolamıstı onun için doktor riske gerek yok sezeryan alalım demisti sezeryanla doğurmuştum kaçıncı haftadasin bir kere mi dolamış kordonu belki geri açarKızlar kordon dolanması olup normal doğum yapan oldumu çevrenizde veya bi bilginiz varmı bunla ilgili benim bebeğim boynuna kordonunu dolamış.
Evet kuzum kontrollere sık gitcem artık.O zaman sürekli takibe alması lazım her gün ya da iki günde bir
İnşallah sancın gelir canım ya suni sancı almak zorunda kalmaInsallh canım ya ama suan hıc sancı kasılma yok keske suyum gelsede hemen gıtsem dıyorum ama yok bekledıkce ınsanı heycan korku basıyor
35+3 üm kuzumm inşallah açar senin kaçıncı haftada dolanmişti kordon kuzum.Benim oğlum 3sefer Kordon dolamıstı onun için doktor riske gerek yok sezeryan alalım demisti sezeryanla doğurmuştum kaçıncı haftadasin bir kere mi dolamış kordonu belki geri açar
Balım 9yıl geçti ilk cocugumda yaşamıştım bu olayı tam haftalarini bilemiyorum ama sürekli açıp geri doluyordu kordonu en son 37.ci hafta da 3kere dolayınca sezeryana almıştı ben hep normal doğum istiyordum ama 3sefer olunca korkmuştum kabul ettim.35+3 üm kuzumm inşallah açar senin kaçıncı haftada dolanmişti kordon kuzum.
Ben de tam 38+0’ım bugün. Karnım hiç inmedi hala ayakları göğüs kafesimde ve nefes alamıyorum. Doğuma yaklaşınca nefes rahatlar diyorlar. Ki dün doktorum da yakın zamanda doğum beklemediğini söylediDoğum yapan yada haftası benden ileri olan arkadaşlar biz şuan 37+3 üz karnınız inmiş miydi benimki hala top gibi yukarda duruyor ne zaman iner acaba gerçekten çok yoruldum
Anladım kuzum bende sezeryan en son çağre istiyorum doktorda normal yapabilirsin diyince bekleme kararı aldım inşallah doğru karar vermişimdirBalım 9yıl geçti ilk cocugumda yaşamıştım bu olayı tam haftalarini bilemiyorum ama sürekli açıp geri doluyordu kordonu en son 37.ci hafta da 3kere dolayınca sezeryana almıştı ben hep normal doğum istiyordum ama 3sefer olunca korkmuştum kabul ettim.
Canım inşallah düzelir kendi kendineAnladım kuzum bende sezeryan en son çağre istiyorum doktorda normal yapabilirsin diyince bekleme kararı aldım inşallah doğru karar vermişimdiraksi bişey olmz sürekli hareketlerini takip edicem
Aynı benim de ayakları kaburgamın orda resmen midem de hiç rahatlamadı bizim de daha çok var anlaşılan doğumaBen de tam 38+0’ım bugün. Karnım hiç inmedi hala ayakları göğüs kafesimde ve nefes alamıyorum. Doğuma yaklaşınca nefes rahatlar diyorlar. Ki dün doktorum da yakın zamanda doğum beklemediğini söylediben de aynı hislerdeyim, zorlanıyorum artık ama kısmet
![]()
İnşallah kuzum ilk gittiğim doktor hemen sezeryanla alalım dedi 35.haftalık daha 3kilo bile yok bebeğim bide korkuttu beni normal doğum asla olmaz tehlikeli diye başka doktora gittim neden olmasın ben kordonlu çok bebek doğurttum seni çok korkutmuş doktor dedi iyiki sezeryanı kabul etmemişsn dedi Sadece yemek yapıyorum temizliği saldım artıkCanım inşallah düzelir kendi kendine
Doktorun tehlike görürse dinlersin şimdilik bir sıkıntı yok heralde yoksa acil müdahale ederdi öyle düşün için rahat olsun sen çok iş yapma ev işi vs temizlik boşver sağlığınız daha önemli bebeğin çok sallanmasın
Evet muhtemelen bende suni sancı verilmeye başlanınca hemen doğurmam bir de ilk doğumum uzun sürebilir açılmaAminn ınsallhhbenım salı yatıs yapılacak ama salı dogurmam bıraz uzun suruyor acılman olmazsa dogum 1 gun sunı sancı verılıyor sonra acılmana gore alıyorlar doguma..sızın tam gununuz gelmıs bnde bugun 39+0
Korkma kendini de strese sokma canm yalnız hareketlerini biraz kısıtla mesela yataktan kalkarken sağdan sola dönerken falan önce dogrul sonra kalk Allah'a emanetler aklına takılıp kalıp strese sokma sakın kendiniAnladım kuzum bende sezeryan en son çağre istiyorum doktorda normal yapabilirsin diyince bekleme kararı aldım inşallah doğru karar vermişimdiraksi bişey olmz sürekli hareketlerini takip edicem
4hafta var daha hayırlısı bakalım inşallah açar yaramaz oğlum geri pazartesi yine de gidicem kontrole normlde 37.hafta gidecektim ama 36da gidicemiöim rahat eder en azından.Korkma kendini de strese sokma canm yalnız hareketlerini biraz kısıtla mesela yataktan kalkarken sağdan sola dönerken falan önce dogrul sonra kalk Allah'a emanetler aklına takılıp kalıp strese sokma sakın kendini
Etrafında güvendiğin ailenden birileri vardır temizlik için onlar yardımcı olsun yani insanlar bu günler için lazım değil miİnşallah kuzum ilk gittiğim doktor hemen sezeryanla alalım dedi 35.haftalık daha 3kilo bile yok bebeğim bide korkuttu beni normal doğum asla olmaz tehlikeli diye başka doktora gittim neden olmasın ben kordonlu çok bebek doğurttum seni çok korkutmuş doktor dedi iyiki sezeryanı kabul etmemişsn dedi Sadece yemek yapıyorum temizliği saldım artıkAyaklarımda şişti zaten ödem toplamaya başladı ayakta duramıyorum fazla artık
Ben varım normal doğum 25 Eylül görünüyor uygulamadaDoğurmayan kaç kişi kaldık 3 mükızlar şaka maka doğurmak istiyorum ya. Yoksa totom yer görmeyecek. Güya izne ayrıldım her günüm maşallah bi koşturma. Kız ben işe gidince dinleniyormuşum yaaaa
![]()