- 3 Mayıs 2023
- 1.605
- 864
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gündük sanki değil miHala doğum yapmayan arkadaşlar nasılsınız? Ben 37. Haftada pert oldum. Gece yine 3te uyandım uyuyamadım bi daha. Uyumaktan vazgeçtim yatıp dinleniyim diyorum yatak batıyor sanki rahat bir pozisyon yok. Az önce de bir anda burnum kanadı. Gerçekten son bir haftada ağırlaştım öncesinde gayet iyiymişim. Son 4 gün diyorum Allahım yardım et diyorum
Doğunca da hamileliği özler miyizOcak silemiyorum, tuvalet zaten zor. Eğilmek kalkmak. Az kaldı az dayan![]()
Hadi sağlıkla gelsin inşallahBenim pazartesi inşallah![]()
Jinekolog Dr. Kağan Kocatepe, Instagram: "Yarın spinal sezeryana giriyorum ancak korkuyorum. Ya ağrı hissedersem, eşim bayılırsa veya ben sesleri duyarsam. Doktorlar panik olursa ne yaparım. Acaba genel anestezi mi olsam?Kızlar genel anestezi ile sezaryen olan ya da olacak olan var mı
Teşekkür ederim canımJinekolog Dr. Kağan Kocatepe, Instagram: "Yarın spinal sezeryana giriyorum ancak korkuyorum. Ya ağrı hissedersem, eşim bayılırsa veya ben sesleri duyarsam. Doktorlar panik olursa ne yaparım. Acaba genel anestezi mi olsam?![]()
. --------- Video içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Bu video kanalında sorularınıza yanıt verilememektedir. instagram'da takip için: @dr.kagankocatepe deutsch&english: @dr.kagankocatepe.obgyn Dr. Kağan Kocatepe için: https://www.drkocatepe.com Gebelikle ilgili tüm bilgiler için: https://www.gebelik.org Jinekolojik bilgiler için: https://www.jinekoloji.net ---- #bebekbekliyorum #bebekbeklerken #gebelik #hamilelik #hamileyiz #bebekgeliyor #anneoluyorum #gebeyim #bebegimibeklerken #haftahaftahamilelik #haftahaftagebelik #kagankocatepe"
Bu doktoru takip edebilirsin videoları bana çok faydalı oldu belki biliyorsundur ama link açılmazsa eğer adı Kaan Kocatepe
Ben mecbur kalkıp iniyordum oğlum var küçük çok zorlandım hele geceler yataktan kalkamıyordum ama çok şükür hepsi geçti şimdide lohusalık depresyon hallerim geldi İn şa Allah kolay atlatırım ama sen öyle yapa bilirsin ama şu gerçek bence yatsaydım daha geç iyileşirdi dikişlerÇok şükür darısı bizlere olsunLavabo ve yatak odam üst katta. Mutfak ve oturma odasına uğramayıp üst katta takılsam bi süre olur o zaman in çık yapmaktansa
![]()
Ellerine sağlıkBugün akşama kadar domates sosu yaptım pert oldum .. ben ne zaman doğuracağım ya![]()
Ben varım. Pzt genel anestezi ile sezaryen olucam. Myomlarım da var onlar da alınacakKızlar genel anestezi ile sezaryen olan ya da olacak olan var mı
Sondayı önce mi takacaklar uyuduktan sonra mı acaba bilginiz var mıBen varım. Pzt genel anestezi ile sezaryen olucam. Myomlarım da var onlar da alınacak
Ya kuzum çok şükür sağlıklıyım nöbet bile olmuyorum çok çok şükür sadece ilaçları hep kullanmalıyım kv haberi yok istemedik kimse bilsin bu durumu eşimde diyor haberi yok olsa böyle konuşmaz birde bunlar sadece boş laflar asla torun umrunda diğil onun ne yedi ne içti hep dediği şu ben anlamam sen benden iyi bakarsın yeterki yardım etmesin hepsiBu nasıl bir kadın ya var ya sağlıklı olsan bile emzirmek istemeyebilirsin doğru bulmam ama kimseyi eleştirme hakkım yok senin vücudun . Ki sen hastasın doktor emzirme diyor. Bu hala nasıl böyle konuşur senin hakkındabir de gidip evde ağlamış bir de sana haber mi gönderiyor evde ağladığını öğrenmen için
boşver sen üzülme
Yok girmedi çok şükür
Kız ben sana dedim ya hiss etmiyorsunTeşekkür ederim canımben de izledim haftalık bebek gelişimlerini filan
Sondayı soracaktım uyuduktan sonra takılsa olmuyo mu ya da çok acılı mı durup durup bi yerlere takılıyorum![]()
Ama seninki spinaldi dimi canım belden uyuşturma ,benimki genel olacakKız ben sana dedim ya hiss etmiyorsunben alttan muayineden kaçan biriyim o sondayı hiss etseydim onun bir yerine sokardım sondayı
ondan için rahat olsun narkoz olduktan sonra işlemler başlıyor
Bilse evet konuşmayabilir söyle istersen boş yere aranızda sorun olmasın.. zaten umrunda değil çoğu insanın yine de karışmayı seviyorlarYa kuzum çok şükür sağlıklıyım nöbet bile olmuyorum çok çok şükür sadece ilaçları hep kullanmalıyım kv haberi yok istemedik kimse bilsin bu durumu eşimde diyor haberi yok olsa böyle konuşmaz birde bunlar sadece boş laflar asla torun umrunda diğil onun ne yedi ne içti hep dediği şu ben anlamam sen benden iyi bakarsın yeterki yardım etmesin hepsi![]()
Sen neden genel istedinki daha zor atlatıyorsun duymuştum hem bebeği çıkarken görürdün sondaya kaldıkta genelde zaten asla hiss etmezsin benceAma seninki spinaldi dimi canım belden uyuşturma ,benimki genel olacak![]()
Ben ilk doğumumda son güne kadar bekledim son gün sancılandım her şey olabilirSon haftadayım kızlar her gece acaba uyurken sancım başlar mı diye yatıyorum ama ben de doğuma dair herhangi bir belirti yok dün doktor baktı daha 5cm rahim ağzın kapalı kanala girme yok dedi. Son haftasında olupta böyle bekleyen var mı ben gibinormal doğumda ne zamana kadar bekliyorlar acaba bebek de aksi bir durum olmazsa?
Bu konuda hassas bir arkadaş vardı. Siz miydiniz? Birkaç gün önce konuşulmuştu. Ben daha önce ameliyat oldum sonda önce mi takıldı spnra mı hatırlamıyorum ama sondanın canımı acıttığını da hatırlamıyorum. Net bilgim yok maalesefSondayı önce mi takacaklar uyuduktan sonra mı acaba bilginiz var mı