- 13 Mayıs 2025
- 326
- 105
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kv de sanki o doğurmuş gibiydi ilk günler. Ağlayınca o hemen almaya çalışıyordu altını hep o değiştirmek istiyordu vs. Ben elinden alıp isteyince vermemeye başlayınca idrak etti. Bu bebek senin bebeğin aç mı tok mu sen daha iyi anlarsın. Yeri geldiğinde bunlara lafını esirgemiceksin yoksa tepemize çıkıyorlarBana geliyorlar yavaştan. Sürekli memede tutuyoruz. Kv her mızıkladığında meme ver meme ver diye tutuşturuyor. Ya sabır. Babasını sormayın sanki o doğurdu uyudu , sonra yarım saat anca uyumuşumdur dedi
Bende de ödem var kaka yapana kadar her yerim daha da şişti. Daha 3-4 kez kaka yapabildim ama bacaklarımda hala ödem var. Bol su içmek lazım zamanla illaki geçerBirde sezeryan olan kızlar ayaklarınızda ödem oldu mu olduysa nasıl ve kaçıncı gün geçti? Bugün 4. Günüm bol bol su içiyorum odanın içinde yürüyorum soğuk suyla yıkıyorum ama çok inmedi ne yapabilirim?
Ödem ve şişlikte vardır onlarda birden giderse 66 68 olursunKızlar ya ben doğumda baya bir kilo gider sanıyordum ama 74 le doğuma girdim 70 le çıktımbebek zaten 3760 gramdı niye böyle oldu ki cjdjxks
Kuzum geçiyor şimdi hep sen ayaktasin yoruluyorsun eve geçince hiç bişi kalmayacak
Tabi ödem olmuştu mesela 5 dakika ayakta durduysam ve ya haraket ettirmesem hemen balon gibi oluyordu birde ben hiçbir şey yapmadım kaç gün unuttum ama geçti merak etme
Ay büyük abdeste çıkamadım belki ondandır ayaklarımı bacaklarımı görseniz gerginlikten acıyor terlikler bile olmuyor havaya kaldırıp uzanınca biraz iyi geliyor ama ne mümkün 3 gündür toplasan 4 saat uyumamışımdır kocam bu gece fosur fosur uyudu bide diypr perişan olduk ulan 9 aydır anamız ağladı be bizden başka herkes yorgun herkes bilgiliBende de ödem var kaka yapana kadar her yerim daha da şişti. Daha 3-4 kez kaka yapabildim ama bacaklarımda hala ödem var. Bol su içmek lazım zamanla illaki geçer![]()
Evet yanımda kaldıKv yanındamı?erkekler böyle canım boş ver gerçi bende boş veremiyorum
Bizimki de çok yorulmuş. Vah vahBana da geliyorlar, kocamın sırtı tutuldu sanki karnında 20 cm kesik olan o. Yani gerçekten o kadar hareket etmek zorunda kalıyorum ki bağırsaklarım fırlıcak artık.
Annem (kendi annem) sürekli bana çekmemişsin sütün doyurmuyor diyor
Herkes bebek sağlıklı olduğı için çok neşeli olmam gerektiğini söylüyor tabi ki çok mutluyum ve şükrediyorum ama ayakta dik bile duramıyorum dikişlerden nasıl neşeli olayım.
Ah bi tam ayaklansam kimseye muhtaç olmadan bakacağım çocuğuma da şuan elim kolum bağlı
aaa biz her ağladığında meme istiyor diyoruz. Hemrn tutuşturuyorlarBenim kv de sanki o doğurmuş gibiydi ilk günler. Ağlayınca o hemen almaya çalışıyordu altını hep o değiştirmek istiyordu vs. Ben elinden alıp isteyince vermemeye başlayınca idrak etti. Bu bebek senin bebeğin aç mı tok mu sen daha iyi anlarsın. Yeri geldiğinde bunlara lafını esirgemiceksin yoksa tepemize çıkıyorlar
Benimde parmaklarım çok şişti. Geçer ya onu çok düşünmüyorumAy büyük abdeste çıkamadım belki ondandır ayaklarımı bacaklarımı görseniz gerginlikten acıyor terlikler bile olmuyor havaya kaldırıp uzanınca biraz iyi geliyor ama ne mümkün 3 gündür toplasan 4 saat uyumamışımdır kocam bu gece fosur fosur uyudu bide diypr perişan olduk ulan 9 aydır anamız ağladı be bizden başka herkes yorgun herkes bilgili
Kayısı suyu içtim ben çok hem süt yapıyor hem tuvalete baya faydası var bence. Evde kaynatıp dene istersen gerçekten çok etkiliAy büyük abdeste çıkamadım belki ondandır ayaklarımı bacaklarımı görseniz gerginlikten acıyor terlikler bile olmuyor havaya kaldırıp uzanınca biraz iyi geliyor ama ne mümkün 3 gündür toplasan 4 saat uyumamışımdır kocam bu gece fosur fosur uyudu bide diypr perişan olduk ulan 9 aydır anamız ağladı be bizden başka herkes yorgun herkes bilgili
Evet özel hastaneler sezeryan için her fırsatı değerlendiriyor devlete gidince anladım bununBu arada benim bebeğime iri bebek 4200 gram falan demişti doktor hatırlarsanız. 3760 doğdu hastaneden çıkarken de 3500lerde çıktık gerçekten sezaryene zorlamak için biraz korkutuyorlar.
Ay buraya böyle yazmayı çok özlemişim kucağımda bebeğimle yazıyorum harika bir şeymiş bu allahım isteyen herkese nasip etsin ya![]()
Sağlıkla doğsun da bızımkı yoğun bakımda yattı hastaneden de doktorlardan da memnun degilım beni öldürdüler resmenHerkes doğurdu büyüttü ben hala beklemedeyim yahu![]()
KEsinlikle doğru bu arada kayısı suyu direk hazır marketten aldım yapmamıştım bir bardak bile etki göstermişti bendeKayısı suyu içtim ben çok hem süt yapıyor hem tuvalete baya faydası var bence. Evde kaynatıp dene istersen gerçekten çok etkili
Gözün aydın canım benimKızlar dün doğum yapmistim bu gün çok çok iyiyim kısa sürede toparlanmanın çözümü sıksık emzirme ve bol yürüyüş Allah'a şükür bu gün kendim bakabilirim mesela bebeğe o derece iyiyim. Doğumdan da kısaca bahsetmek gerekirse iğne asla ama asla korkulacak birşey deyil bittimi iğne bumuydu diye sordum hatta iğne olduktan sonra bir sıcaklık geliyor belden aşağıya sonrasını zaten hissetmiyorsun ama cekistirmeleri vs anlıyorsun tuhaf bir his acı yok ama değişik hissediyorsun zaten 5dakika sonra bebeği çıkarıyorlar acayip bir titreme geldi korkudanmiydi üsümekten mi bilemiyorum aşırı korku ve heyecan yaptım çünküŞimdi sabırsızlıkla yüz üstü uyuya bileceğim zamanı iple çekiyorum çok uykum var ama uyuyamıyorum yarın nasipse eve gececegiz
Ben kayısıyı direk yiyorum gün kurusu mu kaynatayım? Kefir de deneyeyim bi.Kayısı suyu içtim ben çok hem süt yapıyor hem tuvalete baya faydası var bence. Evde kaynatıp dene istersen gerçekten çok etkili
Sağ ayağım sola göre daha şiş korkuyorum o yüzden bişey mi oldu diye kvc doktoru da gördü normal dedi geçti varis yada lenf ödemdir diyor ee çaresi ne yani nasıl geçicek gerginlikten canım acıyor wc çıksam belki geçecekteBenimde parmaklarım çok şişti. Geçer ya onu çok düşünmüyorum
Doğurduk ya şükür