Okudukça kalbim nasıl hızlı çarpıyor anlatamam ya bir an önce gitsin de kurtul bir rahatla.. Eşinle konuş kibarca göndersin annesini. Böyle olmaz… benim kayınvalidem de her komuşmada eşimin eski eşini doğumunu her şeyini anlatır. Eşimle niye kavga ettiklerini bile anlatır

bana da laf sokuyormuş hiçbir şey anlamayan bir aptalım ben anlatma istemiyorum diyemediğim için dinleyip bir de gizli gizli bana söktüğü lafları iyice yerim

Neden anlattığını da anlamıyorum ki beni mi istemiyor eski eşini mi istemiyor ne istiyor bu hayattan çözemedim

En güzeli o gitsin de sen de lohuslaığın ve bebeğinin tadını çıkar zaten bir yararı yokmuş kız bir çorba yaparsın bir salata yaparsın doyarsın yaaa ona mı kaldnnn çabukkk hallet bu işi gönder onu stres oldum ben bile okurken

Bebeğin kilosu iyi gelişimi iyi emiyor çiş kaka yapıyor böyle emzirmeye devam et. 1 ay dolumca görürsün nasıl iyi olacak benimki de 2,3 haftalıkken çoook küçüktü zaten minik doğdular tipleri öyle. 1 aylık kontrolde kilo aldığını gördüm rahatladım ama hala çook küçük ele gelmiyor

üzülme daha yeni doğurduk büyyüecekler