• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Tamamen haklısınız ne damak yapısı ya 😅 hepimiz emzik emdik hemde o şekilsiz emziklerden hiçte damak yapımız bozulmadı .. 6 aylık olunca çıkarılır ek gıdaya geçince o kadar basit bebekler her şeye çabuk alışıyor istemek yeterli bıraktırmak için vermek isteyen versin kimseyi dinlemesin
Benim kızım bi gün hastanede yattı ordaki ebe bana demediğini bırakmadı emzik verdim diye yapmaman gereken tüm yanlışları yapmışsın vs dedi 😂😂 ama ben gene de verdim

Soğan bilmiyorum çocuk kokusunu reddedebilir zeytinyağını dene bak çok rahatlayacaksın her emzirme yada sağıyorsan sağım sonrası yenile sürekli. Tahin yağıda iyi diyorlar
Tahin yağını denedim ben, harika gerçekten, sürdükten kısa süre sonra yumuşacık oldu göğüs uçlarım.. Lansinoh'tan bile bu kadar hızlı etki görmemiştim. Mutlaka deneyin Hanımlar..

Bana hamileyken ne kullanıyorsan altı ay devam et hepsine demişti doktor canım. Demir, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum halâ o yüzden

Aynen bana da Elsa355 Elsa355 in dediği gibi söyledi. Onun haricinde süt için takviye ve kesi yeri için krem de ekledi.

Elenatal 3,ocean microfer demir kullanıcam ama fırsat olmuyo
Benim doktorum bana hiçbir şey vermedi ya bir kan tahlili yaptırıp benim de bakmam lazım

Açıkcası ben nemlendirmesini çok beğenmedim. Çok çabuk emiliyor ve sanki hiç sürmemişsin gibi oluyor. Mamaaura ile karıştırıyorum o şekilde kullanıyorum. Sana da o şekilde tavsiye ederim. Birde bio oil vs görür almayı düşünürsün, aman sakın alma. Benim popomdaki tüylerin boyunu uzattı. Elime geliyor tüyler artık, eskiden pürüssüzdüm.😣
Merhaba hangi bio oil naturel olan mı

Kızlar size doğumdan sonra vitamin takviye vs verdiler mi? Demir ilacı kan ilacı falan bana hiçbir şey vermediler düzgün de beslenemiyorum
Bana ne kullanıyorsam aynen devam dedi multivitamin demir ve magnezyum. Birinci ayda kontrol kan baktıracağız. Kullanmayınca ayakta kalabilmek çok zor ya emzirirken içim çekilmiş gibi oluyor benim hala

Hanımlar ben soğuk almışım kemiklerim sızlıyor hep ve üşüyorum napmam lazım bide BEBEĞİMİ EMZİRSEM ona da geçer mi lütfen cevap verin hemen

Hanımlar ben soğuk almışım kemiklerim sızlıyor hep ve üşüyorum napmam lazım bide BEBEĞİMİ EMZİRSEM ona da geçer mi lütfen cevap verin hemen
Bende üşütmüştğm bademciklerim şiş eklem ağrılarım ve ateşim vardı parol plus kullandım 2 kere ertesi güne bişeyim kalmadı . Doktorum verdi parol plus emzirirken kullanılabiliyor. Emzirmeye devam et vücut bebeği koruma amaçlı ona göre süt üretiyor

Bende üşütmüştğm bademciklerim şiş eklem ağrılarım ve ateşim vardı parol plus kullandım 2 kere ertesi güne bişeyim kalmadı . Doktorum verdi parol plus emzirirken kullanılabiliyor. Emzirmeye devam et vücut bebeği koruma amaçlı ona göre süt üretiyor
Cevabınız için teşekkür ederim bebeğin yeterli beslenip beslenmediğini anlamak için büyük tuvaletine mi yoksa idrar bezine mi bakılması lazım

Bende parasetamol var onu içsem olur mu acaba

Maşallah zaman hızlı geçiyor bizde bugün gezdik kuzumla yorgunuz
Çok iyi yaptın ben üşüyorum kemiklerim ağrıyor umarım hastalanmam sanki kar yağıyor dışarda bana eşime kaç defa sordum sana soğukmu insan atletle geziyor verdiğim soru🤦🏻‍♀️

Benim doktorum 4 kilo olursa kanalda omzu takılabilir dedi 😕 Sizinkide olabilir normal doğum demiş her doktorun görüşü neden ayrı acaba
Bugün (39+3) kontrolüm vardı. Nst normal suyu yeterli dedi doktor. Tek tur kordonu dolanmış boynuna minik insanın. Bebek için veya senin için anne karnındayken risk yok dedi doktor. Doğum esnasında kalp atışı kontrolü yapacağız dedi. Kordonu dolanıp normal doğum yaptırdığım hastamda oldu bebeğin kalp atışı düştüğü için sezeryane aldığımda oldu dedi. Kiloyla alakalı bir sorun söylemedi yine. Pazartesi günü tekrar gel kontrole dedi 🥲

Back
X